Dodaj do ulubionych

Unia Janikowo - Śląsk 2:0

IP: *.e-wro.net.pl 03.09.06, 21:49
Boże mam już dość tych wiosek! Przecież miasto Wrocław zasługuje na dużo
więcej!!!
Obserwuj wątek
    • lew131313 Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 03.09.06, 22:22
      Gość portalu: bzyk napisał(a):

> Boże mam już dość tych wiosek! Przecież miasto Wrocław zasługuje na dużo
      > więcej!!!
      Janikowo to nie wioska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I dobrze, że wam Unia wsoliła, zarozumialcy! Abyście spadli do III ligi!
      • Gość: kibic Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:46
        Ale lipny weekend. Śląsk znów baty, reprezentacja znów baty :(
    • Gość: wrc Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:14
      a niedawno ktoś tu na forum marzył o I lidze.
      • Gość: kibic Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:56
        ...i dalej marzymy, w pierwszej lidze będziemy marzyć o mistrzostwie, itd... ;)
        • Gość: Wrocek Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.chello.pl 04.09.06, 22:35
          W 1 lidze będziemy jak w Sląsku znajdzie się bogaty inwestor a co za tym idzie
          wzmocniony będzie odpowiednio skład . Czego Wrocławiowi serdecznie zycze!
          • Gość: bzyk Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 04.09.06, 22:52
            Bez stadionu inwestora nie będzie. Przecież my nie mamy nawet gdzie grać w
            drugiej lidze a władze Wrocławia robią z nas idiotów pieprząc o wydanych 10 mln
            na remont stadionu.
            • cancro Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 08.09.06, 19:03
              Idąc twoim tokiem rozumowania tam, w Janikowie muszą mieć coś na wzór Maracany,
              skoro dokopali Wielkiemu Śląskowi. Moim zdaniem rzecz nie w stadionie, a w
              umiejętnościach kopaczy, którzy piłkarzom z lig zachodnich dorównują tylko
              wysokością poborów.
              • Gość: bzyk Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 09.09.06, 09:48
                > z lig zachodnich dorównują tylko wysokością poborów.

Kolejny raz udowadniasz, że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Wracaj
                do siebie wąchać spaliny, bo to robisz najlepiej.
                Żegnam
                • cancro Re: Unia Janikowo - Śląsk 2:0 09.09.06, 11:56
                  Gość portalu: bzyk napisał(a):

> Kolejny raz udowadniasz, że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz.

Byc może. Ale wyniki osiągane przez piłkarzy Śląska, i naszą tzw.
                  "reprezentację" przemawiają za tym, że to ja mam rację! Popatrz na piłkę klubową
                  tzw. "ekstraklasy: jak nie kupią meczu, to wygrać nie potrafią. A o
                  kompromitacjach w europejskich pucharach nawet mi się pisać nie chce!

>Wracaj do siebie wąchać spaliny, bo to robisz najlepiej.

Dzięki za uznanie! Rzeczywiście wolę wąchać spaliny, ale w odróżnieniu od wielu
                  kibiców interesuje mnie nie tylko żużel - piłka też: LM, Euro, Mundial.
                  A'propos spalin. Ty też powinieneś spróbować - myślę, że by Ci się spodobało!

> Żegnam
                  I ja żegnam! Do następnego razu :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka