tadeusz_ski.51 09.01.16, 19:47 To te akcje desperatów odciętych od synekur i profitów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 10.01.16, 07:45 A leminga wychowano/wytresowano rzeczywiście na bezmózgowca. Jak patrzę na skaczącego Giertych, a zaraz potem na skaczące lemingi to przypomina mi się plemię Kalego podskakujące nabożnie... bo Nel, jak to dziecko zaczęła wyrażać w ten sposób swoją radość. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 10.01.16, 08:01 "Szejnfeld w Poznaniu na manifie KOD powoływał się na Kartę Praw Podstawowych, której PO z PSL nie przyjeła. Ale oni robią lud w hu...." twitter.com/Dantezetgie/status/685855584357347329?lang=pl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 10.01.16, 08:03 al-szamanka napisała: > A leminga wychowano/wytresowano rzeczywiście na bezmózgowca. > Jak patrzę na skaczącego Giertych, a zaraz potem na skaczące lemingi to przypom > ina mi się plemię Kalego podskakujące nabożnie... bo Nel, jak to dziecko > zaczęła wyrażać w ten sposób swoją radość. Typowe lewackie sklerotyki. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 10.01.16, 11:55 A tak na poważnie to czy ktoś wie poco oni wychodzą - polactwo na demonstracje ? bo im nie chodzi o żadną demokrację czy wolność słowa bo przecież zasrańce to mają. Im chodzi żeby ktoś im wpier.l spuścił. Wszystko jedno czy zomowcy czy narodowcy - aby ktoś im dopier...lił i to tak żeby krew się polała. Jaka byłaby reakacja międzynarodowego pedalstwa i rodzimego lewactwa ? z góry wiadomo. Dlatego służby PiS pilnują - by żadnemu zasrańcowi spod znaku sierpa i młota włos z głowy nie spadł Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 11.01.16, 11:00 czarek_sz napisał: > A tak na poważnie to czy ktoś wie poco oni wychodzą - polactwo na demonstracje > ? bo im nie chodzi o żadną demokrację czy wolność słowa bo przecież zasrańce to > mają. Im chodzi żeby ktoś im wpier.l spuścił. Wszystko jedno czy zomowcy czy n > arodowcy - aby ktoś im dopier...lił i to tak żeby krew się polała. Jaka byłaby > reakacja międzynarodowego pedalstwa i rodzimego lewactwa ? z góry wiadomo. Dlat > ego służby PiS pilnują - by żadnemu zasrańcowi spod znaku sierpa i młota włos z > głowy nie spadł --------------------- Racja, ale to im nie przeszkadza płakać w mankiet Niemcom w Brukseli. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 11.01.16, 13:03 Niech płaczą niech ryczą niech paznokcie zagryzają. Utrata dostępu do darmowej kasy boli ale dlaczego mnie to ma boleć ? niech tych sqrwysynów boli dlaczego mnie ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 11.01.16, 15:42 Jeszcze pokazać akcję ABW w redakcji WPROST gazowanie i pałowanie kupców w hali na Placu Defilad w Warszawie aresztowania i wyroki za Donald matole. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 11.01.16, 16:57 To chyba jest w wątku "Jak Platforma "odpolityczniła" TVP można dalej wklejać Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kociokwik,a miało być tak pięknie.. 11.01.16, 16:40 rena-ta49 napisała: Niewątpliwie! Odpowiedz Link