Gość: bzyk IP: *.e-wro.net.pl 03.09.06, 21:49 Boże mam już dość tych wiosek! Przecież miasto Wrocław zasługuje na dużo więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew131313 Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 03.09.06, 22:22 Gość portalu: bzyk napisał(a): > Boże mam już dość tych wiosek! Przecież miasto Wrocław zasługuje na dużo > więcej!!! Janikowo to nie wioska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dobrze, że wam Unia wsoliła, zarozumialcy! Abyście spadli do III ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:46 Ale lipny weekend. Śląsk znów baty, reprezentacja znów baty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:14 a niedawno ktoś tu na forum marzył o I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:56 ...i dalej marzymy, w pierwszej lidze będziemy marzyć o mistrzostwie, itd... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.chello.pl 04.09.06, 22:35 W 1 lidze będziemy jak w Sląsku znajdzie się bogaty inwestor a co za tym idzie wzmocniony będzie odpowiednio skład . Czego Wrocławiowi serdecznie zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 22:52 Bez stadionu inwestora nie będzie. Przecież my nie mamy nawet gdzie grać w drugiej lidze a władze Wrocławia robią z nas idiotów pieprząc o wydanych 10 mln na remont stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 08.09.06, 19:03 Idąc twoim tokiem rozumowania tam, w Janikowie muszą mieć coś na wzór Maracany, skoro dokopali Wielkiemu Śląskowi. Moim zdaniem rzecz nie w stadionie, a w umiejętnościach kopaczy, którzy piłkarzom z lig zachodnich dorównują tylko wysokością poborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 09.09.06, 09:48 > z lig zachodnich dorównują tylko wysokością poborów. Kolejny raz udowadniasz, że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Wracaj do siebie wąchać spaliny, bo to robisz najlepiej. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 09.09.06, 11:56 Gość portalu: bzyk napisał(a): > Kolejny raz udowadniasz, że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Byc może. Ale wyniki osiągane przez piłkarzy Śląska, i naszą tzw. "reprezentację" przemawiają za tym, że to ja mam rację! Popatrz na piłkę klubową tzw. "ekstraklasy: jak nie kupią meczu, to wygrać nie potrafią. A o kompromitacjach w europejskich pucharach nawet mi się pisać nie chce! >Wracaj do siebie wąchać spaliny, bo to robisz najlepiej. Dzięki za uznanie! Rzeczywiście wolę wąchać spaliny, ale w odróżnieniu od wielu kibiców interesuje mnie nie tylko żużel - piłka też: LM, Euro, Mundial. A'propos spalin. Ty też powinieneś spróbować - myślę, że by Ci się spodobało! > Żegnam I ja żegnam! Do następnego razu :-P Odpowiedz Link Zgłoś