Gość: Rico IP: *.awacom.pl 14.08.03, 21:24 Oooo Widze Atlas sie bardzo wzmacnia na play offy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marti A jednak Kolego! IP: *.e-wroc.com 14.08.03, 22:13 zalosna opinia...... Wole ambitnego i zadnego jazdy Rafala od: T. J. jako przypadek beznadziejny i niewyuczalny, S. N. ktory jest zalosny, przecietnego G. H.,R. D. ktory chyba niestety sam nie wie czego chce, S. D. ktorego wypowiedzi sa rownie "zabawne" jak i postawa na torze. O pozosalych nie ma co pisac - "doskonala" polityka klubu... Dla R. Osumka bedzie to wazna proba - mam nadzieje ze bedzie godnie reprezentowac barwy wroclawskiej druzyny (przyklad(?): P. Winiarz z przed kilkoma laty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Osumek prawie w Atlasie IP: 213.199.204.* 16.08.03, 09:07 Rafał zostan w u nas nie pchaj sie do nich przeciez tam sobie wogulr nie pojezdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sław Atlas z Osumkiem na Mistrza :) IP: *.torun.mm.pl 16.08.03, 15:13 Atlas wzmocnienie extra :) Ale moim zdaniem to jest dobre bo niech taki Dados nie myśli, że będzie robił co mu się podoba i zawsze będzie w Atlasie noszony na rękach. Rusko pokazal mu że można i bez takich gwiazd jeździć. A może Osumek okaże się czarnym koniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Apatora Osumek ?? Chyba za wysokie progi - Atlas IP: *.torun.mm.pl 16.08.03, 15:18 Nie wiem co skłoniło Ruske do zakontraktowania Osumka ale ten zawodnik nie da sobie rady w extralidze. kiedyś był Piotr Winiarz, ale on potrafił jeździć a Osumek jest słabiutki. I do tego wraca po kontuzji. No ale Atlas musi załatać dziury, szkoda tylko że pan Rusko nie ma wychowanków i po raz kolejny ściąga "obcego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommi Re: Osumek prawie w Atlasie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 13:49 Ludzie czy ten Rusko już całkiem na głowę upadł??? Przecież to jakieś nieporozumienie, niech lepiej Boginczukowi sprawi jakiś normalny sprzęt, a nie zdechłą kobyłe na dwóch kołach. Jak tak dalej będzie to z Atlasu nic nie zostanie. Może czas na zmiany ale nie zawodników ... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: Osumek prawie w Atlasie IP: *.lanet.wroc.pl 20.08.03, 15:27 Masz racje, Osumek to słaby zawodnik i do tego świeżo po kontuzji. Też stawiałbym na "Boginę" choć wiem, że wszystkie bardziej udane starty odnotował na pożyczonym sprzęcie - przeważnie od Jędrzejaka. Jednak mam pytanie - dlaczego nie stać go na "dobrego konia" - prezecierz to podobno profesjonalista!? Odpowiedz Link Zgłoś