pyskata.1 11.05.11, 20:14 Czy spotkaliście się kiedykolwiek z krytyką pozytywną ze strony Polaka lub ewentualnie osobnika niemieckiego ukrywającego swoje pochodzenie polskie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Krytyka 12.05.11, 02:16 Ot i umie babka dobrze po polsku. Tylko chyba sama nie rozumie co jej z jezyk klepie. Ale to oczywiscie obojetnie bo kobieta. Krytyka pozytywna to tak jakby jej powiedziec pani jest ochydnie piekna. hehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: Krytyka 13.05.11, 07:52 Ja tez uwazam, ze "odpowiedzia" na twoje pytanie jest wypisz wymalujj, dupcia ga. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel pokazują więcej szczegółów... 12.05.11, 09:49 Ja oglądam GŁOS ROSJI, bo pokazują więcej szczegółów... Odpowiedz Link
gadupa Re: pokazują więcej szczegółów... 13.05.11, 01:05 Wyobraz sobie ze ci wierzymy. buahaha Podejzewamy nawet ze ty sie tego za duzo naczytales. buahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Żaden powód do paniki... 22.05.11, 11:21 pyskata.1 napisała: > Czy spotkaliście się kiedykolwiek z krytyką pozytywną ze strony Polaka lub ewen > tualnie osobnika niemieckiego ukrywającego swoje pochodzenie polskie? ====================================== Idę spełnić mój obywatelsko-patriotyczny obowiązek... Zgadnijcie komu powierzę moje zaufanie? PS Żaden powód do paniki, ja tu jeszcze powrócę... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Żaden powód do paniki... 22.05.11, 11:32 Idź lepiej do burdelu - NPD i tak nie ma szans na 5%. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Kto jeszcze popiera? 22.05.11, 11:46 Ja popieram współpracę z Obwodem Kaliningradzkim z całego serca mego. Kto jeszcze popiera? Jakby nie było Obwód Kaliningradzki należał dawniej do Konrada Mazowieckiego. (Szczegóły u Lunatyka na osobiste zapytanie...) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Żaden powód do paniki... 23.05.11, 11:14 Wspanialy pomysl! Twa blyskotliwa wypowiedz przypomniala mi poczynania Richarda Wagnera, ktory na wiesc o zblizajacej sie rewolucji wdarl sie sila z kumplami do burdelu, by posrod tych prawych kobiet szerzyc wizje lepszego swiata. Tak sie ta rewolucja przejeli, ze musieli w poplochu opuscic miasto, bo rewolucjonisci przemaszerowali juz dalej, a oswiecony lud uznal ich rewolucyjne postepowanie za przestepcza dzialanosc. Ot co! Dzis mamy jednak ciebie, kochany januszku i juz nie bedzie nas posadzal o brak czci i (c)hwaly! Odpowiedz Link
gadupa Re: Żaden powód do paniki... 23.05.11, 14:04 Widze ukochana lepianko ze loda to robisz nawet w czynie spolecznym. hehe Odpowiedz Link
koelscher Re: Krytyka 22.05.11, 11:39 A jak to przetlumaczyc na j. polski? k-r pyskata.1 napisała: > Czy spotkaliście się kiedykolwiek z krytyką pozytywną ze strony Polaka lub ewen > tualnie osobnika niemieckiego ukrywającego swoje pochodzenie polskie? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Krytyka 22.05.11, 12:02 pyskata.1 napisała: > Czy spotkaliście się kiedykolwiek z krytyką pozytywną ze strony Polaka ? =================================== Nu, jak najbardziej! Januszek jest wzorowym Polakiem (Czasowo z adresem w Niemczech rewizjonistycznych) i ciągle pozytywnie krytykuje... Ot co Odpowiedz Link