hippophae 28.02.06, 15:19 pokacycki.fotolog.pl/612263,komentarze.html to jest właśnie to co uparcie staram się polubić... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marheffa303 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 28.02.06, 17:29 Ja sie z checia odwaze, gdyz zdecydowalam sobie kupic cyfrowke. Jak tylko to zrobie umieszcze moje piertsiatka tutaj:) A Twoje nie sa az takie male... Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.03.06, 10:51 o boszzzz............. Odpowiedz Link
kamao1 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.03.06, 15:20 Sądząc po komentarzach kobietom takie piersi się raczej nie podobają, za to facetom wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link
yetideszcz6 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.03.06, 15:35 hippophae napisała: > pokacycki.fotolog.pl/612263,komentarze.html > to jest właśnie to co uparcie staram się polubić... przecierz one nie są w ogóle nie naturalne sa piekne i towje a nie czyjeś i sztuczne, dla nie są normalne i nic im nie brakuje tylko tobie osoby która pokaze ci jakie one śa piekne, wiecej wiary w siebie dziewczyno, one naprawde są super jesli tak samo wyglada cała reszta to nie masz sie czego wstydzić, naprwde głowa do góry i wejcej wiary w siebie. Odpowiedz Link
mpingo Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 02.03.06, 12:07 Zaglądam tu (na to forum) od czasu do czasu choć jestem facetem. Teraz przyznaję się - podglądnałem cię (pod podanym linkiem). Czy widziałaś film "Pułkownik Kwiatkowski" ? Otóż teraz ja stanąłem oparty o futrynę i a łzy wzruszenia sciekały jedna po drugiej. Anielskie piersi ! Twoje sutki to najbardziej mokry sen życia, o nich jeno marzyć i śnić. Hippophae masz naprawdę biust wyjątkowej urody - on nie jest do lubienia, on jest do nieprzytomnego kochania. Niedoceniasz go... Odpowiedz Link
tajszczyzna Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 06.03.06, 20:24 ja mam mniejszy.. i bardzo się z tego cieszę :) Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 13:32 to fantastycznie, że się cieszysz :-) Odpowiedz Link
emilka189 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 29.06.06, 22:37 ile masz w biuscie? Odpowiedz Link
dorrisa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 15:40 Ale facet się zachwycił :) Ja też muszę się przyznać, że uważam te piersi za po prostu prześliczne :P Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 20:48 dzięki, miło mi :-) W sumie ostatnio zaczęłam się bardziej martwić okropnie sterczącymi brodawkami niż wielkością. Po karmieniu dziecka to chyba już będzie wygladało tragicznie... Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 13:37 Bardzo mnie denerwuje to, że każdy mniejszy biust na tej stronce jest przypisywany nieletniej dziewczynce :-( "nie martw się, urośnie" wrrrrrrr Odpowiedz Link
dorrisa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 15:36 No bo chyba tak jest. Popatrzcie - parę linijek niżej wisi post o biuście po laktacji - bez odzewu. Wniosek - tu same nastolatki siedzą, nie ma mam, które mają za sobą karmienie dzidziusia. Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 07.03.06, 20:42 a sorry, zapomniałam zaznaczyć że mam na mysli stronę na której umieściłam zdjęcie pokacycki.fotolog.pl/ Odpowiedz Link
gwiazdkaaa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 09.03.06, 16:49 jak sie dodaje fotki aby ludzie oceniali? Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 09.03.06, 16:56 wysyła się mailem do autora strony na adres pokacycki@gazeta.pl z adnotacją: "Oświadczam, że jestem autorem zdjęcia i posiadam do niego prawa autorskie. Jednocześnie wyrażam zgodę na umieszczanie i przetwarzanie zdjęcia w galerii internetowej "pokacycki"." i czeka się na publikację Zresztą wszystko jest opisane na tamtej stronie. Odpowiedz Link
ira22 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 11.03.06, 22:39 Gdybym miała takie śliczne, to czemu nie... Odpowiedz Link
dorotenienka szczerze podziwiam 14.03.06, 18:13 bo ja bym sie nie odwazyla bojac sie komentarzy typu "jak nie masz co pokazywac, to nie pokazuj" itp. bo ja sie, z powodu kompleksow na punkcie moich piersi, takimi rzeczami przejmuje ;) Odpowiedz Link
hippophae Re: szczerze podziwiam 14.03.06, 20:23 Ja też mam kompleksy i długo wybierałam fotkę, która będzie się nadawała do pokazania ;-) ale prawdę mówiąc widziałam na tej stronie wiele biustów na które bym się w życiu nie zamieniła. Odpowiedz Link
savitree ja :) 18.03.06, 18:00 images2.fotosik.pl/38/79sqxbaakrhc1al8.jpg Mam 21 lat. Różnica między obwodem w biuście a pod nim - 6-10 cm (zależy jak się uda zmierzyć :P) Mam szeroko rozstawione piersi niestety, natomiast ich rozmiaru nie zamieniłabym na żaden w świecie :) Ewentualnie mogłyby być jeszcze mniejsze, ale na pewno nie większe :P Nie noszę staników w ogóle. Obawiam się tylko, że po ciąży powiększy mi się biust, tak samo, jak to było z mamą, do ślubu szła w staniku "zerówce", a teraz ma całkiem pokaźne - jak dla mnie - "B".. Nie chciałabym podzielić jej losu :P Dziewczyny, akceptujcie się. Małe jest piękne! Ostatnie kompleksy dot. mojego biustu miałam w podstawówce, a potem już nigdy więcej :) I wszyscy moi dotychczasowi faceci uwielbiali moje maleństwa :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
hippophae Re: ja :) 18.03.06, 19:36 Kurcze, jak to jest że podobają mi się nieduże piersi u innych kobiet a moje własne jakoś nie :-( Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Re: ja :) 19.03.06, 22:00 Ojej, bardzo podobne do moich :) rzeczywiście, jakoś tak to jest, że swoje się nie podobają a czyjeś... bardzo :) Są na prawdę piękne, z taką sylwetką... mmmm :) Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Tu jest też zdjęcie piersi naszej koleżanki 19.03.06, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=29766813&a=29887481 Odpowiedz Link
gwiazdkaaa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 22.03.06, 18:00 pokacycki.fotolog.pl/636649,komentarze.html odwazylam się... Odpowiedz Link
hippophae Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 22.03.06, 18:10 Wg mnie bardzo ładne i wcale nie takie małe :-) Odpowiedz Link
gwiazdkaaa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 22.03.06, 18:20 oj są male uwierz... Odpowiedz Link
mpingo Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 24.03.06, 14:38 Cicho mi tu ! To tylko facet może ocenić ! Nie są wcale małe, bo mają wyraźny kształt, są ładnie wypełnione i krąglutkie. Są śliczne i chcę na nich złożyć głowę. Prosze mnie przytulić ! :)) Odpowiedz Link
venus-87 Do gwiazdki:) 25.03.06, 13:46 Kochana masz sliczne piersi... moze faktycznie nie są duze ale mają bardzo ładny kobiecy kształt... jesli mozna zapytać to ile masz cm. w biuście i ile pod? Odpowiedz Link
venus-87 Re: Do gwiazdki:) 28.03.06, 18:50 dałaby głowe ze to spore A.... (moze zle mierzysz?)barzo ładne. Odpowiedz Link
gwiazdkaaa Re: Do gwiazdki:) 30.03.06, 06:40 Hmm anie wiem mierze normalnie pod biustem i w ;)) Odpowiedz Link
melka2005 Re: Do gwiazdki:) 15.04.06, 14:55 hmm... a nie B?? bo ja mam 71,5 pod i 84 w biuscie i A sa stanowczo za male:/ mowimy o stanikach materialowych, czy takich ktore nadaja ladny ksztalt?:> Odpowiedz Link
dorotenienka Re: Do gwiazdki:) 17.04.06, 19:34 ja mam podobne wymiary i A sa takie duzawe.. moze rozne staniki nosimy :D Odpowiedz Link
melka2005 Re: Do gwiazdki:) 18.04.06, 15:33 A duzawe??? niemozliwe!!! ja bym sie sila nie zmiescila! inawet nie chce:P lubie moje 75B:) Odpowiedz Link
dorotenienka Re: Do gwiazdki:) 18.04.06, 21:26 no ja tam na moje 70A tez nie narzekam jakos szczegolnie.. ;) Odpowiedz Link
kamelia1985 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 14.04.06, 11:02 img146.imageshack.us/my.php?image=obraz0814nz. to moje male ..:] Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 14.04.06, 11:09 Link nie działa. Odpowiedz Link
kamelia1985 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 14.04.06, 11:30 img82.imageshack.us/my.php?image=obraz0818ut.jpg to moze teraz.. Odpowiedz Link
venus-87 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 15.04.06, 11:59 ile masz cm. roznicy? <piersiątka całkiem ladne> Odpowiedz Link
alicja_wk Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 24.04.06, 15:37 Ja się nie odważę, ale moje wyglądają dokładnie tak jak te nr 706 z tego fotobloga, który podałaś :( Odpowiedz Link
kadarkaa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 26.04.06, 03:17 To jest to co ja mam... 75/70 C... zdjęcie jak tylko kupię cyfraka... :):):) Odpowiedz Link
mpingo Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 26.04.06, 11:08 Nie wiem tylko czy warto wysyłać zdjęcie akurat do tej witryny. Poczytałem komentarze i jestem autentycznie wzburzony. Tam konieczna jest na gwałt moderacja, teraz panuje zwyczajnie najgorszego sortu chamstwo. Pominę już prymitywny język ale niektóre komentarze zwyczajnie w spsób niezwykle grubiański obrażają właścicielki biustów. Co więcej i co bardzo dziwi, zohydzane są naprawdę piękne piersi, w paru przypadkach pierwszy rzut oka na fotografię wywoływał u mnie myśl "Ależ to śliczny biust, po prostu ideał !" a poniżej widzę wklepane przez bydlęta "Bleee...", "co za zwisy, wory", "ty decho, po co to fotografujesz ?" itd., nie przystoi nawet cytować. Nie wiem co czują dziewczęta czytając takie okropności o swoim ciele. Trzeba być naprawdę mocnym aby to pozostalo bez śladu, Może jest jakieś inne miejsce w sieci ? Odpowiedz Link
alicja_wk Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 21.06.06, 14:28 To co Ty robisz na forum "Mały biust" z takim rozmiarem? Odpowiedz Link
wiedzmablack TERAZ JA! 19.05.06, 22:15 pokacycki.fotolog.pl/698519,komentarze.html oto moje piersiątka :) Odpowiedz Link
83kimi Re: TERAZ JA! 28.05.06, 13:42 No Ty chyba nie masz kompleksów... przecież Twpoje piersi są naprawdę duże... Odpowiedz Link
froodoo ...tak jest. 29.05.06, 15:47 ...dużym piersiom...... mówimy.... zdecydowane....NIE...... ( a tak nawiasem mówiąc... co dla jednych jest ogromniaste, to dla innych jest malutkie) Odpowiedz Link
madziara41 Re: ...tak jest. 21.06.06, 19:50 Ja mam rozmiar "-1" tak mówi mój mąż, ale na dzień dzisiejszy to kocha je najbardziej na świecie i to jest najważniejsze ... w każdym razie wszystkie tutaj zamieszczone fotki podziwiałam i podobały mi się "rozmiary", żałowałam że ja nie mam takiego biustu dużego... Pan Bóg zapomniał chyba na chwilę, że lepi kobietę albo zabrakło mu gliny ... Odpowiedz Link
maggie_90 Re: TERAZ JA! 27.06.06, 19:37 wiedzmablack napisała: > pokacycki.fotolog.pl/698519,komentarze.html > oto moje piersiątka :) Śliczne, o takich marzę :). Odpowiedz Link
aga_76 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 29.06.06, 21:35 Cześć, ja co prawda nie wrzucę żadnego linka, ale chciałam Wam coś podpowiedzieć. Czytałam posty, oglądłam Wasze zdjecia i: biust można powiększyć, ale! (nie mówię tu o jakiś cudach wiankach i o powiększnaie do nie wiadomo jakiego rozmiaru, tylko o prostych faktach), ale trzeba mieć bardzo dobrze dobrany BIUSTONOSZ! Rzecz tą sprawdziłam doświadczalnie ja wraz z moimi 2 młodszymi siostrami. Do tamtego dnia nosiłam zawsze rozmiar 70A/75A (bo tam wychodziło mi z jakiś tam tabelek) a gdy poszłam do fachowca ten od razu zobaczył (tzn. ta, bo to pani:)) i oznajmiła że ja mam 70 (a nawet 65, ale to rzadko można kupić) ale nie A tylko C!!! Byłam w ciężkim szoku. Pokazała mi jak należy ZAKŁADAĆ biustonosz i jak masować piesi. Po jakims czasie po tych masażach (robi sie je samemu) nie dośc że zauwazyłam zmianę kształu w moich piersiach, to zauwazyłam też zmianę ich wielkości ("bo wyszły spod pachy w końcu") i przede wszytskich czułam się dobrze w biustonoszu, nic mnie nie uciskało, nic nie gniotło, nic się nie przesuwało... Myślę, że warto. Moje siostry też to sprawdziły i to działa. Polecam, jednak, trzeba być zdyscyplinowanym no i mieć trochę kasy (bo prawdopodobnie dotychczasowe biustonosze muszą iśc do kosza a trzeba się będzie zaopatrzyć w nowe - juz odpowiednie). pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link
emilka189 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 29.06.06, 22:41 ile masz w biuscie ? Odpowiedz Link
aga_76 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.07.06, 22:10 82 cm w biuście. 72 cm pod biustem. Gdyby patrzeć na te tabelki, to róznica (10 cm) nie mieści się nawet w rozmiarze A! A jednak Pani dobrała mi miseczkę C. Ważny jest też fason, ale 70 C pozostaje 70 C 9na pewno jesli chodzi o Triumpha) Pozdrawiam aga. Odpowiedz Link
e.m.i1 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.07.06, 22:53 To jesli ja mam 70/85 to pani Hania dobralaby dla mnie miseczke E? :) Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 01.07.06, 23:55 Coś też napiszę :) Jest trochę prawdy z tymi większymi stanikami. Ja mam 75/83 i noszę miseczkę B. Zawsze nosiłam 75A i wyglądało to strrrasznie, taki kawał materaiłu, który zawsze odstawał. Jakiś czas temu mierzyłam rozmiar 70B bo innego nie było a stanik był cudny. I co? Pasował jak nigdy żaden. Piersi były fajnie podniesione i skierowały się do środka. W końcu wyglądam super w bluzkach z dekoltami. Poważnie Wam piszę. Więc jeśli macie możliwość to przymierzce staniki z większą miską i z mniejszym obwodem. Odpowiedz Link
aga_76 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 02.07.06, 15:54 no aż tak to nie, ale na prawdę spróbujcie dobrać sobie ODPOWIEDNI stanik. On będzie Wam modelował piersi :). Z tym obwodem pod biustem to chyba najłatwiej jest doobrac sobie odpowiedni, bo jak pisałam wcześniej: zmierzcie się ścisło dokładnie pod biustem i potem zaokraglijcie w dół! i juz macie na pewno dobry obwód pod biustem. A ta Pani Hania to mi powiedziała że bardzo mało kobiet ma miseczkę A! Acha no i piersi trzeba jakby to powiedzieć... "włożyć" do stanika.. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link
ja243 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 04.07.06, 13:33 NO a gdzie możńa znaleźć tę babeczkę, która dobiera biustonosze? Odpowiedz Link
aga_76 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 04.07.06, 16:47 Ma sklep w Warszawie, na Grochowskiej, ale numer....nie pamiętam dobrze, musiałbym gdzieś poszperać, chyba 92. Aga Odpowiedz Link
songor Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 17.08.06, 00:04 jesli ty masz c to ja z 69/89 jaki niby mam miec wg tej pani ;/ Odpowiedz Link
aiczka Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 18.08.06, 10:44 > Z tym obwodem pod biustem to chyba najłatwiej jest doobrac sobie odpowiedni, bo > jak pisałam wcześniej: zmierzcie się ścisło dokładnie pod biustem i potem zaok > raglijcie w dół! i juz macie na pewno dobry obwód pod biustem. To ja mam pytanie: czy staniki 75B mają większy obwód pod biustem niż 75A? Pytam serio, bo już nie mam żadnych złudzeń na temat sensowności układania rozmaitych tabeli rozmiarowych i stopnia ich przestrzegania przez producentów odzieży a sama nei srpawdzałam. Inaczej trochę by mnie dziwił pomysł, że gdy jedno 75 ciśnie, drugie będzie dobre. Odpowiedz Link
songor Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 21.09.06, 18:45 aiczka to zalezy od firmy i modelu bistonosza 70 - 70 nie rowne tak samo jak S'ka S'ce itd Najprawdopodobniej polowa z was powinna nosci 70 jak nie mniej, bo stanik ma porzadnei trzymac pod biustem nie przesuwac sie ani nic, moze na poczatku bedzie lekko ciasnal ale pamietajmy ze stanik sie rozciaga i kupujac 75 za 2 tygodnie bedzie nam juz podjezdzal pod kark albo po prostu nie bedzie trzymal wiec najwazniejsze to mierzyc, nie dac sobie wciskac kitu ze takie stnaiki nie istnieja ;) i sprobowac kiedys np dla samej siebie z ciekawosci poprzymierzac mneiszy obwod - wieksza miske - poskakac, poruszac sie i zobaczyc w ktorym wam wygodniej :) Odpowiedz Link
sylwiusia101 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 08.11.06, 12:05 Mam 19 lat i mam 67 pod biustem i 81 w biuście i nie potrafie sobie dobrać pożądnego stanika!Zawsze kupuje 80/36 ponieważ mniejsze uwieraja mnie po bokach.a jaki rozmiar powinnam nosić i jak uważacie czy moje piersie jeszcze troche urosna?Martwie sie tym bo sa malutkie mojemu facetowi to nie przeszkadza ale wiecie jak to jest! Odpowiedz Link
nikitka84 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 08.11.06, 16:25 Urosnoc maja jeszcze szanse:) I mozna tej szansie dopomoc. wiekszepiersi.phorum.pl/ - stanowi prawdziwe kompedium odnosnie naturalnych metod powiekszania piersi:) Mi od wakacji powiekszyly sie o 3-4 cm, a mam juz skonczone 22 lata:) A co do stanika to 80/36 zdaje sie byc naszym 80C (jesli nie, nich mnie ktos naprostuje), wiec jak to jest, ze przy tak szerokim obwodzie Ci nie podjezdza pod brode to nie mam pojecia:P Mysle ze powinnas nosic 70B/65C. Odpowiedz Link
sylwiusia101 Re: ciekawe czy któraś jeszcze się odważy ;-) 08.11.06, 22:59 N właśnie staniki podjerzdzają mi "pod brodę" ale za to mnie uciskają po bokach a mniejsze właśnie to robią!dzieki za rade!Powiedzcie mi gdzie mozna kupić fajne staniczki (jestem z katowic) Odpowiedz Link
bardea do nikitka 09.11.06, 19:21 Hej ,mam pytanko..którą z metod stosowałaś ze dały u Ciebie efekty? Podziel się z nami jakąś informacją, co stosowałaś, przez jak długo itp.. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: do nikitka 09.11.06, 20:38 Z ziolami eksperymentuje juz od prawie roku. Oczywiscie robie to z przerwami. Wyglada o mnie wiecej tak, ze mam 2-3tygodniowy "zryw", po czym robie sobie przerwe:) Co tak dokladnie zadzialalo nie wiem. Podejrzewam, ze wierzbownica w polaczeniu z kozieradka i koprem. W przypadku ziol nie ma uniwersalnej recepty. Dobiera sie je z zaleznosci od typu hormonalnego (sa panie estrogenne, gestrogenne i androgenne) - wiecej mozecie doczytac tutaj: wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=187 . Duzo tez zalezy od indywidualnej podatnosci na dzialanie ziol, a zazwyczaj trzeba po prostu metoda prob i bledow trafic na to wlasciwe. Zdecydowanym faworytem sa u nas koper i kozieradka. Koper ma dzialanie progestrogenne, kozieradka natomiast estrogenne. Wierzbownica, o ktorej pisalam zmniejsze poziom androgenow. wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=296 - jak zaczac kuracje ziolowa, czyli garsc porad na dobry poczatek:) Odpowiedz Link
sylwiusia101 Re: do nikitka 09.11.06, 22:15 Mam pytanie biore tabletki antykoncepcyjne i jakich zioł nie powinnam stosować by nie zmniejszyc 'działania' tabletek??? Odpowiedz Link
sylwiusia101 Re: do nikitka 11.11.06, 22:26 Witam ponownie mam takie pytanie do ciebie mogłabyś mi powiedziec od jakich ziółek zaczęłaś kurację (podać przepis)??Ja jestem typem estrogennyma ty? Odpowiedz Link
nikitka84 Re: do nikitka 12.11.06, 14:13 Jestem typem androgennym, mam rowniez niski poziom progesteronu. wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=142 - tu znajdziesz wiecej informacji o tym jakie ziola stosowac w zaleznosci od typu hormonalnego Odpowiedz Link
sylwiusia101 Re: do nikitka 13.11.06, 11:01 Tak ale czy mogłabyś mi troszeczche choć podpowiedzieć jakie ziółka mam zacząć pić na początek (jestem typem estrogennym) bo troche sie w tym wszystkim pogubiłam i nie wiem od czego zacząć??? Odpowiedz Link
nikitka84 Re: do nikitka 13.11.06, 16:26 Nie jestem zadnym ekspertem:) Swojej kuracji opisywac tu nie bede, bo nie ma sensu powielac tego, co juz jest na phorum, to po pierwsze, a po drugie, to reprezentuje zupelne inny typ hormonalny. Ja bym na Twoim miejscu zaczela od kopru wloskiego i wiesiolka + ewentualnie kozieradka, ale w bardzo malych dawkach. Sa jeszcze ziola takie jak Saw Palmetto, czy Wild Yam, cieszace sie bardzo dobra opinia rowniez na zagranicznych forach, ktore w Twoim przypadku moglyby okazac sie pomocne, ale nigdy ich nie przyjmowalam i czy oraz na ile sa skuteczne, nie mam pojecia. Odpowiedz Link