zrospaczona1234 19.07.06, 18:11 nigdy sobie nikogo nie znjade, zawsze bede sama. ocencie sami: rapidshare.de/files/26304314/SA400064.JPG.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snail75 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 19.07.06, 18:24 Biuścik masz ładny i mówie to jako facet, ale jak będziesz "zrospaczona" zamiast zrozpaczona to pewnie zawsze będziesz sama ;-)) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 19.07.06, 22:07 Na pewno nikogo nie znajdziesz, ale to nie z racji biustu, a nastawienia;P Bo biust moze i masz maly, ale zgrabny;) A biust masz polubic!! Odpowiedz Link
blowaway Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 20.07.06, 18:50 jesteś drobniutka, nie razi, zgrabniutki jest. spoko, z małym biustem też się można podobać... Odpowiedz Link
tapatik Cieszyć się... 21.07.06, 18:47 Masz bardzo zgrabny biuścik. Czy Ty się czasem nie zamartwiasz na zapas? Odpowiedz Link
83kimi Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 23.07.06, 16:44 A ja nie wiem jak zobaczyć tą fotkę. Odpowiedz Link
jooza Tak to sie robi 25.07.06, 13:11 Klikacie FREE na dole strony. Potem na nastepnej stronie wpisujecie haslo podane w ramce i klikacie w DOWNLOAD FROM MIRROR ALPHA. Odpowiedz Link
83kimi Re: Tak to sie robi 26.07.06, 13:41 Dzięki. Muszę stwierdzić, że biust dośc ładny, wielkościowo podobny do mojego. Jaką masz różnicę? Wiesz, na pewno wielu facetów byłoby zachwyconych takimi piersiami, ale z takim podejściem jak Twoje może być trudno kogos poznać... Odpowiedz Link
melka2005 Re: Tak to sie robi 27.07.06, 00:03 za trudne to dojscie do tego zdjecia jak dla mnie:P Odpowiedz Link
shiral Re: Tak to sie robi 14.08.06, 08:13 biuścik rzeczywiście masz zgrabny i ładny a co małe jest piękne wiem to po sobie:-) Odpowiedz Link
iwona2666 Re: Tak to sie robi 04.11.06, 00:09 powiem ci szczerz ze jestem tak samo szczupla jak ty i nawet nie mam biustu twojej wielkosci...Moim zdaniem nie powinnas sie dolowac bo nie jest tak zle jak myslisz:)Nie przesle ci swojego zdjecia bo zaczela bys chodzic nago i kompleks od razu by ci minał!!!:)) Ale tak powarznie to naprawde nie jest zle!:) Odpowiedz Link
cindyy Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 26.07.06, 16:43 Wiataj w klubie,ja też tak wyglądam.Niedawno skończyłam karmić piersią moją córeczkę.Najlepszy okres minął.Przez pół roku nosiłam przepiękny rozmiar D i bluzki z dekoldami.Przed porodem nosiłam pełne B,a teraz niepełne A i też jestem zrozpaczona.Ćwiczę,stosuję kremy ujędrniająca i nic... ;(( Odpowiedz Link
modliszka-am Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 18.08.06, 15:40 tego co ujrzałam,sie nie spodziewałam. Sa swietne!Maja piekny krztałt Odpowiedz Link
maggie_90 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 30.08.06, 18:05 Oddaj mi je! też takie chcę! Odpowiedz Link
maith Możesz na przykład 03.10.06, 16:32 obejrzeć parę filmów z uroczą Kate Hudson, śliczną Keirą Knightley, albo paroma innymi zachwycającymi aktorkami, które na pewno nie siedzą i się nad sobą nie załamują :-) Odpowiedz Link
silvera1988 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 04.11.06, 19:52 Kochana, mam identyczny, a może nawet mniejszy... To nie jest żaden powód, dla którego jest się bez partnera. Jak to już osoby powyżej pisały - zmiana nastawienia może zdziałać cuda :) Jeśli to będzie jakimś pocieszeniem... Niegdyś oglądałam anime (japońskie "kreskówki", wbrew pozorom nie zawsze są przeznaczone dla dzieci xP) pt "Slayers". Główną bohaterką jest czarodziejka, która... Ma swoje małe kompleksy. Ilekroć ktoś ją z tego powodu obraził (a zdarzało się to baaardzo często, tyle że kto raz spróbował, to już drugi raz się nie ośmielał xD) - fireball (taka nieprzyjemna "ognista kula") i po kłopocie xD Jej fotka: i111.photobucket.com/albums/n132/Silvera88/Other/Lina.jpg Jeśli ktoś lubi czytać mangi & oglądać anime - polecam x] Odpowiedz Link
m.noma Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 06.11.06, 12:53 fajnie masz bo na pewno te posty podniosły cię na duchu, ja mam jeszcze miejszy biust a twoj jest kształtny i równy a to najważniejsze Odpowiedz Link
tequila22 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 07.12.06, 22:52 boże chociaż po rprzeczytaniu tych postów czuję się trochę lepiej.mam taki sam problem jak ty. Odpowiedz Link
tequila22 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 07.12.06, 22:54 aha ale nie mozesz tak podchodzic do tego ze nikogo nie znajdziesz.ja przy takim biuscie jak ty jakos znajowalam chlopkaów no i w końcu męża.urodziłam dziecko,jak karmiłam były super duże i wogóle, no ale niestety skończyło się...ale niektórym dziewczynom po karfmieniu zostaja wieksze takze moze jeszcze wszystko przexd toba.glowa do gory!! Odpowiedz Link
paul55 Re: i co ja mam zrobic z takim biustem =( 31.12.06, 11:09 ojojoj! Prześliczny poprostu!!! Odpowiedz Link