annajustyna 01.05.08, 12:31 www.wunschliste.de/index.pl?news&newsid=2796 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: To świetnie! 01.05.08, 13:21 Dupa rodzaju żeńskiego jest, a gadupa? Nie wiem, słowniki nie podają, ale z pisania na faceta mi wygląda. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 13:51 Jezeli kandydatki beda uczone dobrych manier, to popieram Odpowiedz Link
jureek Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 14:00 maria421 napisała: > Jezeli kandydatki beda uczone dobrych manier, to popieram A mi jest to obojętne, bo nie oglądam. Jak chcą się błaźnić, ich sprawa, chcącemu nie dzieje się krzywda. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 14:01 Aha, miałem sąsiadów grafów i z tymi dobrymi manierami to chyba jakiś sterotyp. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 14:05 Moze stereotyp. Upadek manier jest bowiem powszechny Odpowiedz Link
annajustyna Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 14:15 Moja byla kolezanka z pracy (ta, co chwalila sie na prawo i lewo, ze ma zainstalowana spirale i opowiadala sie za eutanazja - sama miala jej raz dokonac, a jej mama ponoc przydusila poduszka umierajaca babcie) - miala rzekomo tytul lady. No comments Odpowiedz Link
jureek Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 14:33 maria421 napisała: > Moze stereotyp. Upadek manier jest bowiem powszechny Nie, żebym coś do nich miał. Oni byli w porządku, ale jakichś super manier nie zauważyłem. Normalnie, po prostu. A przy okazji byli ono zaprzeczeniem jeszcze jednego stereotypu: że Niemcy mają mało dzieci. Ci grafowie mieli ich dziewięć. W sumie sympatyczni sąsiedzi to byli. Ale ich najstarszy syn chyba dopiero 18 lat skończył, więc raczej w tym szoł nie wystąpi. Zresztą rodzice na pewno by mu nie pozwolili, to jest porządna katolicka rodzina. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 15:43 moim zdaniem kobieta, ktora ma dobre maniery to po prostu dama, niezaleznie od stanu. Odpowiedz Link
jecki.p dama, ot co... 01.05.08, 16:46 Nun, neulich haben wir den ersten Spargel gekostet. Plötzlich sagt die Frau eines neureichen Chip-Fabrikanten zu meiner J.: "Gräfin, wie machen Sie das bloß, dass Ihnen die Butter nicht in die Ärmel läuft?" Meine J., ein wenig, verblüfft: "Ich weiß es nicht, Teuerste - sie läuft mir einfach nicht in die Ärmel." j. Odpowiedz Link
annajustyna Re: dama, ot co... 01.05.08, 16:49 Patrz, chlopskiego urodzenia, a takie talenta ma Odpowiedz Link
pianazludzen Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 16:31 e tam, ja ogladam tylko GNTM Jeeee, jeszcze tylko pare godzin! Odpowiedz Link
annajustyna Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 16:50 A my to + DieterDDD Odpowiedz Link
jureek Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 17:06 pianazludzen napisała: > e tam, ja ogladam tylko GNTM Litości, nie szyfrujcie tak! Też chciałbym wiedzieć, o czym piszecie. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: "Gräfin gesucht" - nowe reality show:D 01.05.08, 17:08 O tym: www.prosieben.de/lifestyle_magazine/germanys_next_topmodel/videos/videoplayer/49406/ Odpowiedz Link