beata158 26.07.04, 21:29 Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam dosyć sporych rozmiarów brodawki sutkowe, martwie się jak dziecko bedzie wstanie uchwycić taką sutkę. Czy któraś z was miała podobny problem? Nie wiem co będzie jak jeszcze się powiększą ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Re: Duże brodawki - co robić ? 24.08.04, 16:35 beata158 napisała: > Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam dosyć sporych rozmiarów brodawki sutkowe, > martwie się jak dziecko bedzie wstanie uchwycić taką sutkę. > Czy któraś z was miała podobny problem? > Nie wiem co będzie jak jeszcze się powiększą ! Bedziesz musiala doroslego faceta poprosic zeby Cie possal. Odpowiedz Link
mamahanki Re: Duże brodawki - co robić ? 25.08.04, 13:26 przeciez nie bierze calej brodawki tylko antenke. Odpowiedz Link
z-nrw Re: Duże brodawki - co robić ? 25.08.04, 13:57 to całkiem normalne, ma to do czynienia z kobiecymi hormonami i zmieni się znowu po porodzie. Odpowiedz Link
sztr Re: Duże brodawki - co robić ? 26.10.04, 08:06 POKOCHAĆ ! :) A maluch da sobie radę Odpowiedz Link