Gość: misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:23 greg to 3 zuzlowiec świata.nikogo lepszego nie uda nam sie pozyskać.bo poprostu nie da sie ich wyrwac z polskich klubów.dac mu szanse!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SpeedFAN Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 22:14 Chuj w dupę Hancockowi.Niech ten sprzedawczyk nie pokazuje się we Wrocławiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Greg żegnaj IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 22:45 Postawamy na młodych gdyby ten numer z samolotami był pierwszym, który nam w tym sezonie wyciął Herbi moze nie byłoby sprawy. Sęk w tym, że tych wpadek było więcej. Żegnaj Herbi nie chcemy Cię już w SPARCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
sympathy64 Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie 05.10.04, 09:23 pamietasz buraku jak Sparta była w II lidze i ile punktów Hancock zrobił w decydującym meczu w Częstochowie? Nie pamiętasz. Lepiej obrzucić kogoś błotem. Wolisz Crumpa co? Odpowiedz Link Zgłoś
gelu Re: Co do Crumpa 05.10.04, 10:01 Chciałbym zauważyć, że akurat Crump ostatnio zmienił swoje podjeście do polskiej ligi. Spójrzcie na jeden, jakże wymowny przykład. Mecz Apator-Unia Tarnów. Tego samego dnia inny klub Crumpa (Łada Togliatti) rozgrywa zawody o Puchar Europy (gdzie ostatecznie przegrywa tylko z Włókniarzem Częstochowa). Crump wybiera jednak udział w meczu Apatora, gdzie wyraźnie przyczynia się do zwycięstwa nad Unią. Zauważcie, że dla Apatora ten mecz był właściwie o pietruszkę. Nic im nie zmieniał - to był mecz tylko dla kibiców. No właśnie - dla kibiców! I Crump ich nie zawiódł. Czy my możemy to samo powiedzieć o Hancocku? Moim zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co do Crumpa IP: *.KSZ.K.pl 05.10.04, 21:10 Crump mial mozliwosc wyboru ale z Hancock raczej nie mial: "Musiałem wystartować w tych zawodach, gdyż gdybym odmówił, odebranoby mi międzynarodową licencję żużlową". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatnia Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.10.04, 07:21 SpeedFAN ! Ty z żużlem masz tyle wspólnego co ja z "nożną". Zmień słownictwo , albo dyscyplinę.Gdybyś zechciał się "reedukować" zapraszam na mecze siatkówki ! Właśnie rozpoczyna się nowy sezon. Do zobaczenia na Krupniczej lub w Orbicie, Odpowiedz Link Zgłoś
gelu Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie 05.10.04, 09:54 Nie ma sensu kolejny sezon wozić się z Hancockiem. On nie traktuje najpoważniej polskiej ligi - to dla niego tylko jedno z kilku miejsc do zarabiania pieniędzy. Jak nie sięgnąć pamięcią, zawsze były jakieś mniejsze lub większe kłopoty z Hancockiem. To nie przyjechał, bo miał jakieś ważne zawody (dużo ma takich zawodów ważniejszych od naszej ligi), to z kolei był przez 3/4 sezonu bez formy. Nawet jeśli można w jakiś sposób usprawiedliwić jego nieobecność w Tarnowie (w co nie wierzę - dla chcącego nic trudnego, gdyby Hancockowi naprawdę zależało na dotarciu do Tarnowa, to znalazłby sposób), to i tak uważam, że są w naszej lidze solidniejsi stranieri. Przykład: Andreas Jonsson. W GP był dopiero 7., ale w naszej lidze to najlepiej punktujący zawodnik. To świadczy o tym jakie ma priorytety. Widać, że dla niego liga polska jest ważna i dlatego to jest zawodnik, na którego warto stawiać. To, że Hancock był 3. w GP, to jeszcze nie oznacza, że będzie dobrze jeździł w polskiej lidze (przykłady można mnożyć, ale podajmy tylko ostatni super przykład - Nicky Pedersen). Polska liga nigdy nie była dla Hancocka najważniejsza. I dlatego czas na zmianę, czas najwyższy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 10:12 co ty gadasz nicki pedersen nie chce jezdzic w zielonej gorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.wrzos.wroc.pl 05.10.04, 11:20 3 zawodnik swiata??? Szkoda, ze ten trzeci zawodnik swiata nie sprawuje sie tak jak mowi o tym jego pozycja w GP. Gollob jest 8. a robi komplety w polskiej lidze, Jonsson 7. a ma najlepsza srednia. Teoretycznie Hancock powinien byc na poziomie Crumpa i Rickardssona, no tak przeciez wskazuje jego pozycja!!! A prawda jest taka, ze oglada plecy w plecy tych zawodnikow i nie tylko tych. Naprawde to zastanawiam czy z Hancockiem bysmy wygrali... przeciez nie raz w jakims malo waznym meczu przywozil po 4, a jakby tu bylo podobnie??? Nie wiem, nie chce sie juz zastanawiac. Chlopaki wywalczyli wicemistrzostwo i to w jakim stylu. Uwazam ze sam Drabik by wystarczyl, bez Herbiego. Nawet jesli jest niewinny, ja go nie osadzam, ale 2 lata temu chcialem juz go zmienic. To, ze kibice kogos lubia to jedno, Knudsena tez kibice lubili ale w przypadku tego drugiego mialem pewnosc idac na stadion ze "zrobi" swoje (czytaj 13-15 pkt.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimmor Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:30 Herbi dobrze jeździł w Sparcie ale niestety nie chcę go już widzieć na olipmijskim w jej plastronie na pirsiach. Dziękujemy Greg za wszystko ale chyba już czas odejść. P.S. W przyszłym sezonie powinien u nas jeździć Andreas Jonsson. To jest przyszłość lub kotś z Austrlijczyków. TYLKO NIE CRUMP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini jonsson zostaje w bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:37 jonsson podpisał w bydgoszczy dzis kontrakt, takze przykro nam chlopaki,protas takze niedlugo podpisze no i szykuje sie jeszcze jeden hicior........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:35 chcecie zmienic hacocka ale nie wiecie na kogo bo tak jak pisalem nie ma nikogo kim mozna bylo by go zastąpic (przyklad jonnsan) i nie sciemniajcie mi tu jakimis mlodymi z zagranicy bo jak narazie to nie dają sobie rady w polskiej lidze hancock - wts!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek] Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: 217.153.67.* 06.10.04, 08:46 Żegnaj cwaniaczku Jak go zatrudnią na nastepny sezon to stracą kilkaset złotych bo ja na mecze przychodzić nie będę. Co pokazał ten gość przez tyle lat, czy był kiedyś błyskotliwy?, poprowadził do mistrzostwa? odpowiadam nie! Kombinuje tylko korzyści dla siebie, zawsze Placy w skłądzie byli lepsi od niego a powinien być niekwestionowanym liderem. Panie Rusko pójdź pan po rozum do głowy bo juz czas. Australijczk albo Duńczyk nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: 134.146.212.* 06.10.04, 12:57 Tak "solidnych" jak Adams czy Jonsson już nie ma. Uważam, jednak, że zaraz po nich jest Greg, dlatego za długo się nie zastanawiać (Ostatecznie potencjalne "wybryki" można zabezpieczyć w kontrakcie). Gdy Jonsson podpisał to decyzje zapadną szybko, bo za chwilę nie będzie co brać. Nie wiele mogę powiedzieć na temat "podejścia" Bjarne Pedersena i Hans Andersena, gdyż może jeszcze oni wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Greg Hancock: Chcę jeździć w Atlasie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.10.04, 04:01 lepiej zalatwcie sobie Holte,czy Walaska i o medal na 100% bedziecie walczyli i raczej o zloto,pisze "walczyli" bo zostanie ono w Tarnowie,ale powaznie,z tymi goscmi co macie +np.Holta i macie sklad naprawde na zloto(i np.Hlib jako junior).pzdr Odpowiedz Link Zgłoś