edycia_s 25.03.08, 14:22 Na początek - dziękuję za lobby. Dobra robota. ;) Zmniejszyłam obwód swoich staniczków do 65 (z 80) a miseczke zwiekszylam do DD (z B). Nie wierzyłam, że tak można :)) Ale przy doiera Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia_s sorki, poszło za szybko 25.03.08, 14:24 Ale przy dobieraniu okazało sie, że moje piersi różnią się wielkościa na tyle, że jedna miseczka zawsze się marszczy. Więc co? Kupować rozmiarowo bardziej na pierś większą czy mniejszą? A moze są jakieś triki pozwalające ominąć taką cechę? Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: jedna większa, druga mniejsza 25.03.08, 14:32 Stanik dobieramy zawsze do większej piersi. Na miejszej albo mocniej podciągamy ramiączko albo uzupełniamy wkładką jeżeli różnica jest duża. Odpowiedz Link
adamowa83 Re: jedna większa, druga mniejsza 26.03.08, 11:17 Hehe, sama myślałam o założeniu wątku,gdzie dziewczyny pisałyby, na którą pierś kupują stanik, bo jednak większość z nas ma piersi mniej lub bardziej, ale różnej wielkości... Ja sama dobieram stanik na pierś większą, czyli lewą, jednak sprawdza się to tylko przy usztywnianych, przy miękkich (a takie preferuję) wygląda to nie ładnie i np. pod obcisłą bluzką marszczącą się miseczkę widać:-( Podciąganie ramiączka nic nie daje, a używać jednej wkładki do jednej miski nie wyobrażam sobie (czułabym się jak dziwacznie...:-/), więc ogólnie: męczarnia:-D Odpowiedz Link
violent_green co do środka? 27.03.08, 20:01 No właśnie, co można włożyć do tej mniejszej piersi? Słyszałam o jakiś wkładkach silikonowych(?), ale nie mam pojęcia, czy to zdaje egzamin? Czy któraś z Forumek tego próbowała? Odpowiedz Link
adamowa83 Re: co do środka? 27.03.08, 20:08 www.allegro.pl/item312272705__edytama_wkladki_powiekszajace_biust_julimex_a_b.html Na przykład... Ale ja bym tak nie mogła, choć pewnie ie jest to najgorszy pomysł...:-( Odpowiedz Link
wiszer Re: co do środka? 27.03.08, 20:49 Mi troche pomogly masaze. Oczywiscie nie w 100% ale roznica pomiedzy wielkosciami jest mniejsza, mianowicie uzywam kremow ujedrniajacych piersi i mniejsza masuja zawsze zdecydowanie dluzej niz wieksza i przy okazji rozmasowywuje "bulki". Choc ja czesto chodze bez stanika bo mam na prawde malo w biuscie i wiem, ze Tym sobie zaszkodzilam, teraz czekam na swoj pierszy stanik o dobrym rozmiarze z UK, zobaczymy. Swoja droga byl kiedys taki dosc tani krem z BIELEDNA do powiekszenia biustu, oczywiscie biust sie nie powiekszyl, ale do masazy jest idealny, nie wchlania sie ani zbyt wolno ani zbyt szybko, to jest o tyle dobre ze ani nie zostawia nieprzyjemnje, klejacej warstwy na ciele, a tez mozna spokojnie pomasowac waleczki pod pachami nie martwiac sie, ze naciagnie sie skore. Odpowiedz Link