koelscher Re: Ausmisten !!! 29.06.09, 21:47 tbn3.google.com/images?q=tbn:8xHbKU4kpszB0M:http://www.guethlein-gdbr.de/lohn/asw-mist.jpg k-r Odpowiedz Link
thunder-mug (...) zyskałem prawdziwy obraz rzeczywistości... 30.06.09, 09:39 pl.wikipedia.org/wiki/Mahmud_Ahmadine%C5%BCad Dopóki nie znałem Absztyfikanta i jego pomagiera Januszka (Und die nützlichen Idioten...) nie darzyłem Mahmuda Ahmadineżada zbyt wielką sympatią. Ale czasy się zmieniają i sympatie także. Mahmud Ahmadineżad mesjaszem narodów! Czytam na stronie Ambasady Irańskiej wszystkie jego przemówienia. Niezwykle przenikliwy i genialny umysł. www.corbettreport.com/articles/20090623_destabilization.htm U góry króciutkie spojrzenie na problematykę nie ze strony MOSSADu i CIA.... Dzięki Absztyfikantowi i Januszkowi zyskałem prawdziwy obraz rzeczywistości... Bez zakłamań... Może mnie poślą za moje przekonania na stos? Nu, byłbym tam w najlepszym towarzystwie... Prawdę miłujących ludzi...(lepiej zginać na stosie, aniżeli żyć w ciągłym zakłamaniu...) tiny.pl/3bh1 PS Lepiej 1000 lat pod panowaniem Mahmuda Ahmadineżada, aniżeli pod knutą pani Knoblauch i jej synka z zarządu Hypo Real Estate Bank.... Jeden Absztyfikant i jeden Januszek to już ponad moje siły... Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Odpowiedz Link