Dodaj do ulubionych

Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN

IP: *.finemedia.pl 15.10.04, 07:20
Najwyższy czas zająć się tymi ludźmi. Przez takich parchów Polar spadł do III
ligi. Oby więcej nie mogli już kopać piłki, a za to co zrobili do paki z nimi.
Może jest to światełko w tunelu w oczyszczaniu tej zasmrodzonej gnojem
dyscypliny.
Obserwuj wątek
    • Gość: grizzler Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:51
      mam nadzieje ze uda sie uratowac polarek ... a tych niegodziwcow ukarac z
      najwieksza surowoscia !!
      • Gość: lolo Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 10:15
        Tak już jest zże kara się tego który dał ale i tego który wziął!!! Dlatego
        Polar do 5 ligi!!!!!!!! Aferę ujawnili dopiero jak Gazeta o tym napisała!!!!!!
        • Gość: Gonzo Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.finemedia.pl 15.10.04, 14:17
          Lolo ty naprawdę lecz się, bo widzę, że pałasz nienawiścią do Polaru.
          Zapomniałeś jak Polar oddał mecz Śląskowi, żeby awansował do I ligi. Tego się
          nie pamięta. Odwal się od Polaru. W Polarze zrobili z nimi porządek i nie jest
          prawdą, że to Gazeta pierwsza ujawniła. Ujawnili działacze Polaru, a Gazeta o
          tym napisała, bo od nich miała informację.
          • Gość: lolo Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 15:02
            1) Polar jest mi obojętny , ani go nie kocham ani nienawidzę,
            2)Ślaski tak by ten mecz wygral , a skoro Polar go odpuścił to jakto świadczy o
            tym klubie
            3)Leczyć to ty sie musisz.Napisałes ze Wielgus to szowinist abopowiedziłą ze
            najlepszy klub we Wrocku to Ślask.Tak rozumujac wnioskuję że ty i piłkarze
            Polaru zapytani o derby odpowiedzielibyście" Tak Polar to osiedlowy klubik bez
            kibiców, czasem przyjdzie ich 300 ale tylko wtedy jak rozdajemy browary ( tak
            był chyba z rok temu).Tak naprawde mamy go gdzieś.CZasem coś kupimy czasem
            sprzedamy." Rozumiem że wtedy taką wypowieź nazwałbyś obiektywna i nie
            szowinistyczna? A poz atym juz niedługo bedziecie kopać piłke w Kątach bo
            VWULKAN już zapowiedział ze nici ze sponsoringu.A na derby nie ide , bo
            działacze Polaru dali ceny jak z kosmosu no ale w końcu to jedyny raz kiedy
            można zarobić na meczu u" siebie:
            • Gość: janek Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:27
              jestem kibicem polaru i wypraszam sobie twierdzenie ze polar nie ma kibicow.
              polar nie ma psudokibicow, a to akuratnipowod do dumy !!
              ------------
              na widzewie daja kilbaski z musztarda
              • kibicwks Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN 16.10.04, 08:06
                Gość portalu: janek napisał(a):

> jestem kibicem polaru i wypraszam sobie twierdzenie ze polar nie ma kibicow.
                > polar nie ma psudokibicow, a to akuratnipowod do dumy !!

Polar ma pseudokibiców. Tyle że internetowych. Ciekawe czy Gonzo i spółka
                ujawnią się na derbach czy też może aby zgubić się w tłumie będą się cieszyć
                gdy Śląsk strzeli bramkę i siedzieć cicho gdy tą bramkę strzeli Polar.
    • Gość: rene Re: Zbigniew Murdza zawieszony przez PZPN IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.10.04, 21:46
      HA HA HA! a to ciekawe!!!! Pan "trener" nie załapał sie do pracy w Zagłębiu i .........."przypomniał" sobie ,że Zagłębie jest be?
      A może by tak zając się takimi "uczciwymi"?
      To " śledztwo" to jest farsa ......śmiechu warte działania .
      Przecież na pierwszy rzut oka widać ,że chodzi o uziemienie jednego klubu bo...........,no właśnie DLACZEGO????
      Jeśli zostanie to doprowadzone do końca i będą kary to dla KOGO?
      Słyszałem ,że ci co sprzedają i kupują ponoszą karę.....a więc Polar też nie powinien się cieszyć bo i z czego?. zamieszanych podobno było kilka klubów
      Tłoki Gorzyce,Pogoń Szczecin,Cracovia Kraków,Zagłębie Lubin, Piast Gliwice....no i oczywiście i..... przede wszystkim Polar! Może kogoś jeszcze pominąłem?
      I co Panowie dyskutanci to będzie dobrze dla piłki ligowej ?tyle drużyn zostanie zdegradowanych????
      A więc jak będzie? poszukamy jakiegoś "koziołka ofiarnego"? czy wszyscy poniosą karę ?
      Ja stawiam na pierwszą opcję ........poniesie karę jeden i co to zmieni????
      Myślę ,że rację mają ci którzy stoją na stanowisku ,że to kiełbaska wyborcza.
      Panowie!!!! patrzmy trzeźwo i nie kierujmy sie nienawiścią bo robią nam wodę z mózgu "panowie " którzy maja swoje interesy, a my kibice niepotrzebnie sie podniecamy jak oni biją pianę.Kończę i pozdrawiam KIBICÓW PIŁKI NOŻNEJ a "oszołomom" radzę napić sie zimnej wody.Dużo by na ten temat jeszcze można dyskutować.Pewne jest jednak ,że robią z nas głupków!!!!!. Hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka