Dodaj do ulubionych

CRASSULA,WHERE ARE YOU??? GOT BIG NEWS

IP: *.bchsia.telus.net 16.08.04, 15:50
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=578&e=6&u=/nm/20040816/ts_nm/iraq_soldiers_dc

Nie wiesz ile brakuje jeszcze do pierszego tysiaczka ?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus misiek,nie truj mi dupy takimi newsami 16.08.04, 15:55
      jak jest lipa to jest lipa i sie z tym pogodz.wczoraj walnales cos o wypadku samochodowym z braku laku a potem wyszlo ze to nawet nie byly Zydy tylko araby.

jak na podbicie 25 milionowego kraju na bliskim wschodzie to ze strategicznego punktu widzenia utrata mniej niz 5 tys zolnierzy mnie po prostu nie rusza.

wiec z laski swojej jak piszesz cos do mnie to na drugi raz nie truj mi dupy kazdym newsem ktory przeczytasz.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Re: misiek,nie truj mi dupy takimi newsami IP: *.bchsia.telus.net 16.08.04, 16:07
        marcus_crassus napisał:

> jak jest lipa to jest lipa i sie z tym pogodz.wczoraj walnales cos o wypadku
        sa
        > mochodowym z braku laku a potem wyszlo ze to nawet nie byly Zydy tylko araby.
        >
        > jak na podbicie 25 milionowego kraju na bliskim wschodzie to ze
        strategicznego
        > punktu widzenia utrata mniej niz 5 tys zolnierzy mnie po prostu nie rusza.
        >
        > wiec z laski swojej jak piszesz cos do mnie to na drugi raz nie truj mi dupy
        ka
        > zdym newsem ktory przeczytasz
        -----------------
        crassula !!!
        Co ty bredzisz ?
        O jakim podbiciu ty gadasz ???????????
        Sam zes przeciez pisal tu niedawno,ze to bylo wyzwolenie !!!!
        A teraz juz mowisz 'podbicie'

Niemcy podbili Francje
        USA wyzwolilo Francje

Jak nie widzisz roznicy to jested gupi cmok

ps.To ile w koncu zostalo do tego pierszego tysiaczka ??
        • marcus_crassus no to uzyjmy slowa "zajecie" :DDDD 16.08.04, 16:48
          i nie bedzie problemu slownego.ok?? :DDD

nie wiem ile zostalo do tysiaca,a wlaczajac w to zajmowanie kraju czy tylko pozniej???a straty takze niebojowe???

a poza tym to jak chcesz to se zerknij na te tabelki.no i jeszcze jedna rzecz.jak nic sie misiek nie dzieje to nie probuj na sile czegos wykombinowac bo ulegasz inflacji.jak sie nic nie dzieje to sie po prostu nic nie urodzi i trzeba poczekac az cos sie zacznie dziac :))))

choc ten wczorajszy "lepszy rydz niz nic" byl niezly...

swoja droga sadzisz ze jesli na innych planetach istnieje zycie to jest duza szansa ze jest ono antysemickie?? :D
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Misiu z IP: *.bchsia.telus.net IP: *.fastres.net 16.08.04, 16:53
      nie wystarcza ci twoja wlasnosc poczebujesz zawsze wszystkich innych okradac,
      moze wrocisz spowrotem do Kristian71, pod tym nickiem jestes tylko pol idiota.
      • Gość: rachelka Re: Misiu z IP: *.bchsia.telus.net IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 17:17
        Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> nie wystarcza ci twoja wlasnosc poczebujesz zawsze wszystkich innych okradac,
        > moze wrocisz spowrotem do Kristian71, pod tym nickiem jestes tylko pol idiota.
        jarek chociaz ty nie rob z siebie idioty implikujac, ze krystian to basia. juz
        wystarczy nam tu idiota lord, nie dolaczaj do niego i innych podrabiaczy
        nickow,bo i sam to robisz co chwila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka