igor.z_uk
05.04.14, 10:19
Tylko w tym,ze zlamala porzadek swiatowy,w ktorym rzadzi globalna mafia rzydowska,ktora swoje oparcie ma w potedze Stanow,ktore ,niestety,pelnia role ich uzytecznego idioty.Ten porzadek powstal po rozpadzie bloku radzieckiego."Zwyciezcy" uwazali,ze to ich zasluga i postanowili ,ze caly swiat jest ich trofeum wojenny.
Pomylili sie . Zwyciestwo bylo tymczasowe,ale oni tego nie zauwazyli.Nabierali caly czas moc Chiny,a i Rosja odrodzila sie. I to Rosja rzucila wyzwanie obecnemu porzadku swiatowemu,ktory gwarantowal wysoki poziom zycia mniejszosci,na rachunek wiekszosci. Wiekszosc z nas dzieki temu porzadku calkiem nie zle zyje i wielu oburza sie na Rosje,ze probuje zmienic ten stan rzeczy,ale popatrzmy prawdzie w oczy i zadamy sobie pytanie- czemu my,mieszkancy Europy Zachodnie i Ameryki Polnocnej,mamy prawo zyc bogato,a reszta klepac biede? Tylko nie mowcie,ze my ciezej pracujemy.Goowno prawda.Czym jest ciezka praca ,zaden z nas nie ma pojecia .Dla tego radze wiecej umiaru w krytykowaniu poczynan Rosji pod przywodztwem jej Prezydenta Putina.A jak komus az tak chce sie tego robic,to radze najpierw wyjechac do Afryki i popracowac razem z miejscowymi na jakims przedsiebiorstwie,nalezacym zachodniemu koncernu.
p.s. Wiem,ze zaraz bystrzaki zacznam pluc sie jadem pod moim adresem,ale mnie to jest obojetnie.Tym bardziej,ze plujecie nie na mnie,a tylko na wlasny monitor:-)