04.07.05, 01:08
wg wskazan wyszukiwarki tyle wlasnie postow brakuje rachelce do magicznej liczby 10 tys postow.

i jednoczesnie otwieram teleturniej - czy rachelka do konca roku napisze wiecej postow i watkow niz jakikolwiek forumowicz forum swiat w historii w ciagu calego czasu istnienia forum...

ja obstawiam ze bez dwoch zdan.

nagroda bedzie papierowy wydanie tworczosci rachelki pod tytulem

"miedzy maglem, pierogami i forum swiat" ktora to ksiazka opisze w jakich okolicznosciach rodzily sie madrosci tej niewatpliwie interesujacej intelektualnie kobiety.

rachelka zas jesli dokona tego czynu otrzyma wydanie ksiazkowe pracy profesora Tutki

"O nerwicach - czyli jak leczyc uzaleznienia od internetu"
Obserwuj wątek
    • abe_ltd Re: 600 04.07.05, 01:12
      A jak ktos napisze ksiazke o tobie, czyli zwyrodnieniu nieszkodliwego
      entuzjasty pax americana w faszyzujacego fanatyka z drobnym businessem uslug
      osobistych na stronie to dopiero to bedzie BESTSELLER.
      Moze sie skusze. Poobserwuje dalej twoja dzialalnosc - to jest bogactwo
      materialu
      • marianna.rokita Re: 600 04.07.05, 01:15
        Ty tak nie obstawiaj, bo na aqua scigam sie ja z Gini :)
        Tez boleje czasem nad moja glupota :) Na szczescie czasem :D

• marcus_crassus eee...ale widzisz...ona to naplodzila nie 04.07.05, 01:19
          w ciagu calosci istnienia forum - te 10 tys plodow to efekt 7 miesiecy :/

to jest hardcore :)
          • i-love-2-bike Re: eee...ale widzisz...ona to naplodzila nie 04.07.05, 02:48
            marcus_crassus napisał:

> w ciagu calosci istnienia forum - te 10 tys plodow to efekt 7 miesiecy :/
            >
            > to jest hardcore :)
            >

e tam kropekuk,milosc marianny ,bije mnie na leb na szyje krasula,ze o tobie pod
            10 nickami to juz nawet przez wrodzona skromnosc nie wspomne.
        • abe_ltd Re: 600 04.07.05, 01:20
          Wiesz, marianna, gini jest mi zupelnie bezplciowo obojetna. Juz sie Gini nie
          denerwuje a jako ze mnie ona nie ekscytuje to miedzy toba a nia naprawde
          zakladow stawiac nie bede.
          Miedzy toba a mna juz zesmy to sobie wyjasnily kiedys ze ty mnie nie lubisz, i
          vice versa.
          Swiat jest prosty.
          • marianna.rokita Re: 600 04.07.05, 01:22
            Heh :) Mozemy zawsze zakopac topor wojenny :)))))
            • abe_ltd Re: 600 04.07.05, 01:26
              Chyba nie da rady. Irreconcilable differences: ty nienawidzisz arabow, a ja nie
              mam nic przeciwko nim.
              Popatrz na post crassusa do ciebie na tym drugim watku - wszystkich nas
              skrytykowal w odpowiednio perojatywnych okresleniach, a na Mirmilka uzyl tylko
              slowa 'muzulmanin'. W kontekscie, dla crappusa 'muzulmanin' sam w sobie jest
              slowem perojatywnym. To jest wlasnie przejaw faszyzmu.
              • marcus_crassus lecz sie n/t 04.07.05, 01:27

• abe_ltd Misiu, czemu ty mnie tak nienawidzisz? 04.07.05, 01:50
                  Ja cie w sumie lubie. Wkoncu tak ladnie troszczysz sie o czystosc rasowa mojego
                  kraju rodzinnego. Dzieki tobie moj kraj pozostanie zawsze dziewiczy, zupelnie
                  jak w moich dzieciecych wspomnieniach.
                  Dziekuje ci za to, bojowniku.
              • marianna.rokita Re: 600 04.07.05, 01:30
                Nie imputuj mi:) To nie tak, ze nienawidze Arabow.Mam klikunastu znajomych
                wyznanaia muzulmanskiego :) Tu chodzi o extremistow:) Tych z kazdej strony nie
                cierpie :)
                • abe_ltd Re: 600 04.07.05, 01:36
                  To dlaczego utozsamiasz sie z indywiduami rodzaju krasuli, ktorzy faktycznie
                  palaja rasowa nienawiscia i religijnymi uprzedzeniami (choc verbatim
                  zaprzeczaja ale przeciez stan faktyczny jest powszechnie znany i jest co do
                  tego consensus na forum). Kto z kim przestaje...
    • wojcd Marcusie_Ułomny 04.07.05, 01:38
      bądź grzeczny, bo przyjdzie Rachelka i zrobi
      ci kuku. Idź na randkę, bo Ty normalny nie
      jesteś.
      • i-love-2-bike Re: Marcusie_Ułomny 04.07.05, 02:46
        wojcd napisał:

> bądź grzeczny, bo przyjdzie Rachelka i zrobi
        > ci kuku. Idź na randkę, bo Ty normalny nie
        > jesteś.

cholera do czego to doszlo szanowny wojciechu,zeby ulomnych mna straszyc. ja sie
        chyba dzisiaj splacze i poczytam eurobzdury.com:)))
        • wojcd Re: Marcusie_Ułomny 04.07.05, 03:14
          i-love-2-bike napisała:
          > cholera do czego to doszlo szanowny wojciechu,zeby ulomnych mna straszyc. ja
          sie chyba dzisiaj splacze i poczytam eurobzdury.com:)))
          ----------------------------------------------------------
          Ułomny chyba się na mnie obraził i nie odpisuje mi.
          Trudno, jakoś to przeżyję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka