Gość: Paulina IP: *.bb.sky.com 07.05.08, 12:11 Czy ktoś z was organizował lub był gościem na weselu w Marand w Zaczerniu bede wdzięczna za wszystkie opinie chodzi mi zwłaszcza o smak jedzenia i jakość obsługi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beznicka Re: MARAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:37 Również interesowałby mnie te informacje, zastanawiam się nad organizacją w Marandzie swojego wesela i się waham, mam na oku też Sezam i Galaktykę. Plusem Marandu jest baza noclegowa, której w kręgielni niestety brak. A Sezam? Ponoć właścieciel nieciekawy, no ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: MARAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 20:52 Ja byłam tam na weselu i powiem że jedzenie bardzo smaczne i niczego nie brakowało. A jeżeli chodzi o obsługę to obsługiwały mnie całkiem miłe młode dziewczyny dla mnie wszystko na plus była fajna orkiestra i atmosfera tak że bawiliśmy sie do białego .......:-) Polecam ja i moi znajomi byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MARAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:00 Polecam podkarpackie forum slubne .. tam znajdzieice bardzo duzo informacji na temat tych lokali! Jeżeli chodzi o jedzenie w Marandzie to podobno dobre, ale ... jezeli chodzi o organizacje to pozostawia wiele do zyczenia!! Ja juz zarezerwowałam sale na wesele w Galaktyce!Bardzo duzo osób które albo robiły tam przyjęcie badz były ma weselu w tym lokoalu były bardzo zadowolone! Przede wszystkim jedzenie dobre i docierało na stły ciepłe co niestety nie zawsze się zdaza w innych restauracjach! Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia-myszka Re: MARAND 27.11.08, 13:45 ja znam opinie od mojego kolegi byl tam na weselu i mowil ze wyszedl glodny z tego wesela\, podobno salatek bylo w misecze jak dla kotka i wraz z zona nie byli zadowoleni z tego przyjecia podobno tam jest tanio chyba 80zl od osoby, moze dlatego jest tak oszczednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: MARAND IP: *.pul.tke.pl 01.12.08, 01:49 ta są bzdury byłem dwa razy w restauracji Marand na weselu i ani razu nie zawiodłem się na smaku i ilości jedzenia nie byliśmy głodni bo nawet nie było czasu bo co kilka godzin do stolika przynoszono nowe i inne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia-myszka Re: MARAND 01.12.08, 10:37 to nie sa bzdury tylko relacje od mojego znajomego, ale jak nie chesz wierzyc to nie... wiem ze ta para mloda placila bardzo malo za osobe moze tam sa jakies pulapy do wyboru za cene mniejsza i wieksza nie wiem moze dlatego tak rozne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: MARAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:34 Witam, Z ob. mężem organiziwaliśmy swoje wesele w Marandzie niecałe 2 lata temu, tak więc jeszcze przed dobudową drugiej sali, mimo to zarówno my jak i pozostali goście weselni byliśmy bardzo zadowoleni. Jeśli chodzi tu komuś o ilość jedzenia , to widocznie tak wybrała PARA MŁODA :):)Gdyż menu ustalają właśnie Oni spośród dłuugiej listy, im menu bardziej obfite tym cena większa, im skromniejsze tym... . Przy pomocy oczywiście Panów, którzy mają większe doświadczenie. Podawane jedzenie uważam za smaczne. Warto tu wspomnieć o tym iż, dla nowożeńców rezerwowany jest pokój z porannym śniadaniem w restauracji.:) Przynajmniej do tej pory tak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek255 Re: MARAND 08.05.11, 14:03 Być może parze młodej zależało na oszczędnościach i wybrali najtańszą, ekonomiczną wersję. Ja też mógłbym zrezygnować z kolacji i gorących dostawek ale tego nie zrobiłem. Dlatego goście rozjechali się do domów najedzeni do syta, bo jedzenie było pyszne, świeże i gorące. Moją opinię na ten temat przeczytacie tutaj: tomasz255.blog.onet.pl/Lokal-na-przyjecie-weselne,2,ID426930648,n Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: MARAND IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 08:39 Witam ja robiłam wesele w marandzie szczerze nie polecam, nie jestem zadowlona z obsługi powolno ruszające sie Panie klenerki doprowadzały mnie do szału, jezeli chodzi jedzenie to stanowczo za mało pszystawek , a raczeja brak ich na stołach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: MARAND IP: *.rzeszow.mm.pl 29.09.09, 15:12 Moja siostra organizowała tam wesele w tym roku. Muszę powiedzieć, że wystrój sali, oświetlenie i tak dalej w tej grupie cenowej jest w porządku, było ładnie i gustownie urządzone. Jeśli chodzi o jedzenie. Obiad był smaczny. Przystawki nie najgorzej smakowały, jedzenia było dużo. Obsługa miła. Jednakże jeżeli chodzi o wygląd jedzenia - to wyglądało to jak jedna wielka paciara na stole, dużo ale prawie sama mamałyga. Sałatek było dwa rodzaje i tu muszę powiedzieć , że nie do przełknięcia - na prawdę gorszych nigdzie sałatek nie jadłam, zwłaszcza brokułowa. Obsługa jak nadmieniłam, bardzo miła ale roznoszenie jedzenia na tak dużą ilość kelnerów jak tam było niebotycznie czasowo było rozciągnięte (mało sprawnie). To tyle starałam się to obiektywnie opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman :D:D:D ja juz mam termin zaklepany tylko czekam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 14:30 .... ale opinie ogolnie spoko hehehehe :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: MARAND IP: 80.50.132.* 18.01.10, 03:46 Marand Zaczernie to zaplecze Nowego Dworu. Sala może być. Obsługa kiepska jak wszystko co wzorowane na Nowym Dworze. Zbyt nastawione na szybki zysk - kosztem fajnej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: MARAND IP: *.pul.tke.pl 12.07.10, 01:10 dobra reklama Nowego Dworu ktoś się postarał ale co było pierwsze Marand czy Nowy Dwór w Zaczerniu kto jest dłużej na rynku i jak prosperuje,a konkurencja jest konkurencją ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania&Lukasz Re: MARAND IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 18:58 WITAMY WSZYSTKICH. Chcielibysmy sie podzielic naszymi wrazeniami i ocena lokalu o ktorym tak wiele sie pisze... mielismy niedawno tam przyjecie weselne i jestesmy bardzo zadowoleni !!! Sam lokal, obsługa, posilki i organizacja byla perfekcyjnie przygotowana !!! Nasi goscie do dzis chwala sobie to wesele :) A my sami bardzo pozytywnie zaskoczeni. Nawet rozmowa z wlascicielem, ktory okazal sie bardzo pozytywnym milym i uczciwym czlowiekiem. Taka wspolpraca i obsluga klienta naklania nas do polecania tego miejsca przyszlym parom ktore rozwazaja mozliwosc zorganizowania tam przyjecia. POLECAMY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek255 Re: wspaniałe wesele w Marandzie 08.05.11, 13:30 Miałem przyjemność bawić się na swoim weselu tydzień temu. Jestem pod wrażeniem obsługi. Jest wspaniała! Zapraszam do przeczytania mojej opinii na ten temat: tomasz255.blog.onet.pl/Lokal-na-przyjecie-weselne,2,ID426930648,n Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sgj83 odradzam wesele w marandzie !!!! 13.04.11, 16:07 Sam robilem wesele w marandzie w 2010 r po pierwsze co mi sie nie podobalo : obsluga - nosila dostawki picie itd w miejscach gdzie ich nie ubywalo tylko tam gdzie nikt nie siedzial. Po drugie W trakcie wesela ni stad nizowad otworzyli bar i zaczeli sprzedawac piwo w swoim barze ktory byl oplacony 1000 zl za to ze mial byc zamkniety na czas wesela - po chwili podedl do mnie jeden z kelnerow i pyta czy ma doliczac piwo na moj koszt do rachunku !!! To przeciez zlodziejstwo skoro wczesniej umawialismy sie przed weselem inaczej. Druga sprawa to kwestia alkoholu !!! Przed weselem umawialem sie z wlascicielem ze dostep do wodki nie bedzie miala obsluga czyli kelnerzy itd tylko jedna wyznaczona osoba z mojej rodziny - w trakcie wesela wlasciciel zmienil zdanie i powiedzial ze nie wpusci nikogo do kuchni ze obsluga bedzie podawala wodke !!! Odradzam takie cos !!! Na weselu bylo malo jedzenia - goscie sie skarzyli. Kolejna sprawa po podpisaniu umowy jak chce sie cos zmienic to trzeba doplacic slono , zdizieraja kase na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek255 Re: polecam wesele w marandzie !!!! 08.05.11, 13:39 sgj83 napisał: > Sam robilem wesele w marandzie w 2010 r po pierwsze co mi sie nie podobalo : > obsluga - nosila dostawki picie itd w miejscach gdzie ich nie ubywalo tylko tam > gdzie nikt nie siedzial. > Po drugie W trakcie wesela ni stad nizowad otworzyli bar i zaczeli sprzedawac p > iwo w swoim barze ktory byl oplacony 1000 zl za to ze mial byc zamkniety na cza > s wesela - po chwili podedl do mnie jeden z kelnerow i pyta czy ma doliczac piw > o na moj koszt do rachunku !!! To przeciez zlodziejstwo skoro wczesniej umawial > ismy sie przed weselem inaczej. > Druga sprawa to kwestia alkoholu !!! Przed weselem umawialem sie z wlascicielem > ze dostep do wodki nie bedzie miala obsluga czyli kelnerzy itd tylko jedna wyz > naczona osoba z mojej rodziny - w trakcie wesela wlasciciel zmienil zdanie i po > wiedzial ze nie wpusci nikogo do kuchni ze obsluga bedzie podawala wodke !!! Od > radzam takie cos !!! Na weselu bylo malo jedzenia - goscie sie skarzyli. > > Kolejna sprawa po podpisaniu umowy jak chce sie cos zmienic to trzeba doplacic > slono , zdizieraja kase na wszystkim Ja z kolei jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi, jak i z rozliczenia. Bawiłem się na swoim weselu 30 kwietnia, czyli tydzień temu i jestem bardzo zadowolony. Potraktowano mnie bardzo uczciwie i serdecznie. Obsługa zapakowała pozostałe jedzenie nie tylko ze stołu, ale także z zaplecza. Obsługa również podawała alkohol, posiłki roznoszone były szybko i sprawnie. Przeczytaj moją opinię na ten temat: tomasz255.blog.onet.pl/Lokal-na-przyjecie-weselne,2,ID426930648,n Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś