Dodaj do ulubionych

Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansować

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 08:20
Szukać sensu można ale w decyzjach PZPN-u go się nie znajdzie. Jeśli w
następnym sezonie z I ligi spada aż jedna drużyna to od razu widać że PZPN
promuje cieniznę i minimalizm. Promuje drużyny które nic nie robiły przez
cały sezon, przegrywały, sprzedawały i to one w nagrodę zostaną a ci co cały
sezon walczyli, grali, przyciągali kibiców na trybuny dla PZPN się nie liczą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.07.04, 11:54
      Jak zwykle te kut...sy ze Śląska interpretują przepisy, tak aby wyszło na ich.
      Zrozumcie wreszcie barany, że Polar grał w II lidze a Śląsk w III. Jeżeli już
      dojdzie do sytuacji (w co nie wierzę), to Polar ma większe szanse grać w II
      lidze niż ten wasz zasrany Śląsk.
      • Gość: Erazmus Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.04, 12:00
        jo ja bym tego gra nie nazwal :D To byla raczej Spolka Handlowa Putyra& Szypula :PPP
      • Gość: kibicWKS Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 12:42
        Gość portalu: Jo napisał(a):

> Jak zwykle te kut...sy ze Śląska interpretują przepisy, tak aby wyszło na ich.
        > Zrozumcie wreszcie barany, że Polar grał w II lidze ...

Słuchaj kutasie z Polaru ty to badziewie nazywasz grą?????????
        To była antyreklama piłki na całą Polskę i wstyd przy aferach Jasińskiego
        który miał grać za 3000zł przez cały rok, pijanego działacza na konferencji
        prasowej, sprzedaży meczów. O poziomie sportowym i zainteresowaniu tym klubem
        przez kibiców nie wspomnę. Jeśli taki klub za swoją sportową postawę jaką
        pokazał w poprzednim sezonie ma w nagrodę pozostać w lidze to Polska piłka
        będzie jeszcze długo chora. Daj spokój z tym zasranym Polarem. Ludzie przez
        takie kluby przestają oglądać piłkę nożną. Mniejszą krzywdę by temu sportowi
        zrobił Polar gdyby wcale nie grał. Nie byłoby przynajmniej śmiechu na całą
        Polskę i wstydu dla Wrocławia.

Inna sprawa że ani Polar ani Śląsk w tym sezonie nie zagrają w II lidze.
        • Gość: Jo Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.07.04, 14:20
          od tej chwili jestes dla mnie kutasem. W poprzednim wpisie nie do ciebie się
          zwracałem, tylko do takich samych działaczy Śląska jakie odziedziczył Polar po
          Sląsku. Kupa zarozumiałych frajerów. Więc spadaj.
          • Gość: kibicWKS Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 15:01
            Gość portalu: Jo napisał(a):
            > od tej chwili jestes dla mnie kutasem...

Nic nowego bo już napisałeś wcześniej co o mnie myślisz.
            > Jak zwykle te kut...sy ze Śląska...
            > Zrozumcie wreszcie barany...
            > ...ten wasz zasrany Śląsk.
          • Gość: Erazmus Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.04, 16:36
            Stukniety jestes sami sobie takich dzialaczy wybraliscie . Pamietam jak sie
            odgrazaliscie ze nam pokazecie z Ludkowskim w Polarze jak sie gra w pilke :P Za
            jedna rzecz szanuje Was - dzieki Wam Slask jest Slaskiem ...
    • Gość: speedboy A my w Lubinku mamy pierwsza lige... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.04, 15:35
      i to wszystko co chcialem napisac :-)
      • Gość: kibicWKS Re: A my w Lubinku mamy pierwsza lige... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 15:49
        ...eeee tam! Byłem kiedyś na pierwszej lidze. Żadna rewelacja. Ostatnimi czasy
        nie najlepsze drużyny w niej grają :)))
        • Gość: speedboy Eeee tam... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.04, 22:56
          kibicWKS masz calkowita racje...
          no ale coz jakos przeboleje te nudne spotkania z Wisla, Legia, Lechem czy
          Cracovia :) kto wie "za rok, a moze dwa" znow obejrze derby he he
    • Gość: Vivaldi Re: Licencje w II lidze - Śląsk też chce awansowa IP: *.ptf.pl 13.07.04, 17:54
      No poziom twojego komentarza świadczy o tobie Jo. Jedyne co macie sensowne to
      murawę treningową. Polar w minionym sezonie to bida z nędzą. Wydmuszka zamiast
      jaj. Mam nadzieję, że jeśli dojdzie do derbów Wrocławia to nasi chłopcy pokażą
      Ci gdzie wasze miejsce. Zespół bez kibiców ha ha. o PRZEPRASZAM kibic Jo. Numer
      123.... Bujaj się prowincjo.
    • Gość: Krupik Dolnoślązakom gratulujemy Zagłębia Lubin IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 07:07
      • Gość: kibicWKS Polakom gratulujemy wiernych kibiców Śląska IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.07.04, 08:53
        :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka