chief-denunciator 25.03.13, 22:06 Wszystkim Forumowiczom Polsko-Jewrejskich Forów Z okazji: Święta Pesach „Hag Kaszer We-Sameach” (Wesołego i koszernego święta !) Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Second happy pessah! 26.03.13, 08:47 Czy to znaczek z tego kraju, w ktorym prezydent wykrzykiwal klamstwa w stylu "przynosimy wam wolnosc i demokracje" Polaczki w tym kraju sa wyjatkowo durne. Odpowiedz Link
chief-denunciator It is a so called peace maker... 26.03.13, 09:11 zawszekacperek namalował: > > > Kacperek =================================== It is a so called peace maker "Es kann der Frömmste nicht in Frieden leben, wenn es dem bösen Nachbarn nicht gefällt." - Friedrich Schiller, Wilhelm Tell Jestem pewien, że po powyższym cytacie, Maryja mnie znowu po hołubi... Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: It is a so called peace maker... 26.03.13, 09:32 chief-denunciator napisała: > "Es kann der Frömmste nicht in Frieden leben, wenn es dem bösen Nachbarn nicht > gefällt." - Friedrich Schiller, Wilhelm Tell > > Jestem pewien, że po powyższym cytacie, Maryja mnie znowu po hołubi... > > Ot, co... Poholubiam Cie Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: It is a so called peace maker... 26.03.13, 09:42 maria421 napisała: Poholubiam Cie ============================== Sęk ju wery macz indit! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: happy pessah! 26.03.13, 09:25 chief-denunciator ujął był historyczne zdjęcie dokumentalne: > Historyczne zdjęcie dokumentalne, okolice Helgoland... Mój lud w drodze do Ziemi Obiecanej, między Odra-River a Rhine-River! Ot, co.... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: happy pessah! 26.03.13, 10:58 Nu Chief, a na tym Twoim obrazku, ten Lastwagen z logo Moses Transport to nie jest przypadkiem pomoc humanitarna dla Syrii? Bo jak wiadomo chwilowo oni zrezygnowali z zrzutów lotniczych. Ostatni chyba zrzut był tak jakoś pod koniec stycznia. A może się mylę? Wiesz coś więcej na ten temat? Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: happy pessah! 26.03.13, 13:16 zawszekacperek napisał: Wiesz coś więcej na ten temat? ========================================== automobile stem flap dla Moses Transport Tirów są produkowane w moim sąsiedztwie, niecałe 15 min. samochodem. Mogę Tobie załatwić po znajomości dostarczenie poza kolejką. Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Re: happy pessah! 26.03.13, 11:25 pierdupierdu to tylko sunami ktore znowu amerykanie spowodowali. Odpowiedz Link
gadupa Odpowiedz znajdziecie w prasie. 26.03.13, 11:28 www.bild.de/news/2010/verschwoerungstheorien/usa-nutzt-klima-wandel-waffen-13665822.bild.html Odpowiedz Link
lunatix Czy moda moze byc droga? 27.03.13, 09:42 Tak! www.meinanzeiger.de/jena/ratgeber/texte-und-bilder-klauen-kann-teuer-werden-d3822.html Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Czy moda moze byc droga? 27.03.13, 09:58 Nu, to przypomnij sobie, kto ci zwrócił uwagę na zakaz kopiowania i wklejania całych tekstów? Ot, co... Odpowiedz Link