Dodaj do ulubionych

naruszanie praw człowieka w USA i EU

29.12.11, 01:59
translate.google.ru/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=ru&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.lenta.ru%2Fnews%2F2011%2F12%2F28%2Fmidrf%2F

podalem link z tlumaczem bo to nie forum ROsja ;)

(tutaj oryginal)
www.lenta.ru/news/2011/12/28/midrf/

MSZ Rosji podało przykłady rażących naruszeni praw człowieka w USA i reżimach jak Pribaltyka czy Gruzja.

ha ha ha
Obserwuj wątek
    • j-k ty, ten Palac Kultury 29.12.11, 02:09
      ktory zapodales - to nie Ruskie zbudowali?
      • kamandir_vzvoda Re: ty, ten Palac Kultury 29.12.11, 02:10
        j-k napisał:

> ktory zapodales - to nie Ruskie zbudowali?

nie to niemce, po 45 bylo ich duzo. Darmowych ja ja ja
        • j-k to dobrzi... :) 29.12.11, 02:13
          kamandir_vzvoda napisał:
          nie to niemce, po 45 bylo ich duzo. Darmowych ja ja ja

No to w sumie dobrzi :), ze Nazarbajew w Kazachstanie tez takich darmowych Russkich do roboty ma...

co to sie porobilo...

eeehh...

• felusiak1 nonsens 29.12.11, 02:29
      bzdurny tekst bez jednego konkretu. krytykują bo zostali skrytykowani a tego nie lubią.
      www.washingtonpost.com/world/europe/russias-foreign-ministry-lashes-out-at-us-human-rights-record/2011/12/28/gIQAno8EMP_story.html
      • j-k nieprawda, felek 29.12.11, 02:33
        felusiak1 napisał:
        krytykują bo zostali skrytykowani a tego nie lubią

nieprawda Felek.
        Ruskie lubia kritykie.
        pod warunkiem, ze jest to kritika Zapada /Zachodu/
        innnych nikt ich nie uczyl, wiec ja ich panimaju /rozumiem/.
      • kamandir_vzvoda kali z texASSu njie znosic krytyki? 29.12.11, 11:22
        felusiak1 napisał:

> bzdurny tekst bez jednego konkretu. krytykują bo zostali skrytykowani a tego ni
        > e lubią.

Tak chomiczku tylko USA maja racja i mówią prawdę, Rosjanie kłamią. Kazdy film w waszym Bollywood tak mówi. Sam oglądałem. Wazne ze USA uwielbia krytykę i nigdy nie misza sie w sprawy wewnetrzne innych panstw ha ha ha

en.rian.ru/russia/

Washington considers reports from other countries on the situation with human rights in the United States as useful and is always open for them, a U.S. Department of State spokesman said commenting on a report from Russia.

teraz nawet juz klamac nie moga ha ha ha ale felus twardy badz nieważne do faszyści w DC powiedzom ty wiesz swoje w texASS ;).
    • wujcio44 Re: naruszanie praw człowieka w USA i EU 29.12.11, 10:48
      kamandir_vzvoda napisał:

> ha ha ha

Zgadzam się z tobą. To jest naprawdę śmieszne.
    • felusiak1 Re: naruszanie praw człowieka w USA i EU 29.12.11, 17:49
      te wypoty ministierstwa nie są warte papieru, na którym zostały napisane.
      napisano te banialuki na użytek wewnętrzny. popatrzcie kto nas oskarża o wyborcze przekręty. hipokryci. popatrzcie co u nich sie dzieje.
      nie dopuszczaja niezależnych do wyborów gubernatorskich. a u nas putin mianuje gubernatorów i w zwiazku z tym unikamy wyborczych przekrętów.
      czy nie lepiej byłoby zaniechać wyborów? nie byłoby przekrętów. jak w korei......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka