Dodaj do ulubionych

Harajukugirl

23.10.06, 16:10
Moge wiedziec co za zaszczyt mnie kopnal,ze mam zgloszenie w swojej
wizytowce???
Tak z ciekawosci pytam???I co sie stalo z Twoim zdjecie???

PS.Usmiech,bo cos se pomyslalamsmile))))))))
Obserwuj wątek
    • harajukugirl Re: Harajukugirl 23.10.06, 16:31
      wink
      • zbuntowany8aniol Harajuku???Nie podlizuj sie,tylko gadaj mi tu... 23.10.06, 16:34
        ...ino migusiem co za zaszczyt mnie kopnal???

PS.Bedziesz dlugo czekac zanim Cie przyjme,jak mi nie odpowiesz na kilko
        pyton,no to jak???
        • harajukugirl Re: Harajuku???Nie podlizuj sie,tylko gadaj mi tu 23.10.06, 16:35
          A jakie masz pytania? Pytaj sprobuje odpowiedziec!
          • zbuntowany8aniol Pierwsze i nie ostatnie... 23.10.06, 16:36
            Czemu...??Czemu wyslalas zgloszenie????smile)))))))
            • harajukugirl Re: Pierwsze i nie ostatnie... 23.10.06, 16:40
              No bo lubie czytac twoje posty; typu o imionach o kolorach itd. tylko juz mi nie
              mow ze sie podlizuje bo nie ucze sie mozesz byc tylko gosc tak na serio to nie
              znam sie na tym.
              • zbuntowany8aniol Cholera ale mi tu opinie wystawiasz,heheh... 23.10.06, 16:44
                Obiecuje,ze juz nigdy nie napisze tak jak napisalam.Slowo skalta!
                O imionach,to nie moje,tylko ze stron skopiowane,hihi...a o kolorach,hmmm??Nie
                przypominam se bym taki watek zakladala??
                Harajuku,to nic trudnego...skoro ja se poradzilam,to Ty tymbardziejsmile

PS.Boze co mam zrobic by mnie nie lubiano?????wink
    • harajukugirl Re: Harajukugirl 23.10.06, 16:34
      Zdjecie bylo juz jedno ale wchodzi nowe a zaszczyt to nie tak; no dopiero mam
      czas na wszystkie te sprawy mam wlsnie chorobowe!
      • zbuntowany8aniol Wiem,ze zdjecie bylo,bom je kiedys tam widziala. 23.10.06, 16:35
        Wiec nie zaszczyt,hmmm??Moze jasniej??
        A co do chorobowego,to zycze rychlego powrotu do zdrowiasmile

PS.Nie warto chorowacuncertain
        • harajukugirl Re: Wiem,ze zdjecie bylo,bom je kiedys tam widzia 23.10.06, 16:38
          Wiem ze nie warto kurde najbardziej to wiesz czego nie warto; zakochiwac sie!
          • zbuntowany8aniol No co Ty gadasz?? 23.10.06, 16:39
            Harajuku,majaczysz chyba??
            • harajukugirl Re: No co Ty gadasz?? 23.10.06, 16:41
              No masz racje w goraczce!
              • zbuntowany8aniol No to dobrze,ze tylko w goraczce,bo chyba... 23.10.06, 16:46
                ...tak serio to tak nie myslisz???

PS.A na goraczke,to aspiryne wziasc i duzo pic prosze.
            • kiki-sriki Re: No co Ty gadasz?? 23.10.06, 16:41
              moze ma goraczke hihihi toc pisze ze na chorobowym!
              • harajukugirl O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:43
                Czesc Kiki jak tam sasiedzi? Wiesz u mnie kurde pada juz snieg!!!!
                • kiki-sriki Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:44
                  czesc Monia w koncu ktos mnie zauwazyl hihihi sasiedzi pija i nie trzezwieja
                  hihihi
                  • zbuntowany8aniol No Kiki ja Cie widze caly czas... 23.10.06, 16:47
                    ..nawet ja spiewink
                    • kiki-sriki Re: No Kiki ja Cie widze caly czas... 23.10.06, 16:48
                      aniol jak spisz??? jesuuu czy wszystko z toba ok? hihihihi snisz o mnie?
                      • zbuntowany8aniol Niom:)Jak najbardziej wszystko okey... 23.10.06, 16:50
                        ...nigdy nie bylo tak okey,jak jest tyrazwink
                        Kiki,nie podbpuszczaj mnie,hihihhih
                  • harajukugirl Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:50
                    Jeszcze troche zaraz dostana po tylkach od mrozu to sie wyspisz tak jak ja caly
                    weekend spalam a jak sie obudzilam to przestraszona ze jesien cala przespalam bo
                    za oknem snieg! Moze by i fajnie bylo tak sie zahybernowac czasami!
                    • kiki-sriki Re: O Kiki przyszla !!! 23.10.06, 16:52
                      w AUstrali lato sie zbliza moze tam sie teleportowac trzebasmile)
                • zbuntowany8aniol Snieg?? 23.10.06, 16:47
                  Rany,ale fajniesmile
                  Co nie oznacza bym chciala,aby zima nastala juz tyraz:}
                  • harajukugirl Re: Snieg?? 23.10.06, 16:52
                    No jak zaczelo padac o 5 rano (a wstalam o piatej napic sie i cos jeszcze) to
                    wlasnie zaczynalo padac i tak pada ale topnieje i taka plucha w ohio! A jaka u
                    Ciebie Aniolka pogoda?
                    • zbuntowany8aniol U mnie jakzwykle z rana chlodno...do poludnia... 23.10.06, 16:55
                      ...cieplutko,a tyraz nawet nie wiem,bo wlasnie wybieram sie na fitness,tylko,ze
                      jakos mi sie niechce tylka ruszyc od Waswink
    • zbuntowany8aniol Harajukugirl 23.10.06, 16:57
      Zgloszenie przyjete,tylko jak nie bedziesz miec zdjecia,to...niewazne,wrzuc tam
      jakies foto,cokolwiek...moze byc foto psa,samochodu,byle nie byl pusty
      profil,okey??smile)))
      • zbuntowany8aniol Niom,tyraz lepiej ze zdjeciem wygladasz:) 23.10.06, 17:04
        A swoja droga skad znam to zdjecie,hmmm??
        Czy to przypadkiem nie z jakiejs bajki???smile
        • zbuntowany8aniol Na czapeczce mozecie dostrzec napis.. 23.10.06, 17:06
          ...HARAJUKU,hihi...ladniewink
      • harajukugirl Re: Harajukugirl 23.10.06, 18:14
        No juz jestem w calej okazalosci harajukugirlowej na foto. Dzieki za przyjecie
        zgloszenie smile i poszla na fitess ale juz! wink
        • cuski Re: Harajuku 23.10.06, 18:52
          Ales se fotke strzelila smile))
          • harajukugirl Cu ta fotka to... 24.10.06, 04:27
            ...kochana mi taka!
        • zbuntowany8aniol Nie ma za co:)Traktuje to nijak poki co... 23.10.06, 21:48
          ....potem zobaczymysmileLadna fotkasmile
          Niom juz wrocilam z fitnessawinkOj,ufff...smile
          • ghurka to byla piekna konwersacja. 24.10.06, 02:31
            prawie zabrzmialo jak :kobiety solidaryzujmy sie.
            • ghurka Re: to byla piekna konwersacja. 24.10.06, 02:32
              bardzo milo zobaczyc ze kolezanki sie dogaduja tak na marginesie.
              • zbuntowany8aniol I tu Cie mam!!!:P 24.10.06, 09:04
                Nawet nie probuj myslec,tak jak myslisz;P
            • zbuntowany8aniol Ghurka,czy Ty widzisz wiecej niz zwykli ludzie??? 24.10.06, 09:03
              ????wink))))
            • cuski Konwersacja 24.10.06, 15:20
              Jeszcze sie nie skonczyla smile
    • harajukugirl Re: Harajukugirl 24.10.06, 04:37
      Bo Kiki mysli jak ja czyli prawie jak facet. A Aniolka sie przelamala i tez mnie
      jak kumpla nie zgroze traktuje i oto wlsnie chodzi jak bedzie wiecej bab takich
      to kiedeys swiatem zawladniemy, kurda ja to juz dzisiaj raz napisalam! Czyli
      znaczy ze prawda (prorocza czyzby?).wink
      • ghurka Re: Harajukugirl 24.10.06, 04:51
        hehe marzycielka o kobiecej solidarnosci.ale po co to?jak zdradzasz meza i
        kolezanka widzi to ma buzke trzymac na klodke?bedzie.chyba ze lubi Twojego meza.
        • harajukugirl Re: Harajukugirl 24.10.06, 05:06
          Ales ty madry no coz moze a moze nie oprocz meza w tym zyciu jest jeszcze cos
          innego polityka, dzieci, wladza,kuchnia,kariera i fun... na mezu i zdradzaniu
          jego nic sie nie konczy ani nie zaczyna wybory sa rozne ludzie sie zmieniaja na
          koniec liczy sie tylko kasa i ile jej zostawisz potomkom by mogli o tobie dobrze
          mowic, jak ich wyksztalcisz, co zaoferujesz. A jak przy okazji spotkasz na tej
          drodze milosc to trzymaj ja za nogi i rece i good for you czy to zdradzajac czy
          ladnie grajac juz nie bede wierszowac...chodzi mi o to ze szczescie trzeba lapac
          bo malo go nam dano i jak moja prabacia zawsze mowila:" piekla nie ma tam, jest
          tu na ziemi". Czy ktos ma cos do zarzucenia zdaniu mojej prababci?
          • ghurka Re: Harajukugirl 24.10.06, 06:11
            prababcia marudzila..wiek robi swoje.kazda sliczna dziewczyna mysli ze bedzie
            sliczna wiecznie.osla laka wiesz o kogo mi chodzi.
            • zbuntowany8aniol Ghurka,moge Cie o cos prosic??? 24.10.06, 09:15
              Nie zepsuj mi przypadkiem tego watku,bo chce se go do ulubionych dodacwink
              Podziekowalsmile
              • ghurka Re: Ghurka,moge Cie o cos prosic??? 24.10.06, 22:06
                czemu mialbym ci zepsuc?mnie sie tez ten watek bardzo podoba.naprawde.
            • harajukugirl GHURKA!!!! 24.10.06, 17:14
              No teraz to przegioles wara od mojej prababci to byla najbardziej bogobojna,
              madra i pracowita osoba. Ty jestes "osla laka" poniewaz myslisz iz mozesz o
              kazdym rzucac sobie zdanie ot tak...tak sie nie robi!
              • ghurka Re: GHURKA!!!! 24.10.06, 22:07
                wcale tak nie mysle.
                • zbuntowany8aniol Dobra skonczcie sie spierac w tym temacie. 25.10.06, 08:49
                  Ghurka,dobrze,ze tak nie mysliszsmileI najlepiej jak juz nic w tym temacie pod tym
                  postem nie napiszesz,prosze??

Ufff...
          • zbuntowany8aniol Prababcia madra,ale ja bym powiedziala,ze... 24.10.06, 09:14
            ...tu jest mniejsze piekielko,niz tam na dolesmile
            I faktycznie nie chodzi o solidarnosc "w zdradzaniu meza".Przecie swiat nie
            konczy sie na mezu?Chyba,ze Ghurka tylko jeden punkt widzi.
            Harajuku,masz racje w tym cos napisala...zsolidaryzowalam sie,heheehee
            • harajukugirl Aniloka 24.10.06, 17:16
              Milo mi smile
              • zbuntowany8aniol Mnie rowniez:) 25.10.06, 08:43
                Hehehehe
          • cuski Harajukugirl 24.10.06, 15:24
            Twoja babcia miala racje.
            • harajukugirl Cu.. 24.10.06, 17:18
              smile))
        • zbuntowany8aniol Ooo,akurat ja pod tym sie nie solidaryzuje,zeby... 24.10.06, 09:10
          ...bylo jasnewinkMam zasady,ktorych nie lamie!!
          Ghurka,podaj inny przyklad na solidaryzowanie sie kobiet,bo ten pod to nie
          podchodzi wg.mnie i u mniebig_grin
          • ghurka Re: Ooo,akurat ja pod tym sie nie solidaryzuje,ze 24.10.06, 22:05
            spytaj sie harajukugirl.ona ciagle wspomina o solidarnosci kobiet.sam sie
            chetnie poslucham po co ta salodarnosc az tak potrzebna.
            • zbuntowany8aniol Nie musze pytac,bo wiem co miala na mysli... 25.10.06, 08:44
              Harajukusmile
              Pytam Ciebie???wink
              • harajukugirl Re: Nie musze pytac,bo wiem co miala na mysli... 25.10.06, 16:14
                No juz napisalam ponizej chyba by ogolnie kobiety mialy wiecej wladzy w
                polityce, wiecej mozliwosci wyboru no i zeby byly po swojej stronie bardziej nie
                obgadywaly sie nawzajem i nie manipulowaly faktami i takie tam...
      • zbuntowany8aniol Harajukugirl,zawladniemy swiatem??A co to inwazja 24.10.06, 09:08
        ..Harajuku i szajki bedzie??wink
        Ja Cie nie traktuje jako jak to okreslilas "zgroze"...do kazdego nowego mam
        takie podejscie,no moze prawie do kazdego....ale nie jest to oznaka jakiejs
        antypatii,czy skleslenia czleka juz na samym poczatku,poprostu taka jestem i
        nie zmienie tego:]

PS.No to iwazjo Harajukugirl dzialajwink
        • harajukugirl Inwazja Aniela.... 24.10.06, 17:23
          ...chyba lepiej brzmi! A tak na serio nie o to mi chodzilo tylko mysle o tym jak
          malo jest kobiet prezydentow i jak malo kobiety maja do powiedzenia nawet na
          swoj temat w wielu krajach i tego typu rzeczy, moze to faktycznie zabrzmialo
          patetycznie cokolwiek to zawladniecie. A ze jestes ostrozna w ocenie ludzi i
          lubisz ich poznac to tylko zaleta (poradz moze Ghurce jak to sie robi.) smile))
          • ghurka Re: Inwazja Aniela.... 24.10.06, 22:08
            ale ja nikogo nie oceniam harajukugirl
          • zbuntowany8aniol Inwazja Aniela.... 25.10.06, 08:47
            ...na prezydenta,faktycznie malo jest kobiet na tej funkcji,no ale coz zrobic??
            Myslisz,ze lepiej by gospodarzyly od panow???
            Ghurce??Hehehe,smich na sali...o od porad Ghurce to ja jestem juz daleka,temu
            czleku nie wytlumaczysz...czasem pewne kwestyje trza przemilczec i tyle.
            • harajukugirl Re: Inwazja Aniela.... 25.10.06, 16:16
              Nie o to chodzi czy lepiej czy gorzej byle mialy szanse na rowni wiesz o to chodzi.
              A co do "czleka" to masz absolutnie racje-reszta jest milczeniem.
              • zbuntowany8aniol Wiem,wiem... 25.10.06, 19:09
                ...milczenie jest zlotem,a mowa srebrem...albo milczenie,to tez odpowiedzsmile
      • cuski Hey kobitki ! 24.10.06, 15:22
        Co Wy nam tutaj SEKSMISJE zaprowadzacie ?
        He he he...
        • kiki-sriki Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:31
          ze co? ze jak? hihihi o co chodzi bo zgubilam watek!!
          • cuski Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:36
            Kiki, chodzi o to, ze Aniol wraz z Harajuku
            zaczynaja mi tutaj SEKSMISJE zaprowadzac, he he he...
            • kiki-sriki Re: Hey kobitki ! 24.10.06, 15:37
              a co boisz sie ze ci cycki dorobic beda chcialy? hahahaha
              • cuski Kiki 24.10.06, 15:38
                Ja sie na babe nie dam przerobic, he he he...
                • kiki-sriki cuski 24.10.06, 15:39
                  to sie nie boj sexmisji smile)) jak sie nie dasz!!
                • zbuntowany8aniol Uwazaj Tomek;) 24.10.06, 16:16
                  Od ktorego mamy zaczac???Od prawego czy od lewego cycka??Hihihih...Kiki w deche
                  Twoj postwink
                  • kiki-sriki Re: Uwazaj Tomek;) 24.10.06, 16:18
                    hihih a ja myslalam ze mnie za te cycki wytnieciesmile)
                    • zbuntowany8aniol Kiki,a po co??Mnie sie podobalo;) 24.10.06, 16:22
                      Watek robi sie coraz ciekawszy...hmmm..ciekawe do czego w nim dojdziemy???wink
                  • cuski Moja klatka piersiowa... 24.10.06, 20:08
                    Moja klatka piersiowa ma ladny ksztalt i nie potrzebuje jej deformowac smile
                    • zbuntowany8aniol Deformowac???? 25.10.06, 08:51
                      Acha,czyli kobiece klatki piersiowe sa zdeformowane wg.Ciebie???

PS.Ale w zdeformowanej bylo by Ci ladniej,a wogole to by byla ladna deformacjawink
            • zbuntowany8aniol Ze co prosze??? 24.10.06, 16:15
              Co niby ja z Harajuku???
              Co zes wachal??wink
              • cuski Nic nie wachalem ! 24.10.06, 20:11
                Nic nie wachalem, a jak nie wierzycie, to sie spytajcie mojego lekarza - dzis
                robilem testy narkotykowe i alkoholowe smile
                • zbuntowany8aniol Nie wierze...dawaj mi numer do tego lykarza:) 25.10.06, 08:52
                  A jakis przystojniacha??Brunet wieczorowa pora??Hihihihihihih
                  • cuski Aniol 25.10.06, 14:32
                    Numeru Ci nie dam, ale jak chcesz z nim pogadac,
                    to przyjmuje w Norwegian American Hospital smile
                    • zbuntowany8aniol I co ja mam sie teleportowac??? 25.10.06, 19:11
                      A przecie se zartuje;D
          • zbuntowany8aniol Kiki,podobnie i ja zgubilam watek:) 24.10.06, 16:14
            Tomek,jaka seksmisje???
            Filmow sie za duzo naogladaleswink
            • harajukugirl Sexsmisja... 24.10.06, 17:29
              Buhaha, tak na dobra sprawe to sexmisja tez nie calkiem byla solidarana bo jak
              ktos do konca ogladal to wie ze tymi kobietkami rzadzil facat przebrany za
              konbiete. Tomek a moze tak bys wolal? Same kobiety i jeden Tomek na swiecie
              Ha,ha winkAniolka i Kiki dobry pomysl?!
              • kiki-sriki Re: Sexsmisja... 24.10.06, 17:30
                kto wie co mu po glowie chodzi hihihi
                • harajukugirl Re: Sexsmisja... 24.10.06, 17:35
                  Ha,ha smile Po to pewnie forum wlada by sie przysposobic do przyszlych rzadow.
                • cuski Kiki 24.10.06, 20:16
                  Rozne rzeczy chodza ludziom po glowie... niektorym nawet takie fajne male
                  robaczki, ktore wygladaja, jak ruskie czolgi, he he he...
              • cuski Harajuku 24.10.06, 20:14
                Ja se cyckow nie przyprawie za zadne skarby, a o obcieciu, no ten tego,
                to juz mowy nie ma, he he he...
                • zbuntowany8aniol Hehehehe 25.10.06, 08:54
                  Nie zapieraj sie tak...nie bedzie bolalo,hahaha
              • zbuntowany8aniol Nie polecam,az mnie ciarki przeszly.... 25.10.06, 08:53
                ...nie wiem czy by to byl dobry pomysl On jeden z nami
                kobietami,hmmm...brrr...wink
            • cuski Jaka SEKSMISJA ??? 24.10.06, 20:12
              Jaka SEKSMISJA ???
              Ano taka, w ktorej tylko dwoch samocow zostalo smile))
              • zbuntowany8aniol Oj Tomasz... 25.10.06, 08:55
                ..marzy Ci sie kawalek plazy,hihihi....
                • harajukugirl Re: Oj Tomasz... 25.10.06, 16:22
                  ...no a jakiemu sie nie marzy Aniolka? Mi tez sie kurde marzy plaza bo zimno tu
                  u mnie jak nie wiem i pada deszcz i jeszcze snieg tez pada! Brrr sad Chce do
                  polski na zlota jesien!!!!!!!!!!
                  • cuski Harajuku 25.10.06, 16:52
                    To zrob se kilkutygodniowe wakacje w Polsce smile
                    • harajukugirl Re: Harajuku 26.10.06, 04:19
                      Boze jak bym chciala! Ale maz i rodzice krzycza ze po co teraz, ze na swieta
                      trzeba, ze stuff, blahh a ja naprawde czuje ze teraz, ze musze i chyba pojade i
                      bilety tansze na swieta zawsze drogie.
                  • zbuntowany8aniol Mnie sie nie marzy,bo... 25.10.06, 19:23
                    ...mi dobrze poki co tu gdzie jestemsmile
                    • harajukugirl Aniolka i Tomaszek... 26.10.06, 17:18
                      No nie mowie ze mi zle ale za babcia i dziadkiem tesknie i za lasem i polami tam
                      u nich moze to jakies przeczucie ze musze sie z nimi zobaczyc, nie wiem nie
                      widzialam ich dlugo.
                      Pogoda sie juz w Ohio troche poprawila i slonko swieci choc zimno. Tomek to ma
                      fajnie byl w polsce - masz dziadkow Tomek? Poczekam jak kaza do kwietnia i
                      pojade na wiosne choc najlepsza jest w polsce jesien a babcia ma urodziny dzien
                      przed moimi we wszystkich swietych smile
                      • cuski Harajuku 26.10.06, 20:12
                        Mam jeszcze tylko jedna zyjaca babcie.
                      • zbuntowany8aniol Harajuku:( 27.10.06, 09:03
                        Ales mi narobila wspomnien,wrrrr...ja tyz musze do babci i dziadka,bo tez mam
                        taka "potrzebe serca",a dawno tam nie bylam...chyba ostatnio na wykopkisad
                        Ale po obronie fru...na dwa tygodnie conajmniej na wiessmile
                        Takze wiem o czym mowiszsmile
                        • harajukugirl Re: Harajuku:( 27.10.06, 18:35
                          No ty chociaz mozesz a ja musze do wiosny ale mysle ze wytrzymam. Baw sie dobrze
                          nie ma jak to polska wies!
      • himera24 Re: Harajukugirl 26.10.06, 22:01
        harajukugirl napisała:

> Bo Kiki mysli jak ja czyli prawie jak facet. A Aniolka sie przelamala i tez mni
        > e
        > jak kumpla nie zgroze traktuje i oto wlsnie chodzi jak bedzie wiecej bab takich
        > to kiedeys swiatem zawladniemy, kurda ja to juz dzisiaj raz napisalam! Czyli
        > znaczy ze prawda (prorocza czyzby?).wink

ja tam wladza sie nie dzielesmile
        • tadeuszx Ahaaa, to Harajukugirl chce zawładnąć światem? 26.10.06, 22:32
          Dobrze zaczęła...
          Tadziem zawładnęławink)
          • harajukugirl Re: Ahaaa, to Harajukugirl chce zawładnąć światem 27.10.06, 04:39
            ha,ha smile
            • tadeuszx Re: Ahaaa, to Harajukugirl chce zawładnąć światem 27.10.06, 19:36
              No i czego się cieszy? Mnie wcale nie jest do śmiechu? No bo co ja mam z tego,
              że ma mnie Harajuku??wink)
        • harajukugirl Re: Harajukugirl 27.10.06, 04:38
          podziel sie hej, czym wladasz?
          • himera24 Re: Harajukugirl 27.10.06, 20:30
            harajukugirl napisała:

> podziel sie hej, czym wladasz?

narazie chlopakiem i wspolpracownikami, a pozniej calym swiatem i sie z nikim
            nie dziele!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka