09.10.16, 12:20
Agnieszka Radwanska wlasnie wygrala China Open 6:4, 6:2 przeciwko Johannie Koncie z UK. Brawo za wielkie zyciestwo, juz 20-te w karierze.

Zaczynam lubic Chinczykow. Jestem za 2 tygodnie w Singapurze to im pogratuluje:)

PF
Obserwuj wątek
    • bywszy2 Re: Well done 09.10.16, 13:15
      Kobiety polskie pokazaly srodkowy palec dozorcom lozkowym,roznym klechtom i ramolom roznego autoramentu.
      Kobiety potrafia!!!
      • kylax1 Dokładnie tak. :) 09.10.16, 14:09
        Klechistan w opałach, bo kobiety mają dość katolickiego faszyzmu.
        • malkontent6 Re: Dokładnie tak. :) 09.10.16, 15:42
          Sprawdź definicję faszyzmu zanim coś napiszesz.

Warto dodać, że nie tylko kobiety pokazaly rządzącym środkowy palec.
    • malkontent6 Re: Well done 09.10.16, 15:43
      Gratulacje. :)
    • felusiak1 Re: Well done 09.10.16, 16:26
      w ameryce zwolennicy trumpa pokazują rzadzącym środkowy palec ale to jest złe.
      • malkontent6 Re: Well done 09.10.16, 19:15
        Demokraci ostatnio jakoś dziwnie nerwowi.
    • de_oakville Fantastycznie! 09.10.16, 18:36
      polski_francuz napisał:

> Zaczynam lubic Chinczykow. Jestem za 2 tygodnie w Singapurze to im pogratuluje:

Zazdroszcze Ci! W Singapurze bylem tylko raz w zyciu w roku 2000. I pewnie nie przesadze jezeli powiem, ze jest to moje najbardziej ulobione miejsce na swiecie. Nie wiem, czy bedziesz mial czas na zwiedzanie. Dzielnica "Little India" to "zageszczone mrowisko" w porownaniu z pozostala, przewaznie chinska czescia miasta. W stolowkach oddzielne tace dla Muzulmanow i nie-Muzulmanow. W parku na wzgorzu, z ktorego widac slynna wyspe Sentoza (na niej fontanny, plaze, lunaparki, znakomite restauracje) nad lawka, na ktorej usiedlismy wisial jakis dzwon okretowy. Kiedy mu sie blizej przyjrzalem zobaczylem wygrawerowana nazwe statku, do ktorego nalezal: "Dar Pomorza". Skad on sie tam wzial, nie wiem do dzis. Ciekawe czy tam jeszcze wisi?
      • engine8 Re: Fantastycznie! 09.10.16, 18:44
        Jak sami singapurczycy powiadaja - "Singapore is a fine city - there is fine for everything".
        • polski_francuz Re: Fantastycznie! 09.10.16, 19:49
          Bede od srody do soboty i czas bedzie wypelniony konferencja. Chcialbym jednak troche po miescie pospacerowac. Slyszalem, ze ogrod botaniczny jest OK. A ogrody lubie i ten wroclawski, i berlinski i ten w Melbourne.

Ponoc trzeba byc grzecznym bo niegrzecznych surowo karaja. Bede sie wiec staral:)

PF
          • de_oakville Re: Fantastycznie! 10.10.16, 01:08
            Zycze Ci zebys znalazl czas wolny na odrobine turystyki - przejscie sie po Orchard Road (glowna ulica handlowa), wybrzezem w porcie wsrod tamtejszych skyscrapers. Jest na co popatrzec, ale najciekawsi sa ludzie - mieszanki chinsko-hinduskie o zadziwiajacej urodzie. W Singapurze mialem szczescie, bo bylem sluzbowo, ale znalazlo sie troche czasu na zwiedzanie. W Istambule bylem natomiast 3 razy ale nigdy nie stanalem przed meczetem Hagia Sophia, Blekitnym meczetem itd. Nie bylo czasu. Hotel byl w azjatyckiej czesci miasta i tylko te czesc jako tako poznalem. Praca u klienta od rana do poznej nocy. Lepsze to jednak niz nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka