perla.roztocza 04.07.26, 15:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla.roztocza [...] 04.07.26, 15:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 [...] 04.07.26, 15:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: obywatelski strażnik 04.07.26, 15:43 igor_2025 napisał: > Ale forumowi lewace okrzykna Ciebie faszysta i nazista, do tego jestem przyzwyczajony więc muszą wymyślić coś innego niż wyzwiska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 [...] 04.07.26, 16:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: obywatelski strażnik 04.07.26, 16:11 Lewak lewakowi nie jest rowny tu nie oceniala bym wszystkich jedna miarka www.youtube.com/watch?v=GxtCE8Dmjik jesli chodzi o pewne organizacje w jego wypowiedzi nie podzilalaby ich z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 Mona , ja odrozniam lewactwo od lewicowosci 04.07.26, 16:29 monalisa2016 napisał(a): > Lewak lewakowi nie jest rowny tu nie oceniala bym wszystkich jedna miarka Kazdy lewak jest taki sam. Trzeba rozrozniac ludzi o pogladach lewicowych i lewakow. To rozne nurty polityczne. > jesli chodzi o pewne organizacje w jego wypowiedzi nie podzilalaby ich z nim. Ktore, bo jestem ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Mona , ja odrozniam lewactwo od lewicowosci 04.07.26, 16:40 Jak posluchasz dowiesz sie o jakich dwoch organizacjach jest w wideo mowa z ktorych mozna powiedziec kazdy Polak w Polsce jest dumny, jedni daja za darmo zas drudza maja ich "obronic" tak jak bronili panstw Zatoki Perskiej :-). Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Mona , ja odrozniam lewactwo od lewicowosci 04.07.26, 18:20 Wiesz monia ty też jesteś klamka. W zasadzie nie masz nic do powiedzenia. Wklejasz video i ja mam obejrzeć i zgadnąć o co ci chodzi. KLAMKA+ Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Mona , ja odrozniam lewactwo od lewicowosci 04.07.26, 19:29 felusiak1 napisał: > Wiesz monia ty też jesteś klamka. > W zasadzie nie masz nic do powiedzenia. > Wklejasz video i ja mam obejrzeć i zgadnąć o co ci chodzi. KLAMKA+ > Felus ja cie juz dawno przed latami rozgryzlam jak ci sie ujawni rabek prawdy zaraz zamulasz probujac zamiesc wszystko pod dywan a teraz uzywasz sloganu klamka, wiec zapytam sie ciebie, kto jest ta klamka i lubi mentna wode? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 Re: Mona , ja odrozniam lewactwo od lewicowosci 04.07.26, 19:30 monalisa2016 napisał(a): > Jak posluchasz dowiesz sie o jakich dwoch organizacjach jest w wideo mowa z kto > rych mozna powiedziec kazdy Polak w Polsce jest dumny, jedni daja za darmo zas > drudza maja ich "obronic" tak jak bronili panstw Zatoki Perskiej :-). Ale ja ocenialem wypowiedz zalozyciela watku. Niby czemu ja mam ja oceniac na podstawie jakiegos wideo? Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: obywatelski strażnik 04.07.26, 16:04 Fajnego "straznika" onuce znalezli Armie Hammer.: W 2021 roku wybuchł skandal po ujawnieniu wiadomości, w których pojawiały się opisy fantazji o charakterze kanibalistycznym. Równocześnie kilka kobiet oskarżyło go o przemoc seksualną i nadużycia. Hammer zaprzeczał, jakoby był kanibalem lub dopuścił się przestępstw.Onuce tez ciagle zaprzeczaja ze morduja niewinnych ludzi Die Guardian +1 Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza [...] 04.07.26, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 [...] 04.07.26, 18:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza [...] 04.07.26, 18:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: obywatelski strażnik 04.07.26, 18:28 Przesłanie to nie dawanie w mordę tu i teraz. To jest wskazanie winy wladz za sytuacje. Wpuscili hordy w wieku poborowym i nie egzekwują prawa wobec nich ze strachu przed oskarżeniem o islamofobie. W filmie jest scena kiedy sedzia udziela wywiadu stojąc na schodach przed budynkiem sadu. Dokładnie takie slowa wygłosił sedzia w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza [...] 04.07.26, 18:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś