Dodaj do ulubionych

Tarasiewicz zostaje w Śląsku

IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 19.12.05, 23:03
SUPER!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bobo Re: Tarasiewicz zostaje w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.05, 23:57
      Teraz Rysiu ekstraklasa puchary a później przyjdzie czas na reprezentacje Polski. Pozdrowienia trenerze i Wesołych Świąt!
    • Gość: k. Re: Tarasiewicz zostaje w Śląsku IP: 195.20.110.* 20.12.05, 08:42
      to dobrze dla Śląska.
      A co z tą budową stadionu(ów)we Wrocławiu, dezyje miały zapaść dwa rtygodnie
      temu i nadal cisza. Może redaktorzy GW sprawdziliby te informacje???;-))
    • Gość: Jack I bardzo dobrze!!! IP: 213.77.10.* 20.12.05, 08:46
      Rysiu, bardzo dobrze bo my potrzebujemy Ciebie tutaj, razem wywalczymy awans do
      ekstraklasy, SZACUN WIELKI!!!!!!!! VIVA WKS!!!
    • Gość: Marek_37 To ekstra wiadomość!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:13
      Szkoda mi ambitnego Tarasia. Ale on jeszcze dostanie swoją szansę z kadrą. A
      teraz jestem ogromnie szczęśliwy, że pod jego wodzą SLĄSK wróci tam gdzie jest
      jego miejsce do I ligi.
    • Gość: melan Panie trenerze, bedzie pierwsza liga? IP: *.os1.kn.pl 20.12.05, 17:43
      czego brakuje? kibice są z Panem.
      CPWCŚ
    • Gość: andrzej 52 Re: Tarasiewicz zostaje w Śląsku IP: *.ok.ae.wroc.pl 21.12.05, 12:51
      Szkoda a jednocześnie dobrze dla Śląska, gdyż tylko trener Tarasiewicz jest w
      stanie wprowadzić drużynę do I ligi!
      Jeżeli chodzi o stadion to koncepcja otwartego obiektu jest archaiczna (
      Wrocław to pipiduwa ? Czy miasto Europejskie ? ) i szkoda na nią pieniędzy.
      Obiekt nowoczesny to czworobok zamkięty przeznaczony na imprezy sportowe i
      widowidkowo muzyczne. Ze stadionem w środku a na zewnątrz pod trybunami sklepy,
      restauracje, kawiarnie, pubby - miejsce spotkań kibiców i nie tylko bo obiekt
      musi na siebie pracować.
      Ostanio byłem w Warszawie. Chcę mieszkać we Wrocławiu ale tam widać,że władze
      miasta mają koncepcję rozwoju. A jaką koncepcję w sprawie rozwoju
      infrastruktury sportowo-widowiskowej mają władze Wrocławia ?
      Z okazji Świąt życzę sobie aby wizja Prezydenta i jego ludzi była Europejska a
      nie zaściankowa. Nie przykład biorą z p.Zdrojewskiego i ludzi walczących o
      rozwój lotniska. Tędy droga do tego abyśmy byli dumni z Naszego Miasta !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka