kokosz_is_back 23.05.05, 01:20 "The war in Iraq was conceived by 25 neoconservative intellectuals, most of them Jewish..." www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=280279 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman.nowy Re: The war in Iraq 23.05.05, 01:22 malo tego.dodaj jeszcze, ze byli to krypto-komunisci i homoseksualisci. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: The war in Iraq 23.05.05, 01:28 jesli masz linki na ten temat, to podziel sie nimi! :-)) Swoja droga, "noeokonserwy" to faktycznie byli lewacy, przechrzczeni na "konserwatystow", czego najlepszym przykladem jest sam Kristol i jego tatuncio... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: The war in Iraq 23.05.05, 02:17 kokosz_is_back napisała: > jesli masz linki na ten temat, to podziel sie nimi! :-)) > Swoja droga, "noeokonserwy" to faktycznie byli lewacy, przechrzczeni na > "konserwatystow", czego najlepszym przykladem jest sam Kristol i jego tatuncio. > .. a ten pan nowy to troche nieswieze komentrze puszcza,malo weny ale duzo packi propagandowej,ot taki nienowy pajacyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:11 Zatem, Rachelciu, nic sie nie zmienilo. Jak kiedys zmieniali nazwisko na np. Potocki, to tylko po to, aby zaraz je zmienic na Zamoyski... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:13 kokosz_is_back napisała: > Zatem, Rachelciu, nic sie nie zmienilo. Jak kiedys zmieniali nazwisko na np. > Potocki, to tylko po to, aby zaraz je zmienic na Zamoyski... albo rzewuski albo radziwill,smrod ten sam od tych wysoko urodzonych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:21 Oczywiscie mialas na mysli "wysoko urodzonych", a nie wysoko urodzonych, prawda?... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:25 kokosz_is_back napisała: > Oczywiscie mialas na mysli "wysoko urodzonych", a nie wysoko urodzonych, prawda > ?... tia ja jestem zupelna rewolucjonistka francuska, mam na mysli tych co to wyzej s... niz ma ,ma siem rozumiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:38 kokosz_is_back napisała: > "The war in Iraq was conceived by 25 neoconservative intellectuals, most of > them Jewish..." > > www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=280279 Kiedy Ameryka sie wreszcie obudzi i popedzi to dziadostwo? -zyd powinien mieszkac w zydowie i tam niech sie rzadzi Kiedy Amerykanie zaczna rzadzic we wlasnym kraju w USA ??? mam nadzieje ze doczekam tego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:54 Mysle, ze obudza sie dopiero wtedy, gdy ich obecna "przyjazn" z iSSraHellem naprawde zaboli. Wczesniej nie ma na to szans! :-(( Pozdr., K Dobra, ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: The war in Iraq 23.05.05, 03:56 kokosz_is_back napisała: > Mysle, ze obudza sie dopiero wtedy, gdy ich obecna "przyjazn" z iSSraHellem > naprawde zaboli. Wczesniej nie ma na to szans! :-(( > Pozdr., > K > Dobra, ide spac. he,he dzisiaj ktos z kurami idzie spac i to bez obrazkow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: The war in Iraq 23.05.05, 04:01 i-love-2-bike napisała: > kokosz_is_back napisała: > > > Mysle, ze obudza sie dopiero wtedy, gdy ich obecna "przyjazn" z iSSraHell > em > > naprawde zaboli. Wczesniej nie ma na to szans! :-(( > > Pozdr., > > K > > Dobra, ide spac. > > he,he dzisiaj ktos z kurami idzie spac i to bez obrazkow:))) ja tez juz spadam ...jak to bez obrazkow ,jeden mamy na razie Odpowiedz Link Zgłoś