czuk1 12.07.15, 17:30 Rosyjskie zielone ludziki pracują intensywnie a tu lenistwo do potęgi trzeciej. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: lenistwo.... 19.07.15, 09:16 To pośredni dowód na fałszywą nazwę i intencję tego forum. Osoba założyciela nieobecna tu a gdzie indziej tylko formalnie widzi Ukrainę - jako suwerenne państwo. Po co było zakładać to forum..... kiedy nawet założyciel tu nie zagląda. A jeśli zajrzy to olewa wpisy. Odpowiedz Link
czuk1 lenistwo.... czy inne zadania ? 07.08.15, 07:13 Piszesz wszędzie, dajesz namiar na swoje forum. Ale tu nie piszesz ? ;) Odpowiedz Link
czuk1 Re: lenistwo.... 18.07.17, 18:43 Takie były i są intencje moje ożywiania forum o Ukrainie. Forum opuszczonego przez zbanowanego założyciela. PS. Na początku miałem podejrzenie, że forum ruskim przestało być potrzebne.... jak osom gniazdo. Później zauważyłem, że założyciel nie pisze bo prawdopodobnie został zbanowany. Ponieważ AGORA nie likwiduje tego forum a ma ono frapującą nazwę..... może służyć doskonale do polsko-ukraińsko-rosyjskich polemik. Tak uznałem. I dlatego inspiruję (głównie Ukraińców) do korzystania z forum. Wszystkie wpisy moje..... to inspiracje dla potencjalnych polemistów. Wątki wyrażają też aktualne problemy Ukrainy .... Odpowiedz Link