IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 13:13
Zawsze Pana ceniłem i darzyłem sympatią, natomiast po zapoznaniu się z pierwszym akapitem tej recenzji moja sympatia wzrosła jeszcze bardziej. Szacunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa La Bodega IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 09:01
      Uwielbiam Panskie recenzje !
    • Gość: antykrytyk La Bodega IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 05:21
      juz zdazylem sie pozanc na tym krytyku ... pedal jednym slowem nie zadowolony bo "na sile wciskala mu wino" konbieta... gdyby to byl jakis chlopiec zapewne inaczej przebiegalaby recenzja...
    • Gość: ŁUKASZ La Bodega IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 19:21
      [b]ABSOLUTNIE NIE POLECAM RESTAURACJI, ZAMÓWIŁEM ŁOSOSIA ORAZ STEK Z TUŃCZYKA, NA 2 DANIA CZEKAŁEM GODZINĘ, POCZYM DOSTAŁEM DANIE W INNEJ POSTACI ( ZAMIAST PIKANTNYCH FRYTEK DOSTAŁEM RYŻ - KELNER STWIERDZIŁ, ŻE RESTAURACJA JEST W TRAKCIE ZMIANY MENU I ZDZIWIŁ SIĘ ,ŻE OSOBA PRZYJMUJĄCA ZAMÓWIENIE NIE POINFORMOWAŁA MNIE O TYM.
      KOLEJNE ROZCZAROWANIE TO JEDZENIE. TUNCZYK WRĘCZ NIE JADALNY PODESZWA NIE MAJĄCA NIC WSPÓLNEGO Z RYBĄ, ŁOSOŚ TO SAMO --> ZESMAŻONY JAK SKAŁA. DO TEGO PORCJE JAK DLA DZIECKA, 2 DANIA 120 ZŁ, POCZYM KELNERKA SKOMENTOWAŁA SŁOWEM: PRZEPRASZAM I ZAPROPONOWAŁA DESER, DOSTAŁEM 5,90 RABATU, PEWNIE Z AUTOMATU PONIEWAŻ SĄDZĘ, ŻE ŻADEN KLIENT NIE WYCHODZI ZADOWOLONY, DODAM, ŻE PRZEZ 1,5 GODZINY NIE POJAWIŁ SIĘ ŻADEN INNY GOSC.
      NIE POLECAM OMIJAJCIE TĘ RESTAURACJE SZEROKIM ŁUKIEM

POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka