izqa22 24.11.09, 13:47 ...bo "dzień dobry" takie nudne znajomi się śmieją, jak wchodzę do sklepu i mówię "trzy bobry", a wychodząc "dobranoc" o każdej porze dnia... macie tez takie swoje "powiedzonka" albo dziwne zachowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszq Re: 3 bobry 25.11.09, 07:01 Fajne - mnie się podoba. Ja mówię czasem bą_żur, albo sie_ma zwykle jak podchodzę to "naszego" stolika w knajpie, ale najczęściej jednak "cześć" no i standardowe zwykle pozdrowienia. Odpowiedz Link
izqa22 Re: 3 bobry 25.11.09, 07:23 "bą żur" - że zupa dobra? hehe jeszcze mamy w mieszkaniu takie "przyzwyczajenie" mówić zamiast proszę "prącie" albo zamiast dziękuję "dziwkuję" ale cóż...młodość... ;D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 To mi się podoba 25.11.09, 08:25 izqa22 napisała: > cóż...młodość... ------- no właśnie... Odpowiedz Link
zak-1 Re: To mi się podoba 25.11.09, 11:33 Własnie młodosć ...bo jak ja wqchodzędo pracy mowię " z Panem Bogiem "- ale ja juz wiekowy jestem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 W Twoim przypadku 25.11.09, 20:00 to tradycja. Świadomość niebezpieczeństw w pracy i odwołanie się do Boga, jest całkowicie uzasadnione, bez względu na wiek. Odpowiedz Link
ryszq Re: 3 bobry 25.11.09, 21:55 Uwielbiam młodzieżowy slang! Naprawdę! Nie przeszkadza mi ,że przy okazji daję w "kość" młodemu. Chyba wchodzę w fazę dręczyciela? Qrcze! zapomniałem - ale ma coś z z .... zapomniałem ale chyba z wrednym charakterem na pewno. Odpowiedz Link
ryszq Re: 3 bobry 25.11.09, 22:07 Już wiem! okropne słowo. Nie zgadzam się z nim. Wqrwia mnie nawet nie to , ile co ,że nie spojrzy za siebie. Odpowiedz Link