Dodaj do ulubionych

Hehe, ale jaja, obadajcie

03.08.08, 17:25
www.tarnow-gos.pl/ Ewelinka... haha, cicho bo śpiewa! big_grinDD
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Hehe, ale jaja, obadajcie 03.08.08, 17:44
      Ale coś mi się widzi, że Ci "druga broda" rośnie? Znaczy się, przybierasz na
      wadze, co Ewelinka?wink
      • ewelinkowska Re: Hehe, ale jaja, obadajcie 03.08.08, 18:00
        nie moge! to jest stara strona naszego chorusmile a gdzie mi druga broda rosnie? no
        dawaj linka!!!
        TadZiu, moj Tadziu odgrywasz sie za ten moj psikus z ucieczkabig_grin
        • zak-1 Re: Hehe, ale jaja, obadajcie 03.08.08, 18:02
          SZukam na tych zdjęciach dziewczyny , ktora by odpowiadała moim
          wyobrazeniom o tobie i nie mogę znalesc winkPomóz mi , ..... ktora to
          tY????
          • ewelinkowska Re: Hehe, ale jaja, obadajcie 03.08.08, 18:07
            hihi, nie ma mnie tamtongue_outP Tadziu blefowal...juz podaje linka gdzie jestemsmile
            goryjowski.com/Galerie/gospel/index.html
            tam mnie poszukajsmile
            • tadeusz_ski.51 O tu widać dokładnie, obadajcie 03.08.08, 18:13
              images32.fotosik.pl/333/d903d1776394ee7a.jpg
              • samantha.1 Re: O tu widać dokładnie, obadajcie 03.08.08, 18:14
                Piękne dziewczęsmile)
          • tadeusz_ski.51 Kazik, to ta na pierwszym planie! 03.08.08, 18:07
            Taka ładniutka ruda, haha. Ciekawe czy naturalnie ruda czy przefarbowana?
          • ewelinkowska a tak a propos, Zak 03.08.08, 18:12
            zak-1 napisał:

> SZukam na tych zdjęciach dziewczyny , ktora by odpowiadała moim
            > wyobrazeniom o tobie i nie mogę znalesc winkPomóz mi , ..... ktora to
            > tY????

jakie sa Twoje wyobrazenia o mnie? bardzo ciekawa jestembig_grin
        • tadeusz_ski.51 Ewelinka, pod brodą 03.08.08, 18:05
          rysuje Cię się taki śliczny podbródek big_grinDD Ewelinka, jaki on śliczny jest,
          wiesz? big_grinDD
    • samantha.1 Re: Hehe, ale jaja, obadajcie 03.08.08, 18:02
      Nic nie słychać ;PP
    • tadeusz_ski.51 Chyba już teraz nie powiesz Ewelinka 03.08.08, 18:14
      że to nie Ty? images32.fotosik.pl/333/d903d1776394ee7a.jpg
      • ewelinkowska Re: Chyba już teraz nie powiesz Ewelinka 03.08.08, 18:17
        och jakie sliczne zdjeciebig_grintongue_outPP
        ale tylko jedno wykukales?
        aaaa i powinienes wiedziec, ze jak sie spiewa to rozne rzeczy sie dzieje z szyjasmile
        • ewelinkowska Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:19
          sa nieaktualne...
          Samanta chyba widziala moj nowy imagebig_grin
          • tadeusz_ski.51 Ale na tych fotkach wyglądasz 03.08.08, 18:23
            poważniej... No może nie aż tak poważnie jak ja na swoich, ale już bym się nie
            wstydził pokazać z Tobą między ludźmi... Już by mnie nikt nie podejrzewał o
            uprowadzenie małolaty... haha
          • zak-1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:24
            Znam się trochę na urodzie smile)) Tak mi się wydaje ... śliczna
            jestes !!! Ale wyobrazałem sobie Ciebie ...jednak trochę
            inaczej ,raczej o blond włosach i ładodniejszym spojzeniu .,
            Ale moze to kwestia tego śpiewu .
            Ja tez nie mogę zadnego nagrania usłyszec .
            Tadek skąd ty wiedziałeś ,ze to Ona ??smile))
            • ewelinkowska Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:43
              zak-1 napisał:

> Znam się trochę na urodzie smile)) Tak mi się wydaje ... śliczna
              > jestes !!! Ale wyobrazałem sobie Ciebie ...jednak trochę
              > inaczej ,raczej o blond włosach i ładodniejszym spojzeniu .,
              > Ale moze to kwestia tego śpiewu .
              > Ja tez nie mogę zadnego nagrania usłyszec .
              > Tadek skąd ty wiedziałeś ,ze to Ona ??smile))

Ojjj moje spojrzenie jest o wiele lagodniejsze.. Po prostu jak spiewam, to
              spiewam z pasja...czuje muzyke...
              a fotograf pewnie ujal mnie w momencie gdy byly jakies ostre nuty...
          • samantha.1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:35
            Niestety nie widziałam crying
            • zak-1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:39
              Samanta ....czego nie widziałas ? Tego zdjęcia ?Ta dobrze ,bo
              moglabyś byc zazdrosna smile))....
              Zartuję , też jestes ładna smile)))
              • ewelinkowska Zak.... 03.08.08, 18:41
                @
              • samantha.1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:42
                Nie widziałam nowego image Linkismile)
                a czy ładna to rzecz gustu, zresztą fotki mojej nie ma w necie;PP
                • ewelinkowska Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:44
                  na naszej klasiebig_grin jak nie widzialas to kuknijsmile
                  • samantha.1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:45
                    oksmile
                  • tadeusz_ski.51 Nic nie kuknę na Naszej klasie 03.08.08, 19:49
                    bo trzeba znać nazwisko, a ja Twojego nie znam! Haha
                    • ewelinkowska Re: Nic nie kuknę na Naszej klasie 03.08.08, 19:53
                      tadeusz_ski.51 napisał:

> bo trzeba znać nazwisko, a ja Twojego nie znam! Haha

i trzeba byc zalogowanymbig_grin
                      jak bedziesz grzeczy i mial szczescie to moze sie wymienimybig_grin
                      • tadeusz_ski.51 No ja owszem, mam tam profil 03.08.08, 20:01
                        i znajomych, tylko problem w tym, że tylko realnych. Więc kolejność Ewelinka
                        musiałaby byc taka, najpierw real.... no wiesz wink))
                • zak-1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:46
                  Ładna jest i tyle !!!!!Samanta ... wiedziałem ,ze będziesz
                  zazdrosna smile))) I wiem ,ze twojego zdjęcia nie ma- ale sobie Ciebie
                  wyobraziłem smile)))
                  • ewelinkowska Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:47
                    Samanta, to najwspanialsza kobieta pod sloncem! i sprobowalby mi ktos
                    krytykowac...bede stala murem...i bronilabig_grin
                  • samantha.1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:54
                    Haha, nie absolutnie nie ma we mnie zazdrości ,jakże
                    często nasze wyobrażenia odbiegają od rzeczywistości masz przykład Swoje
                    wyobrażenia Ewelinysmile)
                    • ewelinkowska Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 18:55
                      dokladnie...
                      • zak-1 Re: Zreszta Tadziu, to zdjecia z grudnia... 03.08.08, 19:12
                        Dla mnie, moje wyobrazenia są zawsze piękne (chodzi o dziewczyny )
                        Niekiedy są mylące - to fakt , ale co do was się niewiele pomyliłem .
                        Jesteście ladne i już smile))
                        Chociaż Samanty nie znam wink
                        • tadeusz_ski.51 Spoko Kazik, namówię Samcię 03.08.08, 19:47
                          to Ci pośle fotkę wink Kurde, ale ma warunki! Ujjjjjjj... hihi
                          • samantha.1 Re: Spoko Kazik, namówię Samcię 03.08.08, 19:52
                            A niby skąd masz moją fotkę, heee?
                            • tadeusz_ski.51 Samcia zapomniała, że sama mi dała :DDD 03.08.08, 19:55
                              W hotelu "Diament" ileś tam w Zabrzu... No już nie udawaj big_grinDD
                              • samantha.1 Re: Samcia zapomniała, że sama mi dała :DDD 03.08.08, 19:59
                                Co jak co ale pamięć mam dobrą Tadziu, i nie przypominam sobie
                                żebyśmy kiedykolwiek się na oczy w realu widzieli!
                                • tadeusz_ski.51 No i widzisz Samcia jak to źle 03.08.08, 20:05
                                  nie wiedzieć z kim się spotykamy? Hahaha...
                                  • samantha.1 Re: No i widzisz Samcia jak to źle 03.08.08, 20:08
                                    Nie będę się tłumaczyć że wielbłądem nie jestem , bo chcesz mnie wkręcić , spoko
                                    ja wiem z kim w realu się spotykam;PP
                              • samantha.1 Re: Samcia zapomniała, że sama mi dała :DDD 03.08.08, 20:06
                                To Ty w hotelach się spotykasz z paniami ?
                                i co na godziny wynajmujesz;PPP
                                • tadeusz_ski.51 To chyba normalna praktyka, nie? 03.08.08, 20:08
                                  samantha.1 napisała:
                                  > To Ty w hotelach się spotykasz z paniami ?
                                  > i co na godziny wynajmujesz;PPP
                                  --------
                                  W tych hotelach nie ma na godziny, chyba wiesz? wink
                                  • samantha.1 Re: To chyba normalna praktyka, nie? 03.08.08, 20:10
                                    Wybacz ,ale nie wiem , nie bywam;PP
                                    • tadeusz_ski.51 No to teraz juz wiesz, 03.08.08, 20:12
                                      może warto spróbować, żeby później nie żałować? big_grinDD
                                      • samantha.1 Re: No to teraz juz wiesz, 03.08.08, 20:15
                                        Mnie tam hotele nie potrzebne Tadziu ,ja dysponuję chatą swoją;PP
                                        • zak-1 Re: No to teraz juz wiesz, 03.08.08, 22:11
                                          Ja bym się do takiego hotelu, chętnie zameldowałwink)))Żeby spróbowac -
                                          bo ten Tadek tak kusismile....
                                          • tadeusz_ski.51 Chwila Kazik, kuszę tylko kobiety! 04.08.08, 09:17
                                            A Ty owszem, wypróbuj ale na własny rachunekwink Myślę też, że chętna do spędzenia
                                            z Tobą "nocnej zmiany", znalazłaby się dość szybko! Aha, nie licz na łatwiznę z
                                            niejaką Ewelinką, nad nią trzeba "popracować", ale może warto? Przynajmniej
                                            spróbować... Ewelinki wink
                                            • ewelinkowska Re: Chwila Kazik, kuszę tylko kobiety! 04.08.08, 10:10
                                              popracowac powiadasz? hmm no niestety sie nie da...
                                              • tadeusz_ski.51 Da się da Ewelinka! :D 04.08.08, 15:47
                                                Początkowo na dystans, bajery na mailach, później gad i kamerka, sms-y z komory
                                                no i wreszcie real. Ale to juz jak dziewczyna jest zafascynowana (albo zakochana)
                                                • samantha.1 Re: Da się da Ewelinka! :D 05.08.08, 15:50
                                                  Widzę że doświadczony z Ciebie rwacz, ale nie wszyscy mają ochotę na @
                                                  itp......rzecz gustu znajomości netowesmile)
                                          • rena-ta49 Re: No to teraz juz wiesz, 04.08.08, 14:21
                                            Zak , wszystkiego w życiu trzeba spróbować , żeby na starość nie żałowaćsmile))
                                            • tadeusz_ski.51 Renia dobrze mówi! 04.08.08, 15:49
                                              rena-ta49 napisała:
                                              > Zak , wszystkiego w życiu trzeba spróbować , żeby na starość nie żałowaćsmile))
                                              ---------
                                              A mnie nie chce "spróbować". Oj będziesz Ty Reniu na starość żałować! big_grinDD
                                              • tadeusz_ski.51 I dokładnie to samo tyczy się 04.08.08, 15:50
                                                Ewelinki! big_grinDD
                                                • zak-1 Re: I dokładnie to samo tyczy się 05.08.08, 15:06
                                                  Ty widzę jacyś naprawde doswiadczeni podrywacze siedza smile)))
                                                  No to podrywajmy się smile))Już zapomnialem jak to się robi .
                                                  Ale lata temu , byłem w tym dobrysmile
                                                  Teraz to trzeba sie znać na ortografii, zeby dobrze podrywac smile)))
                                                  • ewelinkowska Re: I dokładnie to samo tyczy się 05.08.08, 15:42
                                                    Czy Wy juz totalnie zwariowaliscie?
                                                  • samantha.1 Re: I dokładnie to samo tyczy się 05.08.08, 15:48
                                                    Dlaczego Linko tak myślisz?
                                                    dobrze się bawiąsmile))
                                                  • samantha.1 Re: I dokładnie to samo tyczy się 05.08.08, 15:45
                                                    Zak ta ortografia to chyba "zasłona dymna" ? hihihi...
                                                    dobrze że przyznajesz że zapomniałeś, ale coś mi się zdaje ,że
                                                    tego się nie zapomina, to ma się we krwi lub niesmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka