Gość: ktos IP: *.net.telkonet.pl 31.08.07, 18:37 czy ktos składał tam moze podanie o prace. Czy byliscie juz na rozmowie rekrutayjnej, czy ktos z was dostał już telefon z wiadomoscią o przyjęcia do pracy w tym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 08:34 Witam Rozmowy rekrutacyjne odbywają się od 20 sierpnia w ARL na Sandomierskiej , już obsadzone jest 80% stanowisk. Osoby które sie dostały wyjeżdzają 17 wrzesnia na szkolenie do Kielc. Jeżeli nikt do ciebie nie dzwonił to przejdż się na Sandomierską tam cały czas ktoś z dyrekcji Castoramy urzęduje i napewno udzieli ci bliższych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Castorama IP: *.opera-mini.net 01.09.07, 08:40 jesli myslisz o jakims stanowisku kierowniczym czy biurowym to zapomnij.One byly obsadzone na dlugo przed rozpoczeciem budowy w Ostrowcu.Zostaly same za 649 zl netto/12 h.Obym sie mylil co do placy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.07, 09:06 Masz racje wszystkie lepsze stanowiska były obsadzone już dawno po znajomości , obecnie zostały tylko do obsługi sali sprzedaży , kasjer , magazynier , układacz towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abana Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 20:04 no troszeczkę się mylisz co do płacy- najniższa pensja wynosi 1800 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abana Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 20:09 faktycznie wszystkie stanowiska kierownicze już obsadzone.Dużo wolnych miejsc jest jeszcze na doradców handlowych. W ciągu ok. 5-6 miesięcy kierownicy będą wybierać najlepszych pracowników i będą ich szkolić na kierowników - zastępców i stażystów kierowników Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Castorama 03.09.07, 20:57 Ile weźmie pracownik z tych 1800zl ? Pewnie z 1000zl bo składki, podatki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Castorama 03.09.07, 21:00 to zacznij wreszcie walczyć z tymi składkami, podatkami jeden z drugim, e nie narzekasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Castorama 03.09.07, 21:28 Czy ja narzekam? Ciekawe jak mam walczyć? Jeśli znasz metodę to uratujesz naród :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Castorama 04.09.07, 01:36 o przepraszam, składki na zdrowotne zostały w lipcu obniżone i pracownicy dostają o 3% większe pensje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny_piątek Re: Castorama IP: *.pf.com.pl 04.09.07, 08:21 1800 brutto to jakies 1250 na rękę, nie wiem czy to dobrze czy zle jak na ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Castorama 04.09.07, 09:21 przy normalnych kosztach i zaliczce, to dokładnie 1278,67 zł jak na Ostrowiec zupełnie nieźle, porównując do innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Castorama 04.09.07, 16:48 Ja znam jedną taką która im więcej pracujesz tym mniej dostajesz :-) Więc nie opłaca się przychodzić w soboty/niedziele bo i tak pensja będzie taka jak bez sobót/niedziel :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abana Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 19:32 jeżeli już pracujesz w weekend to soboty i niedziele są dodatkowo płatne, do tego chcesz czy nie chcesz-musisz sobie te dni odebrć na tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Castorama 04.09.07, 19:40 Takie cuda to tylko w "E.A" nie w tej firmie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abana Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 19:48 pracuję w Krakowie w Castoramie na Zakopiance i wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 21:01 Droga dizzy81 Aby rozwiać wszelkie niedomówienia chce pare rzeczy wyjaśnić. Jestem pracownikiem castoramy od 1 wrzesnia 2007 . Co do obsady stanowisk to wszystkie stanowiska kierownicze były obsadzone w drodze awansu i nikt z Ostrowca na dzień dzisiejszy nie jest jeszcze kierownikiem działu . Stanowiska objeli osoby z innych miejscowości tj. Warszawy , Reszowa , Pabianic , Łodzi którzy chcieli przeprowadzić się do Ostrowca i tu zostać na stałe pełniąc łunkcje kierownicze.Praca w Castoramie jest OK , atmosfera wśród załogi jest bardzo dobra . Płaca najniższa to średnia krajowa brutto. Jest to moja 4 praca od 1990 roku i musze przyznać iż Castorama jednym z lepszych pracodawców w Ostrowcu Św. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Castorama 25.12.07, 21:06 Nie jestem taka droga:) Jeśli już to dorgi:D Fajnie że zabrał ktoś z pracowników głos w tej sprawie! Poza tym to wyjaśnienie to moze nie pod moim adresem, ale raczej dla wszystkich zainteresowanych wątkiem! Również pozdrawiam i życzę awansu:) Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: Castorama 04.09.07, 07:26 Jesli byly jakies przerety, jesli stanowsika kierownicze zostaly rozdzielone pod stolem, to odpowiednie sluzby powinny sie tym zainteresowac, koniec patologii, czy ktoś zainterweniuje? Czy moze to wszystko, plotki i zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abana Re: Castorama IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 08:24 polityka firmy jest taka ,że w drodze awansu stanowiska kierownicze obejmują osoby, które już pracują w castoramie, i chyba nie jest w niej tak źle skoro ludzie przenoszą się np. do Głogowa z Krakowa, Warszawy czy Wrocławia. Jeśli pozostają jeszcze jakieś wolne stanowiska kierownicze wtedy jest organizowany nabór z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś