Dodaj do ulubionych

Nie moglam sie powstrzymac....

04.01.06, 18:22
Nie moglam sie powstrzymac i musialam,tu zajrzecsmileI co widze???Widze,ze na
topie jest ten gad Pan Marxx!!!Czy swiat tylko kreci sie wokol Niego???Czy
wszyscy musza o Nim wspominac???Mam tego serdecznie dosc!!!Prosze Was nie
wspomominajcie Go,ani Jego obelg....od teraz takie posty beda
kasowane.....chyba,ze Tomek ma inne zdanie w tej kwestii???Jesli chcecie
mowic co On wyczynia,to prosze zalozcie sobie kolejne forum,takie jak ma
homerowy_beret1....i w taki sposob wytykajcie sie na wzajem,albo zapraszam na
Forum Mateusza("FORUM LISTA")-tam tez mozecie wyraci ciemna strone obrazania
innych....ale nie zycze sobie,by na tym Forum,byly takie dyskusje,bo to robi
sie prymitywne i nie smaczne(chocby to kto z kim sypia!!!).Takie wyciaganie
brudow rodzi tylko zaczepki,tak jak ostatnio....to jest tylko poto by Nas
sprowokowac,czy Wy tego nie rozumiecie???
I mam prosbe do Bolka,a mianowicie:Bolek prosze Cie nie przepraszaj ciagle za
tego Gada,za to,ze Cie oczernia....dajesz Mu satysfakcje tym,a On sie
cieszy,ze moze dalej kopac.Nie przepraszaj i nie zapewniaj,ze to nie TY dalej
kopiesz pod Tomkiem....wszyscy o tym wiedza,ze to nie TYsmile))Wszyscy
wiedza,zes sie zmienil,bo gdybysmy nie byli o tym przekonani,to bys nie mial
drugiej szansysmileWiem,ze myslisz....co taka smarkula bedzie mnie pouczac i
masz racje,bo nie powinnam,bo jestes starszy....a ja do starszych mam
szacunek,ale mimo tego czasem dobrze jest posluchac kogos kto stoi z boku,kto
stara sie nie zywic urazy....bo ja tym wszystkim wybaczam i Panu Marxxowi tez
wybaczylam ostatnie bluzgi,ale troche czasu bedzie by zapomniec.
A do Ciebie Tomek prosba:przestan sie tym wszystkim przejmowac,bo i tak nie
zmienisz opini o Sobie.....za bardzo ja zszargali ludzie pokroju chocby Pan
Marxx i tych troli,ktore tylko czekaja,by miec powod do jatki.Poprostu zyj
zyciem tego Forum,a reszta sie nie liczy.Wiem,ze jest latwo mowic komus kto
nie zaznal tego,ale.....nie ma co sie zadreczac,bo i tak z nimi nie
wygramy....ale i tak wszystko wroci z podwojna sila,jak bumerang.....czego im
nie zycze,bo mam dobre serduchosmile

PS.Prosze nie znizajmy sie do ich poziomu!
Obserwuj wątek
    • aga309 Re: Nie moglam sie powstrzymac.... 05.01.06, 00:38
      Wiecie co, czasem nie chce mi się gadać , jak czytam na innych Forach
      tyle obelg skierowanych pod adresem innych ludzi. I myślę,
      że Forum Tomka jest inne, bo tworzą go ludzie normalni, życzliwie do siebie
      nastawieni. Dlatego nie dajmy się sprowokować !!

Ps. Myszko jestem z Tobąsmile
      • cuski Aga napisała: 05.01.06, 01:42
        Aga napisała:
        - Wiecie co, czasem nie chce mi się gadać , jak czytam na innych Forach
        tyle obelg skierowanych pod adresem innych ludzi. I myślę,
        że Forum Tomka jest inne, bo tworzą go ludzie normalni, życzliwie do siebie
        nastawieni. Dlatego nie dajmy się sprowokować !!
        Ps. Myszko jestem z Tobąsmile

Dziewczyny, a ja jestem z Wami smile
      • mysza_81 Aga 05.01.06, 13:37
        Aga,dzieki....ale ja juz nie mam silsad
        • cuski Mysza 06.01.06, 01:30
          Nie daj sie tym cholernym trollom !!!

PS. Jesli to Cie podniesie na duchu, to Ci powiem,
          ze zawsze mozesz liczyc na mnie smile
    • cuski Bogusia 05.01.06, 01:32
      Bogusia, wyglosilas mowe na miare prawdziwego moderatora smile

PS. Jesli chodzi o mnie, to zrobie tak jak napisalas smile

PS. Hey ludziska, pokazmy temu trollowi i jego klonom, jak powinno wygladac
      prawdziwe, przyjazne forum... niech zdechna z zazdrosci !
      • mysza_81 Tomek,czyli od tej pory... 05.01.06, 13:50
        Tomek,czyli od tej pory nikt nie mowi o nich,nie wtraca sie(i ja tez nie bede
        jak mi Tomek cos obiecasz?)...tak jakby tego nie bylo i powiedzmy,ze wszystko
        bedzie normalniesmileA obiecaj mi Tomek,ze Ty rowniez nic juz nie bedziesz
        robil,ze nie bedziesz odpowiadal na te zaczepki,bo i tak opini o Twojej osobie
        nie da sie zmienic,a jak nawet by sie udalo,to.....to nie bedzie juz tak samouncertain

PS.Jedna prosba,niech nikt nie zmusza mnie do kasowania watkow,bo to wcale nie
        jest mile-zapewniam:/....ale jak tylko zobacze,ze gdzies przewija sie te
        trole,to sie nie zawacham i nie bede zalowac,mimo,ze Was lubiesmile
        • cuski Mysza 06.01.06, 01:38
          Mysza, mi nie trzeba 2 razy powtarzac smile
          • mysza_81 Re: Mysza 06.01.06, 12:36
            Sorry!
            • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 07.01.06, 03:27
              smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • mysza_81 A Cuski jak zwykle.... 15.01.06, 22:09
                A Cuski jak zwykle usmiechnietysmile))
                • cuski Mysza 16.01.06, 06:36
                  Mysza, a co mi pozostalo ? smile
                  • mysza_81 Re: Mysza 16.01.06, 21:25
                    Tylko usmiech.
                    • cuski No wlasnie :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) 17.01.06, 00:47
                      No wlasnie smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • cuski Zgadzam sie z Myszka ! 05.01.06, 01:40
      Zgadzam sie z Myszka, ze te obelgi, to nie to samo.

PS. Prawdziwe ZLO milczkiem kasa, jest wyrafinowane i wyzbyte wszelkich
      ludzkich uczuc... wije sie niczym waz i czeka tylko, aby obnazyc nasze ludzkie
      slabosci, aby nas zdeptac i upokorzyc... niestety takie antyosoby zagniezdzily
      sie na tym portalu i nic na to nie poradzimy... mozemy jedynie zlac ich cieplym
      moczem i zignorowac, tak jak zaproponowala to Bogusia.
      • mysza_81 Re: Zgadzam sie z Myszka ! 05.01.06, 13:39
        Tomek,propozycja propozycja,ale czasem nie da sie obejsc i przemilczec takich
        rzeczyuncertain
        • cuski Mysza napisała: 06.01.06, 01:31
          Mysza napisała:
          - Tomek, propozycja propozycja,ale czasem nie da sie obejsc i przemilczec
          takich rzeczyuncertain

Wiem o czym piszesz !!!
          • mysza_81 Re: Mysza napisała: 06.01.06, 12:38
            Ja tez,hehe
      • himera24 Re: Zgadzam sie z Myszka ! 05.01.06, 18:44
        cuski napisał:

> Zgadzam sie z Myszka, ze te obelgi, to nie to samo.

chodzi mi o to ze odkad ja zaistnialam na necie (usenet i fora)jakies 4 lata
        temu, to nasluchalam sie tylu obelg ze wlosy deba staja, ale splynelo to po
        mnie totalnie i nie biore sobie tego do glowy, i nie robie z tego afery, ba
        nauczylam sie miec "fun" z co poniektorych osobnikow bazujac na ich glupocie.

• mysza_81 Kasia 05.01.06, 20:23
          Kasia,najwidoczniej ja inaczej reaguje niz Ty i jestem bardziej wrazliwauncertain
          • cuski Mysza napisała: 06.01.06, 01:36
            Mysza napisała:
            - Kasia, najwidoczniej ja inaczej reaguje niz Ty i jestem bardziej wrazliwauncertain

Mysza, chyba reagujemy tak samo smile
            • mysza_81 Re: Mysza napisała: 06.01.06, 12:38
              Chyba na to wychodzismile
    • zbuntowany8aniol Odkopalam ten watek w ramach przypomnienia!!! 01.05.06, 16:59
      Bo widze,ze nadal przejmujecie sie ta osoba....koniec z tym!!!!
      Zeby nie bylo,ze se wyssalam z palca to prosze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41023655&a=41077641
      i jeszcze jedno:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41023655&a=41111776 -->to
      niestety Mav idzie do kosza,ale porzadek musi byc.
      • tadeuszx Myszko, wiesz, ze mi smutno, 01.05.06, 19:26
        gdy tak naładowany emocjami wątek, wyciągasz dla ... jednego postu? A przed
        chwilą było tak fajnie z Twoim hihi włacznie...
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41078576&a=41134083
        • zbuntowany8aniol Ale mnie to wcale nie dotknelo??? 01.05.06, 19:37
          Tylko przypominam,mnie to juz rybka...niech sie dzieje co chce...ja juz w innym
          swieciesmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          ))

PS.Jesli nie slusznie wpis zostal usuniety,niech sam Admin se przywroci,ja tego
          nie zrobiesmile
          • tadeuszx Mysza! Zapominasz, że nie tylko 01.05.06, 20:08
            Ty czytasz to forumsmile) I to miałem na myśli, że wyciągając taki wątek, dołujesz
            innych ludzi, którzy czytając smętne skargi i żale niejakiej myszy81, wspólczują
            tej biedaczce i wpadają w nastrój melancholii!!. Ty myszo...egoistkosmile))
            • zbuntowany8aniol Tadzio 01.05.06, 21:33
              Nie usunelam wpisu Mava,dlatego,ze wspomnial o Marxxie!!!Bynajmniej usunelam
              dlatego,ze Jego wpis byl obrazliwy.Sam niechce byc obrazany,a co robi???I tylko
              o to mi chodzilo w mysl netykiety:"Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich
              rozmówców"
              Widze Tadziu,ze nie czytales tego???Ale jak chcesz przeczytac,to pewnie z forum
              Homera zdazyli,to skopiowac,wiec sie tam pofatyguj.
              A i kolejna sprawa,niechce nikogo dolowac i zeby mi kto wspolczul,bo nie ma
              czego.Nie mialam takiego zamiarusmile)))
              Egoistka???Podoba mi sie,hihihi

PS.A,jak komus cos przeszkadza,to zmiencie moderatora!!!smile
              • tadeuszx Hehehe. 01.05.06, 21:58
                Ale ja nie wpisie Mava bo go nie ma i nie ma z nim sprawy. I dobrze, że nie ma
                skoro był ... taki. Został jeden wpis. Jeden, powtarzam! I dla tego jednego taki
                smętny wątek???
                Myyyyyysza??? Po co? A tak, tak egoistkosmile))) (bez złośliwości, spoko) Widzisz,
                teraz wszyscy i ja także, będziemy współczuć biednej myszy. I litować się... no
                i dołować psychiczniesad. A moderatora nie trzeba zmieniać, bo radzisz sobie
                dobrze. Nie uważam też aby Ci jakaś pomoc była w tym potrzebna. Myszko, jest
                OKsmile)). Tomek Ci pewnie w mailu w tej sprawie odpowie.
                • zbuntowany8aniol Jaki wpis?? 02.05.06, 11:01
                  Kurde Tadzio mow jasniejsmile

PS.Moze masz na mysli caly ten watek???Mam go usunac???A to czemu???Przecie tu
                  prawda sama jest....normalnie wymiekam...Tadzio,jestes zakrecony na
                  maksasmile)))))))))))
                  A co do maili,to nie ma co tu wyjasniac...ja o nic nie pytam i niechce
                  wiedziec.Zawsze to powtarzalam i tego bede sie trzymacsmile
                  • tadeuszx Re: Jaki wpis?? No ten Twój 02.05.06, 12:28
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=34412054&a=41131327 którym
                    odgrzebałas wątek. Tak? Więc w tym poście powołujesz sie na dwa wpisy. Tak? Ale
                    został tak naprawdę jeden. Bo drugi w koszu i pewnie słusznie. I co tu myszko
                    jest niejasnego? Cały czas o tym mówię, że to odgrzebałaś tak naprawdę tylko z
                    powodu jednego postu cuskiego, który był Re dla mojego postu. No konkretnie, ten
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41023655&a=41077641 wywołał to,
                    że sięgnęłaś w historię. I pytam ciągle, czy było warto? Jak bumcyk ja tu nic
                    nie kręcę!wink A jeśli chodzi o cały wątek, myślę, że nie wolno go usuwać, bo to
                    część historii tego forum. Najlepiej umówmy się, że nie będziemy go ruszać i
                    zejdzie na dół.
                    Rozumiesz, chodzi o taką sprawę, że mi nie wypada ignorować Twojego posta. Nie
                    tylko dlatego, że jesteś funkcyjna, ale dlatego, że jesteś kobietą. Kobieta może
                    chłopa zignorować, ale chłop nie powinien ignorować kobiety. W tym tu mamy
                    problem, że głupio mi, nie odpisywać Tobie. Dlatego wątek ten jest ciągle w
                    górze. Decyzja jest w Twoich rękach. Jeśli zignorujesz, to wątek będzie
                    schodził. Jeśli odpiszesz, to ja tez odpiszę. Rozumiesz... muszę odpisać
                    kobieciesmile Bo co to za chłop, który ignoruje jakąkolwiek Panią.smile))
                    • zbuntowany8aniol Nieeeee,pozwol,ze sie z Toba nie zgodze:) 02.05.06, 12:40
                      Nie dlatego,wyciaglam ten watek,gdyby mnie to dotknelo,to wpis Cuskiego dawno
                      by polecial,zapewniam.To byly stare dziejei chwalasmile
                      A mnie caly czas chodzi o wpis Mava...mozecie mowic o Marxxie...mnie to nie
                      przeszkadza,ale na litosc Boska nie obrazajcie sie na wzajem,nawet jak ktos
                      jest trollem.Marxx nie powinnien byl tak Mavericka nazwac,ale i sam Mav tez
                      niepowinien sie znizac do Jego poziomu.To chcialam Wam przekazac.
                      Czy ja tez mam sie znizyc do poziomu trolla i zaczac obrazac???Przecie
                      kulturalnie tez mozna sie wypowiedziec,a Wy huzia za rogi diabla i sie
                      ciesza,ze pokazali kto mocniejszy w gebie,a to nie o to chodzismileZaraz mi ktos
                      zarzuci,ze trzymam strone trolli,a ja Wam mowie nie,nie trzymam ich strony,ale
                      jesli bladza,to im sie tez nalezy szacunek,boz sa takimi samymi ludzmi jak
                      my,tylko,ze nie znaja granic przyzwoitosci,a szkoda!!!

PS.Co Wam zaraz napisze watku o bajkachsmile
                      • tadeuszx Wot i mamy już któreś z kolei.. 02.05.06, 14:41
                        ..."Samo Dobro" (tak mówią na Jarka Kaczyńskiego) hehehe. Tym razem w wersji
                        żeńskiej (coś jak ta matka z Calcuty?). Daj spokój, to naiwny pogląd, że w
                        każdym przypadku jest równie skuteczny. Mav wie co robi! Stosuje takie metody,
                        które uznał w tym konkretnym przypadku, za właściwe, dla osiągnięcia swego celu.
                        Jeśli to jest rozgrywka między nimi, to lepiej jest być tu np. w roli kibica. W
                        przeciwnym razie można się narazić na zarzut stronniczości. Chcesz mieć o
                        jednego wroga więcej? To sie tak dalej wtrącaj i angażujwink
                        • zbuntowany8aniol Tadziu 02.05.06, 18:21
                          Juz pewnie mam wroga w Bracie,ale trza kogos poswiecic dla dobra ogolu,jesli ja
                          mam miec zle przez to,a inni tylko lepiej,to zaryzykujesmile
                          • cuski Wroga w M4vie ??? Za co ??? 03.05.06, 04:18
                            Wroga w M4vie ??? Za co ???

Przeciez ty na niego nie srasz, tak jak robia to homerowo-marxxowe trolle.
                            • zbuntowany8aniol A juz nic nie wiem....... 03.05.06, 09:10
                              ...powiedzmy,ze koniec tematu jest i bedzie najlepiej.
                        • cuski Jesli chodzi o mnie, to... 03.05.06, 04:16
                          Jesli chodzi o mnie, to trzymam twardo strone M4va,
                          bo wiem, ze prawdziwa sila jest tylko w grupie.

PS. 1 Czasem zwykle kibicowanie nie starcza i potrzebna jest oczekiwana odsiecz.

PS. 2 Znam M4va osobiscie, ciesze sie, ze go poznalem, bo rowny z niego gosc
                          i jezeli Filip pisze ostro, to wierzcie mi, ze musi miec jakis konkretny powod.
                          • zbuntowany8aniol Wiem,ze Mav ma powod,ale reguly Forum sa 03.05.06, 09:09
                            jasne i tycza sie wszystkich.
                            Ja nic do nikogo nie mam,ale tak nie mozna i dobrze o tym wiesz.
                            • cuski M4v lamie tylko reguly w stosunku do osob... 03.05.06, 12:54
                              M4v lamie tylko reguly w stosunku do osob, ktorym obca jest netykieta - mam na
                              mysli trolli.
                              • zbuntowany8aniol Okey,sorry...padlo na Mava,ale wiedz,ze ktokolwiek 03.05.06, 12:59
                                by w ten sposob napisal to i tak wpis by polecial.

PS.Czy my sie zaczynamy klocic???
                                • cuski Nieeeeeeee... 03.05.06, 13:03
                                  Nieeeeeeee... my tylko wymieniamy sie opiniami smile
                                  • zbuntowany8aniol Re: Nieeeeeeee... 03.05.06, 13:05
                                    W troche nietypowy sposob.............
                                    • cuski A tam nietypowy ;) 03.05.06, 13:06
                                      A tam nietypowy wink
                                      • zbuntowany8aniol Re: A tam nietypowy ;) 03.05.06, 13:07
                                        Powaga,jakem Zbuntowanasmile
                      • tadeuszx No i patrz, i znowu 02.05.06, 15:56
                        się wychyliłem z jakimiś pseudomądrościamisad Chodzi o ten post powyżej. Przecież
                        Ty jesteś dorosła i wiesz co robisz!wink No dobra, dobra już, nie chowaj urazywink
                        Gdzieś tam krytycznie mówiłem o nadopiekunczości a sam ją w stosunku do Ciebie
                        stosujęwink Bo chyba, niestety, też mam dobre serce i dobrze życze znajomym,
                        również tym sieciowym. Stąd to, a nie z jakichś innych pobudekwink Odpowiadasz za
                        to forum i starasz się o to, żeby było miło. Masz racjęwink
                        • zbuntowany8aniol Normalnie niemozliwy jestes:))))))))))))))))))) 02.05.06, 18:23
                          Ubaw po pachysmile))))))))))))))))))))))))))))
                          • tadeuszx Ale popatrz, kurcze tylko 02.05.06, 18:41
                            my tu nabijamy posty, nie? Oni później w nocy troszkę se popiszą i już! Ale to
                            my robimy statystykę!!!smile))
                            • zbuntowany8aniol No tak:) 02.05.06, 18:46
                              Ale zwaz na to,ze np.jak ja jestem krotko,to na drugi dzien jak tak nabijecie
                              postow,to musze tyle czytac,ze potem wisze na kompie prawie caly Bozy dzienwink
                              Chyba poskarze sie Szefonciowi,cosik z tym musi zrobicsmileWrocilam na Ziemie,ale
                              mialam miec lekko,a nie takie klody pod skrzydlawink
                              • tadeuszx Ej, może lepiej nie skarżyć?;) 02.05.06, 19:02
                                Szefuńcio ma coś ostatnio też dobry humorsmile)) Chodzi o to, żeby mu go nie zepuć.
                                A Ty sobie świetnie dajesz radęsmile))))
                                • zbuntowany8aniol Tadzio,ale ja nie o Adminie:) 03.05.06, 09:11
                                  smile)))
                              • cuski Mysza nie narzekaj ! 03.05.06, 04:23
                                Mysza nie narzekaj !

Po prostu ruszaj szybciej skrzydelkami... a im szybciej bedziesz ruszala tymi
                                Twoimi lotkami, tym bedzie mniejsze prawdopodobienstwo tzw. "zapuszczenia sie",
                                he he he...
                                • zbuntowany8aniol No nie:) 03.05.06, 09:12
                                  Aj jaj,moje biedne skrzydlasmile
                            • cuski Moi Drodzy ! 03.05.06, 04:20
                              Moi Drodzy !

Statystyka swoja droga, ale najwazniejsza jest zabawa smile
                              • zbuntowany8aniol Re: Moi Drodzy ! 03.05.06, 09:13
                                Dokladnie o to chodzismile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka