wsiowa.baba Re: Witam po urlopie.nt 02.08.08, 11:13 Witaj Jessi. Odpoczelas? Forumowicze byli bardzo grzeczni ) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Witam po urlopie.nt 02.08.08, 11:32 Ja wlasnie z wanny wylazlam, z rozpedu kupilam sole do kapieli o zapachu lawendy i teraz pachne jak posciel Odpowiedz Link
info-tw Re: Witam po urlopie.nt 02.08.08, 11:44 A ja z wyra. Witaj Jessi_a? Jak było? Bankomaty znalazłaś? Odpowiedz Link
jessi_a Re: na urlopie, a gdzie miała być? 02.08.08, 21:58 Bylam na Korczuli (Dalmacja). Jak zamawialam Hotel, to w katalogu byly dwa budynki w tym komplekscie hotelowym. Dostosowane dla gosci z dawnej EU, wszystko all inclusive. Na miejscu odkrylam jeszcze jeden budynek, okozalo sie, ze to dla gosci z nowej Unii, np. Polakow. Jawna dyskryminacja. Taka sama cena, ale wyposazenie jak za Tito. Katastrofa. A i jeszcze swiadczenia, kolosalna roznica. Bankomatow nie musialam szukac, mialam wszystko od rana do wieczora od alkoholu po tance ) Odpowiedz Link
realdirect2 zapomniałem zalogować się i przeczytałem, 03.08.08, 15:12 jak aj przyćmiła swym zapachem Twój powrót z urlopu jessi_a. Tak myślę, że gdy Ty powrócisz szczęśliwie z Księżyca, to ona chyba wytarza się w gównie i to będzie wiadomość dniaDDD P.S. Będę zwracał więcej uwagi na logowanie się;D Odpowiedz Link
jessi_a Re: zapomniałem zalogować się i przeczytałem, 03.08.08, 19:44 i slusznie bo Dalmacja lawenda pachnie. Odpowiedz Link
konrad-walenrod What is the problem? 03.08.08, 15:38 jessi_a napisała: Na miejscu odkrylam jeszcze jeden budynek, okozalo sie, ze to dla gosci z nowej Unii, np. Polakow. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie rozumiem. Przecież złoty PL jest z dnia na dzień mocniejszy! What is the problem? Odpowiedz Link
jessi_a Re: What is the problem? 03.08.08, 19:43 ja problemu nie mialam, tylko Polacy jak im pokazalam moj prospekt bez ich budynku. Wkurzali sie na warunki i na jedzenie. Restauracje tez mieli inna. Poza tym za napoje i trunki wyskokowe musieli za kazdym razem placic. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ) Odpowiedz Link
realdirect2 dzięki temu mniej pili:D 03.08.08, 21:26 trafiłem kiedyś na rodaków w Tunezji. 5*, all inclusive, pokonali Anglików już przy śniadaniuDD Odpowiedz Link
jessi_a Re: dzięki temu mniej pili:D 03.08.08, 23:04 Rodacy w Dalmacji bez all inclusive tez byli bezkonkurencyjni. Odpowiedz Link
jestem_czeresniak Re: dzięki temu mniej pili:D 04.08.08, 23:42 realdirect2 napisał: co znaczy : >pokonali Anglików już przy śniadaniuDD ? Odpowiedz Link
realdirect2 Anglicy na urlopie mają niewiele wspólnego 05.08.08, 07:46 z dżentelmenami. Vide: weekendowi turyści brytyjscy przylatujący tanimi liniami np. do Krakowa. Piją 24 h na dobę. W moim przypadku nasi rodacy pobili ich w konsumpcji alkoholu jeszcze przed śniadaniem. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Witam po urlopie.nt 04.08.08, 16:51 bylam wiele, wiele lat temu na Korculi, w hotelu Don Repos. Nie bylo jeszcze extra budynku dla Polakow, bo Polacy tam nie jezdzili. Bylo pieknie, bardzo mi sie tam podobalo, piekna natura, bylo gdzie lazic. Pod hotelem nie bylo plazy, tylko kamienie i skalki, ale takie juz obribione przez wode, plaskie, okragle, swietnie sie lezalo, lepiej jak na lezaku, bo fala od czasu do czasu chlodzila))) No, ale pewnie sie wiele od tego czasu zmienilo. Odpowiedz Link
fan.club Mam tu coś ciekawego dla Ciebie! 04.08.08, 17:12 panterka00.blog.onet.pl/2,ID231811613,index.html Odpowiedz Link
ewa553 Re: Mam tu coś ciekawego dla Ciebie! 04.08.08, 17:27 dzieki, fajne. Ale dlaczego TAM tego nie umiesciles? Odpowiedz Link
ewa553 Re: TAM nie mam wstępu! 04.08.08, 21:33 Cos takiego! Moze to automatycznie sie dzieje, jesli ktos dluzszy czas nie pisze? Zapytam na forum-odpowiedz sam przeczytasz, skoro Ci tylko pisac nie wolno. Odpowiedz Link
fan.club Re: TAM nie mam wstępu! 05.08.08, 07:54 Chyba niezbyt dokładnie się wyraziłem. Nie jestem członkiem tego forum. Odpowiedz Link
jessi_a Oj wiele. 04.08.08, 19:35 Kompleks nazywa sie Bon Repos i sa tam dwa budynki dla gosci z Niemiec (przewazajaca liczba) i dwa dla reszty, podejrzewam, ze standard jest taki jak przed wieloma laty. Plaza jest, ale bardzo mala i piekny basen. Natura rowniez nadal piekna. A miasteczko urzeklo mnie bardziej niz Wenecja. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Oj wiele. 04.08.08, 21:35 Zapamietalam tego Reposa jako Dona))) Jakie zrobily na Tobie wrazenie mury dawno opuszczonych i zarosnietych zielenina domow - podobno opuszczonych po jakiejs panujacej tam zarazie. Dlka mnie to bylo niesamowite, tak w sercu miasteczka. Odpowiedz Link