Dodaj do ulubionych

Aaaaasiek! Aaaakademia!

10.01.11, 08:09
Nu popatrz co ogłaszają :
www.bankier.pl/wiadomosc/Prysnal-mit-zielonej-wyspy-2269226.html
Lajtmotyw naszej Akademii niech będzie:

Na gruzach Brytanii zbudujemy mit Germanii

One napisali : "Ewentualna zmiana wizerunku i powrót do pochlebnych ocen ze strony analityków, wymagają teraz od rządu konkretnych działań."
Do roboty Asiek!

Kacperek
Obserwuj wątek
    • koelschefrau Questions: 10.01.11, 08:12

1. Who is Asiek?
      2. Czemu nie niemiecki Bankier?
      ----Oprawa (Layout dla wtajemniczonych) polskiej gazety bankera mowi za siebie! Przedszkolaki do roboty!

zawszekacperek napisał:

> Nu popatrz co ogłaszają :
      > www.bankier.pl/wiadomosc/Prysnal-mit-zielonej-wyspy-2269226.html
      > Lajtmotyw naszej Akademii niech będzie:
      >
      > Na gruzach Brytanii zbudujemy mit Germanii
      >

> One napisali : "Ewentualna zmiana wizerunku i powrót do pochlebnych ocen ze
      > strony
      analityków, wymagają teraz od rządu konkretnych działań."
      > Do roboty Asiek!
      >
      > Kacperek
      >
      >
      • zawszekacperek Re: Questions: 10.01.11, 09:10
        Who is Asiek?
        Wg ja.nusza pierdolnięty staruszek.
        Wg. Kacperka super inteligentna bestia.
        Niemiecki Bankier ma w dupie los przyszłego polskiego emeryta. Chodzi o to, że rząd PL chce odrobinę przykrócić rozpasanie OFE (Otwarte Fundusze Emerytalne) a międzynarodowa zgraja expierdow, bije na alarm, bo nie jest to w jej interesie.
        Layout zwisa mi zwiędłym kalafiorem. Ważna jest treść informacji. W tym przypadku sygnał, że rzad Pl zaniepokojony jest praktykami OFE i próbuje im przeciwdziałać.
        Kacperek
        • folksdojczer4kategorji super inteligentna bestia... 10.01.11, 11:43
          zawszekacperek napisał:
          super inteligentna bestia.

Nu, nie przesadzajmy!

Asiek jest fanatycznym wrogiem kultu jednostki.

Co do sanacji polskiej gospodarki, to nic łatwiejszego!

Niniejszym mianuję naszego Januszka Generalnym Gubernatorem Polski.

Januszek żyje już przeszło 30 lat między Niemiaszkami, podejrzał ich wszystkie tajemnice Wirtschaftswunder i jest już prawdziwym Herrenmenschem...

Jako jego doradcę finansowego mianuję Jeckiego, zna się doskonale na cyklach w gospodarce, gdy na całym świecie ceny nieruchomości spadają, Jecki antycyklicznie robi majątek na immobiliach.

Ci dwaj dokonają sanacji polski w ciągu kilku tygodni.

Posiedzenie jest niniejszym zamknięte!

(Akademia jest zbyteczna, akademie są zarezerwowane dla bardziej wzniosłych wydarzeń historicznych )

Ot co...
          • koelschefrau No a ja? 10.01.11, 14:09

folksdojczer4kategorji zapomniales o mnie?! Kim ja moge zostac? Prawda wyszla na jaw o

super inteligentnej bestii dzieki mnie .......Ja nie oczekuje wiele folksdeutscher....jakies Dienstauto, i jakas posade za biurkiem. Szkoda przeciez aby taki talen marnowal sie w pustelni. Przemyslto sobie wraz z innymi czlonkami organizacji.
            • folksdojczer4kategorji Musisz znaleźć coś nowego, oryginalnego... 10.01.11, 14:25
              koelschefrau napisała:

>
              > folksdojczer4kategorji zapomniales o mnie?! Kim ja moge zostac? Prawda wyszla n
              > a jaw o
              >
              > super inteligentnej bestii dzieki mnie .......
              ----------------------------------------------------------------
              • koelschefrau Nudaaa 10.01.11, 16:11
                folskdeutscher zawiodlam sie na Tobie a ze lubie isc na latwizne to moglabym Ci wkleic jakis nieznany wierszyk Szymborskiej czy Tuwima (czy Tuwina) ale nawet przyznam, ze mi sie nie chce. Nie lubie literatury. Zanudza mnie wszystko.....tak to juz jest u ADHDowcow----to nie moja wina. Dopasowalam sie do tutejszej "Think Pink" generation i jest mi dobrze.
              • zawszekacperek Re: Musisz znaleźć coś nowego, oryginalnego... 10.01.11, 18:58
                Na sam początek proponuję, żeby koelschefrau w ramach przygotowań do tej nieuniknionej akademii przygotowała słowo wstępne n/t:
                The Mystery Of The Missing Stalin Statue in Ulaanbaatar, Mongolia
                Tego jeszcze nie omawialiśmy. Jest to chyba jedna z najbardziej strzeżonych tajemnic Mossadu.
                Dla koelschefrau objaśnienie skrótu MOSSAD = MO + SS + ausser Dienst

(bynajmniej bez ironiismile)

Kacperek

folksdojczer4kategorji napisała:

> koelschefrau napisała:
                >
                > >
                > > folksdojczer4kategorji zapomniales o mnie?! Kim ja moge zostac? Prawda wy
                > szla n
                > > a jaw o
                > >
                > > super inteligentnej bestii dzieki mnie .......
                > ----------------------------------------------------------------
                • koelschefrau tak, tak chce!!! 10.01.11, 19:06
                  Dziekuje Kacperek, ze wymysliles rowniez dla mnie jakies zajecie- tez chce moc sie przyczynic dla dobra misji. Biore sie za pisanie tajemniczego wstepu. AVE! Bedzie za jakies 5 min.......
                  • koelscher Re: tak, tak chce!!! 10.01.11, 19:21
                    Jesli juz sie przyczyniac, to "do" dobra misji, a nie dla dobra misji, moja ty polsko-kolonska anal fabetko...

k-r

koelschefrau napisała:

> Dziekuje Kacperek, ze wymysliles rowniez dla mnie jakies zajecie- tez chce moc
                    > sie przyczynic dla dobra misji. Biore sie za pisanie tajemniczego wstepu. AVE!
                    > Bedzie za jakies 5 min.......
                    • koelschefrau No comment 10.01.11, 19:24
                      koelscher: buuuuuuuuuuuu
                      • koelscher Re: No comment 10.01.11, 19:40
                        buuuuuuuuuu to jest no comment? po jakiemu?

k-r

koelschefrau napisała:

> koelscher: buuuuuuuuuuuu
                        • koelschefrau Re: No comment 10.01.11, 19:42
                          Po Mickiewiczowsku, Grocholowsku i po mojemu.
                        • koelscher Re: No comment 10.01.11, 19:46
                          Ze po mickiewiczowsku bardzo watpie, "grocholowskiego" nie zanam (ki diabel?), ze po twojemu - wierze...

k-r

koelscher napisał:

> buuuuuuuuuu to jest no comment? po jakiemu?
                          >
                          > k-r
                          >
                          > koelschefrau napisała:
                          >
                          > > koelscher: buuuuuuuuuuuu
                          >
                          >
                          • koelschefrau po mojemu i po komercjalowsku -grocholowsku 10.01.11, 19:51
                            Nie musisz wierzyc,
                            sa rózne gusta, rózne poziomy akceptacji, tolerancji, percepcji slowa pisanego, itp.
                            • koelscher Re: po mojemu i po komercjalowsku -grocholowsku 10.01.11, 20:02
                              Fein. A zatem ch.i.(wszystkim)w.d.!
                              smile
                              k-r
                            • folksdojczer4kategorji Nikt normalny tak się nie wysławia... 10.01.11, 21:22
                              koelschefrau napisała:

> Nie musisz wierzyc,
                              > sa rózne gusta, rózne poziomy akceptacji, tolerancji, percepcji slowa pisanego,
                              > itp.

Niewiasto!

Jeśli chcesz na tym forum zrobić karierę, to zmień diametralnie swój wyśrubowany, akademicki styl wysławiania się...

Nikt normalny tak się nie wysławia.

Zajrzyj do postów Januszka, to jest standard, który każdy tu na forum rozumie...
                              • koelschefrau error 10.01.11, 21:57
                                ja tylko na studiach pare semestrow odbebnilam aby miec fahrausweis na NRW i na Kölle oczywiscie ---
                                na wykladach pojawialam sie sporadycznie, powinienes sie domyslec, ze tam bylo dla mnie za nudno.
          • zawszekacperek Re: super inteligentna bestia... 10.01.11, 15:15
            Nu jedyna jednostka, którą Asiek otacza kultem jest...szekiel.
            Sprawiedliwi mu nie podskoczą.
            Ot co!
            Kacperek
          • koelscher Re: super inteligentna bestia... 10.01.11, 18:00

Alez to Waszec politycznie wywiodl! - Respekt.

> Jako jego doradcę finansowego mianuję Jeckiego, zna się doskonale na cyklach w
            > gospodarce, gdy na całym świecie ceny nieruchomości spadają, Jecki antycykliczn
            > ie robi majątek na immobiliach.

k-r

"(...)zacznij zakuwać podstawowe zwroty z arabskiego. Mogą się Ci przydać na aerodromie w Teheranie". (niejaki zawszekacperek; bynajmniej nie ironicznie)
            • koelschefrau taak 10.01.11, 18:04
              Chaos, Niezgoda, Zamet, Biurokracja i Poklosie

„Rób swoje i bądź sobą, to jest w porządku.”
              "ZE WSZYSTKICH KTÓRYCH ZNAM, TEN KTO MA RACJĘ ZAWSZE ZE MNĄ SIĘ ZGADZA"
              - Wielebna Pani Malaklipsowa
      • lepian4 Re: Questions: 10.01.11, 12:43
        Jak bylo na pustelni?
        • folksdojczer4kategorji Re: Questions: 10.01.11, 12:51
          lepian4 napisał:

> Jak bylo na pustelni?

answer:

Fajnie...
          • zawszekacperek Re: Questions: 10.01.11, 13:40
            Tam są inne zapachy. Wiadomo snoby. Ale dlaczego Januschek tam nie zagląda?

Kacperek
            • folksdojczer4kategorji Jeszcze jednego disappointment by nie przeżył... 10.01.11, 13:51
              zawszekacperek napisał:

> Tam są inne zapachy. Wiadomo snoby. Ale dlaczego Januschek tam nie zagląda?
              >
              > Kacperek
              -------------------------------------------------
            • folksdojczer4kategorji Analogia: 10.01.11, 13:59
              zawszekacperek napisał:

> Tam są inne zapachy. Wiadomo snoby. Ale dlaczego Januschek tam nie zagląda?
              >
              > Kacperek
              --------------------------------------------
        • koelschefrau a no jakos bylo 10.01.11, 14:11
          lepian4 jak bylo? a no jakos bylo...moglam oderwac sie od panujacych zasad, zapomniec o ortografii....w pustelni jest sie krolem/krolowa i samemu ustawia sie przepisy. polecam pustelnie.

lepian4 napisał:

> Jak bylo na pustelni?
          • folksdojczer4kategorji Re: a no jakos bylo 10.01.11, 14:36
            koelschefrau napisała:

> lepian4 jak bylo? a no jakos bylo...moglam oderwac sie od panujacych zasad, zap
            > omniec o ortografii....w pustelni jest sie krolem/krolowa i samemu ustawia sie
            > przepisy. polecam pustelnie.
            > Jak bylo na pustelni?
            -------------------------------------------
            • koelschefrau oczekiwania sie spelnily 10.01.11, 16:16
              Na pustelni jest cicho i pusto. Moje oczekiwania spelnily sie.
              Tez nie wiem kto byl szefem Telecomu ....za moich czasow na gieldzie byl tylko Sommer
              nie zyje przezszloscia ani przyszloscia LICZY SIE TYLKO TERAZNIEJSZOSC! ---moje motto.

> koelschefrau napisała:
              >
              > > lepian4 jak bylo? a no jakos bylo...moglam oderwac sie od panujacych zasa
              > d, zap
              > > omniec o ortografii....w pustelni jest sie krolem/krolowa i samemu ustawi
              > a sie
              > > przepisy. polecam pustelnie.
              > > Jak bylo na pustelni?
              > -------------------------------------------
            • koelschefrau oczekiwania sie spelnily 10.01.11, 16:16
              Na pustelni jest cicho i pusto. Moje oczekiwania spelnily sie.
              Tez nie wiem kto byl szefem Telecomu ....za moich czasow na gieldzie byl tylko Sommer
              nie zyje przezszloscia ani przyszloscia LICZY SIE TYLKO TERAZNIEJSZOSC! ---moje motto.

> koelschefrau napisała:
              >
              > > lepian4 jak bylo? a no jakos bylo...moglam oderwac sie od panujacych zasa
              > d, zap
              > > omniec o ortografii....w pustelni jest sie krolem/krolowa i samemu ustawi
              > a sie
              > > przepisy. polecam pustelnie.
              > > Jak bylo na pustelni?
              > -------------------------------------------
            • ja.nusz Re: a no jakos bylo 10.01.11, 18:23

> Jeśli się rozchodzi o ortografię, to polecam z całego serca Gasofnię....
              >
              > Ja tam swój staż już odbyłem.
              >
              > Mała wskazówka:
              >
              > Nie pytaj się tamtejszej szefowej, dlaczego w 80 mil. Niemczech nie znaleziono
              > odpowiedniej osoby na stanowisko naczelnika Deutsche Telekom. W latach 80-90-ty
              > ch.. mniej więcej...

Skoro odradzasz pytania tam, to udziel sam tej odpowiedzi - przecież tylko ty znasz prawdę pierdolnięty chuju.
              • folksdojczer4kategorji Ja wiem, ale nie powiem.... 10.01.11, 21:47
                ja.nusz napisał:
                Skoro odradzasz pytania tam, to udziel sam tej odpowiedzi - przecież tylko ty znasz prawdę pierdolnięty chuju.

Ja wiem, ale nie powiem....
                • ja.nusz Re: Ja wiem, ale nie powiem.... 10.01.11, 22:44
                  Diękuję za podkreślenie - pierdolnięty stary chuju
                  • folksdojczer4kategorji Kolońska niewiasto! 10.01.11, 22:57
                    ja.nusz napisał:

> Diękuję za podkreślenie - pierdolnięty stary chuju

-----------------------------------------
                    • koelschefrau Re: Kolońska niewiasto! 14.01.11, 17:55
                      Ladny standard, ladny....ale prosze tylko nie pierdolniety- ja.nusz !!!
          • lepian4 Re: a no jakos bylo 10.01.11, 16:12
            A Sienkiewicz zapominal tez zapominal o ortografii w pustyni i puszczy! Schwam drüber!
            Martwie sie jednak o te twoje pozegnania z naszym forum na raty! Za kazdym razem, gdy chce poplakac z zalu, ze juz odeszlas. A tu sie nagle w przecudny sposob okazuje, ze wracasz!
            Das ist eine psychische Belastung oder so!
            • koelschefrau psych. Belastung 10.01.11, 16:30
              Dla kogo psych. Belastung? Dla mnie czy dla Ciebie?
              Ja mam jak juz ktos o mnie tu napisal ADHD i nie ponosze zadnej winy, nudzi mi sie.....wiekszosc nie ma oczym pisac i leje wode, itd.

Jasne, ze jestem niewierna gdy znajde cos lepszego to znikne na wieki....pustynia uppsss mialo byc: pustelnia jest tylko malym przystankiem aby pomedytowac.

lepian4 napisał:

> A Sienkiewicz zapominal tez zapominal o ortografii w pustyni i puszczy! Schwam
              > drüber!
              > Martwie sie jednak o te twoje pozegnania z naszym forum na raty! Za kazdym raze
              > m, gdy chce poplakac z zalu, ze juz odeszlas. A tu sie nagle w przecudny sposo
              > b okazuje, ze wracasz!
              > Das ist eine psychische Belastung oder so!
              • zawszekacperek Re: psych. Belastung 10.01.11, 17:44
                Na Pustelni Drogie Dziecko nie medytuje się. Tam się delektuje, np. sms-em wysłanym w niedzielę do własnego auta stojącego w garażu. Na Pustelni króluje Pierwszy Postfiuturysta.
                smile
                Kacperek
                P.S.
                tibi et igni
                • koelschefrau Zaprawde! Tyle na dzis wystarczy Kacperku. 10.01.11, 18:11
                  Wszystkie orzeczenia sa w pewnym sensie prawdziwe, w pewnym sensie falszywe, w pewnym sensie prawdziwe i bez sensu, w pewnym sensie falszywe i bez sensu, a w pewnym sensie, prawdziwe, falszywe i bez sensu. Tako rzecze Sri Syadasti ze Szkoly Madrosci Duchowej w Wilmette.

P.ss.
                  Dla dyskordianina slowa Glupca i slowa Medrca
                  nie sa od siebie tak odlegle.
                  (Ksiega Porad 2:1)
              • lepian4 Re: psych. Belastung 10.01.11, 17:47
                A ktora kobieta jest wierna?
                • koelschefrau Zlota tajemnica 10.01.11, 18:22
                  Nie znam wiernych kobiet- ZBAWIENIE POPRZEZ ABSURD

„Rób swoje i bądź sobą, to jest w porządku.”
                  "ZE WSZYSTKICH KTÓRYCH ZNAM, TEN KTO MA RACJĘ ZAWSZE ZE MNĄ SIĘ ZGADZA"
                  - Wielebna Pani Malaklipsowa
                  • zawszekacperek Re: Zlota tajemnica 10.01.11, 18:44
                    Lepian z numerem seryjnym 4 to człowiek prosty aczkolwiek godny. Obawiam się, że nie rozgryzie Twojej metafurysmile.
                    Kacperek

koelschefrau napisała:

> Nie znam wiernych kobiet- ZBAWIENIE POPRZEZ ABSURD
                    >
                    >
                    > „Rób swoje i bądź sobą, to jest w porządku.”
                    > "ZE WSZYSTKICH KTÓRYCH ZNAM, TEN KTO MA RACJĘ ZAWSZE ZE MNĄ SIĘ ZGADZA"
                    > - Wielebna Pani Malaklipsowa
                    • ja.nusz Re: Trafne spostrzeżenie... 10.01.11, 18:48
                      ...ale nie do końca wypowiedziane:

zawszekacperek napisał:

> Lepian z numerem seryjnym 4 to człowiek prosty aczkolwiek godny...

c.d. brzmi: ...kopnięcia w dupę.
                    • lepian4 Re: Zlota tajemnica 10.01.11, 18:50
                      A ty tylko seksie! Za duzo przejmowales sie anal iza jeciego i siadlo ci na mozg!

P.S. Januszek dosadniej to zjawisko nazywa
                      • zawszekacperek Re: Zlota tajemnica 10.01.11, 19:42
                        Grafa Jeckiego trzeba otoczyć Kultem Jednostki Specjalnej Troski.
                        Każdy porządny obywatel powinien nadać mu jakiś tytuł, niezależnie gdzie jecki się pojawi.
                        Na forum JN mianowałem go ostatnio: Generalleutnant Graf wooon Jecki Gównodowodzący Siłami Szybkiego Opierdalania. I zobacz Lepianie, czy nie jestem przewidujący. Nawet w tym wątku jecki przyczepił się do "profitować z".
                        (bynajmniej bez ironiismile)

Kacperek
                        P.S. Wybacz Lepianie. Mi nawet gadupa kojarzy się z dupą.
                        lepian4 napisał:

> A ty tylko seksie! Za duzo przejmowales sie anal iza jeciego i siadlo ci na moz
                        > g!
                        >
                        > P.S. Januszek dosadniej to zjawisko nazywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka