ja.nusz 01.03.10, 14:21 200 lat temu w Zelazowej Woli przyszedł na świat F.Chopin. Z tej okazji proponuję posłuchać: www.youtube.com/watch?v=5fJ_7ISR8xg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: z tej okazji to ja już 01.03.10, 18:31 drugiich napisał: > obaliłem Chopina Przed szesnastą? Odpowiedz Link
jureek Re: z tej okazji to ja już 01.03.10, 18:43 ja.nusz napisał: > > drugiich napisał: > > > obaliłem Chopina > > Przed szesnastą? Od trzynastej do szesnastej masz aż 3 godziny Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: między 22. lutego a 1. marca jest cały tydzie 02.03.10, 08:46 Swiat jednak dogadał się na 1. marca, bo Chopin sam tę datę podawał. A tygodniowe chlanie i tak zawsze można jakoś wytłumaczyć. Odpowiedz Link
drugiich tworzysz mity! 02.03.10, 10:44 butelka Chopina przez tydzień to jest tygodniowe chlanie? Jeżeli codziennie wypiję kieliszek mocniejszego alkoholu względnie szklankę piwa to znaczy, że chleję całe życie? Co można o tobie powiedzieć, który błyszczysz codziennie na forum? Odpowiedz Link
jureek Re: tworzysz mity! 02.03.10, 10:54 drugiich napisał: > butelka Chopina przez tydzień to jest tygodniowe chlanie? Chlanie nie, ale picie owszem. > Jeżeli codziennie wypiję kieliszek mocniejszego alkoholu względnie szklankę piw > a > to znaczy, że chleję całe życie? Dokładnie tak. > Co można o tobie powiedzieć, który błyszczysz codziennie na forum? Że prawdopodobnie jest forumowym nałogowcem, tak jak i ja jestem. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: o kurcze! 02.03.10, 11:31 To dla Ciebie wypicie codziennie jednego głębszego jest tak samo fizjologicznie niezbędne jak jedzenie i sranie? Jura Odpowiedz Link
drugiich więcej ludzi umiera w wyniku złego odżywiania 02.03.10, 12:20 niż okazjonalnego spożywania alkoholu. Odpowiedz Link
jureek Re: właśnie zjadłem sobie... 02.03.10, 12:37 ... chleb ze smalcem na drugie sniadanie. Mniam, mniam - hehehe Jura Odpowiedz Link
zielona_mina Re: właśnie zjadłem sobie... 02.03.10, 12:59 takie sniadanko trza popic czyms co by poprzepchlo arterie Odpowiedz Link
jureek Re: właśnie zjadłem sobie... 02.03.10, 13:19 zielona_mina napisała: > takie sniadanko trza popic czyms co by poprzepchlo arterie > > Czarna (niezdrowa) herbata już się parzy Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: tworzysz mity! 02.03.10, 11:41 Nie tworzę żadnych mitów, ale wyraziłbym był się delikatniej, gdybym wiedział, że tak wrażliwie zareagujesz. PS.1 A flaszka Chopina w tydzień to świadczy o dramatycznym spadku formy - toć to zaledwie seta dziennie. PS.2 Też błyszczysz codziennie na forum, choć blask ten ostro przybladł. Odpowiedz Link
drugiich to nie ma Chopina 0,5 l? 02.03.10, 12:22 tak naprawdę to ja alkoholu nie spożywam Odpowiedz Link
ja.nusz Re: to nie ma Chopina 0,5 l? 02.03.10, 12:46 Pewnie jest, ale osobiście nie miałem przyjemności poznać Odpowiedz Link
maria421 Re: między 22. lutego a 1. marca jest cały tydzie 02.03.10, 11:44 ja.nusz napisał: > > Swiat jednak dogadał się na 1. marca, bo Chopin sam tę datę podawał. > A tygodniowe chlanie i tak zawsze można jakoś wytłumaczyć. "Gdyby Szopen zyl to by pil" , jak mawial poeta. Odpowiedz Link
koelscher Re: Chopin 01.03.10, 19:32 To chyba zabojad jakis... k-r ja.nusz napisał: > > 200 lat temu w Zelazowej Woli przyszedł na świat F.Chopin. > Z tej okazji proponuję posłuchać: > > www.youtube.com/watch?v=5fJ_7ISR8xg Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Chopin 02.03.10, 11:34 Poczatkujacym melomanom wystarczy walczyk niekoniecznie grany na monotonnie brzmiacym fortepianie www.youtube.com/watch?v=gIF-rXVVN5U&feature=related Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chopin 02.03.10, 11:44 Początkujący meloman to by to brzdąkanie przynajmniej przyciszył. Odpowiedz Link
jureek Re: Chopin 02.03.10, 11:47 A tutaj Chopin i fajna laska: www.youtube.com/watch?v=19a7YvhN3Zk Odpowiedz Link
gadupa Re: Chopin 02.03.10, 12:38 Chopenek cwaniaczek, robil z siebie chorowita mimoze, ale na podruchiwanie malolatek i wdowek zawsze jeszcze jakoms sile znalazl. Ech zycje zycje. Odpowiedz Link