Gość: ---- IP: *.acn.pl 20.03.03, 20:28 Czy ktoś też zauważył, że nie działa żadna strona internetowa ZTM? (www.ztm.waw.pl), a może zmienili adres, ale wczoraj działała... > Strona nie może być wyświetlona > Nie można znaleźć strony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ---- Re: ZTM IP: *.acn.pl 21.03.03, 14:44 Dzisiaj rano próbowałem w szkole, ale dzisiaj też nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: Działa, nie działa IP: *.acn.pl 21.03.03, 16:52 tarantula01 napisał: > Teraz jest w porządku. Nie jest w porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
pawciod Re: Działa, nie działa 21.03.03, 17:30 Ja cały czas nie mam żadnych problemów. Może za dużo na ZTM bluzgacie i Was zbanowano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: Działa, nie działa IP: *.acn.pl 21.03.03, 19:12 pawciod napisał: > Ja cały czas nie mam żadnych problemów. Może za dużo na ZTM bluzgacie i Was > zbanowano ;) No dobrze ale to jeżeli już to chyba na forum a nie na całej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
tony16 Re: Działa, nie działa 22.03.03, 22:38 Zauwazylem ze strona nie dziala tylko u tych co maja internet w astercity jak mnie mam tu w IP jest to zapisane acn.Mój kolega tez ma taki problem wiec czekamy kiedy zacznie dzialac strona ZTM. Moze jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ZTM IP: *.acn.pl 21.03.03, 19:36 TO NAPEWNO IRAKIJCZYCY- TO PRZEZ NICH! Odpowiedz Link Zgłoś