ksiezniczka-02 06.10.10, 22:49 Jestem w szoku. Dieta tasiemcowa!!!!!! Pierwszy raz dzisiaj o takiej cud diecie słyszałam. Poszukałam i i naprawdę istnieje!!! Brak rozumu by to zastosować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Dieta 07.10.10, 06:18 Co za idealny przykład "symbiozy".Wszyscy zadowoleni.I "żyli długo i szczęśliwie" Odpowiedz Link
rudavve Re: Dieta 07.10.10, 18:38 To wszysto zależy od przemiany materii.. jeden zje całą zawartosć lodówki i wygląda, jak gwóżdż, a drugi od patrzenia tyje )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dieta 07.10.10, 18:59 Dokładnie tak jest. Ja zawsze jadłam dużo i wszystko , będąc chudzielcem. Teraz zaczynam nabierać ciała , ale w niczym się nie ograniczam, przy moim wzroście waga zbliża się do optymalnej . Tylko że to nabieranie wagi jest bardzo nierównomierne , są miejsca w których nie musiałoby być tyle ciała(brzuch) ,a inne gdzie go brakuje Odpowiedz Link
rudavve Re: Dieta 07.10.10, 19:57 Na szczęście nie latamy po wybiegu, więc katowanie sie liściem sałaty nie grozi Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dieta 07.10.10, 21:15 Ja nie zając , czy krowa ,żeby żywić się zieleniną , ja lubię konkrety , czyli kotleta, tudzież inne mięsko, i wędliny Odpowiedz Link
rudavve Re: Dieta 07.10.10, 21:27 O o o....właśnie!...duuzo mięska sałatka jako dodatek no, i nie ukrywam..wrzuciłabym na ruszt coś dobrego..muszę jeszcze zajrzeć do lodówki..tam musi coś być smacznego ) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dieta 07.10.10, 13:58 Hahaha , żyli długo i.... szczęśliwi obaj zeszli bowiemdieta tasiemcowa powoduje spadek wagi, mdłości, bóle głowy, infekcje, oraz biegunkę. W skrajnych przypadkach nawet śmierć osoby, która zdecydowała się na tą makabryczną formę odchudzania. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dieta 07.10.10, 19:02 Kuuuuuurna , w życiu bym sobie lokatora nie zafundowała , co to ,to nie . Żebym ja miała takiego darmozjada karmić Odpowiedz Link
zak-1 Re: Dieta 09.10.10, 10:02 Najgorzej jak taki "kolega " zapodoba sobie mózg , jako mieszkanie . Czytałem niedawno , ze pewna pani właśnie z tego powodu zmarła . Brrrrr....to tak jak w "Obcym 8..." Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dieta 09.10.10, 12:13 No właśnie , czy warto szkodzić samemu sobie , jakimiś głupimi sposobami. Jeśli ma ktoś tendencje do tycia , to albo rygorystyczne pilnowanie wagi, poprzez odpowiednią dietę, albo trzeba się ze swoja tusza pogodzić.Po tych wszystkich odchudzających dietach następuje prawie zawsze efekt "jojo". Wiec tylko stałe pilnowanie się moim zdaniem jest najbardziej skuteczne. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą ,wiec nt. diet nie wiele wiem, tyle co od koleżanek Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dieta 09.10.10, 16:18 Hahaha , no tak. Ale jak ten kolega w mózgu się zadomowi, to głowa jest wtedy mała , czy robi się większa ? I myślą oboje , czyli co dwie glowy , to nie jedna hahaha Odpowiedz Link