Dodaj do ulubionych

ofiary ogłoszeń gumtree

01.05.12, 20:22
zostałem oszukany przez 3 firmy kurierskie.
odpowiadałem na ogłoszenie w gumtree i trafiłem na 3 oszukańcze firmy kurierskie.
1 żoliborz blisko mostu gdańskiego facet powiedział że zarobię 2/3 tys zł a okazało się że na koniec miesiąca nie miał kasy , powiedział że nastepnego miesiąca 20 tego.
20 tego też nie miał .następnie dał mi na koniec 2 miesiąca 1600zł.
jeżdziłem 2 miesiące i na paliwo wydałem prawie 2tys zł a on mi dał 1600zł.
2 następna firma na pradze też blisko chełmżyńskiej
właściciel facet poinformował mnie że ma dużo zleceń i miałem zarobić niezłe pieniądze, a okazało się że na koniec miesiąca dał mi 300zł a ja wyjeżdziłem prawie 1300zł paliwa.
na koniec zaproponował mi abym poszedł do konkurencyjnej firmy jako kurier i ukradł im klientów i on mi za to zapłaci ! straszny oszust i złodziej! napewno zbankrutuję za te oszustwa.
3 następna firma w przy rondzie z sotrobramską.
biuro na piętrze i babsko obskurne.
jak tam wszedłem to myślałem że zwymiotuję! cały pokój w dymie .kilku facetów i baba ze 100kg wagi z papierosem z ręku zaprasza mnie na spotkanie!
potrafiła mnie przekonać ,że konkurencja nie płaci a oni płacą zawsze.
podpisała ze mną umowę o dzieło i na koniec miesiąca dała mi 3 zł za paczkę z al krakowiaków do nich do ostrobramskiej!nic nie zarobiłem tylko dołożyłem 900zł.
nie miałem umowy o pracę , tylko o dzieło i w inspekcji pracy kazali mi iść do sądu.to straszne.uwaga ta firma oszustów jest teraz na tarchominie.
byłem w tak ciężkiej sytuacji i trafiłem na takich oszustów.
UWAŻAJCIE NA TE OGŁOSZENIA.TO NIE SĄ OGŁOSZENIA O PRACĘ . TO SĄ OGŁOSZENIA OSZUSTÓW KTÓRZYY WYŁUDZAJĄ OD INNYCH PIENIĄDZE ! JA PADŁEM OFIARĄ.
miałem naprawdę bardzo ciężką sytuację.mieszkanie wynajęte i samochód na kredyt, zaporzyczyłem się na paliwo i nie miałem z czego oddać.nawet nie miałem na śniadanie .2 dni nic nie jadłem. to było naprawdę straszne co mnie spotkało.
w chwili obecnej trafiłem na uczciwego pracodawcę który płaci mi codziennie i mam na paliwo i jedzenie.
ci którzy czytacie i szukaci pracy nie szukajcie na gumtree.
pozdrawiam wszyskich uczciwych pacodawców.
Obserwuj wątek
    • Gość: z ukosa W katolickim kraju to sie dzieje. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.12, 17:14
      10 przykazan jest zupelnie nieznanym tekstem.
      • Gość: jaho Re: W katolickim kraju to sie dzieje. IP: *.jmdi.pl 04.05.12, 19:59
        przecież towarzysz Miller powiedział, ze Konstytucja RP
        jest ważniejsza od Ewangelii

• Gość: hoja Re: W katolickim kraju to sie dzieje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 21:41
          Gość portalu: jaho napisał(a):

> przecież towarzysz Miller powiedział, ze Konstytucja RP
          > jest ważniejsza od Ewangelii
          >
          No bo jest ważniejsza, więc o co ci chodzi?. Przecież w Polsce żyjesz a nie w Watykanie, więc polskie prawa tu obowiązują.
      • Gość: na wprost Re: W katolickim kraju to sie dzieje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 21:39
        Gość portalu: z ukosa napisał(a):

> 10 przykazan jest zupelnie nieznanym tekstem.

Szczególnie dla katolików i to jest dopiero paranoja.

• Gość: BUC Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 18:36
      Wyjscie jest proste. Masz umowy z tymi firmami-idziesz z tym do sadu pracy.
      • sibeliuss Re: ofiary ogłoszeń gumtree 07.05.12, 14:32
        Z jakiegoś powodu autor wątku panicznie boi się sądu.
    • Gość: polonicus Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 10:03
      na marsa pracowałem i facet zapłacił mi 300zł!
      na paliwo wydałem pona 700 dojazd a nie wspomnę o jeżdzie!
      • Gość: poszkodowany!!! polonicus praca za 300zł za miesiąc! IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 14:41
        Wymagania: Prawo jazdy kat. B; znajomość topografii Warszawy; własny transport (może być skuter, samochód ON lub LPG). Rozwożenie przesyłek na terenie Warszawy. Kontakt mailowy: i@polonicus.pl...
        podaję dalej ogłoszenia! a ja czekam na moje ieniądze które tam dołożyłem.na dojazd do marsa 13 dołożyłem ,w dodatku woziłem paczki po Warszawie.
        • Gość: polonicus Re: polonicus praca za 300zł za miesiąc! IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.02.15, 20:27
          Sprawdzajcie gości, których wypowiedzi zamieszczacie. Koleś dokładał do interesu, bo dojeżdżał do Warszawy codziennie 100 km, a nie znając Stolycy kurs 10-minutowy zajlmował mu 40 minut. Tak to jest z prowincjuszami. Przyjeżdża do dużego miasta, nic nie umie, na niczym się nie zna, a mu się należy!!!
          • Gość: pracownik Re: polonicus praca za 300zł za miesiąc! IP: *.147.6.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.15, 09:28
            to jest zupełnie zrozumiałe,że osoby przyjezdżające do Warszawy nie znają miasta.

zastanówmy się .
            czy czasmi nie obowiązkiem pracodawcy jest informować człowieka ile zarobi i czy zarobi.!
            jak ty byś się czuł jakby ktoś ciebie nabił w tzw butelkę.

każdy pracodawca powinien po 1 lub 2 dniu pracy ale najpóżniej po 1 tygodniu zrobić rachunek zarobku tego człowieka i przeprowadzić z nim rozmowe , przekazując ile zarobił i czy na własnął odpowiedzialność ,chcę kontynuować dalsza pracę niewiedząc ile zarobi.

nie przekazując informacji człowiekowi ,jesteś winny jego niedostatku.

nikogo w biznesie i życiu nie oszukasz, takie coś to na krótka metę.
            niedola tego człowieka odbiję się zawsze na winowajcy.

największe spółki i firmy padają jak muchy, coś w tym musi być .

na rynku trzeba być sprytnym ale też uczciwym względem pracowników i wspólników, ba a nawet konkurencji.

przemyśł swój los zamin kogoś skrzywdziasz.

pozdrawiam Grzegorz
    • Gość: telekurier telekurier ul stanów zjednoczonych !! IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 11:35
      napisałem email do telekuriera cytuję
      W dniu 2012-05-30 11:38, okradzeni@o2.plpisze:

ZA TO ŻE MNIE OSZUKALIŚCIE POWIEM WSZYSTKO WŁAŚCICIELCE FIRMY! KAZALIŚCIE MI STAĆ POD FIRMĄ I OCZERNIAĆ TĄ PANIĄ WYSYŁALIŚCIE MNIE ABYM KŁAMAŁ NA TĄ FIRMĘ I ZNIECHĘCAŁ KURIERÓW DO PRACY W TEJ FIRMIE. KAZALIŚCIE MI OCZERNIAĆ TĄ FIRMĘ PUBLICZNIE W OGŁOSZENIACH GUMTREE! KAZALIŚCIE MI DZWONIĆ DO KLIENTÓW TEJ FIRMY I OCZERNIAĆ WŁAŚCICIELKĘ. WSZYSCY WASI KURIERZY SĄ ZMUSZANI PRZEZ WAS DO TEGO RODZAJU CZYNÓW. PODSTAWIALIŚCIE KURIERÓW POD BIURO TEJ PANI ABY OCZERNIAĆ FIRMĘ DO LUDZI KTÓRZY TAM PRACUJĄ!

odpowiedż telekuriera Dnia 30 maja 2012 14:50 telekurier <telekurier@tele-kurier.pl> napisał(a):
      To co do nas wypisujesz to się nazywa "choroba psychiczna " i takie stadium się leczy.
      Daj nam wreszcie spokój, bo zgłosimy te nękania na policję a oni bardzo szybko ustalą IP Twojego komputera.
      Jeszcze ci się nie znudziła ta dziecinada?????
      Wiedziałam, że masz coś z głową.
      LECZ SIĘ PSYCHOPATKO!!!!!!!

kogoś pomylili bo ja jestem facetem i ich byłym kurierem!!!

• Gość: telekurier Re: telekurier ul stanów zjednoczonych !! IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 11:39
        moja odpowiedż na email telekuriera!

właśnie złożyłem zeznania ! nieoficjalny donos o waszym postępowaniu względem firm konkurencyjnych!
        zawiadamiam też firmy do których mnie wysyłałaś abym ich szkalował itd!
        oczekuj na konsekwencję twoich czynów.
        moje ip nie jest żadną tajemnicą .bo jestem świadkiem waszego postępowania!!!
        zaprosiłem też kolegów do zeznań! dobrze wam znanych!
        policja zajmuję się przestępcami a nie osobami które donoszą o przestępstwie względem konkurencyjnych firm!
        będzie nas więcej zgłaszających!
        nietylko my ale i klienci u których byłem jako kurier informowali nas o natychmiastowym doniesieniu o tej sprawie!
        jak nie wiesz z kim piszesz to kup sobie rozum bo jak do tej pory to ci wyparował, oddasz mi pieniądze za moje wożenie paczek!!
      • kurier-kurier Re: telekurier ul stanów zjednoczonych !! 03.12.17, 13:46
        web.facebook.com/pg/Bandyci-1016911775027037/about/
    • maitresse.d.un.francais nie bierze się samochodzika na kredyt 31.05.12, 16:05
      kiedy NIE MA się pracy, a dopiero dzięki samochodzikowi SPODZIEWA SIĘ ją dostać
    • robertrobert1 Re: ofiary ogłoszeń gumtree 31.05.12, 17:30
      poszkodowani1 napisał(a):

> zostałem oszukany przez 3 firmy kurierskie.
      >
      > jeżdziłem 2 miesiące i na paliwo wydałem prawie 2tys zł a on mi dał 1600zł.

Trzeba było zająć się kurierką rowerową.
    • Gość: doradca Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 21:49
      Proszę Pana takie sprawy załatwia się procesem zbiorczym!nikt nie umknie za taki czyn.wcześniej czy póżniej musi oddać pieniądze.nie ma spraw przedawnionych jeżeli przeciwko takim są ciągle zbierane dowody.dowody może Pan zbierać do czasu aż zbierze Pan wszystkie!każdy właściciel firm w których Pan był napewno przychyli się do wydania dowodów na Pańską pracę lub też potwierdzi Pańską obecność jako kuriera!
      my znaliśmy kilku takich cwaniaczków, pozbieraliśmy ludzi którzy mieli umowy czy też nie, zebraliśmy wszystkich i sprawą zajęli się prawnicy! niejedna sprawa już została wygrana i ludzie odzyskali swoje pieniądze!nie musi Pan mieć żadnej umowy, wystarczy że Pan wskaże klientów u których Pan był jako kurier .to są dowody na Pańską pracę i wykonanie czynności!Proszę pozbierać dowody od każdej z firm w której Pan był i to wystarczy do pozwu do sądu!jeżeli nie podano Panu stawek to sąd wybierze sam najniższą krajową i będą musieli Panu za pracę zapłacić.
      takich cwaniaczków jest wielu ale i ludzi którzy bronią poszkodowanych jest wiele więcej.
      a to o czym Pan napisał do czego dana firma jest zdolna to radzilibyśmy zgłosić właścicielom firm i to szybko.wiele firm boryka się z tego rodzaju problemami i jak tacy ludzie jak Pan będą coś takiego zgłaszać to zapobiegnie wielu problemom i tacy zostaną ukarani!!!
      proszę pamiętać że Pan sam jest ofiarą i niech Pan nie dopuści do bagatelizacji takich czynów przeciwko którym są kierowane.

• robertrobert1 Re: ofiary ogłoszeń gumtree 05.06.12, 15:24
      autocash napisał:

> Bardzo dobrze, że wysyłasz za nimi wilczy bilet. Myślę, że nie tylko powinniśmy
      > uważać na nich w trakcie szukania pracy, ale też nie powinniśmy korzystać z us
      > ług tych firm. Dobrze byłoby podać ich konkretne nazwy.

Takie osiołki to oni nie są. Nie podają nazwy firmy, nie podaja tel stacjonarnego tylko nr tel na kartę a adres email ma domeną publiczną. Ot po prostu nie chcą być namierzani przez wierzycieli.

Takich firm, a w zasadzie pseudo firmy należy się wystrzegać.
      • kurier-kurier Re: ofiary ogłoszeń gumtree 03.12.17, 13:47
    • Gość: poszkodowany!!! Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 20:18
      czekam aż ten też zbankrutuję!on też zabrał mi chleb na miesiąc a nawet więcej.nie oddał mi pieniędzy za moją pracę !los sprawi że ten nastepny zniknie za to co zrobił..niech się cieszy że mnie okradł ale to ma szybki koniec.moj znajomy też miał problemy.
      obiecał jemu duże pieniądze i na koniec zapłacił grosze.nie wierzcie temy kłamcy..oszukuje klientów i wyzyskuję ludzi.klientom nie doręcza paczek tylko leżą w tym lochu gdzie on siedzi.
      widziałem paczki dokumenty firm które nie były doręczone tylko leżały w piwnicy! ważne dokumenty przetargowa firmy z ogrodowaj 58 i kruczej .ci ludzie wysyłali bardzo ważną korespondencję a ten nie wysyłał bo firmy kurierskie nie chciały jemu wozić bo im zalegał z fakturami! to jest osoba nieodpowiedzialna !odradzam kontaktu i czegokolwiek z tym....
    • 1-buc Re: ofiary ogłoszeń gumtree 15.12.12, 20:29
      "ZBANKRÓTOWAL" powiadasz? A zamowiles slownik ortograficzny?
      • Gość: poszkodowany! telekurier IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 20:53
        poczekam aż zbankrutują! wszyscy którzy mnie okradli.jedno już mam za sobą.czekam na dwuch pozostałych.
        za jakiś czas napiszę o kolejnym bankrucie!!!gwarantuję!!
        • Gość: poszkodowany!!! Re: telekurier IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 20:56
          dwóch! jestem ze wschodu ale uczciwy!
    • Gość: omammamia Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.12, 16:13
      - wspolczuje oszukanym - to przykre jak cholera musi byc - zwlaszcza zima, zwlaszcza w okresie swiatecznym.....

- ten portal gum.... reaguje dziwnie generalnie - nie widomo jak sie wylogowac - chec likwidacji konta przez wiadomosc mailowa zbywaja poprostu milczeniem
    • Gość: blog Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.play-internet.pl 21.09.13, 11:31
      barbara-alicja-osiol.blog.pl/
    • Gość: kurier Re: bsk service badowski nękanie sms!!! IP: *.centertel.pl 03.04.14, 10:51
      A ja pracowałem w BSK na ich aucie i jest OK.
      • Gość: niezbite dowody bsk service konrad badowski nękał 138osób IP: *.play-internet.pl 17.01.15, 19:40
        straszne info NIEZBITE DOWODY!!!!

badowski bsk service nękął w roku 2010 !!!!!61 osób kurierów konkurencji!!!
        w 2011 !!!!! 35 osób kurierów konkurencji

firma konkurencyjna zatrudniła dział bezpieczeństwa i zmniejszyła nękanie swoich pracowników przez badowskiego bsk...
        w 2012 20 osob kurierów konkurencji
        w 2013 !!!! 22 osób kurierów konkurencji..

przez 3 lata nękał 138 kurierów firmy konkurencyjnej
        A JESZCZE NIE PODLICZONO ROKU 2014....
        2014 jeszcze nie podliczono ale mamy 10 osób kurierów konkurencji

dlatego nie dziwcie się czytający że prokuratura prowadzi postępowanie ...
        • Gość: bsk service bankru bsk service konrad badowski zbankrutował IP: *.205.12.95.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.07.15, 19:33
          od wiesiek_oslinski [wiesiek_oslinski@10g.pl]
          June 26, 2015 3:23 PM
          do biuro@bskservice.pl
          zainteresowanie

Witam. Na warszawie już rozgłosili chłopaki z legionowa że już zbankrutowaliscie.
          Słyszałem że już przepiliście wszystko, dlatego jestem zainteresowany kupnem klientów którzy jeszcze tam pozostali.
          Dam zarobić .
          Pozdrawiam Mirek

Dnia 26 czerwca 2015 15:34 "BSK Service" <biuro@bskservice.pl> napisał(a):

brak zaległości w US i ZUS. Sprzedam tylko całość…

June 26, 2015 3:38 PM
          do BSK Service
          Subject: RE: zainteresowanie

Przestan pieprzyć ,zbankrutowałeś a kogo chcesz nabrać , dałem ci dobra propozycję , kupie te resztki które ci zostały albo je rozbiora ci co jeszcze u ciebie siedzą, i tak rozbierają.
          mam transport przeprowadzki ,mam 8 ludzi z busami,rozwijami interes .
          Zacznij gadać poważnie, daję ci szansę na zakup, dopuki jeszcze coś masz.
          Zastanów się i pisz poważnie.
          Mirek

Dnia 26 czerwca 2015 15:49 "BSK Service" <biuro@bskservice.pl> napisał(a):

Ile dajesz?
          June 26, 2015 3:53 PM
          do BSK Service
          RE: zainteresowanie

tyle ile warte jest to co masz.
          napisz na ile wyceniasz to co masz,spotkamy się i uzgodnimy wszystko.
          Jestem poważnym facetem, zastanów sie oblicz i napisz, beż żartów.ok.
          pozdrawiam Mirek

Dnia 26 czerwca 2015 15:55 "BSK Service" <biuro@bskservice.pl> napisał(a):
          wycena firmy zewnętrznej + - 5%

June 26, 2015 3:59 PM
          do BSK Service
          Subject: RE: zainteresowanie

w co ty grasz?
          tyle jest warta firma gls.
          zacznij myśleć ,albo wytrzeżwiej i dopiero pisz.
          czekam na poważnego meila.
          oby nie było za póżno ,bo chłopaki zakładają firmy, ci których znasz.przejma pojedyńczy wszystko za darmo.
          przestań mnie traktować jak jakiegoś gó...arza.
          Mirek

mogę zapłacić od 10 do 20 tys..góra lub za darmo ...chłopaki przejmą to za darmo, daje miesiąc na przetrwanie.
          nie da się z tobą gadać poważnie.KUPIĘ ALBO DOŁACZĘ OD CHŁOPAKÓW ,NIE TO NIE.
          dowidzenia. Mirek
          Dnia 26 czerwca 2015 16:03 "BSK Service" <biuro@bskservice.pl> napisał(a):

Żegnam…

Od: "BSK Service" <biuro@bskservice.pl dnia: 26 czerwca 2015 17:58

Za darmo to się możesz cmoknąć…
    • Gość: firma pracujemy z BSK IP: *.centertel.pl 03.04.14, 11:08
      Kilka tygodni temu nawiązaliśmy współpracę z BSK. Zawsze wcześniej weryfikujemy swoich kontrahentów nie tylko w internecie. Po przeczytaniu tych negatywnych wpisów nie zgadzamy się z tą opinią. Nie wiemy kto i w jakim celu to pisze, ale jak dla nas na chwilę obecną to kłamstwa. Do tego widać, że wszystkie negatywy są dziełem chyba jednej osoby która nie jest przychylna tej firmie. Może ktoś z konkurencji? Nie wnikamy w ta sprawę. Możemy powiedzieć jedno. Firma BSK jest jedną z lepszych firm z jakimi współpracujemy. Kurierzy mili, sympatyczni, pomocni. Dział zgłoszeń super. Bez problemu można się dodzwonić i załatwić sprawę od ręki. Polecamy ich usługi z czystym sumieniem.
      • Gość: Mirek! Re: pracujemy z BSK IP: *.31.92.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.14, 11:17
        oszukaniec teraz się podaje za klienta!!! raz jest kurierem pracującym ,następnie jest byłym kurierem, a teraz jest klientem!
        oszukańcu twoje niskie kłamstwa są tak szybkie do udowodnienia!!
        nawet nie znasz słowo uczciwość i odpowiedzialność za drugiego człowieka!
        klepiesz jak ten bazarowicz zakłamane teksty!
        z bsk to pracują już tylko ostatki bo konkurencja zwinęła im klientów !
        zostałaś sama ze zwoimi kłamstwami i nie masz co robić i piszesz!
        miotła i do roboty!!!
      • Gość: Jolanta [...] IP: *.centertel.pl 03.04.14, 11:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Mirek! Re: pracujemy z BSK IP: *.31.92.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.14, 12:48
          nic wam z tego nie wyjdzie! oszukancu możesz podawać się nawet za Panią z ulicy i tak nikt nie uwierzy takim kłamcom i naciągaczom!!! widzę nie masz co robić! wszyscy uciekli i klienci w końcu spojżeli na to z innej strony! do roboty szufla i szpadel czeka! tam się nauczysz rozumu i zobaczysz jak wygląda prawdziwa uczciwa praca!!!!
          i tak się dziwię że nikt nie wpadł na pomysł aby w końcu zrobić z oszukańcem porządek!!!
          moje dzieci nie pracują za darmo !! szukasz sponsorów !w dzisiejszych czasach nie masz szans!
          marne twoje pisanie bo i tak wszystko wyszło na jaw! świadkowie potwierdzają wszystko!!!
          a ja się dowiem o co chodzi z tym germańskim...może to któryś z następnych kurierów ofiar....będzie o jedną więcej!!!
    • Gość: dyspozytor BSK Re: bsk service super firma IP: *.centertel.pl 03.04.14, 11:29
      Mirek jesteś chyba chory psychicznie. Pomyliłeś firmy. Może to się dzieje u Ciebie a zwalasz na innych? myslę, że tak właśnie jest ty germański oszukańcu :)
      • Gość: Mirek! Re: bsk service super firma IP: *.31.92.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.14, 12:42
        ty oszukańcu ja nie mam nic wspólnego z jakimś tam germańskim! o czym ty do cholery piszesz!
        oszukańcu bsk pomyliłeś chyba mnie z kimś innym! ale napewno zapytam syna o co chodzi z tym germańskim !!!! co to ma za znaczenie dla ciebie!!! myślę że oszukańcu ty piszesz badowski!!! napewno i masz wrogów i nie wiesz kto ma z tobą do czynienia!! to ja Mirek ojciec ,mój zięć jeżdził u ciebie i dołożył do paliwo prawie 800zł!!! oszukańcy wykorzystałeś chłopaka do cna!
        powiedziałeś że chłopaki zarabiają 3 do 4 tys!!! ty kłamco!chłopaki pouciekali i mój zięć też w końcu! następnych ofiar nie będzie!ja sam po części się tym zająłem!
        • Gość: hmm... Re: bsk service super firma IP: *.centertel.pl 03.04.14, 12:52
          Mirek przedstaw się z imienia i nazwiska i napisz jakim autem ktoś tu jeździł w bsk a nie jakieś głupoty piszesz to od razu będziemy wiedzieli czy tu ktoś taki pracował.
          • Gość: Mirek! Re: bsk service super firma IP: *.31.92.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.14, 13:03
            jestem ojcem chłopaka którego oszukałeś na prawie 800zł! masz tylu oszukanych że nawet nie wiesz kto piszę !jakbyś nie oszukiwał to wiedziałbyś kto z tobą piszę!!!
            piszesz tylko ty podając się za różne osoby! jesteś tak głupi jak zaden inny który wyłudzą kasę!
            chłopaki w końcu pozbierali się i teraz to ty będziesz ich celem!
            kłamiesz i gubisz się w tych kłamstwach....
            twoja firma to ty i nikt więcej !zero zarobków zero pracowników!
            sam jesteś pracownikiem tego zakłamanego działania, nie dorobisz się oszukując i wyłudzając ludzi! kłamco!
      • kurier-kurier Re: bsk service super firma 03.12.17, 13:48
    • Gość: hmm... [...] IP: *.centertel.pl 04.04.14, 12:16
    • Gość: Konrad Badowski [...] IP: *.centertel.pl 04.04.14, 13:56
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Mirek! Re: Kłamliwe wpisy na BSK IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 12:44
        badowski jaki ty jesteś dobry zawodnik! szukam natychmiast tej Pani T....na kartce spiszę wszystkie doświadczenia tej Pani T które miała z twoją firmą!!!
        cieszę się że jest kolejna ofiara!!!z pewnością dołączy do nas ...tego jestem pewien!
        do czytających !opisze wszystkie historię dotyczące Pani T które z pewnością musiała doświadczyć a podstępnym wyłudzaczem badowskim! Pani T musiała przeżyć to samo co mój syn! ciekawy jestem jakie pieniądze straciła przez wyłudzacza badowskiego!
