gadupa 06.10.10, 14:29 buahahaha Tu was ktos opisal. buahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 14:29 scary.wordpress.com/2006/09/29/polaczki-i-samozwancy/ Odpowiedz Link
lepian4 Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 14:42 To juz czesci wpis na tym wontku! Buahahahahahahahahahhaahahahaha! Odpowiedz Link
gadupa Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 15:13 Lepianka znowu ci IQ wzdelo. hehe Wez tabletki i powtorz jeszcze raz co chcesz wybelkotac. Mozesz po polaczkowemu, jaka ty jestes ynteligentna. hehehe Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Tak czystego powietrza tu już dawno nie było... 06.10.10, 14:52 Większość skurwieli opisanych w tym blogu opuściła przed tygodniami dobrowolnie niniejsze forum. Ot co... Tak czystego powietrza tu już dawno nie było... Odpowiedz Link
jureek Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 16:33 folksdojczer4kategorji napisała: > Większość skurwieli opisanych w tym blogu opuściła przed tygodniami dobrowolnie > niniejsze forum. Nie sądzę, ponizej wymienione cechy są tu jak najbardziej reprezentowane, a wybitnym ich reprezentantem jesteś właśnie Ty: -brak odpowiedzialności za siebie – jeśli coś w życiu nie wychodzi, idzie nie tak, winę za to ponosi ktoś z zewnątrz -stan permamentnej zawiści i zazdrości – jeśli komuś się w życiu udało, na pewno ma brudne ręce -wietrzenie spisków -patriotyzm objawiający się poczuciem bycia skrzywdzonym przez resztę świata -syndrom psa ogrodnika – jeśli ja czegoś nie mogę mieć, to tym bardziej ktokolwiek inny Pasuje jak ulał. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 17:54 Toz to osmy wpis na tym wontku! Buahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 17:56 Ach du grüne Neune! Dzewionty wpis na tym wontku!!! Dyskusyja sie rozwija! Poloczki lubiom duzo godoc! Buahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
gadupa Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 17:57 oho, duch wychowania zostal wypuszczony na wolnosc. hehe Ty lepianka chyba ducha wychowania przelalas z flaszki do kieliszka. buahahahahahahahaha Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 19:45 jureek napisał: Nie sądzę, ponizej wymienione cechy są tu jak najbardziej reprezentowane, a wybitnym ich reprezentantem jesteś właśnie Ty: Manewry w Pustyni Negew się zakończyły? To i Twój pupilek się niebawem tu pojawi! Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Ale smierdzi. 06.10.10, 19:57 Fanklop a gdzie zgubiles swojego przydupasa lepiankem? buahahahahahaha Odpowiedz Link
jureek Re: Tak czystego powietrza tu już dawno nie było. 06.10.10, 21:25 folksdojczer4kategorji napisała: > jureek napisał: > Nie sądzę, ponizej wymienione cechy są tu jak najbardziej reprezentowane, a > wybitnym ich reprezentantem jesteś właśnie Ty: > > Manewry w Pustyni Negew się zakończyły? Aha, Pustynia Negew - jak widzę, nic się nie zmieniło w czasie mojej nieobecności tutaj. Paranoja Asieka rozwinięta w całej pełni. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji bez czci i honoru... 07.10.10, 08:33 jureek napisał, cytat: -brak odpowiedzialności za siebie – jeśli coś w życiu nie wychodzi, idzie nie tak, winę za to ponosi ktoś z zewnątrz -stan permamentnej zawiści i zazdrości – jeśli komuś się w życiu udało, na pewno ma brudne ręce -wietrzenie spisków -patriotyzm objawiający się poczuciem bycia skrzywdzonym przez resztę świata -syndrom psa ogrodnika – jeśli ja czegoś nie mogę mieć, to tym bardziej ktokolwiek inny Pasuje jak ulał. A tu znalazłem jeszcze dwuch takich przedstawicieli >>skrzywdzonych<< przez resztę świata... Nu, Q!M! Można być większą, zakłamaną, bezwstydną kanalią, bez czci i honoru? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Sami obie na to zarobili...Pasuje jak ulał... 07.10.10, 11:48 jureek napisał cytat: > -brak odpowiedzialności za siebie – jeśli coś w życiu nie wychodzi, idzie nie tak, winę za to ponosi ktoś z zewnątrz > -stan permamentnej zawiści i zazdrości – jeśli komuś się w życiu udało, na pewno ma brudne ręce > -wietrzenie spisków > -patriotyzm objawiający się poczuciem bycia skrzywdzonym przez resztę świata > -syndrom psa ogrodnika – jeśli ja czegoś nie mogę mieć, to tym bardziej ktokolwiek inny > Pasuje jak ulał. > Jura Same sobie na to zarobili... (Głupie Niemiaszki) Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: to już trzecia odpowiedź 07.10.10, 11:51 Widać, trafiłem w dziesiątkę. Jura Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji standing ovation! 07.10.10, 12:03 jureek napisał: > Widać, trafiłem w dziesiątkę. > Jura -------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: standing ovation! 07.10.10, 13:18 Polaczkowe IQ przemowilo. buahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
koelscher Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 19:48 "Was", ty glupi ch..ju, niepotrafiacy wstawic linka?! Jesli ktos kogos "opiasal", to jest to zasluga imbecyli twojego pokroju. k-r gadupa napisała: > buahahaha > Tu was ktos opisal. > buahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
gadupa Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 20:00 Ty glupi qtasie patrz uwaznie! buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 21:18 Toz to juz pientnaszty wpis na tym wontku. Hammer!!! Gaarsch, das ist der Hammer! Odpowiedz Link
gadupa Re: Diaspora Polaczki 06.10.10, 22:26 Wylazi z ciebie republikanskie goovno. Lepianka okresl sie ty brazowa sciero. buahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Diaspora Polaczki 07.10.10, 04:28 No dobra, okresle sie: jestem "brazowa gowno". Buahahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Diaspora Polaczki 07.10.10, 07:06 Gaarsch zrób sobie panierkę z Gascheisse. Będzie ci cieplej tandeto. To już następny pean dla gaarscha na tym wątku. Buahahahaha & Hehehehehehe No i cium cium Bez podpisu Odpowiedz Link
gadupa Facet nie moze byc tak durny. hehe 07.10.10, 13:16 Quuuurva, ale lepiance pierdoooolnelo IQ !!!!!!! hehehehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: Facet nie moze byc tak durny. hehe 07.10.10, 16:05 Gaarschynko kochana, na twoje zyczenie sie okreslilem wedlug twej metodologii!!! Na markinesie Wontek ten, das nur ein Hammer!!! Hammer!!! Einfach nur Hammer!!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: no comment 07.10.10, 21:19 Dlaczego nie ma : Hehehehe? ??? Bez podpisu Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: no comment 08.10.10, 07:55 Najwyższa pora Drogi Lepianie z numerem seryjnym 4, żeby ejakulaty gaarscha komentować nieśmiertelnym wyrażeniem Starszych Braci: al ha-zajin szeli - mam to w dupie, chuj mnie to obchodzi Kacperek Odpowiedz Link
gadupa Cos stalo lepianeczko? 08.10.10, 13:06 buahaha Tyle wpisow tyle wpisow pod roznymi nickami. Gula ci wcale nie lata. buahahaha Tak czymaj lepianka. buahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos stalo lepianeczko? 08.10.10, 13:25 Mow, co chesz, dowiodlas, ze glupota moze byc kreatywna! buahahahahahahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
gadupa Poruszasz temacik? 10.10.10, 12:43 Ty jestes chodzacym dowodem na to, ze i orangutana mozna nauczyc czytac ksiazki. ot co! Odpowiedz Link