donnerbalken 08.04.10, 14:56 Jeden z nich był z Polski... Polegli dla East Coast... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Jeden z nich był z Polski... 08.04.10, 15:06 Kadir... To jest chyba z Polski C? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jeden z nich był z Polski... 08.04.10, 15:29 lepian4 napisał: > Kadir... To jest chyba z Polski C? -------------------------------- Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jeden z nich był z Polski... 08.04.10, 15:48 donnerbalken napisała: > lepian4 napisał: > > > Kadir... To jest chyba z Polski C? > -------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jeden z nich był z Polski... 08.04.10, 15:12 donnerbalken napisała: > Polegli dla East Coast... A ty zdechniesz ot po prostu tak - byle jak najprędzej. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jeden z nich był z Polski... 08.04.10, 16:06 ja.nusz napisał: =============================================== quotation > A ty zdechniesz ot po prostu tak - byle jak najprędzej. =============================================== Specjalnie i tylko i wyłącznie dla Januszka... Odpowiedz Link
donnerbalken Jedna z nich była z Polski... 08.04.10, 17:13 Globalizm stworzył nieznane dotąd możliwości i nowe perspektywy... Jedna z nich była z Polski... Za komuny by takich możliwości nie mieli... Dzieci uczą się darmowo hiszpańskiego... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jedna z nich była z Polski... 09.04.10, 06:41 Masz na mysli mame- mula małego Kaleba? Takie imiona tez daje sie swoim dzieciom chyba w Polsce C. Odpowiedz Link
donnerbalken Nareszcie się sprawa wyjaśniłai... 09.04.10, 07:41 lepian4 napisał: quotation [quote===========================================? > Takie imiona tez daje sie swoim dzieciom chyba w Polsce C. [/quote==========================================? Nu, teraz ja panioł poczemu Herrenmensch iz Gamburga nie poprosił o głos...w niniejszej dyskusji... Nu, to dlatego on wyemigrował do Niemiaszków, ze względu na swych rodaków z obszarów "B" i "C" z niedorozwiniętą infrastrukturą... Ot co... Nareszcie się sprawa wyjaśniła... Lepiej między brunatnymi gnidami żyć, aniżeli między rodakami bez światowej ogłady... Brawo Junaszek! Masz właściwy światopogląd! Tak trzymaj... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nareszcie się sprawa wyjaśniłai... 09.04.10, 08:17 To nie jest tak, jak przypuszczasz. Januszek, ostatnio wypomina rozmowcom parafilie Nie chce byc upierdliwy, ale ta choroba stwierdzona zostala niejako w tym samym czasie, gdy lieber Herr Eduard emigrowal, doswiadczal 3-miesiecznego malzenstwa i posiadania tesciowej, pilnowal w Berlinie pomiedzy smietnikami plecaka z wodka, zmienial zyciorysy, pil z Piotrusiem... Rodzi sie pytanie, czy czasem zacny Eduard nie dowiedzial sie czasem, ze przyczynil sie aktywnie do tej rewolucji medycznej? Dlaczego Nobla daje sie jedynie lekarzom, a nie Versuchskaninchen? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nareszcie się sprawa wyjaśniłai... 09.04.10, 08:27 Nie przesadzaj z tymi brunatnymi gnidami. Obie sä stosunkowo dlaeko - jedna onanizuje si Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nareszcie się sprawa wyjaśniłai... 09.04.10, 08:28 Reszty proszę się domyślić - pozdrowienia dla teściowej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nareszcie się sprawa wyjaśniłai... 09.04.10, 09:05 Dziekuje za pozdrowinie. Od takich dupkow jednak nie przekazuje. Pozdrow jednak twe natchnienie na St. Pauli, ktore nawiedzasz z naszych podatkow. Odpowiedz Link
donnerbalken Nie przesadzaj z tymi brunatnymi gnidami... 09.04.10, 08:41 ja.nusz napisał: quotation ========================================================== > Nie przesadzaj z tymi brunatnymi gnidami. Obie sä stosunkowo dlaeko - jedna onanizuje si ========================================================== Dane z protokołu MOSSADu... Nic dodać, nic ująć... Tak trzymaj Januszku... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 09:20 Jako agent Mossadu śledziłem cię i znalazłem te twoje perwersyjne wpisy - do dzisiaj chce mi się rzygać. Odpowiedz Link
donnerbalken 1o Przykazań...Jak je Januszek przestrzega... 09.04.10, 09:28 ja.nusz napisał: Quotation ===================================================== > Jako agent Mossadu śledziłem cię i znalazłem te twoje perwersyjne wpisy - do dzisiaj chce mi się rzygać. ===================================================== Serdecznie dziękuję za link! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Jak je Januszek przestrzega.. 09.04.10, 09:32 To jest wprawdzie inny temat, ale ładnie podkreśla twojego pierdolca. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: 1o Przykazań...Jak je Januszek przestrzega.. 09.04.10, 09:42 ja.nusz napisał: Quotation ======================================================= > To jest wprawdzie inny temat, ale ładnie podkreśla twojego pierdolca. ======================================================= Pierdolca Waszego premiera? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 11:09 ja.nusz napisał: ======================================================= > Jako agent Mossadu śledziłem cię i znalazłem te twoje perwersyjne wpisy - do > dzisiaj chce mi się rzygać. ======================================================= Gdyby przygodnemu czytelnikowi coś w ciągu argumentacji zabrakło, to tylko dlatego że cenzura część wycięła...Po cichu... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 11:15 Cenzura wycięła, żeby nie robić reklamy twoich perwersyjnych skłonności. Odpowiedz Link
lepian4 Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 11:17 Co z twoja parafilia? Dlaczego cenzura ukryla w smieciach wiekszosc twych dewiacji? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 11:20 Lepian, adepcie brunatnego kunsztu, nie odwracaj kota ogonem - wcześniej chodziło wyłącznie o twoją osobistą parafilię - nie pozdrawiaj proszę teściowej przypadkiem, bo się wyda. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Z góry pięknie dziękuję... 09.04.10, 09:22 Nic nie obiecywałem, a już na pewno nie tobie. Zaoszczędzę bliźnim tych twoich obrzydliwych tekstów - tu są ludzie, którzy mają stosunkowo małe dzieci. Wstydziłbyś się stary zboczeńcu. Odpowiedz Link
donnerbalken 1o Przykazań...Słowa prawego chrześcijanina... 09.04.10, 09:37 ja.nusz napisał: Quotation ================================================================= > Nic nie obiecywałem, a już na pewno nie tobie. Zaoszczędzę bliźnim tych twoich > obrzydliwych tekstów - tu są ludzie, którzy mają stosunkowo małe dzieci. > Wstydziłbyś się stary zboczeńcu. ================================================================= Słowa prawego chrześcijanina... Na Wielkanoc poszedł do kościoła święcić palmę, aby sąsiadom zamydlić oczy... (Sąsiedzi nie mają pojęcia, że jest agentem MOSSADu) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 1o Przykazań...Słowa prawego chrześcijanina. 09.04.10, 09:42 Wszyscy sąsiedzi wiedzą, bo inny sąsiad jest agentem innego wywiadu. Twoi sąsiedzi też wiedzą, że że masz takie dziwne skłonności - samotny człowieczku z odkurzaczem. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: 1o Przykazań...Słowa prawego chrześcijanina. 09.04.10, 09:51 ja.nusz napisał: Quotation =================================================== > Wszyscy sąsiedzi wiedzą, bo inny sąsiad jest agentem innego wywiadu. > Twoi sąsiedzi też wiedzą, że że masz takie dziwne skłonności - samotny > człowieczku z odkurzaczem. =================================================== Congratulations on your 10,000 recordings for MOSSAD! PS Dla MOSSADu to niezwykle ważne dane. Dla normalnych ludzi, raczej mniej... Odpowiedz Link
donnerbalken Januszkowi skończyły się na razie argumenty. 09.04.10, 10:13 donnerbalken napisała: > ja.nusz napisał: > > Quotation > > =================================================== > > > Wszyscy sąsiedzi wiedzą, bo inny sąsiad jest agentem innego wywiadu. > > Twoi sąsiedzi też wiedzą, że że masz takie dziwne skłonności - samotny > > człowieczku z odkurzaczem. > > =================================================== > > Congratulations on your 10,000 recordings for MOSSAD! > > PS > > Dla MOSSADu to niezwykle ważne dane. Dla normalnych ludzi, raczej mniej... > **************************************** Januszkowi skończyły się na razie argumenty. Na dalsze musi poczekać aż je przyślą z Tel-Avivu... Ale Januszek wróci tu... Odpowiedz Link
donnerbalken The line to Tel-Aviv is busy (engaged)... 09.04.10, 10:27 donnerbalken napisała: > Januszkowi skończyły się na razie argumenty. > > Na dalsze musi poczekać aż je przyślą z Tel-Avivu... > > Ale Januszek wróci tu... > ×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× The line to Tel-Aviv is busy (engaged). Can you hold on a moment? Can you hold on a moment? Can you hold on a moment? Can you hold on a moment? Can you hold on a moment? Can you hold on a moment? Odpowiedz Link
lepian4 Re: The line to Tel-Aviv is busy (engaged)... 09.04.10, 10:31 Daj spokoj, januszkowi tabletki sie skonczyly, a Caritas mial przerwe swiateczna, a i ALG II jeszcze nie przelali... Odpowiedz Link
gadupa Jak zwykle. 09.04.10, 11:17 Govvno nas interesuja te twoje historyjki. Nam w Niemczech zyje sie bardzo dobrze i los skansenowcow amerykanskich to ich sprawa. Lepiej niech siedza sobie dalej w americzce i nie robia konkurecji tobie pod mostem w londynie. Odpowiedz Link
donnerbalken unconditional surrender 09.04.10, 11:22 unconditional surrender Jednocześnie z MOSSAD-em i tutejszą cenzurą nie dam rady... I nie mam zamiaru... Have a good time! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: unconditional surrender 09.04.10, 11:34 To jest zbyt piękne aby mogło być prawdziwe - a może rzeczywisście ten stary osioł poszedł sobie na zawsze? - wątpię. Odpowiedz Link
jureek Re: unconditional surrender 09.04.10, 11:41 ja.nusz napisał: > > To jest zbyt piękne aby mogło być prawdziwe - a może rzeczywisście > ten stary osioł poszedł sobie na zawsze? - wątpię. Eeee tam. Zmiana nika najwyżej. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: unconditional surrender 09.04.10, 12:11 Bedzie ci glupio, gdy poszedl jedynie zrobic kupe. Albo starym, polskim zwaczajem bedzie czekac na piwo w Adiku do 13-tej. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: unconditional surrender 09.04.10, 12:15 A tam od razu głupio - po prostu znów zacznie śmierdzieć. Odpowiedz Link
lepian4 Re: unconditional surrender 09.04.10, 12:59 Masz na mysli powiew twej Reolucji Rynsztokowej? Odpowiedz Link