Gość: ona i ja IP: 164.38.32.* 07.02.08, 21:22 przerwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Prochowic Byłem kibicem Śląska a teraz jestem Zaglebia ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 23:00 Jak mieszkałem jeszcze dwa lata temu we Wrocławiu to kibicowałem Slaskowi ale sie przeporowadzilem do Prochowic bo we Wrocławiu już mnie sz-g trafiał , smród spalin , tłok , korki , dojazd do pracy trwał godzinami już dłużej tego moje nerwy znieść nie mogły . Kupiłem chate w Prochowicach , mam spokój , zieleń , ptaszki śpiewają a i do miasta blisko ! na mecze jeżdze do Lubina , teraz wiem że żyje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Byłem kibicem Śląska a teraz jestem Zaglebia IP: *.chello.pl 08.02.08, 00:09 A czasem to kolega nie przeniósł się do Lubiąża.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Byłem kibicem Śląska a teraz jestem Zaglebia IP: *.tktelekom.pl 08.02.08, 10:45 ...chyba Ci te ptaszko do szyi nasr**y... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Byłem kibicem Śląska a teraz jestem Zaglebia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 16:36 hahahahaha co za typ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Byłem kibicem Śląska a teraz jestem Zaglebia IP: *.lanet.net.pl 10.02.08, 17:10 > Jak mieszkałem jeszcze dwa lata temu we Wrocławiu to kibicowałem > Slaskowi ale sie przeporowadzilem do Prochowic bo we Wrocławiu już > mnie sz-g trafiał , smród spalin , tłok , korki , dojazd do pracy > trwał godzinami już dłużej tego moje nerwy znieść nie mogły . > Kupiłem chate w Prochowicach , mam spokój , zieleń , ptaszki > śpiewają a i do miasta blisko ! na mecze jeżdze do Lubina , teraz > wiem że żyje !! Zapomniałeś dodać że masz na imie Wojtek i masz 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocekoi Śląsk bez ofensywy transferowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.08, 00:21 znowu gazeta jest poinformowana jak mało kto. A Tymiński to co ? do juniorów doszedł ? coraz częściej jak czytam te wypociny pseudodziennikarskie to mnie cholera bierze, w sumie to nie wiem po co ja na ten portal wchodzę, chyba żeby się niepotrzebnie denerwować. gó.. warte źródło informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Śląsk bez ofensywy transferowej IP: *.chello.pl 08.02.08, 09:26 Transfery Sląska nie powalają na kolana niestety [Olszewski ,Tyminski,wykupiony Ludziński]a trener Tarasiewicz marzy tylko o Celebanie,może ściągnać jakiegoś obrońce i napastnika z Czech.Ostatnio Sląsk grał z Opawą i mozna by kogoś od nich sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Śląsk bez ofensywy transferowej IP: *.tktelekom.pl 08.02.08, 10:44 Miał być Sotirovic, jest Kluzek, mał być Celeban, jest Marciniak... K***a, albo walczymy o OE, albo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatiks Re: Śląsk bez ofensywy transferowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.08, 20:11 No, transfer Tyminskiego powala na kolana. Pewnie bedzie gral w kazdym meczu od pierwszej do ostatniej minuty. (to jest ironia jak ktos nie zrozumial) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakisgość po co wam walczyć zdegradują wiecj to wejdziecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.08, 14:39 może nawet z 10 miejsca ! Odpowiedz Link Zgłoś