Dodaj do ulubionych

Obrońca coś osłabł

02.09.10, 14:20

Jeszcze wczoraj naczelny forumowy naziol bronił z bagnetem w zębach brunatnej przedszkolanki a
dzisiaj jakoś stracił animusz.

Tu trochę o tej "szykanowanej" pięciokrotnej mamusi:

tinyurl.com/36h4bhs
Obserwuj wątek
    • folksdojczer4kategorji Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 14:46
      ja.nusz napisał:

>
      > Jeszcze wczoraj naczelny forumowy naziol bronił z bagnetem w zębach brunatnej p
      > rzedszkolanki a
      > dzisiaj jakoś stracił animusz.
      >
      > Tu trochę o tej "szykanowanej" pięciokrotnej mamusi:
      >
      > tinyurl.com/36h4bhs
      ========================================

żądam naziołkowym rodzicom zabronić wychowywania własnych dzieci...
    • jureek Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 14:57
      Gdyby tę panią mieli zwolnić z pracy za same tylko poglądy i działalność poza
      czasem i miejscem pracy, to też bym jej bronił.
      Jura
      • folksdojczer4kategorji Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 15:08
        jureek napisał:

> Gdyby tę panią mieli zwolnić z pracy za same tylko poglądy i działalność poza
        > czasem i miejscem pracy, to też bym jej bronił.
        > Jura
        ===============================

A nu właśnie, poza pracą częstowała kawą i ciastkami, jak to u Hitlerowców w zwyczaju.

Hitler uwielbiał ciastka!

Ot co...
        • ja.nusz Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 15:29

"T. lebt mit ihrer Familie im mecklenburg-vorpommerischen Lübtheen, eine Autostunde von
          Lüneburg entfernt. Hier führt ihr Ehemann das Wahlkreisbüro des NPD-Fraktionschefs Udo Pastörs.
          Sie selbst half bei der Auftaktveranstaltung der NPD zur Landtagswahl 2006. Ihre Kinder schickte
          sie bis zu deren Verbot zur neonazistischen "Heimattreuen Deutschen Jugend", auch auf ihrem
          Grundstück fanden Lager der Szene statt." za taz

A tak poza tym grają w kręgle i śpiewają harcerskie piosenki.
          A za państwowe pieniądze, można przy okazji codziennie zaaplikować obcym dzieciom ładną porcję
          brunatnego wychowania.
          asiek otrzymał to wychowanie bezpłatnie na łonie swojej folksdojczowskiej rodzinki. Później - jak
          widać - rozwinął się na solidnego, zatwardziałego neonaziloskiego skurwiela.
        • lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:19
          Ja mysle, ze to ciasto pocgodzi od tego dzielnego policjanta z Passau, ktory
          wzorem januszka, walczy ze wszystkimi faszystami. Nawet tymi wyimaginowanymi.
    • krapheika Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 16:38
      Tak dlugo jak nie przekazuje swoich skrajnych pogladow dzieciom,moze tam pracowac to moje
      zdanie na ten temat.Kazdy nauczyciel ,przedszkolanka,pracownik socjalny ma swoje poglady na
      rozne tematy jednak nie powinny one miec wplywu na jego prace.To tak jakby w Polsce zabronic
      pracy z dziecmi ateiscie,to jego problem,ze nie wierzy w Boga, tak dlugo jak nie wpaja tego
      dzieciom jest to obojetne.
      Inna strona medalu jest (wypowiadam sie jako rodzic), ze nie zyczylabym sobie, by moje dziecko
      chodzilo do przedszkola w ktorym przedszkolanka za bardzo epatuje poza praca swoim
      pogladami.Bo to niestety ma juz wplyw na dziecko.W czterech scianach moze nawet skladac ofiary
      z kozich nozek czy zawiesic sobie podobizne Hitlera,nic mi do tego.
      • trzeci-konkwistador NPD nie jest przecież zdelegalizowana, 02.09.10, 17:17
        co innego KPD smile
      • lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:25
        Mysle, ze wszyscy, ktorzy maja zastrzezenia do niepoprawnej politycznie
        dzialanosci publicznej owej przedszkolanki powinni zrezygnowac z Kindegeldu,
        ktore wprowadzil wujek Adi.

Przeciez nie mozna dywagowac, czy przedszkolanka dzieciom wiesza podobizne
        Hitlera, gdy co miesiac przyjmuje sie danine Hitlera!! Jak mozna byc tak obludnym?!
        • gadupa No wlasnie lepianka. 03.09.10, 10:38
          Jak mozna byc tak durnym?
        • krapheika Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:28
          Skad ta pewnosc, ze wszyscy pobieraja kindergeld?
          moj syn ma 18miesiecy,nie zlozylam podania o kindertgeld i nie zamierzam skladac.Nie potrzebuje
          tych paru euro,tym bardziej, ze straszliwie mi sie to kojarzy z zapomoga i z nagroda za "zrobienie"
          dziecka dla narodu Niemieckiego.
          • lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:34
            Wzruszylem sie. Twa wypowiedz trzeba koniecznie rozeslac wszystkim nawiedzonym
            antyfaszystom, lewakom i innym Kulturbereicherer. Podpisuje sie calym sercem pod
            twym apelem!

Ja nie mam tych wyrzutow sumienia, wszak jestem brunatna gnida i w podziekowaniu
            Führerowi przelewam Kindergeld na specjalne Konto dla mych dzieci. Gdy podrosna,
            beda sie mogli szkolic za faszytowskie Bumsenbonusy
            • krapheika Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:41
              To nie apel, tylko stwierdzenie faktutongue_out mierzwi mnie, ze czesto co slysze od Polakow w Polsce,
              jest, ty to masz dobrze dostajesz kindergeldtongue_out i ze warto zrobic dziecko dla tych paru eurouncertain
              obrzydliwe, niemoralne.Jeszcze sie dziec nie urodzi a juz sprzedanyuncertain
    • lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:15
      Czego w tym Hamburgu nie ma? Ale dziekujem nadwornemu denuncantowi za biezace
      wiesci.
    • lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 07:35
      Lieber Eduard, dlaczego wlejasz artykuly ze zdjeciami blondynkow. Nie ma w
      przedszkolach dzieci naszych kochanych Kulturbereicherer? Stanowczo dystansuje
      sie od tej brauner Propaganda!!!!!!!!!
      • gadupa Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 10:39
        Yebie ci coraz bardziej na durny leb moja lepianko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka