01.02.17, 06:46
Nastał
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 1-luty 01.02.17, 06:48
      Będzie jak w przysłowiu:
      Luty podkuj buty?
      Na razie mróz zelżał,ale jeszcze może nam dowalić.
      Śniegiem posypało.
      • rudka-a Re: 1-luty 01.02.17, 18:02
        Wycofują się z zapowiedzi, że luty będzie ciepły..
        mruczą o mrozie, nawet do -20 st...
        jakoś przebidujemy wink
        46 dni..i wiosna.... wink
        • rena-ta49 Re: 1-luty 01.02.17, 18:12
          rudka-a napisała:

> Wycofują się z zapowiedzi, że luty będzie ciepły..
          > mruczą o mrozie, nawet do -20 st...
          > jakoś przebidujemy wink
          > 46 dni..i wiosna.... wink

O nieeee! Mrozu już mam dość!
          Fakt ,że już się odzwyczailiśmy od prawdziwych zim
          stąd moje narzekanie.
          Oby do wiosnysmilesmile

• rudka-a Re: 1-luty 01.02.17, 18:34
            Wszystko przemija wink to zima też...
            jeszcze bedziemy narzekać na upały wink
            • rena-ta49 Re: 1-luty 02.02.17, 06:34
              rudka-a napisała:

> Wszystko przemija wink to zima też...
              > jeszcze bedziemy narzekać na upały wink

Na pewno,wszelkie skrajności źle znosimy.
              Skwar teżsmile
              • rena-ta49 Re: 2-luty 02.02.17, 06:38
                Czwartek wita nas opadami śniegu i pewnie ślizgawką na chodnikach.
                Dobrze,ze siarczysty mróz trochę odpuścił.
                Pocieszka ,że jutro piąteksmile
                • rena-ta49 Re: 2-luty 02.02.17, 06:39
                  Dzień pozytywnego myślenia,toteż myślę pozytywnie.Aby do jutrasmilesmile
                  • rudka-a Luty, lutyyy.. 02.02.17, 20:51
                    a co ma być jutro? oprócz tego, że piątek? wink))
                    • m.maska Re: Luty, lutyyy.. 02.02.17, 21:18
                      wink jak w "Przeminelo z wiatrem": „Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro”.
                      • rena-ta49 Re: Luty, lutyyy.. 03.02.17, 06:42
                        m.maska napisała:

> wink jak w "Przeminelo z wiatrem": „Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym j
                        > utro”.
                        >

Już brak mrozu jest pozytywnysmile
                    • rena-ta49 Re: Luty, lutyyy.. 03.02.17, 06:42
                      rudka-a napisała:

> a co ma być jutro? oprócz tego, że piątek? wink))

No właśnie piątek,czyli łikendu począteksmile
                  • rena-ta49 Re: 3-luty 03.02.17, 06:48
                    Wreszcie piąteksmilesmile
                    • al-szamanka Re: 3-luty 03.02.17, 10:46
                      Piątkiem to można się cieszyć, gdy weekend wolny... a ja taki właśnie tym razem mieć będę smile
                      • rena-ta49 Re: 3-luty 03.02.17, 14:45
                        Mam na szczęście wszystkie weekendy wolne.
                        Kiedyś pracowałam w takim systemie ,ze świątek piątek chodziłam do pracy.
                        Teraz chodzę do pracy tylko na 4 h i mi wystarczy.
                    • rena-ta49 Re: 3-luty 03.02.17, 14:48
                      Dzisiaj rano na chodnikach było takie lodowisko,
                      że pierwszy raz od długich lat zaliczyłam glebę.
                      Na szczęście nie połamałam się,tylko jestem trochę obolała.
                      Pewnie dopiero jutro poczuję swoją kość ogonową i rękęsmilesmile
                      • rudka-a Re: 3-luty 03.02.17, 15:42
                        To miałaś dużo szczęścia...
                        kiedyś pomerdały mi się stopnie na schodach, ale w ostatniej chwili udało mi sie złapać poręczy, bo wygwizdałabym cudnie smile)
                        • rena-ta49 Re: 3-luty 04.02.17, 07:38
                          rudka-a napisała:

> To miałaś dużo szczęścia...
                          > kiedyś pomerdały mi się stopnie na schodach, ale w ostatniej chwili udało mi si
                          > e złapać poręczy, bo wygwizdałabym cudnie smile)

Fakt,miałam szczęscie,ale dziś odczuwam skutki tego upadkusad
                          Na schodach też mi się kiedyś nogi poplątały,ale się uratowałam przed upadkiem.
                      • rena-ta49 Re: 4-luty 04.02.17, 07:40
                        Tak jak przypuszczałam,dopiero dziś odczuwam tak naprawdę ten upadek.
                        Prawa ręka i kość ogonowa daje o sobie znaćsad
                        • rudka-a Re: 4-luty 04.02.17, 21:16
                          Stłuczenie dość długo boli...
                          może wspomóż się jakąś maścią...
                          zaszkodzić, nie zaszkodzi, a może pomoże smile)
                          • rena-ta49 Re: 4-luty 05.02.17, 07:20
                            rudka-a napisała:

> Stłuczenie dość długo boli...
                            > może wspomóż się jakąś maścią...
                            > zaszkodzić, nie zaszkodzi, a może pomoże smile)

Wiem,,ze stłuczenie musi boleć. Mam nadzieję ,że z każdym dniem mniej będzie bolało.
                            Jutro coś kupię by przyspieszyć ewentualnie ulgę w bólu.

• rena-ta49 Re: 5-luty 05.02.17, 07:22
                              Niedziela deszczem się zaczyna.
                              Ziemia zmarznięta -na to deszcz,nawet nie chcę myśleć co jest na chodnikach.
                              Zapewne szklanka.
                              • rena-ta49 Re: 6-luty 06.02.17, 06:48
                                Niech taki będzie:
                                https://pbs.twimg.com/media/C39Z3kkXUAAiZKw.jpg
                                • rudka-a Re: 6-luty 06.02.17, 08:31
                                  Znowu szaro i tak byle jak, wczorajszy deszcz ze śniegiem spłukał troche zaległego śniegu i jakos tak wszedzie brudno smile straszą mrozem....zima nas lubi wink)
                                  • rena-ta49 Re: 6-luty 06.02.17, 14:02
                                    rudka-a napisała:

> Znowu szaro i tak byle jak, wczorajszy deszcz ze śniegiem spłukał troche zaległ
                                    > ego śniegu i jakos tak wszedzie brudno smile straszą mrozem....zima nas lubi wink)

U Ciebie wczoraj deszcze ze śniegiem,u nas sam deszcz padał.Faktycznie dużo starego śniegu znikło,pokazały się wszystkie zanieczyszczenia.
                                    U mnie dziś tez szaro,buro,brak słońca.
                                    Od wczoraj znacznie wzrosło ciśnienie,a to zapowiada mróz.Temp. powoli spada.
                                    W lutym ma prawo mrozić, musimy,choć niechętnie się z tym pogodzićsadsad

• rena-ta49 Re: 7-luty 07.02.17, 06:43
                                      Znów zrobiło się na minusie Teraz -4C Nie jest najgorzej.
                                      • rudka-a Re: 7-luty 07.02.17, 21:26
                                        To taki...wybryk zimy wink))
                                        • rena-ta49 Re: 7-luty 08.02.17, 06:42
                                          rudka-a napisała:

> To taki...wybryk zimy wink))

Zależy jak długo ten wybryk potrwasmile
                                          • rena-ta49 Re: 8-luty 08.02.17, 06:43
                                            Zrobiło się u mnie -9C,zima nie odpuszczasad
                                            • rena-ta49 Re: 8-luty 08.02.17, 06:44
                                              https://pbs.twimg.com/media/C4Hr1ueWcAA0CIg.jpg
                                              • rudka-a Re: 8-luty 08.02.17, 19:54
                                                Zapowiadanego ciepłego lutego nie będzie smile
                                                pomylili się
                                                czyli będzie zimny smile
                                                powinni zatrudnic nową wróżkę big_grin
                                                • rena-ta49 Re: 8-luty 09.02.17, 06:44
                                                  rudka-a napisała:

> Zapowiadanego ciepłego lutego nie będzie smile
                                                  > pomylili się
                                                  > czyli będzie zimny smile
                                                  > powinni zatrudnic nową wróżkę big_grin

Tak jest z długoterminowymi prognozami.
                                                  Zazwyczaj się mylą,jak wróżka to ze szklaną kulą smilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 9-luty 09.02.17, 06:45
                                                    Mrozu cd., nie chce odpuścićsad
                                                  • rena-ta49 Re: 9-luty 09.02.17, 06:47
                                                    Jedyną pociechą ,że dnia przybywa i mamy dłuższy dzień zauważalnie.
                                                  • rena-ta49 Re: 9-luty 09.02.17, 21:23
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4PYVOmWcAEJaOU.jpg
                                                  • rudka-a Re: 9-luty 09.02.17, 21:47
                                                    ..żeby tylko chcieli tam, na górze wysłuchać wink))
                                                    smile
                                                  • rena-ta49 Re: 9-luty 10.02.17, 06:35
                                                    rudka-a napisała:

> ..żeby tylko chcieli tam, na górze wysłuchać wink))
                                                    > smile

Jak będziemy żarliwie prosić ,to wreszcie zostaniemy wysłuchanismile
                                                  • rena-ta49 Re: 10-luty 10.02.17, 06:42
                                                    Mrozi i mrozisad
                                                    Jeszcze tylko kilka godzin i zaczynamy łikendsmile
                                                  • rena-ta49 Re: 10-luty 10.02.17, 14:17
                                                    https://pbs.twimg.com/card_img/830041880373129221/hGJdmx2L?format=jpg&name=800x419
                                                  • rena-ta49 Re: 11-luty 11.02.17, 06:33
                                                    Mroźny poranek,zima ma się dobrze.
                                                  • rena-ta49 Re: 11-luty 11.02.17, 06:49
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4XKLzAWYAALK6Q.jpg
                                                  • rudka-a Re: 11-luty 11.02.17, 22:41
                                                    Słonko mi dzisiaj po kątach w chałupie przyświeciło i....trzeba ogłosić alarm porządkowy big_grin
                                                  • rena-ta49 Re: 11-luty 12.02.17, 07:04
                                                    rudka-a napisała:

> Słonko mi dzisiaj po kątach w chałupie przyświeciło i....trzeba ogłosić alarm p
                                                    > orządkowy big_grin
                                                    >
                                                    U mnie też wczoraj słońce się pokazało,ale temp. cały czas na minusie.
                                                    Okna zdało by się umyć,ale wciąż mróz.
                                                  • rena-ta49 Re: 12-luty 12.02.17, 07:06
                                                    Miło być +10,a jest -10C
                                                    Spokojnej,miłej niedzielismile
                                                  • rudka-a Re: 12-luty 12.02.17, 17:38
                                                    Zawsze koncówka zimy wlecze się niemiłosiernie, bo człowiek doczekać się już nie może ciepła...może nie będzie to jakiś szał pogodowy, ale zawsze na plusie i ta świadomość, ze najgorsze za nami wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 12-luty 12.02.17, 21:03
                                                    rudka-a napisała:

> Zawsze koncówka zimy wlecze się niemiłosiernie, bo człowiek doczekać się już ni
                                                    > e może ciepła...może nie będzie to jakiś szał pogodowy, ale zawsze na plusie i
                                                    > ta świadomość, ze najgorsze za nami wink)

Już nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy tak długo prawdziwą zimę.
                                                    Ostanie lata, to było kilka dni mrozu,trochę śniegu.
                                                  • rena-ta49 Re: 12-luty 12.02.17, 21:04
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4fVY3wWEAEUNrq.jpg
                                                  • rena-ta49 Re: 13-luty 13.02.17, 06:47
                                                    Dobrze ,że 13-ty w poniedziałeksmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 13-luty 13.02.17, 06:59
                                                    Gdyby dało się odwołać poniedziałek,ja byłabym pierwszasmile
                                                  • rudka-a Re: 13-luty 13.02.17, 21:03
                                                    O, patrz, Renia....idzie na..lepsze wink

krolowa-superstar.blog.pl/2017/02/13/prognoza-16-dniowa-koniec-zimy-bedzie-blisko-15-stopni/
                                                  • m.maska Re: 13-luty 13.02.17, 21:33
                                                    U mnie na jutro 8° a na srode... tatatam 12° - idzie wiosna smile
                                                  • rena-ta49 Re: 13-luty 14.02.17, 06:54
                                                    m.maska napisała:

> U mnie na jutro 8° a na srode... tatatam 12° - idzie wiosna smile
                                                    >

A u mnie śniegiem podsypałosad
                                                  • rena-ta49 Re: 13-luty 14.02.17, 06:53
                                                    rudka-a napisała:

> O, patrz, Renia....idzie na..lepsze wink
                                                    >
                                                    > krolowa-superstar.blog.pl/2017/02/13/prognoza-16-dniowa-koniec-zimy-bedzie-blisko-15-stopni/

Oby sie sprawdziłosmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 14-luty 14.02.17, 06:56
                                                    Czy to już ostatnie podrygi zimy?
                                                    Sniegu trochę dosypało i mrozi.
                                                    -8 za oknemsad
                                                  • rudka-a Re: 14-luty 14.02.17, 14:34
                                                    Coś tam popudrowało na biało, ale całkiem przyjemnie teraz smile
                                                    Zima bedzie jeszcze z nami igrać, zanim ostatecznie powie pa pa wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 14-luty 14.02.17, 15:46
                                                    rudka-a napisała:

> Coś tam popudrowało na biało, ale całkiem przyjemnie teraz smile
                                                    > Zima bedzie jeszcze z nami igrać, zanim ostatecznie powie pa pa wink)

Jeszcze rano był mróz ,teraz temp. na plusie.
                                                    Jutro myję oknasmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 14-luty 14.02.17, 15:47
                                                    rudka-a napisała:

> Coś tam popudrowało na biało, ale całkiem przyjemnie teraz smile
                                                    > Zima bedzie jeszcze z nami igrać, zanim ostatecznie powie pa pa wink)

Słoneczko cieszy,ale jak zacznie się śnieg topić szybko ,
                                                    to może w niektórych miejscach być nieciekawie.
                                                  • leziox Re: 14-luty 14.02.17, 16:52
                                                    U mnie +12C, śniegu ni na lekarstwo, miejmy nadzieję że biała flądra nie da się już aż tak bardzo we znaki.
                                                  • rena-ta49 Re: 14-luty 15.02.17, 06:42
                                                    leziox napisał:

> U mnie +12C, śniegu ni na lekarstwo, miejmy nadzieję że biała flądra nie da się
                                                    > już aż tak bardzo we znaki.

Teraz u mnie -6C,jak słońce wstanie zrobi się cieplej.
                                                    Snieg lezy jeszcze w miejscach gdzie słońce nie dociera.
                                                  • rena-ta49 Re: 15-luty 15.02.17, 06:44
                                                    Mamy juz druga połowę lutego.
                                                    Mróz w nocy jeszcze się utrzymuje.
                                                    Liczę na więcej słońca i ciepła.
                                                  • rena-ta49 Re: 15-luty 15.02.17, 06:51
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4rxKJ5WIAEUSt8.jpg
                                                  • rena-ta49 A Was przekonał? 15.02.17, 06:52
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4rxXBWWAAAxOeL.jpg
                                                  • leziox Re: A Was przekonał? 15.02.17, 15:28
                                                    Staram się budzika nie używać, albowiem nie dysponuję hurtowym ich dostawcą...
                                                  • rena-ta49 Re: A Was przekonał? 16.02.17, 06:42
                                                    leziox napisał:

> Staram się budzika nie używać, albowiem nie dysponuję hurtowym ich dostawcą...

Dlatego ja stawiam go daleko od siebiesmile
                                                  • rena-ta49 16 luty 16.02.17, 06:48
                                                    Można mówić o przedwiośniu?
                                                    Wczoraj w ciągu dnia temp.były obiecującesmile
                                                    Ranek jeszcze na minusie.
                                                  • rena-ta49 Re: 16 luty 16.02.17, 07:01
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C4w5DJHXUAEq3EX.jpg

Miłego dnia dla Was,ja lecę do prackismile
                                                  • al-szamanka Re: 16 luty 16.02.17, 10:53
                                                    Ja też do pracki... a słoneczko świeci jak szalone.
                                                  • rena-ta49 Re: 18 luty 18.02.17, 08:53
                                                    Sobota na urodzinowo,ale najpierw sprzątankosmile
                                                  • rudka-a Re: 18 luty 18.02.17, 22:19
                                                    Sprzatanko nie ucieknie wink najwyżej powstanie jeszcze jedna warstwa wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 18 luty 19.02.17, 07:20
                                                    rudka-a napisała:

> Sprzatanko nie ucieknie wink najwyżej powstanie jeszcze jedna warstwa wink)

Spokojnie,sprzątanie zrobionesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 19 luty 19.02.17, 07:28
                                                    Czy zobaczymy dziś słoneczko? Zaczynamy dzień od mocnej kawysmile
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C5AYLAbWMAAzJCZ.jpg
                                                  • leziox Re: 19 luty 19.02.17, 15:02
                                                    U mnie słoneczko jak Murzyn na pasach:pojawia się i znika.
                                                  • leziox Re: 19 luty 19.02.17, 15:02
                                                    Ehhh, sorry...To chyba miał być Afroamerykanin...
                                                    Ekhm...
                                                  • rudka-a Re: 19 luty 19.02.17, 21:40
                                                    Niedziela z grzywki już....
                                                    i dobrze...nigdy nie lubiłam niedzieli...
                                                    to juz wolę...poniedziałek smile)
                                                  • rena-ta49 Re: 19 luty 20.02.17, 07:04
                                                    rudka-a napisała:

> Niedziela z grzywki już....
                                                    > i dobrze...nigdy nie lubiłam niedzieli...
                                                    > to juz wolę...poniedziałek smile)

Nie lubię niedzielnego wieczoru,
                                                    ale ranek jest oksmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 19 luty 20.02.17, 07:03
                                                    leziox napisał:

> Ehhh, sorry...To chyba miał być Afroamerykanin...
                                                    > Ekhm...

Politycznie poprawnysmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 20 luty 20.02.17, 07:09
                                                    Przedwiośnie zaczyna być coraz bardziej widoczne.
                                                  • rudka-a Re: 20 luty 20.02.17, 10:43
                                                    Caaałkiem przyjemnie smile) dzień już dłuższy...
                                                    chyba najgorsze za nami już..wink
                                                  • rena-ta49 Re: 20 luty 21.02.17, 06:45
                                                    rudka-a napisała:

> Caaałkiem przyjemnie smile) dzień już dłuższy...
                                                    > chyba najgorsze za nami już..wink

Wczoraj naprawdę był miły dzień.
                                                    Żeby tylko zima sobie o nas nie przypomniała.
                                                  • rena-ta49 Re: 21 luty 21.02.17, 06:46
                                                    Od rana pada,spłucze pozostałości po zimie.
                                                    Temp. już plusowe.
                                                  • rena-ta49 Re: 21 luty 21.02.17, 07:03
                                                    rena-ta49 napisała:

> Od rana pada,spłucze pozostałości po zimie.
                                                    > Temp. już plusowe.
                                                    https://pbs.twimg.com/card_img/831503572999213056/6Rh5NOnZ?format=jpg&name=600x314
                                                  • rudka-a Re: 21 luty 21.02.17, 18:36
                                                    Podobno boćki już w drodze do Polski smile
                                                    może bedzie te obiecane +15 - 20 stopni za miesiąc wink
                                                    nie pogniewałabym się wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 21 luty 22.02.17, 06:47
                                                    rudka-a napisała:

> Podobno boćki już w drodze do Polski smile
                                                    > może bedzie te obiecane +15 - 20 stopni za miesiąc wink
                                                    > nie pogniewałabym się wink)

No, kto by się pogniewałsmile
                                                    Ja nie!
                                                  • rena-ta49 Re: 22 luty 22.02.17, 06:48
                                                    W radio gadaja ,że szklanka na ulicach, po wczorajszym deszczu w nocy przymarzło.
                                                    Zaraz się przekonam.
                                                  • rena-ta49 Re: 23 luty 23.02.17, 06:55
                                                    Trzeci dzień pada deszcz,moze już dosyć!!
                                                  • leziox Re: 23 luty 23.02.17, 12:51
                                                    Obiecanych boćków nie widać, chyba gdzieś przysiadły i żurek żrą.
                                                  • rena-ta49 Re: 23 luty 23.02.17, 14:52
                                                    leziox napisał:

> Obiecanych boćków nie widać, chyba gdzieś przysiadły i żurek żrą.

Pogoda za oknem "na sędziego" - TuLejesmile
                                                    Jak mają w deszczu leciećsmile

• rudka-a Re: 23 luty 23.02.17, 17:48
                                                    Nie muszą sie tak spieszyć....zmarzną im pióra wink)
                                                  • rena-ta49 Re: 23 luty 24.02.17, 06:44
                                                    rudka-a napisała:

> Nie muszą sie tak spieszyć....zmarzną im pióra wink)

Właśnie,jeszcze zima nie odpuściła chyba.
                                                  • rena-ta49 Re: 24 luty 24.02.17, 06:46
                                                    Wyjątkowo ciepły poranek,u mnie teraz 7C na plusie.
                                                    Piątek będzie bez deszczu?
                                                  • rudka-a Re: 24 luty 24.02.17, 18:28
                                                    Wiejocha była, że głowe chciało urwać smile
                                                  • rena-ta49 Re: 24 luty 25.02.17, 07:15
                                                    rudka-a napisała:

> Wiejocha była, że głowe chciało urwać smile

I ta wichura śnieg przywiała.
                                                  • rena-ta49 Re: 25 luty 25.02.17, 07:17
                                                    Gwałtowna zmiana ciśnienia i temp.
                                                    Wczoraj o tej godzinie był0 +6 st i wiało.
                                                    Dzisiaj mamy śnieg i temp. lekko na minusie.
                                                    Zima nie odpuszcza,jeszcze podrygujesmile
                                                  • rudka-a Re: 25 luty 25.02.17, 19:30
                                                    Śniegu nie było, troche wiało, ale słońca nie brakowało.
                                                    To już koncówka nielubianego miesiąca.....
                                                    radość moja przeogromna z tego powodu smile))
                                                  • rena-ta49 Re: 25 luty 25.02.17, 20:39
                                                    rudka-a napisała:

> Śniegu nie było, troche wiało, ale słońca nie brakowało.
                                                    > To już koncówka nielubianego miesiąca.....
                                                    > radość moja przeogromna z tego powodu smile))

Tego śniegu nie było dużo,ale wystarczyło by przykryć zamarznięte kałuże.
                                                    Kiedy pokazało się słońce śnieg szybko stopniał.
                                                    Fakt ,luty się kończy a w marcu wiosnasmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 26 luty 26.02.17, 07:02
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C5j9q1lXEAElCRZ.jpg
                                                  • leziox Re: 26 luty 26.02.17, 14:13
                                                    Kawa wychlana. Spacerek zaliczony.
                                                    Kwiatki pokazują mordeczki, ciepełko jest, jakieś 10 stopni, naturalnie w plusie.
                                                    Tera tylko czekać na wiosnę i nowe wzruszenia, cokolwiek by to miało oznaczać.
                                                  • rena-ta49 Re: 26 luty 27.02.17, 06:52
                                                    leziox napisał:

> Kawa wychlana. Spacerek zaliczony.
                                                    > Kwiatki pokazują mordeczki, ciepełko jest, jakieś 10 stopni, naturalnie w plusi
                                                    > e.
                                                    > Tera tylko czekać na wiosnę i nowe wzruszenia, cokolwiek by to miało oznaczać.

Kawa to najważniejszy napój z rana,dodaje życia.
                                                    U nas aż tak ciepło nie jest,ale temp na plusie i wiatr.
                                                    Niech tylko zima nie wraca,
                                                  • rena-ta49 Re: 27 luty 27.02.17, 06:57
                                                    I znowu poniedziałek.To ostatni w Lutym!
                                                    I znowu tydzień od nowa. Dzień dobry: )
                                                  • rena-ta49 Re: 27 luty 27.02.17, 06:57
                                                    wiosennie
                                                    https://pbs.twimg.com/media/C5lEtoSWQAImUYI.jpg
                                                  • leziox Re: 27 luty 27.02.17, 10:08
                                                    Siemanko.
                                                    Jutro ostatni dzień lutego.
                                                    Pojutrze trzeba płacić rachunki.
                                                    Optymizm szczerzy zęby.
                                                    Dzisiaj sąsiedzi rujnują sobie mieszkanie, pobudka od rana, marzenia o kałasznikowie z paroma pełnymi magazynkami są nadzwyczaj natrętne.
                                                    Kawa. Tak, kawa to dobra rzecz.
                                                  • rena-ta49 Re: 27 luty 28.02.17, 06:49
                                                    leziox napisał:

> Siemanko.
                                                    > Jutro ostatni dzień lutego.
                                                    > Pojutrze trzeba płacić rachunki.
                                                    > Optymizm szczerzy zęby.
                                                    > Dzisiaj sąsiedzi rujnują sobie mieszkanie, pobudka od rana, marzenia o kałaszni
                                                    > kowie z paroma pełnymi magazynkami są nadzwyczaj natrętne.
                                                    > Kawa. Tak, kawa to dobra rzecz.

Dziś ostatki,można poszalećsmile
                                                    To uroki życia w bloku,każdy kiedyś remontuje.Trzeba przeżyćsmilesmile
                                                  • rena-ta49 Re: 28 luty Ostatki, 28.02.17, 06:53
                                                    ostatni dzień karnawału, poprzedzający Środę Popielcową
                                                    Dzień zapowiada się słoneczny i ciepły,miłego wtorkusmile
                                                  • rudka-a Re: 28 luty Ostatki, 28.02.17, 18:49
                                                    Nareszcie!..koniec lutego....
                                                    marzec - brzmi tak..przyjaźnie wink
                                                    wiosennie, ciepło...
                                                    można już robić pa pa zimie? wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 28 luty Ostatki, 28.02.17, 19:51
                                                    rudka-a napisała:

> Nareszcie!..koniec lutego....
                                                    > marzec - brzmi tak..przyjaźnie wink
                                                    > wiosennie, ciepło...
                                                    > można już robić pa pa zimie? wink))

Też mam nadzieję ,że zima już nie wróci.
                                                    Dzisiaj już nie było tak pięknie jak wczoraj,wiało solidnie.
                                                    Ale marzec to miesiąc wiosny,nadziei na słonce i ciepłosmile
                                                  • rudka-a Re: 28 luty Ostatki, 28.02.17, 20:55
                                                    Najgorsza bida za nami smile))
                                                    trza optymistycznie patrzyć w przyszłosć wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka