ja.nusz 02.09.10, 14:20 Jeszcze wczoraj naczelny forumowy naziol bronił z bagnetem w zębach brunatnej przedszkolanki a dzisiaj jakoś stracił animusz. Tu trochę o tej "szykanowanej" pięciokrotnej mamusi: tinyurl.com/36h4bhs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 14:46 ja.nusz napisał: > > Jeszcze wczoraj naczelny forumowy naziol bronił z bagnetem w zębach brunatnej p > rzedszkolanki a > dzisiaj jakoś stracił animusz. > > Tu trochę o tej "szykanowanej" pięciokrotnej mamusi: > > tinyurl.com/36h4bhs ======================================== żądam naziołkowym rodzicom zabronić wychowywania własnych dzieci... Odpowiedz Link
jureek Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 14:57 Gdyby tę panią mieli zwolnić z pracy za same tylko poglądy i działalność poza czasem i miejscem pracy, to też bym jej bronił. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 15:08 jureek napisał: > Gdyby tę panią mieli zwolnić z pracy za same tylko poglądy i działalność poza > czasem i miejscem pracy, to też bym jej bronił. > Jura =============================== A nu właśnie, poza pracą częstowała kawą i ciastkami, jak to u Hitlerowców w zwyczaju. Hitler uwielbiał ciastka! Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 15:29 "T. lebt mit ihrer Familie im mecklenburg-vorpommerischen Lübtheen, eine Autostunde von Lüneburg entfernt. Hier führt ihr Ehemann das Wahlkreisbüro des NPD-Fraktionschefs Udo Pastörs. Sie selbst half bei der Auftaktveranstaltung der NPD zur Landtagswahl 2006. Ihre Kinder schickte sie bis zu deren Verbot zur neonazistischen "Heimattreuen Deutschen Jugend", auch auf ihrem Grundstück fanden Lager der Szene statt." za taz A tak poza tym grają w kręgle i śpiewają harcerskie piosenki. A za państwowe pieniądze, można przy okazji codziennie zaaplikować obcym dzieciom ładną porcję brunatnego wychowania. asiek otrzymał to wychowanie bezpłatnie na łonie swojej folksdojczowskiej rodzinki. Później - jak widać - rozwinął się na solidnego, zatwardziałego neonaziloskiego skurwiela. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:19 Ja mysle, ze to ciasto pocgodzi od tego dzielnego policjanta z Passau, ktory wzorem januszka, walczy ze wszystkimi faszystami. Nawet tymi wyimaginowanymi. Odpowiedz Link
krapheika Re: Obrońca coś osłabł 02.09.10, 16:38 Tak dlugo jak nie przekazuje swoich skrajnych pogladow dzieciom,moze tam pracowac to moje zdanie na ten temat.Kazdy nauczyciel ,przedszkolanka,pracownik socjalny ma swoje poglady na rozne tematy jednak nie powinny one miec wplywu na jego prace.To tak jakby w Polsce zabronic pracy z dziecmi ateiscie,to jego problem,ze nie wierzy w Boga, tak dlugo jak nie wpaja tego dzieciom jest to obojetne. Inna strona medalu jest (wypowiadam sie jako rodzic), ze nie zyczylabym sobie, by moje dziecko chodzilo do przedszkola w ktorym przedszkolanka za bardzo epatuje poza praca swoim pogladami.Bo to niestety ma juz wplyw na dziecko.W czterech scianach moze nawet skladac ofiary z kozich nozek czy zawiesic sobie podobizne Hitlera,nic mi do tego. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador NPD nie jest przecież zdelegalizowana, 02.09.10, 17:17 co innego KPD Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:25 Mysle, ze wszyscy, ktorzy maja zastrzezenia do niepoprawnej politycznie dzialanosci publicznej owej przedszkolanki powinni zrezygnowac z Kindegeldu, ktore wprowadzil wujek Adi. Przeciez nie mozna dywagowac, czy przedszkolanka dzieciom wiesza podobizne Hitlera, gdy co miesiac przyjmuje sie danine Hitlera!! Jak mozna byc tak obludnym?! Odpowiedz Link
krapheika Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:28 Skad ta pewnosc, ze wszyscy pobieraja kindergeld? moj syn ma 18miesiecy,nie zlozylam podania o kindertgeld i nie zamierzam skladac.Nie potrzebuje tych paru euro,tym bardziej, ze straszliwie mi sie to kojarzy z zapomoga i z nagroda za "zrobienie" dziecka dla narodu Niemieckiego. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:34 Wzruszylem sie. Twa wypowiedz trzeba koniecznie rozeslac wszystkim nawiedzonym antyfaszystom, lewakom i innym Kulturbereicherer. Podpisuje sie calym sercem pod twym apelem! Ja nie mam tych wyrzutow sumienia, wszak jestem brunatna gnida i w podziekowaniu Führerowi przelewam Kindergeld na specjalne Konto dla mych dzieci. Gdy podrosna, beda sie mogli szkolic za faszytowskie Bumsenbonusy Odpowiedz Link
krapheika Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 11:41 To nie apel, tylko stwierdzenie faktu mierzwi mnie, ze czesto co slysze od Polakow w Polsce, jest, ty to masz dobrze dostajesz kindergeld i ze warto zrobic dziecko dla tych paru euro obrzydliwe, niemoralne.Jeszcze sie dziec nie urodzi a juz sprzedany Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 04:15 Czego w tym Hamburgu nie ma? Ale dziekujem nadwornemu denuncantowi za biezace wiesci. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 07:35 Lieber Eduard, dlaczego wlejasz artykuly ze zdjeciami blondynkow. Nie ma w przedszkolach dzieci naszych kochanych Kulturbereicherer? Stanowczo dystansuje sie od tej brauner Propaganda!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gadupa Re: Obrońca coś osłabł 03.09.10, 10:39 Yebie ci coraz bardziej na durny leb moja lepianko. Odpowiedz Link