jureek 31.12.11, 09:49 wszystkim bywalcom tego forum Jura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Guten Rutsch 31.12.11, 11:23 jureek napisał: > wszystkim bywalcom tego forum > Jura ======================================= Serdecznie dziękuję. Nawzajem. Wazelinę już se przygotowałem... Ot co... PS Wypożyczyłem sobie Czesnę od Pana Barona i skoczyłem sobie do Down Under, aby być najpierwszym w Nowym Roku... To nieprawda. że tu ludzie do góry nogami chodzą... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Guten Rutsch 31.12.11, 11:44 Orientuje się może kto, czy w roku 2012 będzie wojna? (i kto wygra tę wojnę?) Dla mnie bardzo ważne, abym właściwej stronie na czas wybudował Bramy Tryumfalne... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Guten Rutsch 31.12.11, 12:01 W wieku młodzieńczym identycznie wyglądałem Cierpiałem bowiem na: Nagminne zapalenie przyusznic, świnka (łac. parotitis epidemica, ang. mumps) – choroba wirusowa ludzi dotycząca głównie dzieci w wieku szkolnym, wywołana przez wirus świnki, objawiająca się w około połowie przypadków bolesnym powiększeniem ślinianek przyusznych. Dzięki wprowadzeniu szczepień ochronnych zachorowalność i częstość powikłań w krajach rozwiniętych znacznie się zmniejszyły. Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Guten Rutsch 31.12.11, 15:39 Nu, to teraz wiemy dlaczego masz taki kiepski piar. Ale trotzdem Guten Rutsch. Sogar dla gadupy Guten Rutsch, chociaż on życzył nam Guten Abrutsch. Kacperek Odpowiedz Link
jureek Re: Guten Rutsch 31.12.11, 13:18 gadupa napisała: > Po schodach. Po schodach, na (G)du...ie Odpowiedz Link
artur666 Re: Guten Rutsch 31.12.11, 13:34 www.youtube.com/watch?v=loplDrVsE-Y&feature=fvwrel Odpowiedz Link
gadupa Uwiera? Owsiki gryza? 31.12.11, 14:35 Doopa cie swiedzi? Moge cie piepierdu kijem podrapac bo nie wiem czy twoja jest czysta. hehehehe Odpowiedz Link