zbuntowany8aniol 23.10.06, 16:10 Moge wiedziec co za zaszczyt mnie kopnal,ze mam zgloszenie w swojej wizytowce??? Tak z ciekawosci pytam???I co sie stalo z Twoim zdjecie??? PS.Usmiech,bo cos se pomyslalam)))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Harajuku???Nie podlizuj sie,tylko gadaj mi tu... 23.10.06, 16:34 ...ino migusiem co za zaszczyt mnie kopnal??? PS.Bedziesz dlugo czekac zanim Cie przyjme,jak mi nie odpowiesz na kilko pyton,no to jak??? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku???Nie podlizuj sie,tylko gadaj mi tu 23.10.06, 16:35 A jakie masz pytania? Pytaj sprobuje odpowiedziec! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Pierwsze i nie ostatnie... 23.10.06, 16:36 Czemu...??Czemu wyslalas zgloszenie????))))))) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Pierwsze i nie ostatnie... 23.10.06, 16:40 No bo lubie czytac twoje posty; typu o imionach o kolorach itd. tylko juz mi nie mow ze sie podlizuje bo nie ucze sie mozesz byc tylko gosc tak na serio to nie znam sie na tym. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Cholera ale mi tu opinie wystawiasz,heheh... 23.10.06, 16:44 Obiecuje,ze juz nigdy nie napisze tak jak napisalam.Slowo skalta! O imionach,to nie moje,tylko ze stron skopiowane,hihi...a o kolorach,hmmm??Nie przypominam se bym taki watek zakladala?? Harajuku,to nic trudnego...skoro ja se poradzilam,to Ty tymbardziej PS.Boze co mam zrobic by mnie nie lubiano????? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajukugirl 23.10.06, 16:34 Zdjecie bylo juz jedno ale wchodzi nowe a zaszczyt to nie tak; no dopiero mam czas na wszystkie te sprawy mam wlsnie chorobowe! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,ze zdjecie bylo,bom je kiedys tam widziala. 23.10.06, 16:35 Wiec nie zaszczyt,hmmm??Moze jasniej?? A co do chorobowego,to zycze rychlego powrotu do zdrowia PS.Nie warto chorowac Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Wiem,ze zdjecie bylo,bom je kiedys tam widzia 23.10.06, 16:38 Wiem ze nie warto kurde najbardziej to wiesz czego nie warto; zakochiwac sie! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to dobrze,ze tylko w goraczce,bo chyba... 23.10.06, 16:46 ...tak serio to tak nie myslisz??? PS.A na goraczke,to aspiryne wziasc i duzo pic prosze. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: No co Ty gadasz?? 23.10.06, 16:41 moze ma goraczke hihihi toc pisze ze na chorobowym! Odpowiedz Link
harajukugirl O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:43 Czesc Kiki jak tam sasiedzi? Wiesz u mnie kurde pada juz snieg!!!! Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:44 czesc Monia w koncu ktos mnie zauwazyl hihihi sasiedzi pija i nie trzezwieja hihihi Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: No Kiki ja Cie widze caly czas... 23.10.06, 16:48 aniol jak spisz??? jesuuu czy wszystko z toba ok? hihihihi snisz o mnie? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Niom:)Jak najbardziej wszystko okey... 23.10.06, 16:50 ...nigdy nie bylo tak okey,jak jest tyraz Kiki,nie podbpuszczaj mnie,hihihhih Odpowiedz Link
harajukugirl Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:50 Jeszcze troche zaraz dostana po tylkach od mrozu to sie wyspisz tak jak ja caly weekend spalam a jak sie obudzilam to przestraszona ze jesien cala przespalam bo za oknem snieg! Moze by i fajnie bylo tak sie zahybernowac czasami! Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:52 w AUstrali lato sie zbliza moze tam sie teleportowac trzeba) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Snieg?? 23.10.06, 16:47 Rany,ale fajnie Co nie oznacza bym chciala,aby zima nastala juz tyraz:} Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Snieg?? 23.10.06, 16:52 No jak zaczelo padac o 5 rano (a wstalam o piatej napic sie i cos jeszcze) to wlasnie zaczynalo padac i tak pada ale topnieje i taka plucha w ohio! A jaka u Ciebie Aniolka pogoda? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol U mnie jakzwykle z rana chlodno...do poludnia... 23.10.06, 16:55 ...cieplutko,a tyraz nawet nie wiem,bo wlasnie wybieram sie na fitness,tylko,ze jakos mi sie niechce tylka ruszyc od Was Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajukugirl 23.10.06, 16:57 Zgloszenie przyjete,tylko jak nie bedziesz miec zdjecia,to...niewazne,wrzuc tam jakies foto,cokolwiek...moze byc foto psa,samochodu,byle nie byl pusty profil,okey??))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Niom,tyraz lepiej ze zdjeciem wygladasz:) 23.10.06, 17:04 A swoja droga skad znam to zdjecie,hmmm?? Czy to przypadkiem nie z jakiejs bajki??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Na czapeczce mozecie dostrzec napis.. 23.10.06, 17:06 ...HARAJUKU,hihi...ladnie Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajukugirl 23.10.06, 18:14 No juz jestem w calej okazalosci harajukugirlowej na foto. Dzieki za przyjecie zgloszenie i poszla na fitess ale juz! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie ma za co:)Traktuje to nijak poki co... 23.10.06, 21:48 ....potem zobaczymyLadna fotka Niom juz wrocilam z fitnessaOj,ufff... Odpowiedz Link
ghurka to byla piekna konwersacja. 24.10.06, 02:31 prawie zabrzmialo jak :kobiety solidaryzujmy sie. Odpowiedz Link
ghurka Re: to byla piekna konwersacja. 24.10.06, 02:32 bardzo milo zobaczyc ze kolezanki sie dogaduja tak na marginesie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol I tu Cie mam!!!:P 24.10.06, 09:04 Nawet nie probuj myslec,tak jak myslisz;P Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,czy Ty widzisz wiecej niz zwykli ludzie??? 24.10.06, 09:03 ????)))) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajukugirl 24.10.06, 04:37 Bo Kiki mysli jak ja czyli prawie jak facet. A Aniolka sie przelamala i tez mnie jak kumpla nie zgroze traktuje i oto wlsnie chodzi jak bedzie wiecej bab takich to kiedeys swiatem zawladniemy, kurda ja to juz dzisiaj raz napisalam! Czyli znaczy ze prawda (prorocza czyzby?). Odpowiedz Link
ghurka Re: Harajukugirl 24.10.06, 04:51 hehe marzycielka o kobiecej solidarnosci.ale po co to?jak zdradzasz meza i kolezanka widzi to ma buzke trzymac na klodke?bedzie.chyba ze lubi Twojego meza. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajukugirl 24.10.06, 05:06 Ales ty madry no coz moze a moze nie oprocz meza w tym zyciu jest jeszcze cos innego polityka, dzieci, wladza,kuchnia,kariera i fun... na mezu i zdradzaniu jego nic sie nie konczy ani nie zaczyna wybory sa rozne ludzie sie zmieniaja na koniec liczy sie tylko kasa i ile jej zostawisz potomkom by mogli o tobie dobrze mowic, jak ich wyksztalcisz, co zaoferujesz. A jak przy okazji spotkasz na tej drodze milosc to trzymaj ja za nogi i rece i good for you czy to zdradzajac czy ladnie grajac juz nie bede wierszowac...chodzi mi o to ze szczescie trzeba lapac bo malo go nam dano i jak moja prabacia zawsze mowila:" piekla nie ma tam, jest tu na ziemi". Czy ktos ma cos do zarzucenia zdaniu mojej prababci? Odpowiedz Link
ghurka Re: Harajukugirl 24.10.06, 06:11 prababcia marudzila..wiek robi swoje.kazda sliczna dziewczyna mysli ze bedzie sliczna wiecznie.osla laka wiesz o kogo mi chodzi. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,moge Cie o cos prosic??? 24.10.06, 09:15 Nie zepsuj mi przypadkiem tego watku,bo chce se go do ulubionych dodac Podziekowal Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka,moge Cie o cos prosic??? 24.10.06, 22:06 czemu mialbym ci zepsuc?mnie sie tez ten watek bardzo podoba.naprawde. Odpowiedz Link
harajukugirl GHURKA!!!! 24.10.06, 17:14 No teraz to przegioles wara od mojej prababci to byla najbardziej bogobojna, madra i pracowita osoba. Ty jestes "osla laka" poniewaz myslisz iz mozesz o kazdym rzucac sobie zdanie ot tak...tak sie nie robi! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dobra skonczcie sie spierac w tym temacie. 25.10.06, 08:49 Ghurka,dobrze,ze tak nie mysliszI najlepiej jak juz nic w tym temacie pod tym postem nie napiszesz,prosze?? Ufff... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Prababcia madra,ale ja bym powiedziala,ze... 24.10.06, 09:14 ...tu jest mniejsze piekielko,niz tam na dole I faktycznie nie chodzi o solidarnosc "w zdradzaniu meza".Przecie swiat nie konczy sie na mezu?Chyba,ze Ghurka tylko jeden punkt widzi. Harajuku,masz racje w tym cos napisala...zsolidaryzowalam sie,heheehee Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ooo,akurat ja pod tym sie nie solidaryzuje,zeby... 24.10.06, 09:10 ...bylo jasneMam zasady,ktorych nie lamie!! Ghurka,podaj inny przyklad na solidaryzowanie sie kobiet,bo ten pod to nie podchodzi wg.mnie i u mnie Odpowiedz Link
ghurka Re: Ooo,akurat ja pod tym sie nie solidaryzuje,ze 24.10.06, 22:05 spytaj sie harajukugirl.ona ciagle wspomina o solidarnosci kobiet.sam sie chetnie poslucham po co ta salodarnosc az tak potrzebna. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie musze pytac,bo wiem co miala na mysli... 25.10.06, 08:44 Harajuku Pytam Ciebie??? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Nie musze pytac,bo wiem co miala na mysli... 25.10.06, 16:14 No juz napisalam ponizej chyba by ogolnie kobiety mialy wiecej wladzy w polityce, wiecej mozliwosci wyboru no i zeby byly po swojej stronie bardziej nie obgadywaly sie nawzajem i nie manipulowaly faktami i takie tam... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajukugirl,zawladniemy swiatem??A co to inwazja 24.10.06, 09:08 ..Harajuku i szajki bedzie?? Ja Cie nie traktuje jako jak to okreslilas "zgroze"...do kazdego nowego mam takie podejscie,no moze prawie do kazdego....ale nie jest to oznaka jakiejs antypatii,czy skleslenia czleka juz na samym poczatku,poprostu taka jestem i nie zmienie tego:] PS.No to iwazjo Harajukugirl dzialaj Odpowiedz Link
harajukugirl Inwazja Aniela.... 24.10.06, 17:23 ...chyba lepiej brzmi! A tak na serio nie o to mi chodzilo tylko mysle o tym jak malo jest kobiet prezydentow i jak malo kobiety maja do powiedzenia nawet na swoj temat w wielu krajach i tego typu rzeczy, moze to faktycznie zabrzmialo patetycznie cokolwiek to zawladniecie. A ze jestes ostrozna w ocenie ludzi i lubisz ich poznac to tylko zaleta (poradz moze Ghurce jak to sie robi.) )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Inwazja Aniela.... 25.10.06, 08:47 ...na prezydenta,faktycznie malo jest kobiet na tej funkcji,no ale coz zrobic?? Myslisz,ze lepiej by gospodarzyly od panow??? Ghurce??Hehehe,smich na sali...o od porad Ghurce to ja jestem juz daleka,temu czleku nie wytlumaczysz...czasem pewne kwestyje trza przemilczec i tyle. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Inwazja Aniela.... 25.10.06, 16:16 Nie o to chodzi czy lepiej czy gorzej byle mialy szanse na rowni wiesz o to chodzi. A co do "czleka" to masz absolutnie racje-reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,wiem... 25.10.06, 19:09 ...milczenie jest zlotem,a mowa srebrem...albo milczenie,to tez odpowiedz Odpowiedz Link
cuski Hey kobitki ! 24.10.06, 15:22 Co Wy nam tutaj SEKSMISJE zaprowadzacie ? He he he... Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:31 ze co? ze jak? hihihi o co chodzi bo zgubilam watek!! Odpowiedz Link
cuski Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:36 Kiki, chodzi o to, ze Aniol wraz z Harajuku zaczynaja mi tutaj SEKSMISJE zaprowadzac, he he he... Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:37 a co boisz sie ze ci cycki dorobic beda chcialy? hahahaha Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Uwazaj Tomek;) 24.10.06, 16:16 Od ktorego mamy zaczac???Od prawego czy od lewego cycka??Hihihih...Kiki w deche Twoj post Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Uwazaj Tomek;) 24.10.06, 16:18 hihih a ja myslalam ze mnie za te cycki wytniecie) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki,a po co??Mnie sie podobalo;) 24.10.06, 16:22 Watek robi sie coraz ciekawszy...hmmm..ciekawe do czego w nim dojdziemy??? Odpowiedz Link
cuski Moja klatka piersiowa... 24.10.06, 20:08 Moja klatka piersiowa ma ladny ksztalt i nie potrzebuje jej deformowac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Deformowac???? 25.10.06, 08:51 Acha,czyli kobiece klatki piersiowe sa zdeformowane wg.Ciebie??? PS.Ale w zdeformowanej bylo by Ci ladniej,a wogole to by byla ladna deformacja Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ze co prosze??? 24.10.06, 16:15 Co niby ja z Harajuku??? Co zes wachal?? Odpowiedz Link
cuski Nic nie wachalem ! 24.10.06, 20:11 Nic nie wachalem, a jak nie wierzycie, to sie spytajcie mojego lekarza - dzis robilem testy narkotykowe i alkoholowe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie wierze...dawaj mi numer do tego lykarza:) 25.10.06, 08:52 A jakis przystojniacha??Brunet wieczorowa pora??Hihihihihihih Odpowiedz Link
cuski Aniol 25.10.06, 14:32 Numeru Ci nie dam, ale jak chcesz z nim pogadac, to przyjmuje w Norwegian American Hospital Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol I co ja mam sie teleportowac??? 25.10.06, 19:11 A przecie se zartuje;D Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki,podobnie i ja zgubilam watek:) 24.10.06, 16:14 Tomek,jaka seksmisje??? Filmow sie za duzo naogladales Odpowiedz Link
harajukugirl Sexsmisja... 24.10.06, 17:29 Buhaha, tak na dobra sprawe to sexmisja tez nie calkiem byla solidarana bo jak ktos do konca ogladal to wie ze tymi kobietkami rzadzil facat przebrany za konbiete. Tomek a moze tak bys wolal? Same kobiety i jeden Tomek na swiecie Ha,ha Aniolka i Kiki dobry pomysl?! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Sexsmisja... 24.10.06, 17:35 Ha,ha Po to pewnie forum wlada by sie przysposobic do przyszlych rzadow. Odpowiedz Link
cuski Kiki 24.10.06, 20:16 Rozne rzeczy chodza ludziom po glowie... niektorym nawet takie fajne male robaczki, ktore wygladaja, jak ruskie czolgi, he he he... Odpowiedz Link
cuski Harajuku 24.10.06, 20:14 Ja se cyckow nie przyprawie za zadne skarby, a o obcieciu, no ten tego, to juz mowy nie ma, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hehehehe 25.10.06, 08:54 Nie zapieraj sie tak...nie bedzie bolalo,hahaha Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie polecam,az mnie ciarki przeszly.... 25.10.06, 08:53 ...nie wiem czy by to byl dobry pomysl On jeden z nami kobietami,hmmm...brrr... Odpowiedz Link
cuski Jaka SEKSMISJA ??? 24.10.06, 20:12 Jaka SEKSMISJA ??? Ano taka, w ktorej tylko dwoch samocow zostalo )) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Oj Tomasz... 25.10.06, 16:22 ...no a jakiemu sie nie marzy Aniolka? Mi tez sie kurde marzy plaza bo zimno tu u mnie jak nie wiem i pada deszcz i jeszcze snieg tez pada! Brrr Chce do polski na zlota jesien!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 26.10.06, 04:19 Boze jak bym chciala! Ale maz i rodzice krzycza ze po co teraz, ze na swieta trzeba, ze stuff, blahh a ja naprawde czuje ze teraz, ze musze i chyba pojade i bilety tansze na swieta zawsze drogie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mnie sie nie marzy,bo... 25.10.06, 19:23 ...mi dobrze poki co tu gdzie jestem Odpowiedz Link
harajukugirl Aniolka i Tomaszek... 26.10.06, 17:18 No nie mowie ze mi zle ale za babcia i dziadkiem tesknie i za lasem i polami tam u nich moze to jakies przeczucie ze musze sie z nimi zobaczyc, nie wiem nie widzialam ich dlugo. Pogoda sie juz w Ohio troche poprawila i slonko swieci choc zimno. Tomek to ma fajnie byl w polsce - masz dziadkow Tomek? Poczekam jak kaza do kwietnia i pojade na wiosne choc najlepsza jest w polsce jesien a babcia ma urodziny dzien przed moimi we wszystkich swietych Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku:( 27.10.06, 09:03 Ales mi narobila wspomnien,wrrrr...ja tyz musze do babci i dziadka,bo tez mam taka "potrzebe serca",a dawno tam nie bylam...chyba ostatnio na wykopki Ale po obronie fru...na dwa tygodnie conajmniej na wies Takze wiem o czym mowisz Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku:( 27.10.06, 18:35 No ty chociaz mozesz a ja musze do wiosny ale mysle ze wytrzymam. Baw sie dobrze nie ma jak to polska wies! Odpowiedz Link
himera24 Re: Harajukugirl 26.10.06, 22:01 harajukugirl napisała: > Bo Kiki mysli jak ja czyli prawie jak facet. A Aniolka sie przelamala i tez mni > e > jak kumpla nie zgroze traktuje i oto wlsnie chodzi jak bedzie wiecej bab takich > to kiedeys swiatem zawladniemy, kurda ja to juz dzisiaj raz napisalam! Czyli > znaczy ze prawda (prorocza czyzby?). ja tam wladza sie nie dziele Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaa, to Harajukugirl chce zawładnąć światem? 26.10.06, 22:32 Dobrze zaczęła... Tadziem zawładnęła) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ahaaa, to Harajukugirl chce zawładnąć światem 27.10.06, 19:36 No i czego się cieszy? Mnie wcale nie jest do śmiechu? No bo co ja mam z tego, że ma mnie Harajuku??) Odpowiedz Link
himera24 Re: Harajukugirl 27.10.06, 20:30 harajukugirl napisała: > podziel sie hej, czym wladasz? narazie chlopakiem i wspolpracownikami, a pozniej calym swiatem i sie z nikim nie dziele! Odpowiedz Link