Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 24.08.04, 16:39 dana na wakacjach pancake.uchicago.edu/~carroll/images/mpfountain.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiecka Re: look at that IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:02 niegrzeczna dziewczynka , ty rachelko , ale fakt , danka dobrze się bawi - dla ułatwiena dodam ,że danka jest na zdjęciu w białych spodenkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: look at that IP: *.twcny.rr.com 24.08.04, 17:05 Gość portalu: kiecka napisał(a): > niegrzeczna dziewczynka , ty rachelko , ale fakt , danka dobrze się bawi > - dla ułatwiena dodam ,że danka jest na zdjęciu w białych spodenkach to ona 1.5 razy szersza niz ja, nie moge w to uwierzyc. Ganiaj z nia co rano aby byla w dobrej kondycji a i tobie sie to przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiecka Re: look at that IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:10 normalnie - brykasz i dobrze , ale mam nadzieję ,że garderoby nie kupujesz w sklepie dla dzieci ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: look at that IP: *.twcny.rr.com 24.08.04, 17:18 Gość portalu: kiecka napisał(a): > normalnie - brykasz i dobrze , ale mam nadzieję ,że garderoby nie kupujesz w > sklepie > dla dzieci ...? co robie z kim i dla kogo pozostanie tajemnica alladynie, to nie sa wiadomosci dla ciekawskich z roznych stron swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: look at that 25.08.04, 10:15 rachelko szmatelko, widze, ze mnie nie zapominasz nawet na minutkie... wiec sle ci calusa wdziecznosci z wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś