raja1 16.11.04, 00:25 No coz Beduinki nie ma. Dobrze, moze w koncu spi, chociaz watpie. Za to Gaja ja dzielnie zastepuje. Dobry wieczor Gaju :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raja1 Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 00:35 Hmmm wyglada na to ze Gaja tez poszla spac. Dobranoc wszystkim. Spijcie dobrze. Odpowiedz Link
steinbock Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 03:08 ja nie śpię, ale już nikogo tu nie ma :( Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 08:16 brat mnie nie dopuścił do kompa... a teraz na zajęcia lecę Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 09:23 Tym razem położyłam się już po północy, chociaż zazwyczaj siedzę dłużej. Lecz ja już od wczesnego ranka pracuję, nawet od 6.00 Odpowiedz Link
mahadarbi Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 16:43 A ja czasem pracuję po nocach, niestety. Dziś jestem nieprzytomna i choć wstałam o 12.00 słaniam się na nogach. Jak ja luubię moją pracę... ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 17:07 mahadarbi napisała: > Jak ja luubię moją pracę... ;) a jakaż to praca waćpanno?? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 22:35 Dzisiaj nie bedzie pogaduszek, bo musialam wstac przed 7 a 5 godz snu to troszke malo zwlaszcza ze zdaza mi sie juz drugi raz pod rzad. Zatem dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 16.11.04, 22:46 rozczarowałaś mnie... powiedziała zaspana Beduinka, która dziś też wstawała przed siódmą i jutro planuję (chcąc-niechcąc) to samo Odpowiedz Link
mahadarbi Re: Nocne pogaduchy 17.11.04, 02:03 beduinka napisała: > > a jakaż to praca waćpanno?? Ot, typowa dziennikarska rzeźba, Mocium Pani ;-)))) Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 19.11.04, 03:11 Zastanawiam sie czy bedzie jutro/dzis (piatek) demonstracja w Bejrucie? :P ;) Odpowiedz Link
raja1 Newsy 19.11.04, 03:15 O tej demonstarcji mozecie poczytac tutaj: www.tayyar.org/contenu/PagePrincipale.php Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 19.11.04, 10:59 oj chyba tak... wszystkie grzeczne dziewczynki wtedy spały Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 22.11.04, 23:16 No to sprawdzam ocesnosc!!! :) Kto siedzi o tej godz przy kompie i co robi? Pewnie i tak siedze sama. A ostatnio nie bylo mnie w weekend, siedzialam do 4 rano ale bylam nad morzem i nie mialam czasu na neta. Beduinka o co chodzi z ta ksiezniczka? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 23.11.04, 23:31 Ide spac, zle sie czuje, za duzo dzis na glowie mam. Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 23.11.04, 23:41 czuję się dokładnie jak ty - i też sunę do łóżeczka Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne pogaduchy 24.11.04, 07:25 To może rozpoczniemy poranne p0gaduchy- jestem od 6 na nogach! Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 22:15 gajasirocco napisała: > To może rozpoczniemy poranne p0gaduchy- jestem od 6 na nogach Gaju 6 rano to przeciez srodek nocy :) Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 22:37 beduinka napisała: > zależy od dnia tygodnia :-P hmmm w tym tygodniu to nie, bo musze o 7 brac antybiotyk. :( Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 22:50 ja żyję często nieregularnie, tj. czasem śpię 10 godzin, czasm 3 godziny na dobę, czasem w ogóle się nawet nie kładę... różnie to bywa :)) średnio Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 22:58 heheh skad to znam, pamietam calkowicie nieprzespane dwie noce a po nich 14 godzin pracy, przed nimi zreszta tez :) Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:15 A co teraz porabiasz o tej porze, poza tym co sie domyslam, planowaniem podrozy? Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:18 przeglądam tysiące stron o Libanie, oglądam Dekameron, rozmyślam o konferencji (mowie otwierającej), wysyłam rezerwacje hotelowe i rozmawiam z znajomymi przez gg, yahoo messengera oraz odpowiadam na smsa a ty? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:33 Ja juz nie rozmawiam, ucze sie niemieckiego, biore antybiotyk, co chwile robie herbatke, siagam muzyke, gram na kurniku, ogladam film i powoli zasypiam. W tym tygodniu max mam 8 godz snu, za 8 znowu biore antybiotyk. Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:35 smacznego łykania antybiotyku i miłego grania na kurniku Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:40 przez ta stronke o downtown zaczarowal mnie glos fairouz, wlasnie spogladam na www.mazika.com Jaki utwor mi polecasz, ktory najbardziej Ci sie podoba? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.11.04, 23:53 beduinka napisała: > Bahibbak fis-saif, bahibbak fish-shita' nie ma!! Jest bahebak ma bareef, bahebek ya lebnan Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 27.11.04, 23:52 raja1 napisała: > beduinka napisała: > > > Bahibbak fis-saif, bahibbak fish-shita' > > nie ma!! Jest bahebak ma bareef, bahebek ya lebnan dzisiaj tego słuchałam i okazało się, że to kochanie w tej piosence nie jest w czasie teraźniejszym, lecz przeszłym - tj. habeitak fis-saif, habeitak fish- shita' Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 27.11.04, 23:57 beduinka napisała: > widzę, że panienka Raja czuwa :))) ucze sie arabskiego, no i moze nie tak dlugo panienka...:) heheheh Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:03 raja1 napisała: > ucze sie arabskiego, no i moze nie tak dlugo panienka...:) heheheh słucham?? czyżbyś się miała dla kogo arabskiego uczyć? czyżby się jakiś ślub zbliżał? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:14 beduinka napisała: > raja1 napisała: > > > ucze sie arabskiego, no i moze nie tak dlugo panienka...:) heheheh > > słucham?? > czyżbyś się miała dla kogo arabskiego uczyć? > czyżby się jakiś ślub zbliżał? nie nie!!!! Tylko pracuje nad tym aby nie byc panna -> rozmawiam sobie z plcia przeciwna :) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:30 raja1 napisała: > nie nie!!!! Tylko pracuje nad tym aby nie byc panna -> rozmawiam sobie z pl > cia przeciwna :) mam nadzieję, że nie masz mnie na myśli :-P Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:35 beduinka napisała: > raja1 napisała: > > > nie nie!!!! Tylko pracuje nad tym aby nie byc panna -> rozmawiam sobi > e z pl > > cia przeciwna :) ehehheheheh Oj Beduinko i o tej godzinie mnie potrafisz rozszmieszyc :) > > mam nadzieję, że nie masz mnie na myśli :-P Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:48 wcale o to nietrudno a zaraz wrzucę na forum kolejny odcinek impresji z Egiptu Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 28.11.04, 00:51 raja1 napisała: > ehehheheheh Oj Beduinko i o tej godzinie mnie potrafisz rozszmieszyc :) > > przyjęłam za misję poćwiczyc o tej porze trochę twój mózg proszę bardzo: www.funiaste.net/QBz6379z/pazdziernik/30_pazdziernika_2004/SZTUCZKA2.htm Odpowiedz Link
raja1 Robie wyjatek i pisze za dnia 28.11.04, 13:04 Robie wyjatek i pisze za dnia, w koncu niedawno wstalam :P Nawet o tej porze cos moj mozg nie chce cwiczyc. Dobrze ze nie probowalam tego czytac wczoraj :) Odpowiedz Link
raja1 Re: Robie wyjatek i pisze za dnia 28.11.04, 21:12 beduinka napisała: > i jak ci poszło?? hehe szkoda gadac :), nie doszlam nawet o co tam chodzi hehe Odpowiedz Link
beduinka Re: Robie wyjatek i pisze za dnia 28.11.04, 22:10 to może o tej porze pójdzie ci lepiej?? Odpowiedz Link
raja1 Acha 28.11.04, 13:08 beduinka napisała: > raja1 napisała: > > > ucze sie arabskiego, no i moze nie tak dlugo panienka...:) heheheh > > słucham?? > czyżbyś się miała dla kogo arabskiego uczyć? > czyżby się jakiś ślub zbliżał? Acha musimy uwazac jakie tematy poruszamy pozna noca, bo tej nocy przysnil mi sie moj slub! hehheheh Odpowiedz Link
raja1 Re: Acha 28.11.04, 21:10 beduinka napisała: > a kto był tym wyśnionym narzeczonym?? Jakis koszmar, moj ex! >:( Odpowiedz Link
beduinka Re: Acha 28.11.04, 22:11 no to współczuję a może jednak o nim podświadomie marzysz Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 30.11.04, 22:14 hehhe przynajmniej wiem ze nie musze Tobie dwa razy powtarzac Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 30.11.04, 22:32 któy z dni?? bo mi się ostatnio jakoś wszystkie w jedną całość zlepieją? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 30.11.04, 22:40 beduinka napisała: > któy z dni?? > bo mi się ostatnio jakoś wszystkie w jedną całość zlepieją? Hmm dzisiaj, ale tak wogole to jak konferencja? Moze w przyszlosci pomyslicie o videokoneferncji ? Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 30.11.04, 23:22 ja już jestem wykąpana i idę poczytać jeszcze i spać brak odbioru do jutra ciekawe czy znajdziesz jeszcze jakiegoś rozmówcę na nocne rozmowy Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 30.11.04, 23:33 beduinka napisała: > ja już jestem wykąpana i idę poczytać jeszcze i spać > > brak odbioru do jutra > > ciekawe czy znajdziesz jeszcze jakiegoś rozmówcę na nocne rozmowy hehe o to sie nie martw, szkoda tylko ze nie na tym forum, dobranoc Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 15.12.04, 01:38 tak zauważyłam, że już połowa grudnia, a jeszcze nie było grudniowo-nocnych pogaduch a to ostatnia nocka w Bulandzie Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 15.12.04, 01:55 oj nie bylo, chociaz przyznam ze wlasnie w Grudniu ciezko idzie mi sie wczesnie spac (czyli przed polnoca:) Ja jestem na posterunku, niedawno wrocilam do domku Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne pogaduchy 16.12.04, 08:36 Napewno niebawem ktoś się odezwie z Libanu! Pzdr Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 19.12.04, 22:40 gajasirocco napisała: > Napewno niebawem ktoś się odezwie z Libanu! Pzdr Tak sobie czytam kolejne posty i widzę, że Bediunka zagląda tutaj nawet często ostatnio. Oj chyba za nami tęskni...:) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 25.12.04, 20:02 > Tak sobie czytam kolejne posty i widzę, że Bediunka zagląda tutaj nawet często > ostatnio. Oj chyba za nami tęskni...:) a jakze ??!! Odpowiedz Link
eva2412 Re: Nocne pogaduchy 22.12.04, 23:03 I owszem. Trochę już upiekłam. Reszta jutro. Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 22.12.04, 23:58 Ja dzisiaj drugi dzien chodzilam po sklepach, jutro kolejny. Pieczenie mi sie dzis upieklo, ale nie udalo mi sie kupic uszek wiec jutro bedzie goraco w kuchni. Odpowiedz Link
eva2412 Re: Nocne pogaduchy 23.12.04, 00:07 Ja sie uchytrzyłam i uszka zamówiłam. Jutro odbiór. Ale ryby, śledzie, miesa, sałatki i reszta ciast - to plan na jutro. Szczęśliwie mam urlop. Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 23.12.04, 00:12 eva2412 napisała: > Ja sie uchytrzyłam i uszka zamówiłam. Jutro odbiór. Ale ryby, śledzie, miesa, > sałatki i reszta ciast - to plan na jutro. Szczęśliwie mam urlop. rany to zabierze caly dzien Odpowiedz Link
eva2412 Re: Nocne pogaduchy 23.12.04, 00:20 Niestety. Zazdroszczę Beduince. Już nawet nie tylko wyjazdu, ale tego,że nie musi uwijać sie jak "w ukropie" w kuchni. Miłych snów. Ja bede miała chyba kulinarne. Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 23.12.04, 00:23 eva2412 napisała: > Niestety. Zazdroszczę Beduince. Już nawet nie tylko wyjazdu, ale tego,że nie > musi uwijać sie jak "w ukropie" w kuchni. Miłych snów. Ja bede miała chyba > kulinarne. Ja tez jej tego zazdroszcze, bardziej widokow, gotowac to bym tam mogla, byleby tylko byc. Dobranoc Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 29.12.04, 00:33 Hej moze jest teraz ktos o tej porze i wie cos o przelotach do bejrutu? Wyglada na to ze lot juz nie ma. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne pogaduchy 01.01.05, 05:51 Chyba wszyscy śpią o tej porze?- życzę miłego dnia i wszystkiego najlepszego w nowym roku! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 02.01.05, 18:03 LOT puszcza od czasu do czasu samoloty do Bejrutu - lecz nie sa to loty regularne do Bejrutu mozna leciec Al Italia (jak ja), liniami rosyjskimi, wegierskimi, tureckimi Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 11.01.05, 02:56 Siedzi ktoś tu jeszcze? Pisze i pisze prace i kark mnie juz boli. Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:09 Jestem po dwóch egzaminach i padam z nóg. Zaraz idę spać. Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:15 raja1 napisała: > Jestem po dwóch egzaminach jakie wyniki?? > i padam z nóg. Zaraz idę spać. to bardzo wcześnie jak na twoje przyzwyczajenia Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:18 beduinka napisała: > raja1 napisała: > > > Jestem po dwóch egzaminach > > jakie wyniki?? Daj spokoj. Na drugi egzamin czekalam ponad 4 godz! A wyniki niewiadomo kiedy, pewnie za dwa tyg. > > > i padam z nóg. Zaraz idę spać. > > to bardzo wcześnie jak na twoje przyzwyczajenia Juz o 20 o mało co nie zasnęłam. A Ty co porabiasz o tej porze i jak sesja? Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:26 raja1 napisała: > beduinka napisała: > > > raja1 napisała: > > > > > Jestem po dwóch egzaminach > > > > jakie wyniki?? > > Daj spokoj. Na drugi egzamin czekalam ponad 4 godz! A wyniki niewiadomo kiedy, > pewnie za dwa tyg. to życzę takich wyników, które wywołają uśmiech na twarzy <- twój > > > > > i padam z nóg. Zaraz idę spać. > > > > to bardzo wcześnie jak na twoje przyzwyczajenia > > Juz o 20 o mało co nie zasnęłam. > > A Ty co porabiasz o tej porze ja właśnie rozmawiam z kolegą z obozu dla uchodźców, skanuję zdjęcia z kolejnego obozu, oglądam jazdę figurową na lodzie w telewizji i przepisuję sobie notatki z historii na komputer i jak sesja? a trwa... a mnie znów ciągnie w świat Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:35 > i jak sesja? > > a trwa... a mnie znów ciągnie w świat Jeszcze 25 dni i bede na slonecznej plazy :) A jeszcze raz sie spytam do vizy libanskiej nic nie potrzebuje? A jordanska wykupie spokojenie na granicy? Ile teraz kosztuja? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 23:06 gajasirocco napisała: > życzę słodkich snów po egzaminie! Dziękuję i wzajemnie kolorowych snów Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 26.01.05, 22:53 raja1 napisała: > Jeszcze 25 dni i bede na slonecznej plazy :) > > A jeszcze raz sie spytam do vizy libanskiej nic nie potrzebuje? zaświadczenie, żeś studentka lub pracująca + rezerwacja z hotelu bądź zaproszenie od Libańczyka + zdjęcie + 35$ + formularz + ksero biletu A jordanska > wykupie spokojenie na granicy? na granicy Odpowiedz Link
raja1 o rany!!! 26.01.05, 22:58 Albo jestem spiaca, albo podswiadomie mysle o wyjezdzie do Libanu. Chcialam sie spytac o wize syryjska???? Rany Odpowiedz Link
beduinka Re: o rany!!! 26.01.05, 23:01 raja1 napisała: > Albo jestem spiaca, albo podswiadomie mysle o wyjezdzie do Libanu. Chcialam sie > > spytac o wize syryjska???? Rany to może jednak do Libanu?? Syria - zdjęcie + wypełnić formularz opłata dwadzieścia kilka dolców Odpowiedz Link
raja1 Re: o rany!!! 26.01.05, 23:02 beduinka napisała: > raja1 napisała: > > > Albo jestem spiaca, albo podswiadomie mysle o wyjezdzie do Libanu. Chcial > am > sie > > > > spytac o wize syryjska???? Rany > > > to może jednak do Libanu?? > Syria - zdjęcie + wypełnić formularz > opłata dwadzieścia kilka dolców jak na razie Liban zjechal do POlski :) Dzieki :) Dobranoc zzzZZZZzzzZZZZzzz Odpowiedz Link
beduinka Re: o rany!!! 26.01.05, 23:05 raja1 napisała: > > jak na razie Liban zjechal do POlski :) i być moze w wakacje ponownie tam wyjedzie > Dzieki :) > Dobranoc zzzZZZZzzzZZZZzzz Odpowiedz Link
gajasirocco Nocne pogaduchy z Beduinką! 03.02.05, 23:57 Mamy mrożną, śnieżną noc- trzeba odśnieżać Karawanseraj! A u Ciebie (zmarzlaku)? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy z Beduinką! 04.02.05, 00:25 Na razie mi goraco, wlasnie wzielam antybiotyk Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy z Beduinką! 04.02.05, 22:45 ja czasem tez marzne... wczoraj jak wracalam w nocy od znajomych z przyjecia urodzinowego trzyletniego Mahmuda to musialam od nich pozyczyc kurtke Odpowiedz Link
bladerunner Re: 100 04.02.05, 01:27 > hehehehheheh > nie wiem co mnie naszlo :P to moze byc tzw syndrom beduinki ;))) Odpowiedz Link
raja1 Re: 100 04.02.05, 22:43 Hmm moze, poznym wieczorem roznie ze mna bywa, zreszta poczulam sie do zastapienia Beduniki podczas jej nieobecnosci, chociaz troszeczke pomoc Gaji :P Odpowiedz Link
beduinka Re: 100 04.02.05, 22:50 bladerunner napisała: > > hehehehheheh > > nie wiem co mnie naszlo :P > > to moze byc tzw syndrom beduinki ;))) sadzisz, ze jest to nieuleczalne?? Odpowiedz Link
raja1 Re: 100 04.02.05, 22:56 :) Ale milutko. Moze jednak opisze kolejny dzien z Bejrutu. Czekam i czekam. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: 100 04.02.05, 23:06 Teraz napewno myślami jest tylko w ziemi egipskiej, wspomnienia z Bejrutu muszą poczekać. Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 02:37 Ostatnie nocne pogaduchy przed wyjazdem. Kto pogada? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 10:52 dzisiaj, nie bedzie juz nocnych pogaduch :( chociaz wczesnie z rana to i tak dla mnie jeszcze noc Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 11:00 ale wiesz, że na Cyprze też już mają internet?? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 11:03 nie hah ale sie dowiem ale siedziec w nocy na necie i pozniej wracac do domku... ale z Jordanii z pewnoscia sie odezwe, trzeba bedzie przegrac zdjecia na twardy dysk Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 11:27 Mam czas, wiec jeszcze nie dopracowany. Zreszta bedzie to zalezalo od dwoch innych czynnikow. Ale generalnie lece do Ammanu a wracam z Damaszku. Zastanawialam sie tez nad przejsciem granicznym w Wadi Araba. Ale musze o tym jeszcze doczytac. Podobno wstawiaja wize na osobna kartke i wtedy nie ma sladu w paszporcie. Czy to prawda? Wiesz cos o tym? Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 11:52 raja1 napisała: > Mam czas, wiec jeszcze nie dopracowany. Zreszta bedzie to zalezalo od dwoch > innych czynnikow. Ale generalnie lece do Ammanu a wracam z Damaszku. > ale chodzi ci o przeloty z Cypru czy z Europy lądowej?? > Zastanawialam sie tez nad przejsciem granicznym w Wadi Araba. Ale musze o tym > jeszcze doczytac. Podobno wstawiaja wize na osobna kartke i wtedy nie ma sladu > w paszporcie. Czy to prawda? Wiesz cos o tym? słyszałam różne opinie na ten temat - sama nie doświadczyłam, więc trudno mi się wypowiedzieć Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 12:15 > ale chodzi ci o przeloty z Cypru czy z Europy lądowej?? lece z Cypru i wracam na Cypr Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 12:35 a do Bulandy kiedy waćpanna potem wraca?? i jak tam postępy z praca magisterską?? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 13:40 W Bolonii bede 28 maja. Praca mgr dawno oddana do recenzji. :D Jeszcze 3 godzinki i mnie nie ma. :D Ciesze sie jak dziecko :D :D :D Najlepsze sa momenty gdy sie juz spakuje i zwaze bagaz, wtedy juz nie moge wytrzymac. I znowu bede w krajach arabskich :D !!!! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 14:22 raja1 napisała: > W Bolonii bede 28 maja. Praca mgr dawno oddana do recenzji. :D > Jeszcze 3 godzinki i mnie nie ma. :D Ciesze sie jak dziecko :D :D :D > Najlepsze sa momenty gdy sie juz spakuje i zwaze bagaz, wtedy juz nie moge > wytrzymac. a ja się zawsze pakuję w ostatniej chwili tuż przed wylotem - robiąc to już automatycznie > I znowu bede w krajach arabskich :D !!!! baw się dobrze Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 14:38 > a ja się zawsze pakuję w ostatniej chwili tuż przed wylotem - robiąc to już > automatycznie u mnie sie nie da, ciagle jade w innym charakterze i nie inny okres czasu > baw się dobrze dziekuje! zycze wszystkim udanej wiosny i pelno wyjazdow do krajow arabskich, moze gdzies sie tam spotkamy :D papa Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 20.02.05, 14:43 raja1 napisała: > > dziekuje! zycze wszystkim udanej wiosny i pelno wyjazdow do krajow arabskich, > moze gdzies sie tam spotkamy :D > a planujesz wpaść na Wielkanoc do Egiptu?? bo ja tak - choć z decyzją będę czekać do ostatniej chwili, by ceny jak najbardziej spadły Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 15:05 Raja - o tej porze wszystkie grzeczne dzieci śpią Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 22:44 e tam, w Libanie o tej sie wychodzi na impreze ;)) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:18 no że raja przed północą się pojawia... takie zjawisko jakieś dziwne wydarzenia światowe musi poprzedzać Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:17 a była szanowna pani choć raz w Libanie, że się tak wymądrza?? Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:19 beduinka napisała: > a była szanowna pani choć raz w Libanie, że się tak wymądrza?? pisze co praktykowalam ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:24 ja w Libanie byłam jedynie na opisanej przeze mnie imprezie elitartnej z francuskimi pieskami (goście), która zakończyła się ok. północy Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:44 beduinka napisała: > ja w Libanie byłam jedynie na opisanej przeze mnie imprezie elitartnej z > francuskimi pieskami (goście), która zakończyła się ok. północy mialas wiecej szczescia :) ja bylam z przecietnymi tubylcami Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 03.06.05, 23:54 beduinka napisała: > może jeszcze w super night club?? nie, a jest cos takiego? nie znam wszystkich clubow ;) Odpowiedz Link
raja1 Re: Nocne pogaduchy 04.06.05, 00:01 beduinka napisała: > chyba coś ściemniasz :) Jak zwykle. Ciezki weekend przede mna. Ide spac. Dobranoc Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne pogaduchy 04.06.05, 00:04 nie dość że tak wcześnie tu przyszła, to i tak wcześnie spać idzie cóżeś to za zmiany :))) Odpowiedz Link
haffesh Re: Nocne pogaduchy 04.06.05, 00:18 أنا احب الليل ايضا ولكن لابد أن اذهب الى السرير الآن ليل سعيد لكم Odpowiedz Link