Dodaj do ulubionych

chilli club

IP: 82.177.98.* 07.12.04, 20:55
co to za nowy klub ma byc otwarty na kopernika- chilli club, gdzie to ma byc?
z plakatow wiadomo tyle ze bedzie od 25 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: chilli club IP: *.osk.enformatic.pl 18.03.05, 06:38
      Kto był? Cz faktycznie nie ma małolatów?
      • Gość: karmela Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:14
        Wszystko super,klub ok,nie ma dresiarzy ani małolatów natomiast ochrona która
        na stojąco pod szafę wchodziła jak ja chodziłam na dyskoteki jest mało
        profesjonalna.Wygląda to tak,że najlepiej zostawić tam pieniądze za wstęp,dać
        zarobić barmanowi i wyjść po godzinie żeby swoją osobą nie denerwować
        dwudziestoletniego pana ochroniarza.Jest to pewnie zjawisko
        powszechne,natomiast psuje nieco atmosferę.
        • martunia.ewa Re: chilli club 04.03.06, 18:25
          Fajny lokal ale jak zemdlałam po jednym piwie w WC bo ktoś mi coś wrzucił do
          tego piwa to ochrona i właściciel zakazali mi tam pokazywać. Wezwali pogotowie
          a mi zamiast udzielic pomocy to mnie wyniesli jako osobe zalaną w
          cztery ...Fakt ze wygladałamjak po 10 piwach ale mimo wszystko...brak poczucia
          chwili jak dla mnie i ze strony ochrony i ze strony właściciela. A i jeszcze
          wezwali do mnie pogotowie, odmówiłam pomocy bo byłam przerazona. Znajomi
          odwieźli mnie do domu ale za 3 godziny mój ojciec wezwał pogotowie bo zemdlałam
          na dobre i nnie mogłam oddzyskać przytomności.I tak sie skonczyła moja zabawa w
          Chilli. Pozdrawiam i polecam uważać na to co sie tam pije ;-)
          • Gość: Aga Re: chilli club IP: *.rzeszow.mm.pl 20.03.06, 18:13
            Nie dość ze dosypują " cos" do piwa, to jeszcze w jedzeniu serwują...robale.
            Zamówilam danie , w ktorym znalazlam żuka ugotowanego z grzybami. Tragedia.
            Zamiast otrzymac przeprosiny i przynajmniej lampkę wina w ramach rekompensaty-
            kelner uznal ze to "norma" i nie zareagowal w ogóle, a własciciel rozpoczał
            utarczki słowne -wszystko poniżej krytyki!!! Najwyrazniej do porządnego lokalu
            na europejskim poziomie im jeszcze daleko,a personelowi i włascicielowi
            przydaloby sie solidne szkolenie z obsługi klienta. Wszystkim odradzam wizyte w
            tym podejrzanym miejscu!
            • Gość: KASIA Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 01:39
              Witam
              Nie wiem skad takie opinie o tym lokalu jestem tam prawie codziennie na
              oboedzie a w soboty na imprezie ze znajomymi . Bardzo mi sie podoba , kelnerzy
              super, jedzenie swietne , zabawa urzekajaca. nareszcie lokal w ktorym nie ma
              gowniarzy , polecam bardzo, bardzo
              • Gość: Barbara Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 01:41
                Jest tam super , polecam
                • Gość: greg [...] IP: *.dab.tke.pl 29.03.06, 13:31
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: roman Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:17
            witam!!
            jest mi bardzo niemilo czytac ten komentarz , akurat bylem swiadkiem tej
            sytuacji , gdyz jestem czestym gosciem tego klubu , ktory w opini mojej i
            wielu moich znajomych uchodzi za najlepszy klub jak w rzeszowie i na
            podkarpaciu , ta pani ktora czuje sie tak bardzo pokrzywdzona chyba do tej
            pory jest bardzo zszokowana!! a piszac komentarz nie myslala chyba
            logicznie , bo jesli ktos dosypal jeje cos do piwa i w wyniku tego stracila
            przytomnosc to raczej wsiada sie do karetki ktora przyjechala i daje sie
            lekarzowi zbadac a nie wyrywa sie na sile i na wlasne zadanie nie daje sie
            zabrac na pogotowie widzialem to cale zajscie bo juz opuszczalem klub!!
            podsumowujac klub jest jak najbardziej ok obsluga fajna i znajaca sie na
            swojeje pracy , profesjonalne podejscie do klienta !!! , chociazby wezwanie
            karetki do tej pani , bylo posunieciem calkowicie ok bo gdyby pani pojechala
            na pogotowie to moze tatus nie musialby sie fatygowc w nocy !!!!!!!!!!i
            byloby wszystko ok!!!
            pozdrawiam
            • Gość: R Re: chilli club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:41
              Klub OK.
              Muzyka OK.
              Świetnie, że nie ma małolatów.

3 minusy, które nie pasują do tej klasy lokalu:
              -płatna szatnia (nie chodzi o kasę, ale o zasady)
              -zimne naleśniki z owocami (owoce owszem mogą być zimne, ale naleśniki mają być
              gorące! (wzór do naśladowania: Prohibicja)
              -brak bezprzewodowych terminali do kart płatniczych (to kelner ma podejśc do
              stolika, aby klient nie tracił karty z oczu /tu wzorem znomu jest dawna
              Prohibicja/)
              • Gość: Rzeszowiak Re: chilli club IP: *.109.217.130.ptr.us.xo.net 26.09.06, 22:31
                bylem... wodke pilem...
                oglnie mowiac klub ... nic podniecajacego moze to ze przebywam na obczyznie i
                jestem przyzwyczajony do innych standatow. obsluga jak najbardziej nie na topie,
                napewno nie klasyfikuje sie na europejskim forum. kelnerzy starali sie jak
                najwiecej butelek wodki sprzedac, biorac pod uwage ze zabierali jesli byla
                butelka nie dopita. towarzystwo ktore tam bawilo sie ze mna to w wieku od 19-30
                lat. bramkarze - totalne tepaki, miesniaki bez glowy, szydzili z moich znajomych
                a to ze wyglupialismy sie to byla bajka, klub byl prawie pusty wiec czemu nie
                mielismy sie bawic? nie sadze ze tam kiedy kolwiek zostawie zlotowke. osobiscie
                nie polecil bym tego klubu ale ze nie ja bylem dyrygentem imprezy to nie
                chcialem kumplowi robic przykrosci i oceniac tego lokalu i jego wyboru.
                • Gość: FRANEK:) Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 23:44
                  TEż COś CZYżBY ZNóW JAKAś ANGIELSKA ARYSTOKRACJA OD łOPATY ZJECHAłA ? , CHłOPIE
                  CHYBA PRZESADZASZ Z Tą OBCZYZNą A MOżENIE POWINIENEś DO POSKI JUż PRZYJEżDżAć I
                  SZPANOWAć PRZED TYMI TWOIMI ZNAJOMYMI .....:):) HASłAMI " A U NAS W
                  ANGLII":):):) TAM NAPEWNO CI KAżDA KNAJPA SPASUJE:):)
      • Gość: narin Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:25
        switne miejsce,nie ma małolatów,muzyka ok. każdy znajdzie coś dla
        siebie,spotkałm tam miłośc mojego życia!
    • Gość: kike Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:20
      najlepszy klub w miescie, polecam!!!
      • Gość: anka Re: chilli club IP: *.dab.tke.pl 30.09.06, 11:40
        klub ok tylko co stało sie z kuchnią w tym lokalu jedzenie było super a od
        pewnego czasu to nie da sie zjeść
        czy ktos mi odpowie na to pytanie??????????
        • Gość: Ziom Re: chilli club IP: 81.219.30.* 05.01.07, 15:59
          Jest to Chilli dalej, bo dzis przechodze Kopernika, a tam tam na gorze rozgoscil sie ING Bank Slaski.. ??
          • Gość: ooooooooooooo Re: chilli club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 22:26
            Jest ale w podziemiach .. drzwi po prawej stronie od ING.

Przy okazji dodam coś od siebie nt. Chilli.

Obsługa: 2-3 Panów na poziomie z kulturą - pozostałym osobom przydałoby się
            szkolenie Savoir Vivre oraz z obsługi Klienta. Szatnia - porażka! Ochrona -
            tragedia! Ludzie pierwszego kontaktu z Klientem zachowują się jak dzieci .. aż
            się nie chce tam wchodzić. Człowiek czuje sie jakby na dyskotekę dla
            gó..arzerii wchodził. Poza tym oszukują na wstępach.

Klub ogólnie reprezentuje jakiś poziom - ale nie jest to rewelacja. Personel
            powinien być na wyższym poziomie - jak sie często przychodzi to się różne rzeczy
            widzi i słyszy! Gościu z kuchni raz jest kucharzem, raz barmanem, a raz
            ochroniarzem .. ciekawe czy z licencją ;) niektóre imprezy z muzyką klubową to
            dno - towarzystwo w lokalu zbiera się dziwne - poza tym bójki i stłuczone
            szklanki z piwem na parkiecie to norma .. a ponoć selekcja gości jest, która ma
            gwarantować jakiś poziom towarzystwa i bezpieczeństwa!

Często wyganiają gości jak już kilka osób w lokalu zostaje, albo mówią że już
            nic nie sprzedają .. przed 24! To jest klub nocny czy mi się wydawało?

Niestety, więcej zauważa się tych minusów .. a szkoda, bo klub mógłby być na
            prawdę na wysokim poziomie!

Pozdrawiam.

• Gość: ania Re: chilli club IP: 80.51.255.* 22.01.09, 15:04
      Wszystko byłoby ok gdyby nie ochrona a właściwie prtacujący tam
      debile jako ochroniarze. Kiedyś pracował tam taki jeden
      nafaszerowany sterydami, który nie rozróżniał ludzi bawiacych się na
      parkieciei tych co za dużo wypili. Facet totalne dno, broda jak u
      jaskiniowca a rozumu za grosz. Być może, że nadal tam pracuje. Ja od
      ostatniej przygody z tym półgłówkiem już tam nie zaglądam.
      Kapuściany łeb najzwyczajniej w świecie poczuł się szeryfem, jedynym
      sprawiedliwym na tym świecie i zaczął wywalać ludzi z loży na
      zewnątrz bez możliowości ubrania się, w zimie, tylko dlatego, że
      ktoś wcześniej próbował "dymić" na parkiecie i miał padobne ubranie
      do jednej z tych osób, która siedziała spokojnie w loży. Nie pomogły
      żadne tłumaczenia i wyjaśnienia. Dopiero po interwencji u
      kierowniczki lokalu ten burak trochę się uspokoił, no ale i tak
      rozpie...ł nam całą imprezę. Nigdy więcej Chilli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka