delicja_wedlowska 12.04.05, 17:59 Czy ktos wie gdzie jest jakas biblioteka na Powislu (poza BUW oczywiscie:)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: Biblioteka na Powislu? 12.04.05, 22:40 Między innymi na Miechowskiego, Ludnej róg Okrąg, Górnośląskiej, sporo ich jest szukaj w ksiażce tel. przewaznie sa pod tymi samymi adresami od dawna. Odpowiedz Link
fogelka Re: Biblioteka na Powislu? 13.04.05, 09:22 Wiem, że oddział biblioteki publicznej jest przy Lipowej(widziałam tablicę, ale tam nie byłam osobiście), w tej częsci która styka się z Browarną w takim piętrowym budynku, wejście jest od podwórka ul. Radnej. Odpowiedz Link
ann17 Re: Biblioteka na Powislu? 11.09.05, 20:53 przy Lipowej jest b. fajna biblioteka publiczna. polecam. Odpowiedz Link
no.morro Re: Biblioteka na Powislu? 13.12.05, 01:29 Róg Okrąg i Ludnej Róg Górnośląskiej i Wisłostrady (w wieżowcu) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Biblioteka na Powislu? 13.12.05, 10:43 no.morro napisał: > Róg Okrąg i Ludnej > Róg Górnośląskiej i Wisłostrady (w wieżowcu) Ta z wieżowca podobno ma się przenieść na Czerniakowską, ale nie ma pojęcia kiedy. Odpowiedz Link