Dodaj do ulubionych

Kochanka kochance nierówna

14.12.17, 20:42
Linda W.
Gotowała zupę zbrodniarzom islamskim, świadczyła usługi seksualne zbrodniarzom islamskim, rodziła dzieci zbrodniarzom islamskim...

W Niemczech jej żadna rozprawa sądowa za to nie czeka.

W odróżnieniu od jej koleżanki po fachu, niejaka Beata Zschäpe która gotowała zupę 2 (słownie dwom) zbrodniarzom faszystowskim... i posiedzi za tą zupę dożywotnio w pierdlu...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Dane z moich teczek archiwalnych 14.12.17, 20:57
      Prosto z archiwum

Przed chwilą starannie odkurzone...

Ot, co...
    • vermieter widziałem ją w telewizorze 15.12.17, 10:15
      Rozprawa sądowa niepotrzebna, bez wyroku można całą rodzinę zamknąć dożywotnio w Bautzen z późniejszą izolacją.
      • the-great-inuk Po raz pierwszy osiągnęliśmy pełen konsensus ! 15.12.17, 10:41
        vermieter napisał(a):

> Rozprawa sądowa niepotrzebna, bez wyroku można całą rodzinę zamknąć dożywotnio
        > w Bautzen z późniejszą izolacją.
        ==============================================

Popłakałem się rzewnie ze wzruszenia. 40 lat działamy razem z vermieterem na Polskich Forach Patriotycznych.

Po raz pierwszy osiągnęliśmy pełen konsensus !

Ot, co...
        • the-great-inuk 86 % ma oliwkową cerę... Istotne czy nie istotne? 15.12.17, 20:03
          Insgesamt liege der Anteil der Schüler mit Migrationshintergrund bei etwa 86 Prozent, so die Schule in dem Brandbrief.

Merkelowa z Brukselą chcą problem zwalić na Polskę...

Dorze, że w Polsce mamy Bataliony Obrony Terytorialnej...

Powiem tylko tyle:

No pasarán! No pasarán! No pasarán!

BTW
          A może to dlatego premier powrócił przedwcześnie z Brukseli do Kraju Ojczystego?
          • the-great-inuk Re: 86 % ma oliwkową cerę... Istotne czy nie isto 15.12.17, 20:23
            Same sobie winne!

Kto im kazał pedagogikę studiować?

I obce bachory nauczać?

Dorze, że w Polsce mamy Bataliony Obrony Terytorialnej...
            • the-great-inuk Re: 86 % ma oliwkową cerę... Istotne czy nie isto 15.12.17, 20:33
              Identycznie jak w Berlinie 10 lat temu...

Dobrze, że w Polsce mamy mądry rząd.

Odkurzam swe walizki...

Niech światła tu kto inny pogasi...
              • the-great-inuk Re: 86 % ma oliwkową cerę... Istotne czy nie isto 15.12.17, 20:50
                Ja jestem za PiS-em!

===================================================
                Minister Szyszko tłumaczy, że stosuje się do unijnego prawa. Polskie społeczeństwo we wszystkich sondażach potwierdza, że nie chce sprowadzenia do Polski muzułmańskich imigrantów. Rząd ma 50 proc. poparcia i realizuje zobowiązania wyborcze. A Unia odpala przeciwko nam najcięższe działa, jakie posiada. Za co?
                ===================================================

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka