Dodaj do ulubionych

Szkoła policealna w Warszawie. Która?

IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.13, 15:14
Chciałbym iść od września do szkoły policealnej na rachunkowość lub informatykę. Kierunek muszę jeszcze wybrać, ale waham się na szczęście tylko co do dwóch. Szukam szkoły policealnej, na poziomie, z dobrymi nauczycielami. Najlepiej żeby mieściła się w centrum, ale nie jest to jakiś wymóg. Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: AdriannaLimanowska Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 13:34
      Centrum Kształcenia Zacisze, polecam.
      • Gość: Wojtek Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 11:10
        Też polecam CKZ. Dla mnie najlepsza szkoła w jakiej się uczyłam. Dobre ceny i super klimat! www.ckzacisze.edu.pl

P.S. Jestem na terapii uzależnień i zaraz dostanę pracę!
        • Gość: Paulina Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.01.14, 11:16
          Mogłabym prosić o jakieś szczegóły odnośnie tego kierunku? Bo chcę się zapisać teraz i rozpocząć naukę od lutego. Masz jeszcze jakieś dodatkowe studia/kursy w tym kierunku, czy tylko ta szkoła?
          • halmar44 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 10.01.14, 18:09
            Zapraszam do bardzo dobrej szkoły, Policealnego Studium Plastycznego Collage, nowy semestr rozpoczyna się od lutego 2014r.Prosze wejść na stronę internetową www.collage.edu.pl i dowiedzieć się szczegółów oraz wysłać zgłoszenie drogą elektroniczną klikając na zakładkę REKRUTACJA. Szkoła na Żoliborzu, dobry dojazd.
            Jeśli masz odrobinę talentu i chcesz zdobyć atrakcyjny zawód w miłej atmosferze przyjdź do nas. Tylko 2 lata nauki, niskie czesne,profesjonalne przygotowanie do zawodu i na ASP. Dyplom państwowy.
      • Gość: Majkel Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 11:26
        Gość portalu: AdriannaLimanowska napisał(a):

> Centrum Kształcenia Zacisze, polecam.

też polecam, jest super! pierwszy raz żałuję, że są wakacje :D

www.ckzacisze.edu.pl
      • halmar44 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 31.07.13, 21:03
        Polecam Policealne Studium Plastyczne Collage w Warszawie/ Żoliborz/ www.collage.edu.pl
        Jest także na facebooku. Super szkoła.
    • 2011artur Policealna Szkoła nr 28 dla Dorosłych 27.07.13, 11:05
      Technika rachunkowości najlepiej jest zrobić w Policealnej Szkole nr 28 dla Dorosłych: www.ogrodowa.edu.pl/pl/oferta-edukacyjna-Szkola-Policealna-Nr-28-dla-Doroslych

1) Nauka jest bezpłatna

2) Zgodnie z przeprowadzonymi badaniami losów absolwentów: brak zatrudnienia kształtuje się w przedziale 1-2%, absolwenci pracują w zawodach wyuczonych lub pokrewnych, zarobki uzyskiwane przez absolwentów w większości są satysfakcjonujące: www.ogrodowa.edu.pl/pl/praca-dla-absolwentow

3) W przeciwieństwie do wielu uczelni, szkoła zapewnia wszystkim uczniom i słuchaczom miejsca praktyk w renomowanych firmach, z którymi wiążą ją stałe umowy i wieloletnia współpraca: www.ogrodowa.edu.pl/pl/praktyki

4) Współpraca: www.ogrodowa.edu.pl/pl/wspolpraca

• Gość: CK ZACISZE Re: Policealna Szkoła nr 28 dla Dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 11:45
        Polecam Centrum Kształcenia Zacisze

Są także darmowe, w 100% BEZPŁATNE kierunki.

Pozdrawiamy i zapraszamy do zapoznania się z ofertą

CK ZACISZE

• myszatka1 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 14.01.14, 10:37
      cosinus nie jest zły.
      Nawet poziom spoko egzamin i tak jest Państwowy żeby mieć technika no i nie płacisz nic tylko musisz mieć obecność.
      • Gość: CK ZACISZE Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 11:46
        Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej szkoły :)

www.ckzacisze.edu.pl

Pozdrawiam

Centrum Kształcenia Zacisze
        • Gość: Agnieszka Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.14, 19:48
          Absolutnie odradzam Centrum Kształcenia Zacisze. Jest wiele szkół które nauczą lepiej i będzie z tego jakiś pożytek. Obsługa okropna pani z sekretariatu wydarła na mnie swoją niezbyt przyjemną gębę. Szkoła mała ciasna i beznadziejny dojazd przynajmniej dla mnie z mokotowa. Nauczyciele chyba sami nie wiedzą co tam robią o ile wogóle są nauczycielami. Omijać szerokim łukiem.
          • Gość: Ola Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 18:07
            A ja polecam, jak masz zły dojazd to znajdź sobie szkołę bliżej, ludzie, marudzicie a to za daleko a to nauczyciele czegoś chcą, a to znowu sekretariat nie tak. Ja tam roczną szkołę i zostałam przygotowana do studiow na resocjalizacji z uzależnieniami, nigdzie nie ma takich możliwości jak w CK, w żadnej ze szkól policealnych nie ma zajęć praktycznych z zakładzie karnym, po co to gadać jakieś glupoty. Jak masz problem ze sobą to nie zrzucaj odpowiedzialności na innych, jak się nie chcesz uczyć to się nie nauczysz, proste. To jest bardzo dobra szkoła!
    • 2011artur Bezpłatne Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe 04.02.14, 16:29
      Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe prowadzone przez m.st.Warszawa: www.kursy.edukacja.warszawa.pl

Kursy są bezpłatne!
    • Gość: robert Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 14:29
      Ja chodzę do szkoły mydłowskiej na pradze, na kierunku administracja. Wykłady prof Stankiewicza - bezcenne! Tak pożytecznych i interesujących zajęć nigdy nie miałem!
      Świetny jest też e-dziekanat - nie trzeba stać w kolejkach :)
      • Gość: wit Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 10:20
        robert: a stałeś kiedyś w kolejce do dziekanatu? akurat pod tym względem szkoły Mydłowskiej są bezbłędne - jeszcze się nie spotkałem z takimi pomocnymi ludźmi. A co do zajęć - jak ktoś chce to wyniesie naprawdę wiele.
        • Gość: Gość Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.14, 10:40
          A ja się zapisałam do Blue Education. To co tutaj jest fajne to idealne pracownie zawodowe. Rzeczywiście można się tutaj nauczyć wielu praktycznych rzeczy, a nie tylko siedzieć nad teorią :):):):):)
      • Gość: gość Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: 195.187.47.* 21.05.14, 13:22
        Tylko pytanie ile miesięcznie płacisz za te rarytasy?
        są też inne szkoły policealne które są totalnie bezpłatne - ja bylem w cosinusie i potwierdzam że się u nich za naukę nic nie płaci:)
    • Gość: Justyna Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.14, 10:46
      Hej. Ja chodzę do szkoły policealnej www.blue.edu.pl i jestem happy:) Zostało mi jeszcze pół roku nauki i będę miała tytuł technika Rachunkowości:) Polecam, bo mają tutaj przyjazne podejście do uczniów, nie tak jak w innych szkołach :) Nauczyciele z którymi zawsze mogę się dogadać to największy plus szkoły :)
      • Gość: obserwator Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: 195.187.47.* 21.05.14, 13:19
        chyba któryś z pracowników blue robi sobie reklamę!:P
    • Gość: mateo Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: 195.187.47.* 21.05.14, 13:17
      Hej! Ja osobiście polecam Cosinusa, szkoła w porządku a co najważniejsze za darmo! wcześniej byłem w innej szkole policealnej i okazało się później że było trzeba zapłacić np za zaśw. a tu nie! polecam!
      • Gość: Pablo Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.devs.futuro.pl 21.05.14, 16:14
        Siema ziomki,
        Ja byłem w cosinusie i było OK, tylko tak przed sesją przyszła pani sekretarka i kazała mi podpisać jakiś aneks czy coś - a tam tylko kasa KaSa KASA. chyba ich pogrzało. tyle mnie widzieli. Najpierw za darmo a potem swoje odpłacisz.
        • Gość: grzesiek Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.14, 14:36
          Polecam Cosinusa bo są fajni ludzie tutaj. Chodziłem do Centrum Kształcenia Zacisze i odradzam. Ciągle jakieś pretensje że się czegoś nie napisało. Szkoła dla dorosłych więc powinni zrozumieć że też jest praca. Dodatkowo nie sympatyczne kobitki w sekretariacie i daleko jak dla mnie.
          • Gość: Gościu Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.14, 12:10
            problem w tyn, że trzeba si e uczyć?, chyba tak powinno być, oj ludzie, jak chodziłem do szkoły też musiałem pisać różne prace
    • Gość: pati Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.hapay.pl 14.07.17, 14:12
      Na prawdę polecam każdemu kto się zastanawia nad technikiem rachunkowości.

W w lata jest i rachunkowości i wynagrodzenia. I co ważne nauka jest za darmo.

Wiadomo szkoły są różne dlatego trzeba dobrze wybrać. W Warszawie polecam Centrum Kształcenia Zacisze. W szkole panuje bardzo fajna atmosfera. Mają super nauczycieli.

Właśnie skończyłam szkołę po 2 latach i teraz wybieram się na samodzielnego księgowego do skwp.
    • Gość: gosc Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.hapay.pl 14.07.17, 14:28

Wiadomo szkoły są różne dlatego trzeba dobrze wybrać. W Warszawie polecam Centrum Kształcenia Zacisze. W szkole panuje bardzo fajna atmosfera. Mają super nauczycieli. Szkoła jak najbardziej jest za darmo. Unikać szkół, gdzie chcą żeby płacić za nieobecności.

Właśnie skończyłam szkołę po 2 latach i teraz wybieram się na samodzielnego księgowego do skwp.
    • Gość: gosc Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.hapay.pl 19.07.17, 09:10
      Centrum Kształcenia Zacisze
      Bardzo polecam za super kadrę oraz za to, że nie ma e-learningu co jest normą w pozostałych szkołach. Jeżeli zależy komuś na tym żeby się czegoś nauczyć to jest to bardzo dobry wybór.
    • annahoppe Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 07.08.17, 16:02
      A ktoś z Was słyszał o Warszawskiej Szkole Reklamy? Bo zastanawiam się nad tą szkołą, ale pod kątem grafiki. Szukam opinii i informacji na temat tej szkoły.
    • Gość: mirabelkaWawa Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: *.dynamic-ww-09.vectranet.pl 09.08.17, 11:52
      Chodziłam do Progresu na wizaż i stylizację. Jakby ktoś chciał, mogę odpowiedzieć na jakieś nurtujące pytania.
    • Gość: cenciak Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: 95.160.152.* 18.10.17, 22:45
      Ja chodziłam do progresu na architekturę wnętrz. Bardzo spoko.
    • maagdalenal Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 20.10.17, 21:47
      Moim zdaniem również Cosinus. Szkoła darmowa a poziom jest
    • Gość: natka_w Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? IP: 95.160.152.* 17.12.17, 22:14
      W Warszawie, to Progres :) Polecam, chodziłam. Znam kilka osób, które jeszcze chodzą. Duży wybór kierunków, fajne ceny.
    • gwiazdeczka878 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 18.06.19, 16:22
      Jest tych szkół dużo, sama nie wiem którą wybrać. A szukam z kierunkiem manicure i pedicure. Potrzebna mi jednak szkoła, bo daje to doświadczenie. Jestem samoukiem i koleżankom już dawno paznokcie robię, ale wiecie jak jest, jednak dyplom i doświadczenie robią swoje...
      • madzia8943 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 13.12.25, 13:06
        Collegium szkoła służb medycznych ma fajny kierunek związany z podologią :)
    • tomektomektom Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 17.07.19, 11:53
      Studiowałem przez semestr na Cosinusie - zrezygnowałem. Przeniosłem się to Studium Pracowników Medycznych i Społecznych i była to bardzo dobra decyzja. Wysoki poziom nauczania, praktyki za granicą, nauczyciele, których chciało się słuchać i mówili z pasją. Taką szkołę to ja rozumiem.
    • gwiazdeczka878 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 27.08.19, 23:50
      No ja chodziłam do dwóch, w tym jedna to Progres. W drugiej mi się nie podobało. Teraz chcę iść na jeszcze jeden kierunek, bo chcę otworzyć własny salon piękności i nie wiem właśnie czy Progres, czy coś innego jeszcze zupełnie. A czas leci.
    • joanisia Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 30.09.20, 19:25
      Polecam Cosinusa jako szkołę wypróbowaną i wartą uwagi, można zrobić wszystko za darmo i bez problemowo. Co do nauczycieli to przynajmniej w moim przypadku stanęli na wysokości zadania.Kończyłam technika masażystę, i gdyby nie poświęcenie nauczycielki od anatomii wiem, że miałabym problem z tym przedmiotem
    • ag.miszczynska Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 30.12.20, 12:40
      Ja uczyłam się w cosinusie, ale w Olsztynie. Moim zdaniem bardzo dobra szkoła. Zajęcia praktyczne i ciekawe. Zobacz sobie na stronę najlepiej
    • madzia8943 Re: Szkoła policealna w Warszawie. Która? 13.12.25, 13:04
      jeśli ktoś się zastanawia nad szkołą policealną w warszawie albo okolicach, to collegium jest naprawdę dobrym wyborem. dużo praktyki, dobrze wyposażone pracownie i konkretni prowadzący. nie ma wrażenia straty czasu, tylko faktycznej nauki zawodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka