madohora Re: Limeryki 22.05.22, 17:52 Jedna pani z Siewierza Nikomu nie dowierza To coś z przeszłości W głowie jej gości Ale natchnęła ją myśl świeża Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 22.05.22, 19:00 Jeden chłopak z Dziewek Chodził na lekcje śpiewu Ćwiczył całe dnie Niestety źle Teraz leży obok chlewów Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 22.05.22, 19:00 Jedna pan z Gołuchowic Nie chciała nic robić Mąż wziął pasa I hopsa - sa Uciekała aż do Katowic Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 22.05.22, 19:01 Pewna pani z Leśniaków Bała się małych pętaków Nie wiem dlaczego Co w malcach jest złego Że chowała się do krzaków Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 22.05.22, 22:35 Jeden pan z Czekanki Ciągle w domu tłuk szklanki Ręce mu drętwiały Co to będzie dalej On nawet nie chodzi na randki Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 29.05.22, 20:35 Bełk – Woziwoda Pewna pani z Bełku Woziła wodę w kubełku Więcej rozlała Niż w wiadrze miała A z ust wydobywal się bełkot Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 29.05.22, 21:38 Pewien pan z Dankowa Dokumenty gdzieś schował Teraz biega jak szalony Przewraca swoje salony Bo jakaś umowa nie jest gotowa Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 29.05.22, 21:41 Pewien pan z Krzepic Lubił w glinie lepić Figurki i popielniczki Brał niewielkie zaliczki Bo przed robotą musiał się napić Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 30.05.22, 00:00 Wczoraj wybrałam się do Mrzeżyna Lecz nie tęga u mnie mina Wieje jak za Mikołaja Trzęsę się i tylko wajam Przydałaby się puchowa pierzyna Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 30.05.22, 19:57 Pewna panna z Zabierzowa Na wiele była gotowa Byleby usidlić męża Choćby miał w kieszeni węża Miała jedno ale. Nie potrafiła gotować. Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 04.06.22, 23:16 Pewna pani z Pielgrzymowic Swoją wiarę miała za nic Do kościoła nie chodziła Choć ateistką nie była Nie wierzyła w nic. Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 06.06.22, 19:30 Pewien pan z Boru Wybrał się do kantoru Chciał sprzedać ruble Dziś w nosie dłubie I napadła go banda trollów Odpowiedz Link
balzack Re: Limeryki 06.06.22, 19:58 Pan co w młynie czas spędza Wie że żona to jędza Znają ją w Okradzionkowie Słyszeli o niej w Częstochowie Mieszkać z nią to nędza Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 09.06.22, 23:17 Powiedz to swojemu chłopcu Dziwna akcja w Jednorożcu Wy się wszyscy teraz bójta Trwa konflikt strażaków i wójta Zachacza nawet o nocki Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 18.06.22, 19:30 Pewna pani z Nadzowa Na wiele była gotowa Wdowca poznała Tak się zakochała Że nauczyła się gotować Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 18.06.22, 20:39 U takiej pani z Rabsztyna Wciąż niezadowolona mina Czy brakuje jej miłości Że ciągle się złości A może jej nalać trochę wina Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 18.06.22, 23:16 Pewnna panienka z Golasowic Nie wiedziała co ma robić Poznała kawalera Spotykała się co niedziela Lecz on do ślubu nie chce się sposobić Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 14.07.22, 14:43 Pewna panna z Julianowa Z kawalerem uciec była gotowa Lecz on spanikował Słowa nie dochował Teraz go czeka kuracja głodowa Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 16.07.22, 11:42 Pewna pani z Piekoszowa Wybrała się do doktora Ten ją pooglądał Badań zażądał A ona nie była chora Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 16.07.22, 20:06 Pewien chłopak z Bolechowic To był zapalony kibic Żadnego meczu nie odpuścił Nawet kradzieży się dopuścił Na ten temat nie mówił nic Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 26.07.22, 19:20 Pewien pan z Będzina Amator dobrego wina Degustuje je od rana Tak tak proszę pana A potem dziwna jego mina Odpowiedz Link
madohora Re: Limeryki 30.07.22, 17:21 Dziś za oknem śliczna pogoda A mnie jest tego trochę szkoda Bo nie wiem czy ty wiesz Czekam aż spadnie deszcz Taka już jest moja uroda Odpowiedz Link