        do czytających! przeciwko badowskiemu zostało zebranych mnóstwo dowodów na wyłudzanie pracy za darmo i finansowanie jego wirtualnej działalności! kurierów jest ponad 20 osób które zeznają ,teraz jeszcz jedna Pani T...postaramy się aby ta Pani T dołączyła do nas !
        Jeżeli Badowski piszę o kimś żle to oznacza że wyłudził od tej osoby podstępnie pracę za darmo oraz finansowanie jego wirtualnej działalności transportowej!
        udowodnimy wszystko!!! publicznie! oczekujcie na następny ciekawy wpis o wersji prawdy Pani T..... ja jestem ojcem kuriera którego Badowski oszukał i mój syn sfinansował badowskiego działalność 800zł z mojej emarytury!!!
      • Gość: Mirek! jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 16:07
        tak jak mówiłem że znajdę Panią T .....siedzimy teraz wszyscy razem i Pani T opowiedziała całą historię!
        .do czytających ...przed chwilą zadzwoniłem do Pani T...oraz wysłałem teksty pisane przez oszukańca Badowskiego.
        informacje Pani T.
        cytuję!
        badowskiego poznałam z ogłoszenia ,szukał osoby do rozkręcenia firmy!
        po przyjezdzie na jakiś czas do polski szukałam zajęcia dlatego zadzwoniłam do firmy która się ogłaszała! na spotkanie pojechałam na ulicę słomińskiego,weszłam do tzw lochu,brudnego śmród,porażka,siedział tam jeden biedny chłopak karol,który poinformował Pani T że ucieka z tego burd....do firmy patron.badowski nie płaci i nie ma klientów,wszyscy uciekli,Pani T nie znając sytuacji pomyślała że konrad jest biedny i potrzebuję pomocy! to okazało się prawdą ponieważ konrad nabrał kredytów na rozkręcenie działalności i nie miał na spłate rat bo nie miał nikogo kto by jemu pomógł!
        Pani T z chęci i dobrego serca postanowiła jemu pomóc nie znając panujących realiów w polce, podczas kiedy mieszkała jako dziecko 14 letnie panowały inne realia.
        Pani T zaproponowała badowskiemu pomoc ,podjęła współpracę w uporządkowaniu tej działalności tylko papierkowej transportowej, ponieważ to nie była żadna firma, bez ani jednego pracownika i jedynym pracownikiem tej firmy był tylko badowski !
        Po którtkim czasie konrad zaproponował Pani T współudział.czyli Pani T musiałaby dać konradowi powyżej 80 tys zł,najpierw chciał 60 do 70 tys a następnie powyżej 80 tys bo 60 tys wystarczy tylko na waciki jak powiedział konrad!
        co dalej.Pani T powiedziała ze zobaczymy najpierw muszę pana poznać a dopiero włożę wkład !Pani T zajęła się handlem i uporządkowaniem wszystkiego!
        Zaczęła zdobywać klientów i dzwonić do klientów 5 lub 6 których wcześniej Badowski obsługiwał! klienci nawet nie chcieli nic słyszeć! porażka odkładali telefony itd!
        Następnie zaczęło wychodzić kim jest napradwę badowski!
        ! Młody konrad mieszkał ze starszą panią z którą żył , pani wyrzuciła jego na klatkę schodową z domu za kłamstwa, i tak badowski został na ulicy z kanapami które sobie kupił do spania.i te czarne kanapy stoją u niego w biurze!
        Co dalaej , firma u której wynajmował lokal za 1500zł na słomińskiego zamknęła lokal i kazała się jemu wynosić ponieważ nie płacił nawet tego małego pokoiku,następnie klient ze słomińskiego wysłał paczkę za pobraniem i konrad zabrał pobranie 4tys zł i klientowi kazał wysyłać paczki na 4tys zł,następnie praca kurierów,młodzi i różni ludzie pracowali po 1 dniu.uciekali niekótrzy nawet bez pieniędzy!nie chcieli mieć nic wspólnego z tym oszukańcem! Jak werbował badowski ludzi do pracy ,podawał ogłoszenia zawsze 1 tydzień przed końcem miesiąca ,dlaczego? ponieważ werbował ludzi do darmowej pracy POTWIERDZA PANI T....jak wyglądało spotkanie,badowski zapraszał ludzi na słomińskiego i mówił cytuję ...zarobi pan 3 do 4 lub 5 tys śmiało,ludzie na to szli,informował ludzi ..dostanie pan 50% wartości przesyłki,!!!nikt nie zarobił w tej firemce kurierzy dokładali .ludzie byli nie świadomi oszukiwani i wciągani przez badowskiego,nawet nie wypłacił ludziom tych groszy bo nie miał,ludzie za nim jeżdzili.Anita kobieta z mężem jedziła za badowskim aby odzyskać pieniądze,badowski bał się męża Anity i jak jego dorwali to oddał te marne groszę.Anita pracując cały miesiąc busem w dodatku zarobiła łącznie z jej paliwem 1500zł ,,to ile tej kobiecie zostało na czysto...bus pali 10l benzyny !kobieta z pwenością wyszła na zero a praca za darmo!!! Następnie chłopak Tomasz z jabłonnej! Chłopak dołożył tyle pieniędzy, zadłużył się na paliwo i narobił sobie problemów bo nie miał pieniędzy nawet na jedzenie!!! A na koniec miesiąca ludzie przychodzili po wyliczenie, Pani T potwierdza chłopak zarobił 750zł jeżdził zielonym berlingo, na paliwo wydał prawie 1000zł! Dołożył Pani T potwierdziła że zezna to w sądzie! Następnie każdy z kurierów pracował na czarno ,nie było żadnych umów ,ktoś inny jeżdził a faktury za fikcyjną pracę wystawiali ludzie obcy
        nie mający nic wspólnego z firmą!przerażające jak ludzie padali ofiarami i pakowali się w życiowe kłopoty!
        Co spotkało Panią T.Pani T postanowiła uciekać jak najdalej ponieważ nie mogła patrzeć na oszukańcze czyny badowskiego! Pani T podpisała kilka umów z klientami i na zakończenie współpracy miała otrzymać pieniądze podstawę 1500zł plus 30% od każdej faktury!
        Co zrobił badowski,powiedział że nie zapłaci Pani T za pracę bo jemu klienci nie zapłacili!
        To było kłamstwo bo Pani T zadzwoniła do każdego z klientów którzy się śmiali z kłamstw badowskiego,Pani T wezwała policję aby badowski oddał jej pieniądze.to zrobił badowski,przy policji oddał Pani T 1500zł a za pozyskanych klientów prawie 3 do 4 tysięcy nie oddał Pani T, czyli wyłudził darmową pracę od Pani T i naciągnął na kwotę W/W,następnie Pan T odeszła od tego nieuczciwego zakłamańca!
        Co zrobił badowski,podał ogłoszenie na gumtree że pani T szuka facetów i podał jej prywatny tel,Panowie zadzwonili i podali Pani T ogłoszenie,następnie po sprwdzeniu użytkownika konrad badowski nadawał z pod tego samego emaila ogłoszenia szukam kurierów , wtedy odkryliśmy że badowski posłużył się pani T telefonem i podał ogłoszenie matrymonialne,
        Następny czyn badowskiego wypisywał do klientów u których Pani T była emaile z tekstem oczerniającym Pani T pisał najpierw do klientów podawał się za Panią T ,że pani T wyjeżdża z polski bo ma poważne problemy rodzinne w niemczech! Badowski oszukiwał klientów i podpisywał się nazwiskiem Pani T,nastepnie pisał i dzwonił do klientów po to aby klienci jemu uwierzyli i zerwali kontakt z Panią T bo jest oszu..... która przyjechała do Polski.....podawał że pani T jego oszukała,a prawdą było to że to badowski okradł pania T oraz szkalował bo bał się stracić klientów,ponieważ klienci szanowali Pani T,
        Podawał klientom że pani T jest po najniższej szkole !używał danych osobowych które Pani T podała jemu do wiadomości jak każdy uczciwy człowiek! Pani T nie kształciła się w polsce bo co może ukończyć dziecko mieszkając do 14 roku życia w polsce! Logiczne jedną ze szkół jak każde dziecko.Pani T podała badowskiemu wykształcenie zdobyte poza polską oraz zajęcie poza polską które nie ma żadnego zastosowania w polsce ponieważ każdy kraj ma oddzielne prawo! Dla mądrych to zrozumiałe że prawnik prawa niemieckiego nie zajmuję się stosowaniem tego prawa w innym kraju ponieważ każdy kraj ma swoje prawo!
        Badowski który wyznał że jest po szkole zawodowej nie ma pojęcia co to oznacza dlatego wymyślił sobie oszczerstwa! Napisał że pani T była nieuczciwą ! a prawda jest wyżej napisana że to badowski wyłudza od każdego darmową pracę i pieniądze!
        Następnie firma z włodarzewskiej wysłała kosze do klientów,co zrobił badowski, zaprosił panie i pili wina z koszy klientów,nie wysłał kilku koszy do klientów,następnie firma z ogrodowej i kruczej,Pani T znalazła koperty i zapytała co to jest,badowski powiedział aby to wyrzucić,przesyłki polisy lub inne bo po firmach nadających dało sie rozpoznać co jest zawartością! Patron firma która obsługiwała badowskiego nie chciała przyjmować jego przesyłek ponieważ zalegał im duże pieniądze dlatego przesyłki w polskę leżały w piwnicy brudnej min polisy itd.badowski oczerniał Panią T ponieważ nie udało się jemu wyłudzić 80 tys oraz udało się jemu wyludzić 4 tys....sprawa nie jest jeszcze zakończona ponieważ Pani T nie odpuści niczego! Następny wyczyn badowskiego zaczął pisać na forach oczerniając Panią T od oszustek itd, następnie oczerniał pani T działalność oraz zastraszał kurierów tam pracujących! Ludzie byli atakowani na ulicy przez badowskiego bandę pijaczków oraz zniechęcani do pracy ! młodzi ludzie nie wiedzieli o co chodzi rezygnowali z pacy u Pani T nie mówiąc o co chodzi! Pani T też nie rozumiała o co chodzi dlaczego ludzie nieznani uciekają!osoby które były u pani T były niewinne i miłe ale ze strachu wolały odejść z Pani T firmy!następnie pisali anonimowe pisma do Pani T opisując co się stało, i życzyli pani T... Z BOGIEM.....to oznacz
        • Gość: Mirek! [...] IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 16:09
          • Gość: Mirek! Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 16:27
            badowski udowodniłem ci kłamstwa...a teraz ciebie zidentyfikowałem!
            oszukańcu podajesz się za kogosię tylko da!!!!
            twoje teksty i pisanie!!!!
            poniżej do czytających...co sądziecie o badowskim poniżej jak piszę podając się za różnych ludzi !?raz za kuriera następnie klienta a nastepnie dyspozytora i gościa!!!!!
            Re: bsk service badowski nękanie sms!!!IP: *.centertel.pl
            Gość: Grażyna 02.04.14, 20:38 Odpowiedz
            Gość: kurier 03.04.14, 10:50 Odpowiedz
            pracujemy z BSKIP: *.centertel.pl
            Gość: firma 03.04.14, 11:08 Odpowiedz
            Re: pracujemy z BSKIP: *.centertel.pl
            Gość: Jolanta 03.04.14, 11:32 Odpowiedz
            Kłamliwe wpisy na BSKIP: *.centertel.pl
            Gość: Konrad Badowski 04.04.14, 13:56 Odpowiedz
            Gość: dyspozytor BSK 03.04.14, 10:54 Odpowiedz
            Re: bsk service super firmaIP: *.centertel.pl
            Gość: hmm... 03.04.14, 12:52 Odpowiedz
            Re: bsk service badowski IP: *.centertel.pl
            Gość: nowy 03.04.14, 18:06 Odpowiedz
            a ja uważam że to jest bardzo dobra firma :)
            Re: bsk service badowski IP: *.centertel.pl
            Gość: xxx 04.04.14, 08:23 Odpowiedz
            Nieprawdziwe wpisyIP: *.centertel.pl
            Gość: Konrad Badowski 04.04.14, 14:20 Odpowiedz
            WYNIK ZWYKŁY OSZUKANIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Mirek! [...] IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 22:09
          • Gość: darek Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.centertel.pl 14.08.14, 17:59
            Pani T.jest zwykla oszustka klamanca i ............
            • Gość: ofiara bsk service Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.158.219.7.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.08.14, 11:13
              Gość: darek IP: *.centertel.pl 14.08.14, 17:59 Skasujcie
              Odpowiedz
              Pani T.jest zwykla oszustka klamanca i ............

powyżej ip komputera bsk service...jak łatwo zidentyfikować delikwenta.
              są rozpatrzy kto jest oszustem i kłamcą.a dowody wskazują na winnego...
              nazwanie kogoś oszustem napewno piszącemu da 3 lata więzienia....na 1 procesie może w zawieszeniu ale za 2 lata i tak pójdzie siedzieć za to co zrobił....
              przekonajmy sie że napisałem prawdę.napiszę również za 2 lata....
              cała banda pójdzie siedzieć ,to jest już pewne.

pozdrawiam Mirek z chełmskiej...ojciec dziecka które dołożyło w bsk....
    • Gość: Konrad Badowski [...] IP: *.centertel.pl 04.04.14, 15:02
      • Gość: Mirek! jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 12:59
        Badowski twoje pisanie tutaj nic nie pomoże! Ja piszę z tobą !Nawet nie znam Pani T.napisałem że tą Panią T odszukam ,podałeś mi już namiary to łatwo będzie mi znależć!
        do czytających !Tutaj piszę ja Mirek ojciec kuriera którego badowski namówił podstępnie do pracy za darmo! opisuję jakąś Panią T.bo z pewnością musiał od tej Pani wyłudzić pracę za darmo lub pieniądze! każdego kogo oczernia musi być jego ofiarą!! ta Pani będzie miała dowód na to co badowski o niej napisał,ja kopiuję wszystko i dołączam do dowodów! Ta Pani T....napewno dołączy do nas i opowie swoją wersję!!!!
        czytający nie dajcie się nabrać na badowskiego wpisy!
        zobaczcie od początku jego wpisy z tego samego komputera piszę różni imiennicy! to dowodzi że kurier wczoraj powiedział prawdę że to badowski sam piszę ,miał wczoraj otwarte 2 laptopy na górczewskiej i pisał ciągle! dowód na to jest pod każdym wpisem! jestem starym człowiekiem ale potrafię rozpoznać piszących!
        badowski ty oszukańcu podajesz się za różne osoby! napisałeś o Pani T bo chcesz złożyć winę na kogoś kto tutaj nie piszę!
        nie uwierzy nikt w twoje pisanie!
        odszukam tą Panią T i opiszę wersję publicznie!tutaj!!!!
    • Gość: Samarytanin3 Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 16:38
      gumtree.pl/regulamin - jeśli go zaakceptowałeś to masz problem,gdyz oni go sami napisali i zazwyczaj się przegrywa (pkt 7, ustęp 43)
      Dopiszę tu ciekawy precedens znanego portalu Allegro (allegro.pl/regulamin/kupujący... - czysta kradzież !
    • Gość: Mirek! Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.play-internet.pl 06.04.14, 18:12
      ty zakłamany oszukańcu wyłudzaczu pięniędzy i nękczu ludzi! wszyscy nie możemy sie doczekać kiedy dostaniesz za swoje! o koziel to my dowiedzieliśmy się wczoraj od Pani T,wykorzystałeś wyłudzaczu kobietę chorą w problemach aby robiła to co ty z ludżmi! to wszystko jest w dokumentach o tobie! nic ci nie ujdzie na sucho! szukasz jak zwykle fantazyjnych ofiar aby ich oszukać i wyłudzić pieniądze!już koniec z twoimi czynami! cała warszawa i wszyscy poszukujący pracy będą wiedzieli jakie czyny popełniłeś! oczerniałeś każdą z ofiar od której wyłudziłeś oszukańcu pieniądze! mnie starego człowieka też oczerniasz i wyśmiewasz publicznie .wystarczy poczytać wszystkie wpisy!
      badowski zwykły oszukaniec i wyłudzacz pracy za darmo i pieniędzy!
      sąd to ci pokaże jek wygląda życie uczciwych ludzi! oszukańcu odpowiesz za wszystkie czyny!
    • Gość: Mirek! jestem ojcem syna który dołożył w bsk service IP: *.play-internet.pl 06.04.14, 21:30
      do czytających
      wyjaśnienie pisma adwokata K...którego badowski oszukał i wykorzystał do swoich kłamstw!
      wczoraj Pani T pokazała nam pisma które odebrał pracownik Pani T.
      badowski zamieszczał wpisy pod nazwą firm konkurencyjnych ,szkalując firmy i oczerniając właścicieli! ludzie znależli dowody na piszącego i inni kurierzy umieścili te same wpisy pod nazwą badowskiego! nawet w jednym forum na którym oczerniał firmę badowski podał swoje nazwisko to był dowód na identyczne teksty oczerniające które znajdowały się w wielu opiniach oczerniających firmy konkurencyjne!
      cały czas pisał badowski ze swojego komputera podając się za rózne osoby itak zostało oczernionych kilkanaście firm konkurencyjnych!
      następnie oszukaniec znalazł adwokata który nawet nie posiada kancelari tylko jest pracownikiem aby napisać pismo do Pani T... Pani T wcale nie zajmuję się takimi rzeczami bo to chyba zrozumiałe ...jak ktoś ciężko pracuję i jest nieobecny w polsce nie może umieszczać jakiś tam śmiesznych opini! nie ma nikt celu oby pisać o jekimś tam badowskim nic nie znaczącym i w dodatku pośmiewisko ! to wstyd mieć do czynienia z takim środowiskiem!
      pracownik Pani T otrymał pismo...przeczytali wszyscy kurierzy i wyrzucili do kosza!
      śmieci niech sobie wysyłają do śmieciarzy! do dnia dzisiejszego wszyscy się śmieją
      nawet Pani T może podać tego pracownika adwokata do sądu za oczernianie i pisanie zakłamanych listów do firmy! jak narazie po telefonie Pani T zniknął ten pracownik adwokat!
      PAMIĘTAJCIE ŻE NIE MA PRAWA NIKT DO WAS PISAĆ KORESPONDENCJI JEŻELI NIE POSIADA DOWODÓW! WYSYŁANIE KORESPONDENCJI I BEZPODSTAWNE OSKERŻANIE MOŻE SKOŃCZYĆ SIĘ PROCESEM DLA ADWOKATA I JEGO DZIAŁALNOŚCI!!NĘKANIE FAŁSZYWYMI PISMAMI I POSŁUGIWANIEM SIĘ NAZWISKIEM BEZPODSTAWNIE TEŻ JEST KARALNE!
      BADOWSKI OSZUKUJĘ KAŻDEGO !!! jego czyny są spisane i to my mamy świadków i dowody!!!
      pisane powyżej!!!
    • Gość: Mirek! jestem ojcem syna który dołożył w bsk servic IP: *.205.93.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.14, 08:42
      GROŻBY NĘKANIE SMS.
      SMS BSK SERVICE KONRAD BADOWSKI 25 jul 2009
      -w którym bordelu będziesz 18.39 - 25 jul 2009 -514192971
      - możesz nas pocałować w ch... 17,30 25 jul 2009 - 514192971
      - liczę ze będziesz w centrum lobimwy 16,48 – 25 jul 2009 -514192971
      - nie wiem o co pani chodzi dokumenty są w prokuraturze za wszystkie przekręty III RP , jezeli ma pani jakiś problem wobec bsk to zapraszam do biura 25 jul 2009 -15,36 508164734
      - nie udało się przejąc klientów , kim ty jestes szmato .wal sie, nie wiesz z kim zadarłaś, jak twoje biuro 2m2 haha pozdr dla twojego alfonsa pedała haha 25 jul 2009 15,08 - 514192971

SMS TELEKURIERA MAŁGORZATY ORZECHOWSKIEJ 10 maj 2010
      - dziwko patologią jesteś ty 10 maj 2010 – 22,43 – 781472836
      - powtarzasz się spie...j brudasie – 3 jul 2009 – 21,22 - 798459003
      - ciąg się dupodajcu – 3 jul 2009 – 21,19 – 798459003
      - spie...j psycholu 3 jul 2009 – 20,51 – 798459003
      - spie...j psycholu – lecz sie 3 jul 2009- 20.45 – 798459003
      - odpie...się psycholu 3 jul 2009 - 20,39 – 798459003
      SMS TELEKURIERA MAŁGORZATY ORZECHOWSKIEJ szantaż 08-11-2011
      - no tak się boi psia suka btj sie własnego cienia kasa 797127419 – 09,14 – 08-11-2011
      - ku... suka psia .dziś od 18 tej do 21 ej czekam na cieaje wjesz no pod robotom hahaha lajza 10000 szykuj za moje auto i straty 797127419 – 09,10 – 08-11-2011
      - witaj szmato u klubie dziwek ku... dworcowa tylko na tyle cie stac-tak cie dojade 797127419 – 09,04 – 08-11-2011
      - juz siedzisz ktoś teskni za toba w celi ku... dziwko dupodajko dworcowa ku... lahocokon.jade do ciebie po kase 10tys odskodowania za straty moralne ku... 797127419-08,57-08-11-2011
      07-10-2011
      - dziwko co to w poniedziałek pod twoim burdelem a antynapad sie nie przyda ich oszczymy ku... dworcowa 797127419 – 16,09-07-10-2011
      - pogrzeb się ku... sama na wulce a my cie oszczymy aaa jak masz tych simieci kolesi to w poniedziałek pod burdelem u ciebie 797127419 – 16,04- 07-10-2011
      - i co kolesi nie ma i nie bedzie a lache opjerdolisz razem ze swoimi znajomymi 797127419 – 15,57 – 07-10-2011
      - gdzie nam lache zrobisz dziwko 797127419 – 15,52 – 07-10-2011
      - dawaj ku... dworcowa ja sie takich ciot jak twoje chłopaki sie nie boje a laske zrobisz nam wszystkim 797127419 – 15,48 – 07-10-2011
      - aaa twoje kolezanki z profeptsi dziwki ta firma to przykrywka burdel a ty to mamusika tego interesu ha aha ha ha – 797127419 – 15,27 – 07-10-2011
      - h...a znasz pieprzony złodzieju 797127419 – 15,20 – 07-10-2011
      - ku... kasę wyzygasz i to dzis lepiej sie oglądaj bendzie pojechane z jebanym złodziejem 797127419 – 15,17 – 07-10-2011
      - ku... szykuj kase 200 797127419 – 11,34 – 07-10- 2011
      26-09-2011
      - jutro jestem u ciebje po kase ....za 2 zlecenia zobaczymy 797127419 – 19,30 – 26-09-2011
      - wal sie – 797127419 – 19,27 –26-09-2011
      - dziwko za kasę masz przesrane te 2 zlecenia masz do ogarniecia laske 797127419 – 19,22 – 26-09-2011
      - scierwo babsztyl złodziej jebany jutro jestem po kasiore za dwa zlecenia 100zł - 797127419 – 18,21 – 26-09-2011
      18-02-2011
      - ty ku... dworcowa zapomniałas mi dopłacić za 2 kursy dojade cie dziwko opjerdolisz mi lache i bendzie ok,ruchac cie nie bende jestes straszna siwinia pasztet 797127419 – 18.02 – 2011
      08-09-2011
      - za 20 min u ciebie jestesmy 534677449 – 08,49 – 08-09-2011
      07-09-2011
      - kebab to ci z dupy ludzie zrobia za ten hajs co leżysz 534677449 – 22,19 – 07-09-2011
      – 29-08-2011
      - a i tak cię załatwię na legalu zdechniesz w rynsztoku 508640619 .19,42 – 29-08-2011
      - rura kanalizacyjna – 508640619 – 19,34 – 29-08-2011
      SMS NOCNE JEDEN Z NICH 29-04 -2012

-witam proszę mi przypomniec czy kurier dostarczył przesyłkę 502176100 – 00,48 – 29-04 -2012

SMS OD SZAJKI ZWIĄZANEJ Z BSK SERVICE I TELEKURIEREM
      31-03-2012
      - masz kasę bo chyba zapomniałaś dziw.... 508640619 – 08,01-31-03-2012
      zadzwoniliśmy dnia 14.03.3013 facet potwierdził że ma ten tel od 4 lat
      – 28-04-2012
      - zwirek dla kota to nie od panstwa miał przyjechac z firmy animalia pl 603119865 – 23,53 – 28-04-2012
      05-05-2012
      - zobaczymy sie w sadzie wydział karny warszawa praga 603119865 – 17,48 – 05-05-2012
      28-04-2012

- witam prosze mi przypomniec czy kurier dostarczył przesyłke 502176100 – 23,48 – 28-04-2012
      - i kamień i kupe – 603119865 – 23,25 – 28-04-2012
      • kurier-kurier Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk servic 03.12.17, 13:48
    • Gość: Mirek! Re: jestem ojcem syna który dołożył w bsk servic IP: *.205.93.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.14, 08:58
      yo - 2013-08-12 07:44:48 odpowiedz | cytuj
      ...... ty pajacu ze wsi bez szkoły durny matole..na kogo piszesz grubaska. spójrz w lustro krowo. nie rób z siebie kretynki i nie pisz w imieniu wirtualnego kuriera.
      • Gość: WAZNE! badowskiego banda napada firmy !uwaga wnuczki IP: *.30.33.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 14:28
        badowskiego akcja nie udana!WNUCZKI DOSTALI OD KOBIETY! OH HAOH HA..
        BADOWSKI ZORGANIZOWAŁ AKCJĘ!
        NAJPIERW ZACZELI DZWONIĆ DO LUDZI I PODAWAĆ SIĘ ZA KUZYNÓW z polski,podawali datę urodzenia i inne dane z dokumentacji!chcieli natychmiast pieniędzy i pomocy bo ktoś z rodziny umiera i ma problemy!
        następnie ludzie słyszeli o wnuczkach i odkładali telefony.
        no to badowski i banda zaczeli stosować inną akcję!
        nękania sms...też się nie udało...następnie włamania do lokali! tez się nie udało.to na koniec wysyła wnuczków w sprawie pracy aby dowiedzieć się czy ofiara jest obecna aby zbadać sytuację !przychodzi wnuczek do pracy i płaczę że nie ma co jesc! to każdy człowiek pomógłby nie znając celu wnuczka i identyfikacji! nagle wnuczek po 2 dniach pracy okrada firmę i na koniec ucieka!
        w końcu po jakimś czasie się pojawia z obstawą jakiejś kobiety 120kg i 100cm wzrostu! robią napad na biuro właściciela firmy!!!wpadają o mały włos nie rozbili drżwi i krzyczą kasa !!! właściciel mówi nie znam pani proszę opuścić biuro a pan proszę oddać dokumenty należące do firmy ...
        a wnuczki...ty taka....i zaczynają krzyczeć ...nam się należy kasa!wnuczki krzyczą na całą ulicę przy otwartych drzwiach po to aby oczernić firmę.!właściciel mówi spokojnie po raz drugi proszę o opuszczenie biura i informuję wnuczka że nie pracował to za co ma płacić!A wnuczek odpowiada że był obecny !oh ha za obecność się płaci ! i znowu zaczynają krzyczeć!
        Nagle właściciel wstaję łapię jednego wnuczka za fraki i drugiego i robi trójkąt kąt ostry!
        Wnuczki zostali wyrzuceni z biura odbijając się o siebie!
        O mały włos się nie porozbijali o swoje tuszę!
        Właściciel zamknął drzwi lokalu i pracuję dalej!wnuczki postanowili wezwać policję!NA SIEBIE!!nagle po jakimś czasie przyjeżdżają panstwo z policji i pukają do właściciela,właściciel opowiedział całe zajście .Państwo z policji wyszli i zabrali wnuczków i mają zakaz pokazywania się na ulicy!
        AKCJA WNUCZKÓW ZNOWU KLAPA!!!
        • Gość: łowca Re: badowskiego banda napada firmy !uwaga wnuczki IP: *.31.7.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.14, 16:24
          www.goldenline.pl/konrad-badowski/
    • Gość: XXX Re: ofiary ogłoszeń gumtree IP: *.204.59.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.04.14, 12:20
      autor wątku pracował a za każdą pracę należy się zapłata!
      nie musisz mieć żadnej umowy aby odzyskać pieniądze za pracę.
      Jeżeli pracodawca nie podpisuję umowy to tylko pogorszy jego sytuację!
      dobry prawnik wywalczy każdą kwote jaka należy się pracownikowi!
      forum zakłada się po to aby ostrzec innych przed takimi pracodawcami(pseudo pracpdawcami)
      nikt nie piszę o czymś czego nie doświadczył!
      chciałbym się przekonać jakbyś ty się zachował jak zostaniesz bez grosza?!
      wersję bajek można opisywać w książce i nikt nie wymyśla wersji którą tutaj opisał!
      nie życzę nikomu być oszukanym,a oszukanym życzę aby odzyskali swoje pieniądze!nigdy nie jest za póżno na rozliczenie się z nieuczciwymi!
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka