Dodaj do ulubionych

Do volvomaniak

17.09.03, 17:08

Heja volvomaniak ależ umiesz pokrzepić człowiekasmile
Czy aby to nie żart?

pzdry,
j.j.

-------------------------------------------------------
moja skóra coś miękniesad
Obserwuj wątek
    • smootek Re: Do volvomaniak 17.09.03, 18:28
      Volvomaniak istnieje - jest jak najbardziej autentyczną i sympatyczną osobą.
      Choć przejściowo nie porusza się Volvo.
    • pieskuba Re: Do volvomaniaka i innych 17.09.03, 22:31
      Witaj Volvomaniaku,

Bardzo miło, że się odezwałeś, ale proszę mi tu Forumowiczów nie straszyć :o)))

Jutro idę do Pana Roberta zawalczyć o ogrzanie pomieszczenia pod spodem,
      albowiem pragnę nabyć ciepłomierz, co więcej, marzę o nim od zeszłego roku,
      kiedy to się dowiedziałam, że coś takiego jest w planie. Tak czy siak,
      najlepiej jest płacić za siebie a nie zastanawiać się co by było gdyby...

A tak na marginesie, to bardzo się cieszę, że czasem tu zajrzy ktoś z innego
      osiedla. Nas, Ziemian bardzo mało jest, a i nasza planeta Mazowiecka raczej
      niewielka.

pieskuba
      • volvomaniak Re: Do volvomaniaka i innych 17.09.03, 22:41
        Ja nikogo nie strasze tylko tak sie dziele przemysleniami. Byc moze sa one
        glupawe, gdyz sie na tym nie znam, a dobre checi nie zawsze wystarcza. W kazdym
        razie pode mna jest piec gazowy, dzis grzeje do polowy, a cieplomierz jest
        elektroniczny, ma z pol tuzina guziczkow i zapodaje na wyswietlaczu przerozne
        parametry, lacznie z temperatura w kazdym pomieszczeniu. Do konca go nie
        rozgryzlem, gdyz DD wraz z kluczami nie dostarczyl manuala sad
        Tak wiec cieplomierz to fajna sprawa i mozna sie nim bawic godzinami, ale
        ciepla domowego ogniska tez bym nie lekcewazyl. Ale skoro ci sie marzy, to nie
        ma rady, tylko wybierz jakis gustowny model, moze w stylu art deco.

A po za tym istnieje naprawde, o tu jest cos o mnie:

forum.derby.waw.pl/forum/profile.php?f=9&id=19
        A czeskim zajmuje sie hobbistycznie. To moj konik. Wszystko to najprawdziwsza
        prawda. W kazdym razie nie raz i nie dwa mozna sie bardzo pomylic. Ale o tym w
        nastepnym odcinku...

Krzysio
        • pieskuba A jak jest po czesku.... 17.09.03, 22:48
          CIEPŁOMIERZ? :o)))

Żartuję, nie musisz wiedzieć... Misię czeski bardzo podoba, ale już tak
          najbardziej to w przekładzie na polski, konkretnie to Bohumila Hrabala bardzo
          lubię... I jeszcze nieprzekładalną na inne języki czeskość samą w sobie też
          lubię.

pieskuba
          • smootek Na Pradze marzę o Pradze 17.09.03, 23:08
            A mnie musi wystarczyć, że na Pradze mieszkałem i pewnie będę mieszkał... a do
            Pragi chętnie bym się wybrał. A Pieskuba już tam był - tylko, że to było
            jeszcze za czasów RWPG, czyli jakiś czas temu.
        • smootek Re: Do volvomaniaka i innych 17.09.03, 23:16
          Nie dość, że macie ciepłomierze, co pokazują jak jest ciepło w każdym
          pomieszczeniu, to jeszcze macie fajną stronę Derbową, nie mówiąc już o stronie
          małego Jasia. Może i u nas coś poza planami o własnej WWW się wydarzy?
          Dzisiaj mieliśmy gosci i znowu sobie smętnie na miejsce, gdzie przycisk dzwonka
          być powinien spojrzałem. A może na tcyh Derbach to i DZWONKI do drzwi rozdawali
          w standardzie, co?
          • jeruba Re: Do volvomaniaka i innych 18.09.03, 06:41

łoj miało być wesoło a wyszło momentami, smutnosmile
            to ja może kawe na ławe wyłoże i będzie zrozumialesmile
            widzę, że volvomaniak to amator nie tylko pieśni z nad wełtawy big_grin ale znam się
            no na tym jak to się mówi artyzmie i sztuce.
            ciepłomierze w astylu art deco hm bomba
            a tak naprawde zmierzając do końca to mi się spodobała opinia na temat naszej
            fortecy nie dość że taka hm monumentalna to jeszcze ładna ot tak zwyczajnie
            może sie podobać
            a jak już tak kadzę, to choć z nas małe plemię to dowcipne i wesołe tak sobie
            myślę, mimo róznych potyczek, walk, mniejszych i większych wojen o nasze
            siedlisko
            to może się w końcu udamy na to piwo?

pzdry,
            j.j.
            -------------------------------------------------------
            moja skóra coś miękniesad
            • smootek Re: Do volvomaniaka i innych 18.09.03, 07:45
              Popieram. Koniecznie w GT, bo tam mają Pilsnera - co prawda nie z kraju
              Dzielnego Wojaka Szwejka - tylko z Poznania chyba smile
              Tylko kiedy?
              • tori_tori Re: Do volvomaniaka i innych 18.09.03, 16:36
                A ja jestem ciekawa, czy Jasio, jako, że już jest całkiem duży, dostał tego
                obiecanego Stara z napędem na dwie osie?
                Pozdrawiam sąsiadów zza miedzy, ToriTori
                • smootek Re: Do volvomaniaka i innych 18.09.03, 17:53
                  Z tego co nam wiadomo, Jasio na razie dzielnie dosięga do klaksonu całkiem
                  osobowego samochodu swego Taty. I najchętniej zamieniłby się z nim na foteliki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka